Leicester College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

59932_59766_LEC1300x438.jpg

Tanuljon angolul élénk, történelmi Leicesterben!

A Leicester multikulturalizmusát tükrözve a Leicester College kínálja az egyik legszélesebb kurzus közül az angol nyelvet az egyéb nyelvek hangszóróinak (ESOL) számára az országban. Különböző szintű és típusú tanfolyamokat kínálunk Önnek, hogy javítsa az angol nyelvi készségeket a szakmai fejlődéshez, a foglalkoztatáshoz, vagy felkészítse Önt további tanulmányokra az Egyesült Királyságban.

Leicester modern város, gazdag művészet, kultúra, sport és történelem. A legutóbbi 3 milliárd fontos városi regenerálódás a várost szilárdan a térképre helyezte, mint turisztikai, bevásárló és szórakoztató célpontot. A város továbbra is világszínvonalú tehetséget nyújt a sportban, az üzleti életben és a művészetekben, többek között a Kasabian rock zenekarban, Gok Wan TV műsorvezető, Sam Hopper színész és Sarah Outen kalandor.

Három nagy oktatási intézmény otthona, Leicester tagadhatatlanul igazi diákváros, és a kényelem.

Soha nem fogsz éhezni - éttermek és kávézók közé tartoznak az autentikus konyhák a világ minden tájáról. Ugyanígy a városban számos független kávézó, koktél és borbár, hagyományos pub, és még egy Champagne bár is található!

Nemzetközi tanítás és tanulás

Kitűnő szolgáltatásaink és szakértői tanításaink biztosítják a hallgatók számára a tudásukat, készségeiket és tapasztalatukat, hogy vezető szerepet töltsön be a választott területen, megnyitva a munkahelyeket és a továbbképzést. A kisebb egyetemeknél a legtöbb egyetem esetében a velünk való tanulás azt jelenti, hogy személyre szabottabb figyelmet és támogatást kap a tanári állománytól.

Jelentős mértékben az Egyesült Királyságban folytatott tanulmányok azt jelentik, hogy lehetőséged lesz készségek és tapasztalatok fejlesztésére, kulturális ismeretséged növelésére az Egyesült Királyságban, valamint az angol nyelvtudás fejlesztésében az osztálytermi környezetben és azon kívül is.

Tudjuk, hogy az otthona elhagyása és az új országba való áttérés lehet izgalmas, de stresszes idő, de ígérjük, hogy megkapja az összes támogatást és útmutatást, amire szüksége van ahhoz, hogy a legtöbb időt hozzon velünk.

Helyszín, Helyszín

A East Midlands területén található Leicester nagyon közel van az ország szívéhez, kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik az Egyesült Királyság minden részéhez. A londoni St. Pancras pályaudvar mindössze egy órányira van vonattal - és innen fel lehet ugrani az Eurostarra, és Párizsban több mint négy óra alatt!

Mind az East Midlands, mind a Birmingham nemzetközi repülőtere autóval kevesebb, mint egy óra van autóval, és könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. A Leicester és a Stansted és a Luton repülőterek között közvetlen vonat közlekedik, és a londoni Heathrow és a London Gatwick brit átjáró repülőtere is könnyen elérhető. A Leicesterre vonatkozó további információkért látogasson el a www.visitleicester.info weboldalra

Nemzetközi Student Enrichment Tevékenységek

A Leicesterbe érkezés után a Nemzetközi Iroda tájékoztatást és támogatást nyújt Önnek, hogy segítsen Önnek a Főiskola életébe és Leicester városába.

A tanfolyamon kívül társadalmi tevékenységünk számos nemzetközi diákja számára elérhető. Számos tevékenységet és rendezvényt kínálnak - néhány különösen a nemzetközi diákok és néhány nyitott minden főiskolai hallgatók számára. Ezeket úgy tervezték, hogy segítsen új barátokat teremteni, gyakorolni angolul és gazdagítani az Egyesült Királyság történelmének és különböző kultúráinak és hagyományainak megértését.

Helyszínek

Leicester

Address
St John Street
LE1 3WL Leicester, Anglia, Egyesült Királyság