Read the Official Description

London South Bank University London egyik legnagyobb és legrégebbi egyeteme


1892 óta szakmailag releváns, akkreditált és szakmailag elismert oktatást biztosítunk.

Egy kozmopolita egyetem vagyunk, több mint 18 ezer diák vesz részt több mint 130 országból. A kormány Oktatási Kiválósági Keret (TEF) keretében megkaptuk az ezüstöt a kiválóság tanítására. Mi az Egyetem az Év Graduális Foglalkoztatásért (The Times és a Sunday Times Good University Guide 2018) és a Times Felsőoktatási Év Vállalkozói Egyeteme 2016-ban.


Küldetés és látomás

Küldetésünk, hogy vállalkozói civil egyetemként ismerjük fel a világ kihívásait.

2020-ra szeretnénk londoni csúcstalálkozó egyetemünk és a 2015-2020-as vállalati stratégiánk (PDF fájl 749 KB) meghatározza, hogyan érjük el ezt a látásmódot:

Diák sikere

Szeretnénk felismerni, hogy személyre szabott és gyakorlati oktatást biztosítunk, amely felkészíti a diplomásokat egy sikeres karrierre, és felkészíti őket arra, hogy elérjék a földet.

Valódi világhatás

Oktatásunk akkreditált, alkalmazott és professzionális, míg kutatásunk új ismereteket teremt gyakorlati alkalmazásokkal, segít megoldásokat találni a globális kérdésekben.

Hozzáférés a lehetőséghez

Erős kapcsolatokat építettünk ki a helyi és nemzetközi partnerekkel, új globális lehetőségeket teremtve, miközben közösségünket bevonjuk és bővítjük a részvételt.

Stratégiai lehetőségek

Biztosítjuk, hogy rendelkezünk a megfelelő eszközökkel, rendszerekkel és emberekkel a stratégia megvalósításához.


Értékeink az EPIIC


Munkatársaink és hallgatóik megtestesülik és magukévá teszik értékeinket:


Számos kezdeményezést követünk ezen értékek elérése és fenntartása érdekében:

Az egyenlőség és a sokszínűség: Az egyenlőség, a sokszínűség és a beilleszkedés politikája (PDF File 251 KB) meghatározza azon törekvéseinket, hogy mindenki, aki itt tanul és dolgozik, így mentes a diszkriminációtól.

Ügyfélszolgálat: Partnereinkkel együttműködünk az Ügyfélszolgálattal, hogy javítsuk ügyfeleink szolgáltatásait.

Egészség és jólét: elismerték munkánk során, hogy az LSBU biztonságos helyet biztosítson mindenkinek, és jólét kultúráját fejleszti.

Fegyveres erők: A katonai közösség szükségleteinek támogatására elismerték.


Kitűnő tanítás

Oktatási kiválóságunkat a kormány elismerte

A kormány Oktatási Kiválósági Kerete (TEF) keretében ezüst hitelminősítést kaptunk a kiválóság tanításához.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy felismertük, hogy a személyre szabott tanulásra összpontosítunk, különös hangsúlyt fektetve arra, hogy miként támogatjuk a diplomásokat a foglalkoztatásban.

Különösen a TEF panel kiemelte:

  • kitűnő hallgatói eredmények
  • kiváló tanítás és személyre szabott tanulás
  • olyan tanfolyamok, amelyek célja a hallgatóknak a munkáltatók által értékelt készségek és tudás átadása

David Phoenix professzor professzor helyettese: "Ez a díj bizonyítja az elmúlt néhány évben az LSBU által elért jelentős előrelépést azáltal, hogy javítja a diákjaink által nyújtott tapasztalatokat."

A mi ezüst TEF minősítésünk mellett a The Guardian 100 legjobb egyetemén, a két nemzetközi egyetemi bajnoki asztalnál vagyunk, és a The Times és a Sunday Times Good University Guide 2018-as egyetemi hallgatója, a Graduate Employment és a Times Felsőoktatási Év Az Év Vállalkozói Egyeteme 2016.


A létesítményeink

Az elmúlt öt évben több mint 60 millió fontot fektettünk be olyan modern oktatási létesítményekbe, amelyek tanítványainkat a tanulmányaik során támogatják és fejlesztik.

Világszínvonalú létesítményeink itt támogatják szakmai és személyes fejlődését. A kiterjedt könyvtáraktól kezdve a legmodernebb multimédiás filmstúdiókig biztosítjuk, hogy hozzáférhessenek az iparági szabványokhoz, amelyek gazdagítják tanulási tapasztalatukat.


A közösségben

A fiatalok képességeinek fejlesztésében, a vállalkozások és a közösségek tanácsadással és útmutatással történő ellátásához segítséget nyújt a helyi közösség támogatásának.


A családunk

Készítettünk egy olyan családot a hasonló gondolkodású oktatási szolgáltatókról, amelyek jobb hozzáférést biztosítanak mind a továbbképzéshez, mind a felsőoktatáshoz

125 éve szakmai és műszaki oktatást nyújtunk dél-londoni emberek és vállalkozások számára. Azonban az oktatás ma még bonyolultabb, mint valaha, és ezt a küldetést már nem lehet a legjobban elérni egyetlen szervezet által.

Így létrehoztunk egy új, hasonló gondolkodású szakember-oktatócsaládot, amely lehetőséget biztosít a tanulók számára a technikai, szakmai és tudományos Pathways közötti Pathways valamint a jól képzett technikai és szakmai szerepek középtávú és átlátható útjainak létrehozására.

Az LSBU család a South Bank University Engineering Academy, a South Bank University Engineering UTC, az LSBU és a South Bank University Enterprises Ltd.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

London South Bank University

Ez egy áthidaló kurzus; ez az Ön számára, ha vállalkozói végzettséggel kíván foglalkozni, de nem elégíti ki a belépési követelményeket. ... [+]

Szilárd alap

A Business Foundation kurzus egy áthidaló kurzus, amely egy alapítványi évből áll, majd három évet követ egy tényleges kurzuson.

Az előkészítő év folyamán alkalmazza az alapvető kompetenciákat a szakmai kommunikáció, az informatika, a mennyiségi készségek és az üzleti és menedzsment alapjai között. A második félévben mindezeket a tudást konkrétabb tanulmányi területekre alkalmazza.

A kurzus sikeres befejezésekor az egyetemi tanulmányi fokozat egyikét, például:

Üzleti menedzsmentértékesítésKönyvelés és pénzügyKözgazdaságtanVállalkozás és Vállalkozás, hogy csak néhányat említsünk.Miért üzleti az LSBU-nál?No. 1 London Modern Egyetem üzleti, menedzsment és marketing (Guardian League 2016. táblázat).Boldog tanulók: No.1 egyetem az Egyesült Királyságban a diákok Számviteli és pénzügyi tapasztalatai (a Sunday Times League 2017. tábla).Olyan előkészítő év, amely természetesen teljes körűen vezet a különböző üzleti területeken.Az LSBU a Times Higher Education 2016. évi Vállalkozói Egyeteme. Bővebben a Student Enterprise-ről.Akkreditáció Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulokSzemélyes, szakmai és tudományos fejlődésÜzleti szervezet és struktúraÜzleti környezetInnováció és vállalkozásVezetés, menedzsment és műveletekÜzleti alapítvány tanfolyam projektA foglalkoztathatóság... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a számítástechnika kibővített képzési kurzus teljes munkaidőben kínálkozik, és ideális az érett hallgatók számára, akik karriert akarnak az informatikában. ... [+]

Lépjen be az IT-be

Ha nem felel meg a belépési követelmények egy diplomás, de megvan a tapasztalat, érettség és elhatározás, hogy sikerül egy számítástechnika karrierjét, ez a kurzus az Ön számára. Ez nem önálló mérték. Gondolj arra, mint az első év egy négyéves tanulmányi időszakban, ami elvezet a BSc (Hons) számítástechnikai vagy más kapcsolódó kurzushoz.

Miért tanuljon számítástechnikát az LSBU-nál?Rugalmas keretrendszer: egy információs technológia keretrendszer része, amelynek célja, hogy lehetőséget biztosítson a karriertevékenységet célzó specializációra.Professzionálisan ismerjük fel a brit számítógépes társadalom vizsgáinak teljes mentesítését.Munkatársaink szakértők, széles kapcsolattartó hálózattal.A speciális laboratóriumok és az iparági szabványú szoftverek azt jelentik, hogy megkapja a gyakorlati digitális készségeket, amelyeket a munkáltatók értékelnek.Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulok... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ha már dolgozol, és át kívánja vinni a sütőipari pályafutást, az FdSc Sütőipari Tudomány és Technológia (Management) az Egyesült Királyság legrégebbi sütőiskola helyén ta ... [+]

Hozd el a tortádat és enni

A sütés nagyon technikai készség, és ezen a területen végzett képzettség nagyon vonzó lesz a munkáltatók számára. Ez a kurzus segít Önnek, hogy szakképzett vezetővé váljon, és tanítsa meg a sütés szakma kereskedelmi és technológiai vonatkozásait.

Miért sütik a tudományt és a technológiát az LSBU-nál?Csodálatos örökségünk: az LSBU az Egyesült Királyság legrégebbi pékség iskolája.Ez az iparág szempontjából releváns tanfolyam széles körben elismert a sütőiparban, és szakmai kapcsolatban áll számos szervezetrel.Mi vagyunk a No.1 londoni modern egyetemi kutatási minőség az Élelmiszertudományban (Complete University Guide bajnoki táblázat, 2018).Ezt a kurzust a Bakers The Worshipful Company támogatja.Rengeteg hálózati lehetőség kínálkozik, részt vesz az iparági rendezvényeken és a vendégelőadásokon, és beszámol az általunk szervezett szakemberekről.Kiváló péksüteményeink közé tartoznak a laboratóriumok is - a kutatási alapú tanulás az egész tanulási tapasztalatot tájékoztatja.Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulok... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Alapítványi képzési kurzus a tudomány sütésében érdekeltek számára, valamint a sütőiparra ható tudományos szempontok. Két év, teljes munkaidőben. ... [+]

Hozd el a tortádat és enni

A sütés nagyon technikai készség, és ezen a területen végzett képzettség vonzóvá teheti Önt a munkáltatók számára. Segítünk abban, hogy fejlessze a készségeket, hogy sikeres sütőipari technikussá váljon, beleértve a sütés szakma kereskedelmi és technológiai szempontjait.

Miért sütik a tudományt és a technológiát az LSBU-nál?Csodálatos örökségünk: az LSBU az Egyesült Királyság legrégebbi pékség iskolája.Ez az iparág szempontjából releváns tanfolyam széles körben elismert a sütőiparban, és szakmai kapcsolatban áll számos szervezetrel.Mi vagyunk a No.1 londoni modern egyetemi kutatási minőség az Élelmiszertudományban (Complete University Guide bajnoki táblázat, 2018).Ezt a kurzust a Bakers The Worshipful Company támogatja.Rengeteg hálózati lehetőség kínálkozik, részt vesz az iparági rendezvényeken és a vendégelőadásokon, és beszámol az általunk szervezett szakemberekről.Kiváló péksüteményeink közé tartoznak a laboratóriumok is - a kutatási alapú tanulás az egész tanulási tapasztalatot tájékoztatja.Progressziós útvonal... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Alapítványi képzési kurzus azok számára, akik érdeklődnek a tudomány sütésében és a táplálkozásban szélesebb körben. Két év, teljes munkaidőben. ... [+]

Hozd el a tortádat és enni

A sütés nagyon technikai készség, és ezen a területen végzett képzettség vonzóvá teheti Önt a munkáltatók számára. Ez a kurzus segít fejleszteni a készségeket, hogy egy nagyon sikeres sütőipari technológává váljon: olyan szakirányú vezetői készségeket fejleszt ki, amelyek kapcsolódnak a sütés szakma kereskedelmi és technológiai vonatkozásaihoz.

Ez a szakosított kurzus lehetőséget kínál arra, hogy a sütés-termelést és az élelmiszer-termelés táplálkozási, egészségi és jóléti szempontjait ötvözze.

Miért sütik a tudományt és a technológiát az LSBU-nál?Csodálatos örökségünk: az LSBU az Egyesült Királyság legrégebbi pékség iskolája.Ez az iparág szempontjából releváns tanfolyam széles körben elismert a sütőiparban, és szakmai kapcsolatban áll számos szervezetrel.Mi vagyunk a No.1 londoni modern egyetemi kutatási minőség az Élelmiszertudományban (Complete University Guide bajnoki táblázat, 2018).Ezt a kurzust a Bakers The Worshipful Company támogatja.Rengeteg hálózati lehetőség kínálkozik, részt vesz az iparági rendezvényeken és a vendégelőadásokon, és beszámol az általunk szervezett szakemberekről.Kiváló péksüteményeink közé tartoznak a laboratóriumok is - a kutatási alapú tanulás az egész tanulási tapasztalatot tájékoztatja.Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulok... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Alapítványi képzési kurzus az érdeklődők számára a tudomány sütésében és az élelmiszer-és italgyártás új termékfejlesztésében. Két év, teljes munkaidőben. ... [+]

Hozd el a tortádat és enni

A sütés nagyon technikai készség, és ezen a területen végzett képzettség vonzóvá teheti Önt a munkáltatók számára. Segítünk abban, hogy fejlessze a készségeket, hogy sikeres sütőipari technikussá váljon, beleértve a sütés szakma kereskedelmi és technológiai szempontjait.

Ez a speciális kurzus az új termékek kifejlesztésének folyamatára összpontosít. Az új termékfejlesztés (NPD) az élelmiszer- és italgyártás motorja.

Miért sütik a tudományt és a technológiát az LSBU-nál?Csodálatos örökségünk: az LSBU az Egyesült Királyság legrégebbi pékség iskolája.Ez az iparág szempontjából releváns tanfolyam széles körben elismert a sütőiparban, és szakmai kapcsolatban áll számos szervezetrel.Mi vagyunk a No.1 londoni modern egyetemi kutatási minőség az Élelmiszertudományban (Complete University Guide bajnoki táblázat, 2018).Ezt a kurzust a Bakers The Worshipful Company támogatja.Rengeteg hálózati lehetőség kínálkozik, részt vesz az iparági rendezvényeken és a vendégelőadásokon, és beszámol az általunk szervezett szakemberekről.Kiváló péksüteményeink közé tartoznak a laboratóriumok is - a kutatási alapú tanulás az egész tanulási tapasztalatot tájékoztatja.Progressziós útvonal... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a program felkészíti a nemzetközi hallgatókat, hogy belépjen a London South Bank University számos London South Bank University . ... [+]

Ez a kurzus csak a nem EU országokból érkező nemzetközi hallgatók számára áll nyitva.

Ez a szakosított program célja az ONCAMPUS, hogy felkészítse a nemzetközi diákok, akik befejezték a középiskolai felsőoktatási belépés számos egyetemi diploma.

Ez egy egyéves program, amely sikeres hallgatók számára biztosítja a London South Bank University széles körű egyetemi fokozatának 1. évfolyamának garantálását (feltéve, hogy megfelel a megadott beutazási kritériumoknak).

Az Egyetemi Alapítvány Program jó kiindulópontot nyújt a kiválasztott témákban, és lehetővé teszi, hogy megtanulja a tanulmányi készségeket és a kutatási módszereket, amelyekre szüksége lesz az egyetemi diplomamunka során.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Diploma

London South Bank University

A Vegyészmérnöki Intézet által akkreditált, ez a magasabb nemzeti diploma (HND) a vegyészmérnöki alapismeretekre terjed ki. Teljes munkaidőben kínált, ez egy lépcsőfok le ... [+]

Az orvostudománytól a műanyagokig

Hogyan változtatja meg a nyersanyagokat a mindennapi életben elengedhetetlen, biztonságos, hasznos termékekhez? Legyen vegyészmérnök. Ebben a kétéves tanfolyamon erős tudást szerezhet a vegyészmérnöki tudományágakról, kiemelt hangsúlyt fektetve a tervezésre. A gyakorlati munka fontos részét képezi a kurzusnak, és előnyei lesznek a modern, jól felszerelt laboratóriumainkban.

Miért érdemes megvizsgálni a Chemical Engineering-t az LSBU-nál?Tanulók elégedettsége: No.2 egyetem Londonban a diákok elégedettségét a vegyészmérnöki (Complete University Guide League tábla, 2018).Szakemberek nagy ipari kapcsolatokkal.Távolítsa el a haladást - lépjen tovább a kémiai vagy kőolajipari mérnöki szintre.Tantárgy-specifikus létesítményeink többfunkciós és speciális laboratóriumok keverékét tartalmazzák.AkkreditációKulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulok... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

BTEC Magasabb Nemzeti Diploma az elektrotechnikában, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan kialakuljon az Ön által kiválasztott területen. ... [+]

Tervezett siker

A BTEC HND Elektromos és Elektronikai Intézet széles alapot kínál a központi modulok számára, és lehetőséget kap arra, hogy kiválasszanak néhány modulot a második évben. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan kialakuljon a kiválasztott területen. Sok tapasztalatot szerezhet az ipari szabványos berendezések és szimulációs csomagok használatában.

A tanfolyam azzal kezdődik, hogy megtervezi, megtervezi és teszteli számos szabványos digitális és analóg áramkört. A lefedettség ezután a nagyobb rendszeralkalmazásokban használható többállású és programozható áramkörök tervezéséhez vezet, ahol a számítógép és a mikroprocesszor interfésze egyre fontosabbá válik.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a kurzus célja azoknak, akik tanulmányozni kívánják a vállalkozást, rendelkeznek munkatapasztalattal és akik szeretnének továbbtanulni, elsősorban a karrierfejlesztés ... [+]

Nyitott az üzletre

Érdekli az üzleti karrierjét? Ez a kurzus ideális módja annak, hogy eljusson a kiinduló vonalhoz. Fejlessze tudását és készségeit számos üzleti tudományágban, például üzleti információs rendszerekben, marketingben, humánerőforrás-gazdálkodásban és számvitelben és pénzügyekben. Ez a BTEC Magasabb Nemzeti Diploma (HND) üzleti egyenértékű az első és a második év hároméves brit tiszteletbeli diplomával az NQF 4. és 5. szintjén.

Miért üzleti tanulmányok az LSBU-nál?Az iskola kiválósági központtal rendelkezik az IOEE-ként, a vállalkozói kultúra és a legmagasabb színvonalú gyakorlat elismeréseként, és a kurzust a CIMA akkreditálja, a C03-05-es papírokat illetően.No.1 Egyetem Londonban Oktatás, Szervezet és Menedzsment, Tanulási Erõforrások és Személyi Fejlõdés az üzleti életben (Országos Diákok felmérése 2016).Szoros szakmai kapcsolataink vannak a Nemzetközi Üzleti Tanulmányok Központjával, és a meghívott felszólalókat felkérjük, hogy tegyenek különbözõ tudományágakat.Ebből persze, akkor automatikusan át a BA (Hons) Business Management vagy Business Management Pathways (amennyiben szükséges feltételek).Kiváló felszereltségünkben hozzáférhet az iparágban széles körben használt szoftverhez: Bloomberg, Thomson One Banker, SAGE, Blueprint, FAME, Nvivo és SPSS.Ön egy 80 000 éves LSBU alumni hálózat részévé válhat.Akkreditáció Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulok... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

BTEC Magasabb Nemzeti Diploma, amelyet az Épületgépészeti Mérnökök (CIBSE) és az Energetikai Intézet akkreditált. Teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben történő kiadásko ... [+]

Építsd meg a jövődet

Már befejezted az A-szintedet? Vagy Ön villanyszerelő, vízvezeték-szerelő, HVAC technikus vagy létesítménygazdálkodás? Ha törődik a mechanikai és elektromos (M

M. Mellett

Miért kellene a HND Building Services Engineering-t tanulmányozni az LSBU-nál?Örökség: már 1947 óta foglalkozunk az építőipari gépekkel foglalkozó iparágakkal.Szakmai akkreditáció: az Épületgépészeti Mérnökök (CIBSE) és az Energia Intézet által akkreditált rész.Jövőbeli bizonyíték: A londoni főbb projektek és a környezetre és a fenntarthatóságra összpontosító hangsúly fokozottabb keresletet eredményez az e kurzuson végzettek számára.Tanulmányi módok, amelyek megfelelnek Önnek: teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben heti egy napot tanulni.Szakembereink szakértők, akiknek sok mindent meg kell osztaniuk.London egyik legjobb laboratóriumi műhely-komplexumunk.AkkreditációKulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulok... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

A Chartered Management Institute (CMI) által akkreditált Diploma in Management Studies célja, hogy bárkinek dolgozik a vezetésben, akik szeretnék fejleszteni tudásukat és ... [+]

A Chartered Management Institute (CMI) által akkreditált A Diploma in Management Studies (DMS) célja azoknak a vezetőknek, akik szakmai kompetenciájukat és tudásbázisukat szeretnék fejleszteni és akkreditálni.

A DMS-hez a szokásos út a Posztgraduális Bizonyítvány a Menedzsment vagy a birtokában egy megfelelő képesítés, mint például a Chartered Management Intézet 5. szintű Diploma in Management és Vezetés, vagy egy mesterek egy másik fegyelem.

A DMS sikeres befejezésekor a hallgatók az MPA vagy az MBA előkészítő akreditálásával folytathatják az előzetes tanulást négy egységgel szemben. Az Executive MPA-nál folytatott hallgatók díjkedvezményre jogosultak.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

A magasabb nemzeti diploma (HND) ezt a kurzust szilárd alapokra helyezi a biológiai elemzés alapismereteiben, technikáin és gyakorlatán. ... [+]

Az élet tudománya

A biotudomány egy változatos és gyorsan bővülő szektor. Készüljön fel egy gyakorlati karrierre vagy további tanulmányokra a kétéves tanfolyamon. A biológia megértése alapvető fontosságú az emberi test megértéséhez és az egészséges állapot megőrzéséhez. Ez a gyakorlati kurzus felkészíti Önt a biotudományi iparban dolgozó technikusra és a további tanulmányozásra szánt ismeretekre.

Miért kell az Applied Biology-t az LSBU-ban tanulni?Ez egy alternatív út egy biológiai fokozatra azok számára, akik nem felelnek meg a követelményeknek ahhoz, hogy egyenesen egy bizonyos fokig bejussanak.Rendelkezésre álló létesítmények: a multifunkcionális és a speciális laboratóriumok előnyeit élvezheti a modern tudományterületeken elvárható műszerekkel.Elismert kutatási minőség: No.2 London modern egyetem kutatási minőség biológiai tudományokban (Complete University Guide bajnoki táblázat, 2018).Vegyünk egy munkát a karrierlehetőségek fokozására.Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulok... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Az Akusztikai Intézet Diploma elegendő szakképzést nyújt az Akusztikai Intézet tagjainak oktatási követelményeinek kielégítésére. ... [+]

Az IOA akusztika és zajcsökkentő oklevelet széles körben elismerik az akusztika, zaj és rezgés szakemberek által választott oktatási képesítésnek. Segíthet Önnek abban, hogy karriert szerezzen a kapcsolódó tudományágakban, beleértve a környezetegészségügyet, a gépészetet, az építőipari szolgáltatásokat, az építészetet, a várostervezést, az egészségügyet és a biztonságot, valamint a zeneipart.

A Diploma elegendő szakképzést nyújt az Akusztikai Intézet tagjainak oktatási követelményeinek kielégítésére, amely az akusztikai, zaj- és vibrációs iparág legszélesebb szakmai tagsága. Az oklevelet 1975 óta tanítják, és jól ismert az akusztika és a zajszabályozás magas szintű képzése.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Egy átfogó program, amely megegyezik az 1. évfolyamon alapképzéssel a nemzetközi hallgatók számára, további angol nyelvű akadémiai célokra. amely a 2. év üzleti fokozatán ... [+]

Ez a kurzus csak a nem EU országokból érkező nemzetközi hallgatók számára áll nyitva.

Egy átfogó program, amely egyenértékű az 1. évre egyetemi diplomával a nemzetközi hallgatók számára további angol akadémiai célokra, amely garantált progresszió * a 2. évfolyam a következő képzési programok a London South Bank University :

BA (Hons) üzleti adminisztrációBA (Hons) üzleti tanulmányok

A Nemzetközi Diploma Program jó kiindulópontot nyújt a kiválasztott témákban, és lehetővé teszi, hogy megtanulják a tanulmányi készségeket és a kutatási módszereket, amelyekre szüksége lesz az egyetemi diplomamunka során.

Tanulni fogsz, és élsz az egyetemen, hogy az elejétől kezdve részt vegyen az egyetemi életben. Ez magában foglalja az egyetem tudományos, szociális és sportlétesítményeinek teljes körű használatát.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Előkészítő Év

London South Bank University

Ez a mérnöki képesítés olyan útvonalat kínál a mérnöki szakmákba, akik nem követték a hagyományos A szint útvonalat. ... [+]

Lépjen be a tervezésbe

Nem követte a hagyományos tudomány és a matematika A-szintek hagyományos útját? Még mindig megtalálhatja az utat a mérnöki szakmákba. Függetlenül attól, hogy Ön egy érett diák, aki fokozatosan szeretné előrehaladni a karrierjét, valaki egy nem műszaki háttérből, aki megváltoztatná az irányt, vagy egy iskolai leminősítő a 4. szintek nélkül, ez a program az Ön számára.

Ez a kurzus magában foglalja a matematika, a tudomány és a technológia műszaki alapjait. Az év során szerzett tapasztalat, valamint az oktatókkal folytatott megbeszélései segítenek abban, hogy az Ön érdeklődésének és képességeinek legjobban megfeleljenek.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
4 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Nem szabad összetéveszteni egy alapítványi diplomával, ez az Alkalmazott Tudományi képesítés az érett pályázó számára készült. Útvonalat kínál a tudományos szakmák számár ... [+]

Lépjen be a tudományba

Nem követték a tudomány és matematika A-szintek hagyományos útját? Ez a te útod a tudomány izgalmas világában. Ebben a programban tapasztalt tudósok csapata megtanítja Önt a biológia, a kémia és a matematika alapjairól, valamint a legjobb laboratóriumi gyakorlatról. Miután sikeresen befejezted az évfolyamat, választhatod, hogy a tanulmányaidat az LSBU-nál elindíthatod.

K: Mi a kiterjedt fok?

V: Ez egy strukturált 4/5 éves program, ahol az első év felkészíti Önt a szükséges ismeretekre és készségekre, hogy vállaljon diplomát.

Miért kellene a Science Extended Degree-t tanulmányozni az LSBU-nál?

Munkatársaink szakértők, akiknek sok mindent meg kell osztaniuk. Nyissa meg kilátásait a Forensic Science, Sport és Exercise Science, Food Sciences, Bioscience vagy az emberi táplálkozás területén. Rendelkezésre álló létesítmények: a multifunkcionális és a speciális laboratóriumok előnyeit élvezheti a modern tudományterületeken elvárható műszerekkel.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Nem szabad összetéveszteni egy alapítványi diplomával, ez a kibővített diploma egy strukturált 4/5 éves program (teljes munkaidőben) kifejezetten érett pályázók számára. ... [+]

Álom karriereket lehet építeni

Ha egy érett hallgató vagy, aki a karriered fejlődését kívánja elérni, vagy nem felel meg a belépési követelményeknek; ez az előkészítő év az Ön számára. Ez nem önálló mérték. Gondolj arra, hogy ez az első év egy négyéves tanulmányi időszakban, amely az épített környezet egyik szakterületéhez kapcsolódik: építészet, földmérés és építési menedzsment. Az év során szerzett tapasztalat, valamint az oktatókkal folytatott megbeszélései segítenek abban, hogy az Ön érdeklődésének és képességeinek legjobban megfeleljenek.

Miért kell tanulmányoznia az épített környezetet az LSBU-nál?No. 1 London egyetem: az "elégedett a tanítással" és az "elégedett az értékeléssel" az épület, városi és országos tervezés (Guardian League 2018 táblázat)Tárgyi specifikus létesítményeink közé tartozik a Building Information Modeling (BIM Központ).Történelem: már több mint 100 éve tanítunk építő szakembereket - és erős ipari kapcsolataink vannak.Rugalmas tanulmány: heti teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben tanulmányozza a heti egy napot.Szakemberek nagy ipari kapcsolatokkal.Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulok... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
4 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Előkészítő programok a leendő posztgraduális nemzetközi hallgatók számára, akik jelenleg nem jogosultak az LSBU posztgraduális fokozatra történő közvetlen belépéshez az ü ... [+]

Ez a kurzus csak a nem EU országokból érkező nemzetközi hallgatók számára áll nyitva.

Ez a program ideális független, nem EU-s hallgatók számára, akik elvégezték az alapképzési programot, és garantálják a garantált fejlődést (amennyiben teljesítik a Master fokozatot az Egyesült Királyságban.

A Mester Alapítvány lehetővé teszi, hogy javítsa angol nyelvét, miközben megtanulja a tanulmányi készségeket és a kutatási módszereket, amelyekre szüksége lesz a mesterképzés során.

Tanulni fogsz, és élsz az egyetemen, hogy az elejétől kezdve részt vegyen az egyetemi életben. Ez magában foglalja az egyetem tudományos, szociális és sportlétesítményeinek teljes körű használatát.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
1 - 3 félév
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

London South Bank University

Az Akusztikai Intézet tanúsítványtudása a műszaki és tudományos munkatársaknak szól, akiknek munkája megkívánja tőlük, hogy ismerjék meg a zaj- vagy vibrációmérést. Rövid ... [+]

A Környezeti Zajmérési Kompetencia Tanúsítványt (CCENM) az akusztika területén dolgozó szakemberek számára tervezték, beleértve a környezeti egészségügyi tisztviselőket, a hangmérnököket és a rendezvényszervezőket, akik tovább kívánják fejleszteni szakértelmüket és készségeiket.

Ez az ötnapos kurzus célja, hogy a küldötteket a környezeti zajmérés módszertanának alapvető ismereteivel, beleértve a hangszintmérők és -elemzők alkalmazási és pontossági követelményeit, valamint hogy tudatában legyenek a mérési adatoknak a a környezeti zajra vonatkozó szabványok és jogszabályok.

A kurzus célja:

a jelölteknek alapvető ismeretekkel kell rendelkezniük a környezeti zajmérés módszertanára vonatkozóan, ideértve különösen a hangmérők és analizátorok használatát.... [-]

Egyesült Királyság London
April 2019
Nappali
5 napok
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Egyetemi BTEC HNC a lakástanulási tanfolyamon; az első lépés a házvezetővé váláshoz, a lakhatás fejlesztésében és menedzselésében, valamint a frontális lakhatási támogató ... [+]

Házak otthonokba

Egy olyan időszakban, amikor Nagy-Britannia bonyolult lakásválsággal szembesül, a szociális lakások felemelték a politikai napirendet, és prioritásai egyre szélesebbekké váltak. Ez viszont több munkalehetőséget és nagyobb felelősségeket teremtett a lakásban - ez a kurzus felkészíti Önt ezek kezelésére és teljes potenciál elérésére.

