Read the Official Description

Rólunk

A történetünk 2002-ben kezdődött, amikor egy ideális filmes kurzusra való törekvés arra indított bennünket, hogy létrehozzunk egy saját butik filmiskolát a londoni Fulham Broadway egy átalakított templomában.

A London Film Academy sok éve nemzetközileg elismert innovatív filmiskola, amely a súlya fölé ütődik, és többképes, világszínvonalú filmkészítőt állít elő gyakorlati, iparági és legmagasabb szintű képzésen keresztül.

Multidiszciplináris megközelítésünk emeli a film- és televíziós iparágak kemény munkahelyi realitásait, és lehetővé teszi számodra, hogy egy tájékozott és felelősségteljes filmkészítővé váljunk, apróbb csoportokban, együttműködő és gondos környezetben.

Céljaink középpontjában áll, hogy a filmes képzés elérhetővé váljon. Non-profit bizalomként pénzügyileg támogatott helyeket kínálunk all-inclusive tanfolyamdíjakkal, díjnyertes oktatókkal és hozzáféréssel a legmodernebb berendezésekhez, technológiához és létesítményekhez. A világ minden tájáról érkező pályázókat meghívjuk bármilyen tapasztalattal, de proaktív, kreatív és elkötelezett csapatmunkát keresünk.

Akár egy egyetemi, posztgraduális vagy szakember, aki speciális rövid tanfolyamot keres, minden fikciós filozófust lefedünk a fikcióról a dokumentumkészítésre. A kiválósági központként elismertnek számít a Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökség, és partnere van a kreatív iparág egyik leginkább eredeti és előre gondolkodó hangjával.

Büszke eredményünk a diákjaink folyamatos sikere. Örömmel mondhatjuk, hogy diploma diplomások több mint 95% -a három hónapon belül dolgozik az iparágban. És egyedülállóak abban, hogy képesek legyünk ápolni a folyamatos produkcióinkat azzal, hogy felkészítjük a filmgyártók klubtagságát, hálózati eseményekkel, exkluzív munkalehetőségekkel és tanácsokkal a világ egyik legnagyobb filmesének.

Az LFA több, mint egy filmiskola. Ha van egy fejed a filmhez, és szenvedélyes, inspirált, és szeretné megtalálni a saját hangját; Biztos lehet benne, hogy a mai versenyképes iparágban sikeres lesz a képességek, a tudás és a folyamatos támogatás.

Bízunk benne, hogy üdvözölhetjük Önt az LFA-nál.

Daisy Gili és Anna MacDonald
Társalapítói

Minőségbiztosítás

Az LFA-t a QAA, a Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökség vizsgálja felül. A QAA felülvizsgálati csoportja a következő ítéleteket hozta fel a London Film Academy felsőoktatásáról:

 • A díjak akadémiai szabványainak meghatározása és fenntartása megfelel az Egyesült Királyság elvárásainak.
 • A hallgatói tanulási lehetőségek minősége megfelel az Egyesült Királyság elvárásainak.
 • A tanulási lehetőségekkel kapcsolatos információk minősége megfelel az Egyesült Királyság elvárásainak.
 • A diákok tanulási lehetőségeinek fejlesztése megfelel az Egyesült Királyság elvárásainak.

A QAA felülvizsgálati csoportja a London Film Academy a bevált gyakorlatok alábbi jellemzőit határozta meg:

 • az inkluzív és részletes felvételi eljárás, amely biztosítja, hogy a diákok jól illeszkedjenek a tanfolyamhoz, és lehetővé teszi számukra, hogy sikeresek legyenek (B2 elvárás)
 • a nevelő, beágyazott és karrier-központú támogatás, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy elérjék teljes személyes, tudományos és szakmai lehetőségeiket (Expectation B4).

A teljes jelentés megtekintéséhez kattintson ide és a vonatkozó operatív cselekvési terv megtekintéséhez kattintson ide

Miért választott minket?

