Le Cordon Bleu London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Le Cordon Bleu London Le Cordon Bleu szól a tanítás alapvető technikákat konyha, cukrászda, a bor vagy a menedzsment olyan biztos minden diákunk sikerül az életben. Hisszük, hogy a tanítás, a klasszikus módszer a különlegessége lesz majd képes alkalmazni, és igazítsa azt a pályaválasztás.

  1. Gain egyik iparág most nemzetközileg elismert szakképesítések A Le Cordon Bleu oklevelet az egyik, hogy elismeri és tiszteletben tartja gasztronómiai szakemberek, és van úgy, hogy egyet a kiváló minőséget. Által kifejlesztett saját szakértői, mi egyetemi anyagot biztosít a hallgatók naprakész, jól kutatott és gyakorlati ismereteket - összhangban, mire van szükség a mai szakmai világban.

Miután diplomát akkor része lesz egy kivételes Alumni Hálózat beleértve: Hideko Kawa, Tess Ward, Yottam Ottolenghi, Peggy Porschen, John Whaite és Michael Swamy csak hogy néhányat említsünk.

  1. A vonat irányítása alatt a legelismertebb szakértők

Tanuljon egy csapat klasszikusan képzett mesterszakácsok, Bor és vendéglátás szakemberek, akiknek elkötelezettsége, hogy megosszák "savoir-faire" biztosítja a sikert. A Le Cordon Bleu, büszkék vagyunk a foglalkoztató tanárokat, akik a legjobb a saját területén, hogy biztosítsa az oktatási diákjaink kapnak a lehető legjobb minőségű.

  1. Ismerje meg a state-of-the-art létesítmények

A Le Cordon Bleu London iskola büszkélkedhet néhány, a legfejlettebb létesítmények és berendezések felkészülni a holnapi kulináris világban. A rendelkezésre felszereléseket iskolánk lehetővé teszi, hogy a diákok megtanulják a klasszikus francia, nemzetközi és modernista konyha.

Ez magában foglalja:

önálló munkaállomások tartalmazó indukciós tartomány és előkészítő terület minden hallgató digitális sous vide vízfürdő többzónás sütők teljesen felszerelt pékség konyha retarder / proofers és kő alapú fedélzeti sütők Tandoori és a kacsa sütők szellőző felső szakmai borkóstoló helyiség

  1. Legyen része egy nemzetközi hálózat

Az egyre növekvő számú iskolában, hogy része a Le Cordon Bleu családi nyit meg akár egy nemzetközi kapcsolatrendszerrel, és a barátok. A hálózatunk felülmúlhatatlan, hogy biztosítsa a hallgatókat a legjobb platform elindítása a nemzetközi karrierjét.

Minden évben várjuk több mint 100 különböző nemzetiségű az iskolába.

  1. élni és tanulni az egyik legizgalmasabb város a világon

Le Cordon Bleu található egyik leginnovatívabb és dinamikus város a világon. London széles körben tekintik az egyik gasztronómiai fővárosa a világ, vonzza néhány igen izgalmas szakácsok dolgoznak a növekvő kulináris és a vendéglátás területén. A város, amely tökéletesen ötvözi a klasszikus és a modern stílus, a változatos London tükröződik a folyamatosan fejlődő élelmiszer-jelenet.

Ez a város kielégíthetetlen étvágya a legizgalmasabb és innovatív élelmiszerek, ami London a tökéletes helyszínt azoknak folytatja a pályafutását a kulináris művészetek, a bor és a vendéglátás.

  1. Használja ki a több mint 120 éves tapasztalattal és tanulás

1895, Le Cordon Bleu a mai napig is az iparág vezető francia kulináris művészetek, gasztronómiai oktatás, a bor és a vendéglátás. A programok nemzetközileg elismert, amely lehetővé teszi a diplomások a lehetőséget, hogy utazni, és létrejönne egy világszínvonalú pályafutása különbséget.

  1. Élvezze egyszer egy életre szóló élményt!

DÍJNYERTES Létesítmények

Miután több mint 50 éven át 114 Marylebone Lane, Le Cordon Bleu London lépése, hogy 15 Bloomsbury Square 2012-ben hajtja elkötelezettségünket, hogy a legmagasabb kaliber kulináris és vendéglátás oktatás, az épület több mint 115 éves tapasztalattal képzésben tanulók világszerte. Az alkalmazás élvonalbeli berendezések nem csak a diákok, a legmagasabb minőségű eszközöket készségek fejlesztésére, hanem gondoskodik a tapasztalat az élet egy professzionális munkakörnyezet.