Miért házkutatási tanulmányok az LSBU-n?Megkaphatja a szükséges készségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy sikeresen dolgozhasson mind a magán-, mind a szociális lakhatási szerepeken belül.A HNC-program sikeres elvégzését végző hallgatók számára a BA (Hons) Housing Studies-re való áttérést kínálnak.A Chartered Institute of Housing által akkreditált.Szakmai kapcsolatok: Rendszeresen meghívunk vendéghallgatókat a ház szervezeteibe, hogy beszéljenek egyetemi hallgatóinkkal.Az első évben egy háromnapos terepjáró tanulmányi látogatást tettünk Liverpool és Manchester városában, hogy megvizsgáljuk a városi regenerálódási rendszert.AkkreditációKulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulok... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a magasabb nemzeti tanúsítvány az építőiparban elsősorban azoknak az építőiparban dolgozóknak szól, akik karrierjük bővítésére törekszenek, és iparilag elismert képesí ... [+]

Építsd meg a szakértelmet

Régóta foglalkozunk szakemberekkel az építőiparban. A Londoni Tanács Épületépítő Iskolájában (1904) és a Brixton Iskolaépület (1940) gyökereivel több mint 100 éven keresztül felajánlották az építőiparban való képzést.

Miért építés az LSBU-nál?No. 1 London egyetem: az "elégedett a tanítással" és az "elégedett az értékeléssel" az épület, városi és vidéki tervezés (Guardian League 2018 táblázat).Főbb képesítés az építésfelügyeleti, földmérési és építészeti technológiák területén azok számára, akik már dolgoznak az építőiparban.A tanítás szakmai megközelítésének hangsúlyozása; és a technikai és vezetői ismeretek és készségek széles körére összpontosít.Tanuljon heti vagy részmunkaidőben heti egy napra.Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulok... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

A JBM mérnöki technikus (EngTech) státusza által jóváhagyott kurzus az építőmérnökkel foglalkozó és a műszaki oktatás kiterjesztésére törekszik. ... [+]

A világméretű mérnökök

A belvárosi városok felújításáig olyan figyelemre méltó építményekre, mint a Csatorna-alagút, a világ tele van olyan építési és infrastrukturális projektekkel, amelyek nem történhettek civil mérnökök nélkül. Ezt a kurzust az Ipari Tanácsadó Testület bevonásával fejlesztettük ki, hogy praktikus tervezési orientált tanfolyamot biztosítsunk, amely felkészíti Önt az építőiparhoz szükséges képességekkel és képesítésekkel.

Ha az LSBU-ban részmunkaidős diplomát szeretne elvégezni, javasoljuk, hogy vegye át a HNC-útvonalat, mivel szorosan illeszkedik a képzési programokba. A HNC 2. évét más területeken végzett diplomások számára is tervezték, akik jelenleg a mélyépítésben dolgoznak.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

A CIPD által akkreditált bizonyítvány a humán erőforrás gyakorlatban (CHRP) egy olyan alapszintű program, amely olyan személyeknek felel meg, akik tudásukat és készségeik ... [+]

A Human Resource Practice Certificate (CHRP) a Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) által alapított alapszintű program.

Függetlenül attól, hogy csak a HR-ben kezdődik, vagy a karrierjét a következő szintre kívánja vinni, ez a kurzus megadja a szükséges ismereteket és készségeket. Sőt, a CIPD tagsága révén professzionális elismerést is kínál Önnek.

Egy nagyon versenyképes piacon a munkáltatók elismerik, hogy a megfelelő készségekkel, tapasztalattal és tudással rendelkező munkavállalók elengedhetetlenek a vállalkozások sikeréhez.

6 legfontosabb ok a tanulmányozáshozGyakran vendégelőadók: Gyakori vendégelőadások a rezidens campusban, hogy ösztönözzék és fokozzák a tanulásukat.A kis osztályok a továbbtanulást jelentik: Kisebb osztályok, amelyek az elméletnek a valóságos forgatókönyvekre való alkalmazását és a stratégiai menedzsment képességek fokozását célozzák.CIPD díjazás: A kurzus CIPD bizonyítványt és a szakmai testület tagsági tagságát biztosítja.Professzionális hálózati lehetőségek: Tanulni fog más HR szakemberekkel, remekül a hálózati lehetőségekhez.Az iparági ismeretekkel rendelkező oktatók: A kurzus oktatói szintén iparági szakértők.Nagy lehetőségek: Kitűnő könyvtár, modern campus, hallgatói létesítmények és személyre szabott tanulói támogatási mechanizmusok.AkkreditációKulcsfolyamos információk - mód szerint rendezveMód modulok... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Részidős oktatás
24 hetek
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

A Chartered Management Institute (CMI) által akkreditált kurzus ideális azok számára, akik a menedzsmentben szeretnének akkreditálni és építeni meglévő készségüket. ... [+]

A tanfolyam célja, hogy előmozdítsa a gyorsan változó gazdasági környezetben szükséges általános menedzsment készségek és képességek fejlesztését mind a már működő, akár a felügyeleti és vezetői szerepvállalásra törekvő egyének számára.

5 ok a tanulmányozáshozDíjnyertes: Év Vállalkozói Egyetem díja (Times Higher Education Awards 2016).Díjnyertes: Az LSBU ezüst minősítést kapott a Teaching Excellence Framework keretében.Szakmai akkreditáció: A Posztgraduális Certificate in Management akkreditált a Chartered Management Institute (CMI). A sikeres diploma megszerzése után a CMI 5. szintű bizonyítványt a menedzsmentben is kapjaSzakmai linkek: A Business School egy akkreditált CMI Center, és egyike azon kevés egyetemi intézményeknek, amelyek az Üzleti Etika Intézetének vállalati tagjai.Gyakorlati megközelítés: Akadémiai tanfolyamként úgy tervezték, hogy magába foglalja a gyakorlati tapasztalatokat, amelyeket az osztályteremben hoz.... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Részidős oktatás
9 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a minősítés célja a tanuló, aki karrierjét az egészség- és fitnessiparban szeretné gyakorolni fitnesz oktatóként a tornatermi gyakorlat keretében. ... [+]

Ez a képesítés azoknak szól, akik karrierjüket az egészség- és fitnessiparban szeretnének folytatni fitness edzőként a tornatermi gyakorlat keretében.

