Lancaster University International Study Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az utat a sikerhez

A Nemzetközi Tanulmányi Központban az egyetemhez való csatlakozás előtt a nemzetközi hallgatók az Egyesült Királyságban is alkalmazkodhatnak az élethez, miközben javítják az egyetemi tanulmányi készségeket, az angol nyelvtudást és a foglalkoztathatóságot. A Nemzetközi Tanulmányi Központ hallgatói élvezhetik a lehetőséget, hogy a Lancaster Egyetem campusán éljenek és tanulmányozhassanak, mielőtt egy felsőfokú brit egyetemen diplomáztak.

Programjaink a Nemzetközi Tanulmányi Központban tanítanak, és a Study Group - a globális vezető szerepet tölt be a hallgatóknak az akadémiai sikerhez és a pályafutás jutalmazásához. Közvetlenül dolgozunk a Lancaster Egyetemmel, hogy lehetőséget adjon a nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyság egyik legjobb egyetemére.

Siker

A Lancaster Egyetemen

A Lancaster Egyetem az Egyesült Királyság 10 legjobb egyetemének közé tartozik, és így az Egyesült Királyság három nagy egyetemi bajnoki tábláján szerepel. Az Egyesült Királyság egyik legbiztonságosabb egyetemünk, ahol élhet, tanulhat és folytathatja jövőbeli karrierjét. Új akadémiai létesítményeink Európa legjobbjai közé tartoznak, és főiskolai rendszerünk személyes támogatást és kiemelkedő hallgatói élményt nyújt.

Tanulás Lancaster-ben

A Lancaster-ben segítünk Önnek abban, hogy elérje az akadémiai sikert, és széles körű készségeket nyerjen, amelyek növelik karrierlehetőségeit.

Oktatási és kutatási

A Lancaster Egyetem nemzetközileg elismert kiváló oktatási és kutatási tevékenységért. A diploma során a tanárai segítenek feltárni a legfrissebb találatokat a tantárgyban, és arra ösztönzik Önt, hogy a lehető legmagasabb pontszámokat érje el.

Rugalmas lehetőségek

Legfeljebb három tantárgyat tanulhat úgy, hogy a főbb fokozatok mellett választja ki a kisebb tantárgyakat. Ez lehetővé teszi, hogy érdeklődési kört tárjon fel, és szélesebb oktatást biztosít, ami vonzó a munkáltatók számára.

Akadémiai létesítmények és iskolák

A Lancasterben új, új oktatási létesítményeink Európa legjobbjai közé tartoznak. Karaink és iskoláink nemzetközileg fontosak, és rendszeresen befektetünk új high-tech létesítményekbe. Nemrég befektetettünk 26 millió fontot kémiai létesítményeinkbe és berendezéseinkbe, és az új mérnöki épületünk magas színvonalú műhelyek és laboratóriumok. Több ezer fontot fektetett be kiemelkedő könyvtárunkba, több mint egymillió könyvet. A Business School (LUMS) a világ első 100-a közé tartozik, és Law Schoolunkat Angliában északnyugatra a legjobbak közé soroltuk.

Campus létesítmények

Campusunk az egyik legjobb és legbiztonságosabb az Egyesült Királyságban. Mindennek megvan, amire szüksége van - itt élhet, tanulhat és szocializálhatja megzavarás nélkül. Ahhoz, hogy sikeres legyen és kihasználhassa az egyetemi életet, több millió fontot fektettünk be modern létesítményeinkbe. Az egyetemen könnyedén megtalálhatja bankjait, üzleteit, kávézóit és orvosi irodáit, hogy könnyűvé és pihentetőbbé tegye mindennapi életét. Vannak színházak, művészeti galériák, többmillió font sportcentrum és többvallású kápolna központ, így izgalmas eseményeket és hasznos embereket találsz.

Diák siker

egyetemi élet

Főiskoláink

Minden egyetemi adjunktus egy nyolc Lancaster-kollégium egyikébe tartozik. Itt fog élni, tanulni és részt venni a diákéletben. Ez a legjobb módja annak, hogy új emberekkel találkozzunk és megkapjuk a szükséges támogatást, ahogyan az egyetemi élethez igazodsz. A Lancaster csak néhány brit egyetem (köztük az Oxford és a Cambridge) egyike, egy kollegiális rendszerrel.

Tágabb egyetemi élet

A Lancaster diákjai több mint 100 különböző nemzetiségből származnak, így találkozni fognak az Egyesült Királyságból érkező hallgatókkal és a világ minden tájáról. A Student Union (LUSU) több mint 200 csoporttal és társadalommal rendelkezik, amelyekhez csatlakozhat, még saját maga is elkezdheti. Ön is csatlakozhat versenyes sportklubokhoz és éves társadalmi eseményekhez.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapítás Éve »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

Nemzetközi alapítvány éve

Campus Nappali 1 év September 2019 Egyesült Királyság Lancashire

A Nemzetközi Alapítvány éve előkészíti Önt a Lancaster-i alapképzésre. Az angol nyelvre, a tanulmányi készségekre és az akadémiai modulokra összpontosít, és elkezdi megtervezni jövőbeli karrierjét. Az Alapítvány éve után a Lancaster-on - az Egyesült Királyság tíz legnagyobb egyetemének egyikén - haladhat az Ön által választott diplomához. [+]

A fokozat előkészítése

A Nemzetközi Alapítvány éve előkészíti Önt a Lancaster-i alapképzésre. Az angol nyelvre, a tanulmányi készségekre és az akadémiai modulokra összpontosít, és elkezdi megtervezni jövőbeli karrierjét. Az Alapítvány éve után a Lancaster-on - az Egyesült Királyság tíz legnagyobb egyetemének egyikén - haladhat az Ön által választott diplomához.

Hogyan működik?

Amikor a Lancaster Nemzetközi Tanulmányi Központra jelentkezik, a hat egyetemi diplomát választja. Ha elfogadják a Nemzetközi Alapítványi Évre, a Nemzetközi Tanulmányi Központ program sikeres elvégzése után feltételes ajánlatot kap a választott diplomára való tanulmányozásra a Lancaster Egyetemen. ... [-]


Videók

Welcome to Lancaster

Student Support | Lancaster ISC