Become a filmmaker at London Film Academy

 • Multi-diszciplináris képzés filmen keresztül
 • Professzionális gyártóberendezések, utómunkálatok, belső stúdiók és vetítő színház
 • Szuper 16 mm-es film és aktuális digitális formátumok helyszíni hangfelvétellel
 • A filmek teljes HD minőségben készültek (1080p)
 • Releváns, praktikus és értékes-pénzes film oktatás
 • Nincsenek rejtett költségek (a filmköltségek a kurzusdíjakban szerepelnek)
 • Vitrinek filmfesztiválokon és digitális platformokon
 • Exkluzív állásajánlatok és elhelyezések
 • Kiválósági központ
 • Értékelte Quality Assurance Agency for Higher Education
 • Egyetemi progressziós útvonalak:
  • Az LFA Filmmaking Diplomát az Anglia Ruskin Egyetem elismeri a MA film és televíziós produkció előrehaladásával, 90 M-es kreditek hitelátutalásával és a Hertfordshire-i Egyetemen az MA Filmmaking felé történő előrehaladás érdekében.
  • Az LFA Filmmaking Diplomát a Hertfordshirei Egyetem is elismerte a BA Film és Televízió előrehaladása érdekében.
  • A LFA forgatókönyvi diplomát az Anglia Ruskin Egyetem elismeri a MA kreatív írása és a Hertfordshirei Egyetem előrehaladása érdekében az MA forgatókönyvíráshoz való előrehaladás érdekében.

Skills for life

 • Együttműködő, barátságos és inkluzív tanulási környezet
 • A csapatmunka és az emberek képességei az alkalmazkodóképes és kreatív filmkészítők számára
 • Nem profitorientált szervezet
 • Pénzügyi támogatás és pénzügyi tanácsadás
 • Állandó szakmai kapcsolattartó hálózat a Filmben
 • Karrier tanácsadás
 • Azok az értékek, melyeket a minőség, az innováció, a hallgatók és a végzősök támogatása mellett élünk, együttműködnek
 • Az egyéni tehetség és a kreativitás táplálkozik

Felszerelés

London Film Academy egy műemlék jellegű templomban található műemlék épületben található. A LFA a londoni Hammersmith városban található

SZOBÁK

 • Mozi / Screening szoba
  Színházunk digitális vetítést, alapvető hangfelvételi lehetőségeket kínál. Van egy átfogó hangos FX könyvtárunk. Gyakorlati és felvételi stúdiókat használnak az LFA felső és alagsori szintjén minden műhelyben és gyakorlathoz.
 • A stúdiók
  Két próbatétel és forgatás Stúdiók stúdiókkal és számos kellékkel a helyiségek felső és alagsori szintjén helyezkednek el, és minden műhelyben és gyakorlathoz használják.
 • Könyvtárunk
  Az LFA könyvtár DVD filmgyűjteményt és könyvtárat tartalmaz. Ez a szoba fel van szerelve egy Apple számítógépes számítógéppel, amely internet-hozzáféréssel rendelkezik. A szoftver magában foglalja a Neo Office-t, az EP költségvetését
 • Tantermek
  Minden tantermünk videó-, DVD- és számítógépes lejátszással van felszerelve plazma TV-ken és / vagy projektorokon keresztül.

FELSZERELÉS

Az LFA jelenleg Super 16 mm-es Arri SR3 és 416 fényképezőgép-készletekkel rendelkezik, beleértve a Matte box készletet, a szűrőket és a lencséket, az ARRI Alexa készlet CP2 lencsével, egy Sony FS7a Sony EX3 és egy Z1, több Sony HDV és egy Chameleon dolly és track. A fogaskerekek széles választékát kínáljuk, köztük Ronford, Cartoni és O'Connor fejek, egy kaméleoncsatornás kürt és egy ajtószárny a külső produkciók számára. A Fresnel Arri lámpák széles választéka, nyílt vörös hajúak és szőkékkel együtt. Van egy 2.5K-os HMI, Kinoflo, Dedo Light készletek és 1x1 fénytáblák, valamint széles választékú zászlóállványok, hálók és egyéb fogantyúk.