Mi forrás csak a legjobb termékek használata során gyakorlati foglalkozások és bemutatók, és folyamatosan felülvizsgálja a beszállítóink, hogy biztosítsa Ön mindig a legjobb minőségű alapanyagokból. Azzal, diákjaink speciális elemeket, akkor megtanulják, hogy dolgozzon az érzékeket és technikák prémium összetevők, hogy felkészüljenek a szakmai környezet.

A globális karrier A mi széles skáláját átfogó kulináris művészetek, a bor és a menedzsment tanfolyamok, segítünk megalapozni a globális karrier.

Fegyveres a készségek, tulajdonságok és elvinni megszerezni a Le Cordon Bleu, akkor képes lesz arra, hogy emelkedik a kihívásoknak a pályaválasztás, és válasszon a sok lehetőség közül sokszínű és izgalmas pozíciók világszerte.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Summer courses » Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Diploma a Culinary Management

Campus Nappali 3 hónapok January 2019 Egyesült Királyság London

A 3 hónapos Diploma a Culinary Management célja, hogy az Ön számára a tudás és a készségek, hogy sikeres legyen a kulináris karrierjét, függetlenül attól, hogy törekszenek az élelmiszeripari vállalkozás, vagy vezetői helyzetben az étteremiparban. [+]

A 3 hónapos Diploma a Culinary Management célja, hogy az Ön számára a tudás és a készségek, hogy sikeres legyen a kulináris karrierjét, függetlenül attól, hogy törekszenek az élelmiszeripari vállalkozás, vagy vezetői helyzetben az étteremiparban.

Le Cordon Bleu London diplomája a kulináris menedzsmentben egy teljes munkaidős tanfolyam, melyet heti 20-24 órán keresztül fejlett konyhai készségekre (modernista / molekuláris / többérzékeny technikákra) összpontosít, gasztronómia, kreativitás (receptek fejlesztése), üzleti és éttermi menedzsment (menük tervezése, költségszámítása és az ellátási lánc irányítása). A kurzus végére bemutatja innovatív ötleteit a saját üzleti profiljának kialakításában és fejlesztésében.... [-]


Diploma bor, gasztronómia és menedzsment

Campus Nappali 6 hónapok April 2019 Egyesült Királyság London

A Diploma in bor, gasztronómia és menedzsment felkészíti a diákokat, hogy sikeres a világon a bor egy operatív és stratégiai megközelítés az élelmiszerek és italok üzlet. [+]

A Diploma in bor, gasztronómia és menedzsment felkészíti a diákokat, hogy sikeres a világon a bor egy operatív és stratégiai megközelítés az élelmiszerek és italok üzlet.

A diploma által kifejlesztett neves borászati ​​szakemberek, hogy válaszoljon az ipar igényeinek.

A Diploma in bor, gasztronómia és Management úgy tervezték, hogy a hallgatók egy alapos ismerete bor tartalmazó bor érzékszervi vizsgálat, bortermelés, étel és bor párosítás, marketing és üzleti menedzsment. Tanulmányi kirándulások, neves pincészetek, sörfőzdék és szeszfőzdék, valamint látogatás a kereskedelem kóstolók, hogy ez az egyik leginnovatívabb és szakmai bor kurzusok az Egyesült Királyságban.... [-]


Diploma gasztronómia, táplálkozás és az élelmiszer-trendek

Campus Nappali 3 hónapok March 2019 Egyesült Királyság London

Által kidolgozott iparági szakértők, a diploma Gasztronómia, Nutrition & Food Trends hoztak létre, hogy válaszoljon az egyre növekvő kereslet az egészséges ételeket. [+]

Által kidolgozott iparági szakértők, a diploma Gasztronómia, Nutrition & Food Trends hoztak létre, hogy válaszoljon az egyre növekvő kereslet az egészséges ételeket.

A diploma biztosítja, hogy a jövőben szakemberek hatékonyan reagálni a fogyasztói érdeklődés az egészségügy, wellness és tápláló ételek anélkül, hogy a fenntarthatóság és kulináris kreativitás.

A kurzus integrálja a elvei táplálkozás kulináris művészetek annak érdekében, hogy innovatív, inspiráló és nagyon tápláló ételeket. Célja az épület egy alapítványt, amely lehetővé teszi a haladást a jövőben élelmiszeriparban karrierjét.

Ez a program biztosítja a holisztikus megközelítés az élelmiszer és a táplálkozás révén előadások, gasztronómiai bemutatók és gyakorlati alkalmazása.... [-]


Diplôme de Boulangerie

Campus Nappali 7 hónapok January 2019 Egyesült Királyság London

A Boulangerie-i Diplôme-t kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy kielégítse a vendéglátás iparág bővülő kulináris szektorának igényeit. A program célja, hogy a klasszikus és gyakorlati készségek a Boulangerie művészetek, konyha menedzsment, és a gasztronómia. [+]

A Boulangerie-i Diplôme-t kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy kielégítse a vendéglátás iparág bővülő kulináris szektorának igényeit. A program célja, hogy a klasszikus és gyakorlati készségek a Boulangerie művészetek, konyha menedzsment, és a gasztronómia.

A tanfolyamon a Boulangerie-technikák széles választékát ismerheti meg, mint például az alapvető kenyérkeményítőt, a viennoiserie-t, valamint a saját kezdőkultúráinak létrehozását és kezelését a savanyúságokhoz. Kapsz egy esélyt a kreativitás fejlesztésére, miközben egyre jobban megérted, hogyan vezethetsz egy kisvállalkozást.

Ez a program biztosítja Önt a Boulangerie-kereskedelem minden aspektusáról. Megtanulják a demonstrációkat, a gyakorlati alkalmazást, az előadásokat és a helyszíni ipari látogatásokat.... [-]


Diplôme de Cuisine

Campus Nappali 6 hónapok January 2019 Egyesült Királyság London

A Le Cordon Bleu elismert Cuisine Diploma kínálja a legszigorúbb és átfogóbb programot a mai klasszikus francia konyhai technikákban. Hisszük, hogy a klasszikus módszer és technikák fokozatos tanítása elsődleges fontosságú az Ön számára, hogy képes legyen alkalmazni bármilyen típusú konyhára és alkalmazkodni a jövőbeli karrierjéhez. [+]

A Le Cordon Bleu elismert Cuisine Diploma kínálja a legszigorúbb és átfogóbb programot a mai klasszikus francia konyhai technikákban. Hisszük, hogy a klasszikus módszer és technikák fokozatos tanítása elsődleges fontosságú az Ön számára, hogy képes legyen alkalmazni bármilyen típusú konyhára és alkalmazkodni a jövőbeli karrierjéhez.

A Cuisine Diploma sikeres elvégzésével készen áll arra, hogy számos izgalmas karrierlehetőséggel eljusson, és megtanulja az összes szükséges szakmai ismeretet. A klasszikusan képzett mesterszakácsok csapata tanítja majd Önt, akiknek tapasztalata van a világ legfinomabb konyháiban és Michelin csillagos éttermekben.... [-]


Diplôme de Pâtisserie

Campus Nappali 9 hónapok January 2019 Egyesült Királyság London

A diploma de Pâtisserie három bizonyítványt tartalmaz: alapfokú, középfokú és felsőfokú. Ahogy haladsz, a tanított technikák fejlettebbé válnak, hogy strukturált módon fejlesszék képességeit. Diplománk globálisan elismert, mint az egyik legelismertebb gasztronómiai képesítés. [+]

A diploma de Pâtisserie három bizonyítványt tartalmaz: alapfokú, középfokú és felsőfokú. Ahogy haladsz, a tanított technikák fejlettebbé válnak, hogy strukturált módon fejlesszék képességeit. Diplománk globálisan elismert, mint az egyik legelismertebb gasztronómiai képesítés.

A tandíj mentén megtanulhatod a klasszikus sütemény készségeket, miközben fejleszted a kreatív hangulatot. Pâtisserie mesterszakácsaink bemutatókat mutatnak be, amelyek fontos technikákat mutatnak be a klasszikus sütemények és kortárs éttermi desszertek készítésében és díszítésében.

Hisszük, hogy a klasszikus módszer és technikák fokozatos tanítása elsődleges fontosságú az Ön számára, hogy képes legyen alkalmazni bármilyen típusú konyhára és alkalmazkodni a jövőbeli karrierjéhez.... [-]


Intenzív Diploma de Pâtisserie

Campus Nappali 6 hónapok January 2019 Egyesült Királyság London

Gyorsítsa kulináris törekvéseinket az Intensive Diplôme de Pâtisserie-nél, amely ugyanazt a tudást tanítja a klasszikus pâtisserie technikákkal, mint a kilenc hónapos diploma, de egy kondenzált hat hónapos struktúra révén. [+]

Gyorsítsa kulináris törekvéseinket az Intensive Diplôme de Pâtisserie-nél, amely ugyanazt a tudást tanítja a klasszikus pâtisserie technikákkal, mint a kilenc hónapos diploma, de egy kondenzált hat hónapos struktúra révén.

A program tanulmányozása révén válogathat a tészta kulináris mesterségébe, és megkaphatja az alapvető kreatív készségeket, hogy kivételes ételeket és bemutatókat készítsen. A tudást osztja meg a klasszikusan képzett mesterképzõk csapata, akiknek évek óta tapasztalata van a Michelin-csillagos éttermekben és az ipar legszebb konyháiban.

