Leiths School of Food and Wine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Leiths Iskola Food and Wine van egy nemzetközi hírnevét, mint egy első osztályú szakács oktatási képzett TV szakácsok beleértve Lorraine Pascale, Gizzi Erskine és Matt Tebutt termelt Michelin-csillagos séfek köztük Joe Mercer-Nairn (naspolya) és Matt Karácsony (Chez Bruce), jól ismert élelmiszer-írók beleértve Diana Henry, Xanthe Clay és Lulu Grimes és élelmiszergyártók, mint Alan Rosenthal, tulajdonosa párolt! és Camilla Stephens Higgidy Pite.

7 ok, hogy ismerjék meg Leiths Iskola Food and Wine

I Ok egy

Tanfolyamaink nem lebutított. Itt Leiths van egy erős hit fontosságára szilárd főzési készségeket. Mi segít mester technikákat használ egy életen át.

II Ok két

Másrészt, mi az ellentéte fülledt. Utcai ételt perui konyha, minket is, és arról, feltárása új élelmiszer tendenciák és építsék be a képzési program.

III Ok három

A konyha az üzletet. Élvezze a tapasztalat tanulás professzionális stílus konyha top-of-the-range felszerelések, honnan Proware réz serpenyők Magimix turmixgép.

IV Negyedik érv

Hozzávalók friss, gondosan forrásból származik, és a legjobb minőségű.

V Ok öt

Megtanítjuk az egyén. A diploma természetesen nem lesz szakács kiabált az osztály, akkor kövesse az egyéni tanulási tervet. Ez a filozófia kiterjed a rajongó osztályok, ahol gyönyörködjön találkozó egyének és megoldása a talányok!

VI Ok hat

Tanáraink csodálatos. Az emberek írni ezt a visszajelzési képezi újra és újra. Akár azt tapasztalja Nathan Outlaw szakértője tudás vagy Angela Malik féktelen lelkesedés, akkor szórakoztat, megtámadta és támogatott.

VII Ok hét

Mi ismert, mint a legjobb, és megtalálod a diplomások a legfelső pozícióban jogokat az élelmiszeriparban. Azt írják, az élelmiszer-magazinok, hozzájárulnak főzőműsorok, ólom étterem csapatok és indítsa élelmiszer-ipari vállalatok. Mi hihetetlenül büszke rájuk - és gyakran nagyszerű lehetőségeket kínálnak a diákok.

Helyszínek

London

Address
Leiths School of Food and Wine Limited
16-20 Wendell Road

W12 9RT London, Anglia, Egyesült Királyság