 • Babácska
  Stúdiónkban egy Chameleon-dolly van, és egy 50 lábnyi változatos pályával ellátott helyszínt biztosító dolly.
 • Lámpák
  A világítási készletek közé tartozik az Arri Fresnel fényforrások 300 wattról 2,5kw-ra, normál vörös- és szőke készletek, stúdió lágy fények, jó választék zászlók, állványok és fogantyú kiegészítők, mint a mágikus karok, pelikánszorító és polipartók.
 • Hang
  Van egy Sound Device 664 és SQN keverő a Sennheiser 8050s és az AKG mikrofonokkal, a Sennheiser és a Micron Explorer rádió mikrofonokkal.
 • Utómunka
  Apple szerkesztési lakosztályaink AVID Media Composer és Final Cut Pro készülékekkel vannak ellátva, Sony HDV fedélzetekkel, hordozható merevlemezekkel és CD / DVD-meghajtókkal. Minden bemutató tekercs vagy befejezett munka DVD-re exportálható minőségi szabványok sugárzására.
Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

London Film Academy

Csatlakozzon a filmes szakemberek támogató hálózatához, és lazítson egy kis csoportba a londoni művészetben London egyik legkedveltebb filmiskola gondoskodó környezetében ... [+]

TBC

[-]
Egyesült Királyság London
May 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London Film Academy

Forgatókönyvíróként a történet létrehozásának és kommunikálásának képessége a sikeres filmprojekt középpontjában áll. Egyéves diploma biztosítja az intenzív, kreatív fejl ... [+]

Forgatókönyvíróként a történet létrehozásának és kommunikálásának képessége a sikeres filmprojekt középpontjában áll. Egyéves diploma biztosítja az intenzív, kreatív fejlesztést és gyakorlati képzést a forgatókönyvírás kereskedelmi vonatkozásaiban annak érdekében, hogy ne csak a kézművességet fejlessze, hanem nagy és lenyűgöző munkamennyiséggel és a vállalkozás sikeréhez szükséges know-how-val.

„Az LFA forgatókönyvírás-diploma különösen hasznos, mivel az akadémiai célkitűzéseit az LFA elkötelezettségéhez kötötte, hogy valóban tükrözze a valós filmalkotás feltételeit, ahol a fejlesztés és a termelés kihívásai a folyamat szerves részét képezik. gyakran elhagyták a hajó kevésbé megalapozott ábrázolásait, az LFA-ban az első és az első nap. " Michael Holden, forgatókönyvíró és LFA Tutor... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

London Film Academy

Ön egy filmkészítő, aki előállítani és esetleg közvetlen vagy írható az első funkció vagy egy ambiciózusabb rövidfilm? Ha igen, akkor ez a tanfolyam az Ön számára. A film ... [+]

BEVEZETÉS

Ön egy filmkészítő, aki előállítani és esetleg közvetlen vagy írható az első funkció vagy egy ambiciózusabb rövidfilm? Ha igen, akkor ez a tanfolyam az Ön számára.

A termelő alapítvány elengedhetetlen az egyéni és a termelési csapatok számára, akik szakértelemmel rendelkeznek a filmkészítés bizonyos területein, akik a nagyobb költségvetésű projektekre kívánnak felkészülni és felkészülni.

Továbbá ez a kurzus ideális azok számára, akik egy forgatókönyvet dolgoznak, és reális áttekintést szeretnének szerezni a teljes fejlesztési folyamatról.... [-]

Egyesült Királyság London
March 2019
Nappali
5 napok
Campus
Bővebben magyarul
London Film Academy

Ha van egy ötlete egy dokumentumfilmre, és szeretné valóra váltani az álmodat, ez az intenzív, 6 hetes tanfolyam biztosítja a kezdeti koncepció átalakításához szükséges m ... [+]

Ha van egy ötlete egy dokumentumfilmre, és szeretné valóra váltani az álmodat, ez az intenzív, 6 hetes tanfolyam biztosítja a kezdeti koncepció átalakításához szükséges megalapozást. A gyakorlati dokumentációs szakemberek gyakorlati képzésével minden szükséges készséget szerezhet, és készítse el saját együttműködési dokumentumfilmjét, amely készen áll a pályára és csomagolásra az iparág számára.

