LAL Language Centres

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulj angolul LAL-nel!

Nagyszerű úti célok és a tanfolyamok széles választéka

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk kiváló nyelvtanulásra és izgalmas szabadidős tevékenységekre az angol tanuló számára. A legfontosabb angol nyelvű célpontok, köztük London, Boston és Cape Town nyelvi központjaiban angol nyelvű tanfolyamok széles skáláját kínáljuk, amelyek mindent az általános angol nyelvtudástól egészen a vizsgaelőkészítésig, a felsőoktatásig és a tanárképzésig minden szintig lefednek a kezdők és a fejlettek között.

Diákközpontú tanulás

Az angol nyelvtanfolyamok üzleti tevékenységünk középpontjában állnak, és tanáraink képzettséggel rendelkeznek a leckék készítésében, hogy vonzó és dinamikusabbá váljanak, miközben megfelelnek az egyes tanulók igényeinek. Minden LAL tanár képzett, tapasztalt, angolul beszélő, angolul szenvedélyes angol nyelvű előadó.

A világ polgárai

A LAL-nál a világ teljes állampolgárává válik. Találkozni, tanulni és szocializálódni a világ minden tájáról érkező tanulókkal, barátságokat és tapasztalatokat szerezni, amelyek egy életen át tartanak - minden, amíg javít angolul.

Igényeinek kielégítése

A LAL rendkívül meleg és barátságos családot érez, ahol a diákok otthon érezhetik magukat. A LAL elkötelezett munkatársai megakadályozzák, hogy minden egyes diák boldog legyen a tartózkodásuk során. Legfeljebb 15 diákon tanítanak, biztosítva, hogy a tanár személyes figyelmet kapjon, miközben képes együttműködni és gyakorolni a különböző tanulókkal az osztályban.

Teljesen akkreditált iskolák

LAL Language Centres (LALLC) mindegyik ország teljes körűen akkreditálja az elismert nemzeti hatóságoknak. Az Egyesült Királyságban a LAL programokat az Akkreditációs Egyesült Királyság akkreditálja, amelyet a British Council és az angol UK közösen ellenőriz. Nyári egyetemüket az EL Gazette "Kiválósági Központokként" nevezte el. Az USA-ban programjaikat a CEA akkreditálja, és az AAIEP és a NAFSA tagjai; Máltán a FELTOM és az EFL Ellenőrző Testület akkreditálja őket; és Dél-Afrikában a programokat az EDUSA felismerte. A LAL rendszeresen elnyeri a kiválóság érdemeit az angol nyelvű programok és a diákok kiegészítő szolgáltatásai között.

LAL Advantage - online platformunk

Online platformunk minden egyes hallgató számára az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Dél-Afrikában. Mielőtt megérkezik: Ha az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában a LAL-lal könyvelik, egy egyedi bejelentkezést kap, amely hozzáférést biztosít a LAL Advantage portálhoz és alkalmazásához a tanfolyamra, a szintmérésekre és még sok másra a felkészüléshez megérkeztünk iskoláinkra.

Helyszínek

London

LAL Language School

Address
29-39 London Road
Twickenham
TW1 3SZ
England

TW1 3SZ London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 20 8892 5423

Fort Lauderdale

LAL Language Centres

Address
5727 N Federal Hwy
33308 Fort Lauderdale, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 954-644-5985

Fokváros

LAL Language Centres

Address
319 Main Rd, Cape Town
8005 Fokváros, Nyugati-fok, Dél-afrikai Köztársaság
Telefonszám
+27 21 439 7410

Paignton

LAL Language Centres

Address
LAL Torbay
Conway Road
Paignton

TQ4 5LH Paignton, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1803 558555

Boston

Address
LAL Boston
225 Friend Street
Boston, MA02114, USA

MA 02114 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok