London Financial Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kiváló teljesítményű szakértői tanítás

London Financial Studies olyan speciális oktatási erőforrás, amely kizárólag a tőkepiacokra összpontosít. Egyének, csapatok és vállalatok számára szakértői tanfolyamot kínálunk, amely ötvözi az elméleti megértést a gyakorlati tapasztalattal.


Rólunk

A globális piacok gyorsan fejlődnek, összetettek és folyamatosan fejlődnek. Itt a magas színvonalú szakmai képzés elengedhetetlen a teljesítmény fenntartásához.

A London Financial Studies kizárólag a tőkepiacokra koncentrálunk. Egyéneknek, csapatoknak és cégeknek egyedülálló és szakértelemmel rendelkező oktatási erőforrást kínálunk, amely ötvözi az elméleti megértést és a gyakorlati tapasztalatot, és felveszi őket a hatékonyság és a jövedelmezőség legmagasabb szintjére.

Az elmúlt évtizedben a London Financial Studies a tőkepiaci szakemberek egyik legjobb oktatási forrásává váltak. Abban az idő alatt különféle programokat bocsátottunk rendelkezésünkre magánszemélyek, nagy pénzügyi intézmények és kormányzati szervek számára világszerte.


Az ügyfelek előnyei

A vállalatok profitálnak

A London Financial Studies tanfolyamokon való részvétel után a munkavállalók magabiztosabbak, jól ismertek és felkészültek kivételes eredmények elérésére. A munkatársak és a csapat tagjai közvetlenül részesülnek termelékenység szempontjából, ami viszont növeli a vállalat teljesítményét és jövedelmezőségét.

 • Javítani kell a csapat teljesítményét
 • Növelje a készségeket, képességeket
 • Segítsen a legjobb gyakorlatok kiépítésében
 • Minőségi oktatás biztosítása
 • Gazdasági érték elérése

Az egyének javát szolgálják

A London Financial Studies tanulási tapasztalata jelentős új készségeket, a folyamatok és a termékismeret megértését szolgálja. Ez pozitív hatással van a bizalomra és a teljesítményre. Az emberek jobban teljesítenek jelenlegi szerepükben, fokozzák csapataik munkáját és karrierfejlesztési kilátásaikat nagyban növelik.

 • A termékismeret bővítése
 • Növelje a termelékenységet
 • A tudás megszilárdítása
 • Növelje a piaci értéket
 • Növelje a bizalmat
 • Új képességek elérése


Erős értékek, amelyek valós előnyöket nyújtanak

Munkánk négy egymást kiegészítő kulcsértékre épül:

 1. Praktikus alkalmazás
  Amit tanítunk, szilárdan a jelenlegi legjobb gyakorlatokon alapul. Tanáraink kiterjedt gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek az érintett tőkepiacokon.
 2. Szellemi világosság
  Tanáraink első osztályú kommunikátorok és elismert szakemberek a saját területükön. Ezek széles körű gyakorlati tapasztalatot és mély elméleti megértést ötvöznek. Mint képzett kommunikátorok, gyorsan és hatékonyan kapják meg az üzenetet. A tanfolyamok gyakorlati gyakorlati tanulással szolgálnak, amelyet a résztvevők az osztálytermi elhagyás után sokáig emlékeznek.
 3. Személyes megközelítés
  Megpróbáljuk megérteni minden egyes ember szükségleteit, struktúráit és valós jótékony csomagjait. Minden tanítási csoportunk elég kicsi ahhoz, hogy az egyéni igényeket folyamatosan értékeljük és folyamatosan találkozhassunk.
 4. Gazdasági érték
  Megértjük a kereskedelmi környezetet, amelyben ügyfeleink működnek. Amit tanítunk nekik, kézzelfogható előnyökkel jár a személyes teljesítményük és cégeik végső soron.


Folyamatos oktatás

Az LFS-t a vezető szakmai szövetségek elismerik, mivel a legmagasabb színvonalú felsőoktatási oktatást nyújtják.

London Financial Studies a GARP-nek a folyamatos szakmai fejlesztés (CPD) hitelesített jóváhagyójaként kerülnek regisztrálásra.


Bank és Pénzügyek Intézete - Szingapúr.

London Financial Studies kurzusok FTS-Eligible * és CPD órákra is alkalmasak.

