Hivatalos Leírás

Ha csatlakozol az iskolánkhoz, akkor nem csak a képzett tanárokkal tanulunk órákat, és minden héten rendezünk tevékenységeket, de egy 18. századi kastélyban is tanulni fogunk. Ez a gyönyörű és történelmi épület egykor a Devonshire-i Dukes és Lord Wilmington otthona volt. Itt a LTC Eastbourne-ben, a diákok számára egyedülálló lehetőséget kínálnak, hogy az angol nyelvet egy hagyományosan angol iskola tanában saját privát, történelmi birtokukon tanulmányozzák.

Milyen kurzusok állnak rendelkezésre az LTC Eastbourne-nél?

Iskolánk különféle angol nyelvtanfolyamokat kínál Eastbourne-ben, általános angol és vizsgaelőkészítő tanfolyamokat a felnőtt hallgatók számára egy otthonos és lakóiskolai iskolai programokra a fiatal tanulók számára. Különleges csoportos programokat is kínálunk az év bármely szakában. Látogasson el YouTube oldalunkra, hogy lássa, mit várhatunk nyári és felnőtt tanfolyamainktól.

Milyen nagyok az LTC Eastbourne órái?

Angol nyelvtanfolyamok Eastbourneben kis osztályokból állnak, osztályonként legfeljebb 12 főig. Kisebb osztályaink azt jelentik, hogy minden jelölt elegendő figyelmet kap, lehetővé téve számukra, hogy összpontosítsanak az egyéni erősségeikre és gyengeségeikre.

Iskolánk 25 tanteremben és 300 tanulóban van a forgalmas hónapokban, 360 nyaranként, amikor extra tantermeket használunk az iskola közelében.

Mit kínálhat a város Eastbourne diákoknak?

Eastbourne egy virágzó tengerparti üdülőhely, amely évente több mint négymillió látogatót vonz. Az Eastbourne-i angol nyelvtanfolyamon való tanulás közben 10 hektáros privát kerttel pihenhet, szabadidővel a tengerparton és a helyi tengerparti város felfedezésére. A Met Office szerint az Eastbourne Angliának legnaposabb részén található. Eastbourne mindössze 90 percre Londonból és 40 percre Brighton vonattal.

Tudta-e, hogy az LTC Eastbourne több mint 60 éves?

2014-ben az LTC ünnepelte 60. évfordulóját, mint az Eastbourne-ben alapított angol iskola. Tudjon meg többet az iskolánk történelméről a 60 éves LTC Eastbourne mini brosúránkban, és olvassa el blog postunkat az LTC Eastbourne 60. évfordulója alkalmából.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Előkészítő Év

LTC English

Itt a LTC Eastbourne kurzusaink segítenek a vizsgák előkészítésében. A tanfolyamok közé tartozik a General English IELTS előkészítés és a Cambridge First Exam Preparation ... [+]

Áttekintés

Itt a LTC Eastbourne kurzusaink segítenek a vizsgák előkészítésében. A tanfolyamok a következők:

Általános angol IELTS előkészítésCambridge első vizsgaelőkészítés (FCE)

Lásd alább a vizsgaelőkészítő tanfolyamokról.

Általános angol IELTS Vizsgaelőkészítő

Ez a vizsgaelőkészítő tanfolyam a középfokú (B1) és a fejlett (C1) szintek közötti diákok számára készült.

A tanfolyam mind a délelőtt, mind a délutánonként fut. Reggelente általános angol nyelvtanfolyamok fognak működni minden angol nyelvterületen: hallgatás, beszéd, olvasás, írás, nyelvtan, szókincs és kiejtés. Délután az osztályok az IELTS vizsga feladatait, stratégiáit és gyakorlatát fogják összpontosítani.... [-]

Egyesült Királyság Eastbourne
Nyílt Beiratkozás
Angol
Campus
Bővebben magyarul

Nyári Tanfolyamok

LTC English

A nyári iskola tökéletes alkalom arra, hogy angolul tanuljunk és barátainkat barátkozzunk szerte a világon. Ebben az évben két nyári iskolai tanfolyam áll rendelkezésünkr ... [+]

Áttekintés

A nyári iskola tökéletes alkalom arra, hogy angolul tanuljunk és barátainkat barátkozzunk szerte a világon.

Idén két nyári iskolai tanfolyam áll rendelkezésünkre:

Standard Nyári Iskola (10-17 éves)Félig intenzív nyári iskola (14-17 éves)

Standard Nyári Iskolánk 20 angol nyelvórát kínál heti 15 órára.

A félig intenzív nyári iskola heti 24 órában 24 angol nyelvórát kínál.