Működni fogsz a minőségi digitális fényképezőgépekkel, és megtanulhatod és fejlesztheted készségeidet a filmművészetben és a hangzásban. Hajtsa végre szerkesztési készségeit az Adobe Premiere Pro programmal, mielőtt végleges projektjeit dokumentális iparági szakemberek csoportjába helyezi.... [-]

Egyesült Királyság London
June 2019
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
London Film Academy

Új filmkészítés? Ez az intenzív rövid tanfolyam az egyetlen olyan fajta, amely lehetővé teszi a Super 16mm film ("Carol", "The Hurt Locker", "City of God") vagy a profess ... [+]

TBC

[-]
Egyesült Királyság London
March 2019
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
London Film Academy

A forgatókönyvünk tökéletes platform az olyan törekvő írók vagy író-rendezők számára, akiknek sok ötlete van, és filmkészítést keresnek. Számos gyakorlati írásgyakorlaton ... [+]

TBC

[-]
Egyesült Királyság London
April 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
London Film Academy

A rendezői bizonyítvány felvilágosítja a rendező szerepét, és lehetővé teszi számodra, hogy felépíthessd a filmhez szükséges készségeket. Tapasztalt filmkészítő szakember ... [+]

BEVEZETÉS

A tapasztalt filmkészítő szakemberek vezetésével ez a gyakorlati alapos kurzus az irányítás különböző aspektusait képezi, beleértve a vizuális mesemondást, a storyboardingot, az ötletek és a szkriptek közlését a szereplőknek és a személyzetnek, a szereplőkkel való munkát és teljesítményük javítását, valamint a lő készítését.

Lehetőséged lesz arra, hogy egy rövid filmet egy stúdió környezetben irányítson egy high-end HD kamerával, és dolgozzon együtt egy szerkesztővel, hogy készítsen egy befejezett rövidet, melyet a kurzus végén a moziban vetítünk.

Célzott gyakorlatok biztosítják Önt:... [-]

Egyesült Királyság London
March 2019
5 napok
Campus
Bővebben magyarul
London Film Academy

Szeretné pályafutását a fotográfia igazgatójaként folytatni, vagy szeretne többet megtudni a filmművészetről és a kamerákról? Filmművészeti tanúsítványunk átfogó bemutatá ... [+]

Szeretné pályafutását a fotográfia igazgatójaként folytatni, vagy szeretne többet megtudni a filmművészetről és a kamerákról? Filmművészeti tanúsítványunk átfogó bemutatást nyújt a film forgatásához és megvilágításához . A tapasztalt filmkészítő szakemberek által vezetett intenzív 5 napos tanfolyam bemutatja a világítás, a kamera működésének, a keretezésnek, a színkorrekciónak és az osztályozásnak a koncepcióit .

Ezt a kurzust a legkorszerűbb, Arri Alexa HD kamerával fogják tanítani.

Ez a gyakorlati, mélyreható képzés lehetőséget ad arra, hogy DOP, fényképezőgép-üzemeltető, fókuszhúzó és csappantyúk legyen az iparági környezetben, rövid filmek sorozatában, amely gyakorlati betekintést nyújt az operatőr világába.... [-]

Egyesült Királyság London
March 2019
Nappali
5 napok
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

London Film Academy

Ez a húsvét, csatlakozzon hozzánk egy ötnapos filmkészítéshez, hogy megtanuljuk a vizuális mesemondás alapvető képességeit. Lődd le, irányítsd és szerkesztheted az első r ... [+]

TBC

[-]
Egyesült Királyság London
April 2019
Nappali
1 - 2 hetek
Campus
Bővebben magyarul