* FTS Eligible

Ez a program jóváhagyásra kerül a Pénzügyi Képzési Program (FTS) Programkönyvtárba való felvételre, és jogosult az FTS követelésekre, feltéve, hogy minden jogosultsági feltétel teljesül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez semmiképpen sem jelenti a képzési szolgáltató és a program minőségének elismerését. A résztvevők felkérést kapnak arra, hogy értékeljék a program alkalmasságát és relevanciáját a résztvevők üzleti tevékenységéhez vagy munkaköri szerepéhez. Az FTS a támogatható jogalanyok számára elérhető, 50% -os támogatási szintenként a programdíjból, amelyre minden jogosultsági feltétel teljesül. Az FTS követelései csak az FTS programkönyvtárban felsorolt ​​programokhoz köthetők, a megadott érvényességi időtartammal. További információt a www.ibf.org.sg webhelyen talál.

20 éves LFS

1997 óta a London Financial Studies egy kis londoni céggel nőttek fel, és néhány ügyféllel a pénzügyi szakemberek által elismert globális márkává vált a felsőoktatásban való kiválóság jegyében.

Olyan világban, ahol az új vállalkozások jönnek és mennek, két évtizede valami büszke lehet. Ahogy az LFS életkorú, inspiráló a csapatunk, a tanárunk és az öregdiákok büszkeségét látni.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Adatbányászat

Campus Nappali 3 napok April 2019 Egyesült Királyság London

Ez a gyakorlati program a legfontosabb technikákat tartalmazza - beleértve a felügyelt és felügyelet nélküli gépi tanulás számos aspektusát -, amelyek a pénzügyi adatok bányászata során alkalmazhatók. A program olyan fejlett adatkutatási technikákra is összpontosít, amelyek széles körben elterjedtek a pénzügyi piacokon a szövegelemzés és a mesterséges intelligencia területén: a Natural Language Processing (NLP) és a Deep Learning (DL). [+]

Az elmúlt években az adatkutatási technikák, mint például az adatbányászat és a gépi tanulás népszerűsége óriási növekedést mutatott. Hatékony megoldásokat kínálnak a kockázatkezelők és pénzügyi elemzők rendelkezésére álló hatalmas mennyiségű adat feldolgozására és elemzésére.

A számítási teljesítmény és az elosztott feldolgozás előrehaladtával ma már képes feldolgozni és értelmezni a különböző adatforrásokból gyűjthető információk széles körét.

Ez a gyakorlati program a legfontosabb technikákat tartalmazza - beleértve a felügyelt és felügyelet nélküli gépi tanulás számos aspektusát -, amelyek a pénzügyi adatok bányászata során alkalmazhatók. A program olyan fejlett adatkutatási technikákra is összpontosít, amelyek széles körben elterjedtek a pénzügyi piacokon a szövegelemzés és a mesterséges intelligencia területén: a Natural Language Processing (NLP) és a Deep Learning (DL).... [-]


Alapvető kvantitatív technikák végrehajtása

Campus Nappali 3 napok December 2019 Egyesült Királyság London

Egy bonyolult pénzügyi világban a kvantitatív technikák alkalmazásának részletes ismerete elengedhetetlen. Ez a kurzus mélyrehatóan kiterjed a gyakorlati kvantitatív módszerekre, amelyek fontosak a mai pénzügyi piacokon. [+]

Egy bonyolult pénzügyi világban a kvantitatív technikák alkalmazásának részletes ismerete elengedhetetlen. Ez a kurzus mélyrehatóan kiterjed a gyakorlati kvantitatív módszerekre, amelyek fontosak a mai pénzügyi piacokon.