A tanfolyam céljai

Célunk, hogy lehetővé tegyük a diákok számára, hogy határokon és kultúrákon keresztül hatékonyan kommunikáljanak az angol nyelven:

1. Engedjen neked egy angol nyelvtudást élõ nyelvként, amely motivál és inspirál engem angolul... [-]

Egyesült Királyság Eastbourne
Kérj Információt
Angol
1 - 10 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

LTC English

Tudjuk, mennyire fontos lehet szülő és gyermek számára, hogy egyszerre utazzanak és tanuljanak angolul, ezért ajánljuk fel a következő programot. Engedjük meg, hogy a fel ... [+]

Áttekintés

Tudjuk, mennyire fontos lehet szülő és gyermek számára, hogy egyszerre utazzanak és tanuljanak angolul, ezért ajánljuk fel a következő programot. Engedjük meg, hogy a felnőttek és a gyerekek a korosztályban és a megfelelő osztályokban tanuljanak, így a hétvégéket családként szabadon hagyják.

A 10 és 16 év közötti gyermekek esetében kérjük, hogy a nyári időszakban (június 9. és 2019. augusztus 18. között) tanulmányozzon velünk. Ha azonban a gyermek 16 évesnél idősebb és boldogan beiratkozik egy felnőtt tanfolyamra, a szülő és a gyermek bármikor tanulhat az év során.

A szülők

A szülők számára elérhető felnőtt tanfolyam az alábbi lehetőségek közül választhat:... [-]

Egyesült Királyság Eastbourne
Nyílt Beiratkozás
Angol
Campus
Bővebben magyarul
LTC English

Általános angol nyelvtanfolyamunk segíteni fog a hallgatóknak, hogy javítsák angol nyelvük minden aspektusát. ... [+]

Áttekintés

Általános angol nyelvtanfolyamunk segíteni fog a hallgatóknak, hogy javítsák angol nyelvük minden aspektusát.

A diákok egy rövid tanfolyamot vehetnek igénybe, hogy felfrissítsék angol nyelvüket, és növeljék bizalmukat és folyékonyságukat, vagy hosszabb kurzust, hogy növeljék angol nyelvük szintjét.

A tanfolyamaink a British Council akkreditáltjai, és szakképzett tanárok tanítják.

Az általános angol standard tanfolyamon a hallgatók sok hallgatói és beszédes gyakorlattal rendelkeznek az osztályban és a rendszeres házi feladatokban.

A tanfolyam céljai

Célunk, hogy lehetővé tegyük a diákok számára, hogy határokon és kultúrákon keresztül hatékonyan kommunikáljanak az angol nyelven:... [-]

Egyesült Királyság Eastbourne
Nyílt Beiratkozás
Angol
Campus
Bővebben magyarul
LTC English

Általános angol nyelvtanfolyamunk a diákok számára általános reggeli órákat biztosít a reggeli órákban, délután pedig speciális témákat. ... [+]

Áttekintés

Általános angol nyelvtanfolyamunk a diákok számára általános reggeli órákat biztosít a reggeli órákban, délután pedig speciális témákat.

Reggelente általános angol nyelvtanfolyamok fognak működni minden angol nyelvterületen: hallgatás, beszéd, olvasás, írás, nyelvtan, szókincs és kiejtés. A délutáni órákon a diákok választhatnak a kommunikációs készségek, az üzleti angol és az IELTS vizsgaelőkészítés között.

Minden tanfolyamunk a British Council által akkreditált, és megfelelően képzett tanárok tanítják.

Általános angol kommunikációs készségek

Minden szint elemi (Strong A1-A2) a fejlett (C1).... [-]

Egyesült Királyság Eastbourne
Nyílt Beiratkozás
Angol
Campus
Bővebben magyarul
LTC English

Ez az őszi tanfolyam lehetőséget biztosít az 50 év felettiek számára, hogy felfedezzék East Sussex történelmi helyszíneit, ugyanakkor találkozzanak hasonló gondolkodású e ... [+]

Reggeli osztályok és délutáni tevékenységek

Ez az őszi tanfolyam lehetőséget biztosít az 50 év felettiek számára, hogy felfedezzék East Sussex történelmi helyszíneit, ugyanakkor találkozzanak hasonló gondolkodású emberekkel és javítsák az angol nyelvüket az LTC egyedülálló, 18. századi helyén.

Angol órák reggelén, délutánonként számos tevékenységet és kirándulást szerveznek. A 2019-es társadalmi programunk példája az alábbiakban látható. Ez változhat.

DAY / DATE / ACTIVITY

2019. szeptember 23., hétfő Eastbourne orientációs túra

2019. szeptember 24., kedd Vita - történelmi Sussex

2019. szeptember 25., szerda Látogatás Brightonba és a Royal Pavilionba... [-]

Egyesült Királyság Eastbourne
Kérj Információt
Angol
1 - 2 hetek
Campus
Bővebben magyarul