LTC English

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ha csatlakozol az iskolánkhoz, akkor nem csak a képzett tanárokkal tanulunk órákat, és minden héten rendezünk tevékenységeket, de egy 18. századi kastélyban is tanulni fogunk. Ez a gyönyörű és történelmi épület egykor a Devonshire-i Dukes és Lord Wilmington otthona volt. Itt a LTC Eastbourne-ben, a diákok számára egyedülálló lehetőséget kínálnak, hogy az angol nyelvet egy hagyományosan angol iskola tanában saját privát, történelmi birtokukon tanulmányozzák.

Milyen kurzusok állnak rendelkezésre az LTC Eastbourne-nél?

Iskolánk különféle angol nyelvtanfolyamokat kínál Eastbourne-ben, általános angol és vizsgaelőkészítő tanfolyamokat a felnőtt hallgatók számára egy otthonos és lakóiskolai iskolai programokra a fiatal tanulók számára. Különleges csoportos programokat is kínálunk az év bármely szakában. Látogasson el YouTube oldalunkra, hogy lássa, mit várhatunk nyári és felnőtt tanfolyamainktól.

Milyen nagyok az LTC Eastbourne órái?

Angol nyelvtanfolyamok Eastbourneben kis osztályokból állnak, osztályonként legfeljebb 12 főig. Kisebb osztályaink azt jelentik, hogy minden jelölt elegendő figyelmet kap, lehetővé téve számukra, hogy összpontosítsanak az egyéni erősségeikre és gyengeségeikre.

Iskolánk 25 tanteremben és 300 tanulóban van a forgalmas hónapokban, 360 nyaranként, amikor extra tantermeket használunk az iskola közelében.

Mit kínálhat a város Eastbourne diákoknak?

Eastbourne egy virágzó tengerparti üdülőhely, amely évente több mint négymillió látogatót vonz. Az Eastbourne-i angol nyelvtanfolyamon való tanulás közben 10 hektáros privát kerttel pihenhet, szabadidővel a tengerparton és a helyi tengerparti város felfedezésére. A Met Office szerint az Eastbourne Angliának legnaposabb részén található. Eastbourne mindössze 90 percre Londonból és 40 percre Brighton vonattal.

Tudta-e, hogy az LTC Eastbourne több mint 60 éves?

2014-ben az LTC ünnepelte 60. évfordulóját, mint az Eastbourne-ben alapított angol iskola. Tudjon meg többet az iskolánk történelméről a 60 éves LTC Eastbourne mini brosúránkban, és olvassa el blog postunkat az LTC Eastbourne 60. évfordulója alkalmából.

Helyszínek

Eastbourne

Address
Compton Park
Compton Place Road

BN21 1EH Eastbourne, Anglia, Egyesült Királyság