A tanfolyam céljai

Annak érdekében, hogy a gyakorlati szakemberek gyakorlati megértsék, hogy egy sor eszköz használható pénzügyi eszközök kezelésére, elemzésére és árára. A résztvevők tanulmányozzák:

Fő komponensekA konvexitás időtartama és hatásaAz interpoláció módjai, azok felhasználása és korlátaiRegressziós technikákMonte Carlo szimulációk végrehajtásaBinomiális és trinomiális faépületAz eszközök és árderivatívák folyamatos modellezése... [-]

A származékos ügyletek elszámolása a gyakorlatban az IFRS9 standard szerint

On-line Campus Nappali 2 napok April 2019 Egyesült Királyság London + 1 további

Ez a program mélyreható megértést nyújt a származékos ügyletek elszámolásában és a fedezeti elszámolás alkalmazásában a kamatlábak, az infláció és a deviza piacok tekintetében. A tanulás a valódi esetek intenzív használatán alapul, az IFRS9-et lépésről lépésre. Az új követelmények - ha szükséges - az IAS 39-vel ellentétesek, az új szabályok végrehajtásával kapcsolatos részletes megbeszélésekkel. [+]

Ez a program mélyreható megértést nyújt a származékos ügyletek elszámolásában és a fedezeti elszámolás alkalmazásában a kamatlábak, az infláció és a deviza piacok tekintetében. A tanulás a valódi esetek intenzív használatán alapul, az IFRS9-et lépésről lépésre. Az új követelmények - ha szükséges - az IAS 39-vel ellentétesek, az új szabályok végrehajtásával kapcsolatos részletes megbeszélésekkel.

Esettanulmányok és workshopok szimulálják a valós ügyfelek megbeszéléseit, és fedezik a döntéshozatali, dokumentációs követelményeket, a fedezeti hatékonyság értékelését és a fedezeti stratégia számviteli bejegyzéseit annak életében.... [-]


Blockchain for Financial Markets: Technológia és üzleti alkalmazások tanfolyam

On-line Campus Nappali 2 napok June 2019 Egyesült Királyság London + 1 további

A program a közcélú blokkok - Bitcoin és Ethereum - alapját képező technológiára és üzleti modelljére támaszkodik, hogy létrehozza a tudásalapot, amelyen megtudhatja, hogyan fejlesszék a vállalkozásokat; valamint megérteni, hogy ez hogyan forradalmasíthatja az ügyleteket, értékpapírokat, pénzügyi szerződéseket és platformalkalmazásokat. [+]

Túljutok az összes hibrid körül blockchains és kap a végleges megértése a jelenlegi állapot, valamint a reális elvárások, ennek a technológiának.

Elemezze a legígéretesebb magán blokkok megoldásait egy sor műhely, kódolási gyakorlat és valós példák segítségével. Fedezze fel a különböző Smart Contract lehetőségeket és azok használatát, valamint a kezdeti érmekínálat (ICO) valóságát, különös tekintettel a jelenlegi pénzügyi alkalmazásokra, a magánéletre és a méretezhetőségre, valamint a jövőbeni alkalmazások megismerésére.

A program a közcélú blokkok - Bitcoin és Ethereum - alapját képező technológiára és üzleti modelljére támaszkodik, hogy létrehozza a tudásalapot, amelyen megtudhatja, hogyan fejlesszék a vállalkozásokat; valamint megérteni, hogy ez hogyan forradalmasíthatja az ügyleteket, értékpapírokat, pénzügyi szerződéseket és platformalkalmazásokat.... [-]


Elektronikus kereskedelem és algoritmikus végrehajtási kurzus

On-line Campus Nappali 3 napok March 2019 Egyesült Királyság London + 1 további

Elemzés az elektronikus kereskedelem jelenlegi helyzetéről mind a részvényekről, mind a fix hozamú piacról, szoros figyelemmel az elektronikus devizapiacokra. [+]

Elemzés az elektronikus kereskedelem jelenlegi helyzetéről mind a részvényekről, mind a fix hozamú piacról, szoros figyelemmel az elektronikus devizapiacokra.

A program első napja az elektronikus piacok természetét vizsgálja, és megvizsgálja a különböző típusú megbízásokat és az algoritmikus végrehajtást. A második nap az elektronikus piacalkotásra és a piaci mikrostruktúrára összpontosít, mind a piaci kockázatok, mind a szabályozási kihívások vizsgálatával.

A harmadik nap a végrehajtási algoritmusok fejlettebb és mélyebb lefedését tartalmazza a kereskedési stratégiák és jelek mellett. A résztvevők részletesen megvizsgálják a piacok alakuló struktúráját, melyet a szabályozás vezérel, és elemzi a legjobb végrehajtás elérésének és bemutatásának módjait.... [-]


Kapcsolat

Cím 34 Curlew Street Butlers Wharf
SE1 2ND London, England, Egyesült Királyság