Ennek az oklevélnek az alap- és középfokú szintje három hónap alatt befejeződik, a felsőfokú végzettség további három hónapos tanulmányi idővel befejeződik.... [-]


Intenzív konyhafőnök

Campus Nappali 6 hónapok January 2019 Egyesült Királyság London

Gyorsítsa kulináris törekvéseinket az Intensive Diplôme de Cuisine-rel, amely ugyanazt a tudást tanítja a klasszikus konyha technikájával, mint a kilenc hónapos diploma, de egy sűrített hat hónapos szerkezeten keresztül. [+]

Gyorsítsa kulináris törekvéseinket az Intensive Diplôme de Cuisine-rel, amely ugyanazt a tudást tanítja a klasszikus konyha technikájával, mint a kilenc hónapos diploma, de egy sűrített hat hónapos szerkezeten keresztül.

Fejlessze készségeit a konyhában és megtanuljon különleges ízeket és előadásokat készíteni. A klasszikusan képzett mesterspecialisták csapatából ismerkedhet, akiknek évekig tartó tapasztalata van a Michelin-csillagos éttermekben és az iparág legszebb konyháiban.

Hisszük, hogy a klasszikus módszer és technikák fokozatos tanítása elsődleges fontosságú az Ön számára, hogy képes legyen alkalmazni bármilyen típusú konyhára és alkalmazkodni a jövőbeli karrierjéhez.... [-]


Le Cordon Bleu Grand Diplôme

Campus Nappali 9 hónapok January 2019 Egyesült Királyság London

A kulináris és vendéglátóiparban a kiválóság jegyében elismert Le Cordon Bleu Grand Diplôme® egy befolyásos képesítés, amely lehetővé teszi, hogy teljesítse ambícióit, és folytassa a legkeresettebb karriereket. Először megtanulják az alapvető kulináris készségeket, mielőtt ezt a tudást kiváló minőségű termékekre és speciális összetevőkre alkalmaznák. [+]

A kulináris és vendéglátóiparban a kiválóság jegyében elismert Le Cordon Bleu Grand Diplôme® egy befolyásos képesítés, amely lehetővé teszi, hogy teljesítse ambícióit, és folytassa a legkeresettebb karriereket. Először megtanulják az alapvető kulináris készségeket, mielőtt ezt a tudást kiváló minőségű termékekre és speciális összetevőkre alkalmaznák.

A Grand Diplôme® a Le Cordon Bleu legrangosabb gasztronómiai minősítése, amely ötvözi a Cuisine és Diplôme de Pâtisserie tanulmányát. Ez az akkreditált oklevél kilenc hónapos teljes munkaidős oktatás után kerül kiosztásra.

A Le Cordon Bleu elismert Cuisine Diploma kínálja a legszigorúbb és átfogóbb programot a mai klasszikus francia konyhai technikákban. Hisszük, hogy a klasszikus módszer és technikák fokozatos tanítása elsődleges fontosságú az Ön számára, hogy képes legyen alkalmazni bármilyen típusú konyhára és alkalmazkodni a jövőbeli karrierjéhez.... [-]


Nyári Tanfolyamok

Le Cordon Bleu nyári iskola

Campus Nappali 3 hetek August 2019 Egyesült Királyság London

Le Cordon Bleu van sokféle főzőtanfolyamokat elérhető ezen a nyáron. Osztályokból mindössze néhány órát, hogy hivatalosan akkreditált 6 hetes tanfolyamok, akkor képesnek kell lennie, hogy megtalálják a főzés során, ami tetszik a legjobban. A kulináris tanfolyamok egy csodálatos módja annak, hogy többet tudjon az alapvető technikákat konyha, Pâtisserie vagy bor szórakoztató és informális osztályok. [+]

Le Cordon Bleu van sokféle főzőtanfolyamokat elérhető ezen a nyáron. Osztályokból mindössze néhány órát, hogy hivatalosan akkreditált 6 hetes tanfolyamok, akkor képesnek kell lennie, hogy megtalálják a főzés során, ami tetszik a legjobban. A kulináris tanfolyamok egy csodálatos módja annak, hogy többet tudjon az alapvető technikákat konyha, Pâtisserie vagy bor szórakoztató és informális osztályok.

Akár készül egy professzionális konyha karrierjét, vagy csak szeretnének tanulni a nyári saját érdeke akkor képesnek kell lennie megtalálni a nyári program az Ön számára.

INTENZÍV ételeket és cukrászdája IGAZOLÁSOKRÓL Intenzív Basic Konyha ... [-]

Videók

Le Cordon Bleu London

The Teaching Team

Life as a Student

Alumni Success Stories

Kapcsolat
Cím
15 Bloomsbury Square
WC1A 2LS

London, England, GB