A tanfolyamokat tapasztalt oktatóink nyújtják, akik gyakorlati és gyakorlati megközelítéssel rendelkeznek. A képzés a Sport Akadémián történik.

Tanulni fogja az emberi test tudományát, valamint a gyakorlati gyakorlatok és készségek megszerzéséhez szükséges gyakorlatokat.

A YMCA az Egyesült Királyság egyik vezető odaítélő teste a fitnesz, egészség és jólét területén.

AkkreditációmodulokAnatómia és fiziológiaHogyan lehet fenntartani az egészséget, a biztonságot és a jólétet különböző fitneszkörnyezetekbenHogyan programozhat biztonságos és hatékony gyakorlatot egy sor kliens számára?Hogyan kommunikálhatunk hatékonyan az ügyfelekkel?Tervezzen és készítsen tornaterem-alapú edzésprogramot... [-]
Egyesült Királyság London
August 2019
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a minősítés célja a tanuló, aki karrierjét az egészség- és fitnessiparban szeretne személyi edzőként folytatni. ... [+]

Ez a minősítés azoknak szól, akik karrierjüket szeretnének az egészségügyi és fitnesz-iparágban személyi edzőként folytatni.

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy felismerje azokat a készségeket, ismereteket és kompetenciákat, amelyek az egyén számára szükségesek ahhoz, hogy személyi edzőként felügyelet nélkül dolgozzanak. Ez magában foglalja, hogy képes egy-egy egyéni képzést, alapértékelést, táplálkozási tanácsot és progresszív programozást biztosítani, amely az ügyfél egyedi igényeihez igazodik.

Áraink versenyképesek, és a tanfolyamokat tapasztalt oktatóink nyújtják, akik gyakorlati és gyakorlati megközelítéssel rendelkeznek.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Részidős oktatás
14 napok
Campus
Bővebben magyarul

Posztgraduális Diploma

London South Bank University

Ez a kurzus azoknak szól, akik képzett CBT szakemberekké válnak. Részmunkaidős és hétvégi tanulmány. ... [+]

A fejlett kognitív viselkedési terápiás (CBT) gyakorlati program az elméletet és a gyakorlati készségeket nyújtja ahhoz, hogy képzett és kompetens CBT szakembergé váljon, miután elnyerte a szükséges kapcsolattartási, klinikai és felügyeleti órákat a PgDip végén.

A kurzus egyedülálló a pozitív pszichológiai elvek és gyakorlat alkalmazásában. Ez egy tapasztalt tanfolyam, és arra fogja felkészíteni Önt, hogy megkönnyítse a rugalmasságot, virágzást és pozitív fejlődést mind Önnek, mind ügyfeleinek.

Lehetőséged lesz arra, hogy részt vegyen egy Dr. Christine Padesky-val, és egy-két online csoportos foglalkozással, ahol lehetőséged lesz megvitatni az ügyfelek közös problémáját. Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy megtanulják a mester-klinikustól.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Posztgraduális Oklevél

London South Bank University

Ez a kurzus az elméletet és a képességeket a CBT. Részmunkaidős és hétvégi tanulmány. ... [+]

A pályázatok lezárultak. Kérjük, ellenőrizze az év későbbi részleteit.

A PgCert Advanced Kognitív Viselkedési Terápiás (CBT) Gyakorlat a szorongás és depresszió kezelésére nyújt Önnek az elméletet és a gyakorlati készségeket, hogy segítsen az embereknek enyhe vagy közepesen súlyos szorongásban és depresszióban a CBT eszközeivel és technikáival a Step 3 Care modell. A program 3 modulból áll, amelyek jelentős mértékben hozzájárulnak az Ön akkreditációjához, mint Kognitív viselkedés terapeuta a Brit Viselkedési és Kognitív Pszichoterápiás Egyesület (BABCP).

Lehetőséged lesz arra, hogy részt vegyen egy Dr. Christine Padesky-val, és egy-két online csoportos foglalkozással, ahol lehetőséged lesz megvitatni az ügyfelek közös problémáját. Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy megtanulják a mester-klinikustól.... [-]

Egyesült Királyság London
January 2020
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a részmunkaidős posztgraduális bizonyítvány a mentorálásban foglalkozik a korai karrier tanárokkal vagy szakemberekkel dolgozó munkatársak speciális fejlesztési igénye ... [+]

A Mentori PgCert foglalkozik a korai karrier-tanárokkal vagy szakemberekkel dolgozó személyzet speciális fejlesztési igényeivel. A résztvevők számos beállításból származnak, köztük az elsődleges, speciális, másodlagos, FE, EYFS stb. Ez a kurzus lehetővé teszi a mentorálás megismerését és megértését. A mentoráláshoz fejleszteni fogja a szakmai mentorálási készségeket és a személyes cselekvési elméletet.

8 fő ok arra, hogy itt tanulmányozza a mentorálástSzakmai linkek: London South Bank University és a Southwark Helyi Hatóság együttműködési partnerséget tartanak.Személyesen és szakszerűen nő: Növelje öntudatosságát a coaching és a mentori készségek fejlesztésében, valamint az erejének és képességeinek felépítésében, beleértve az ön elképzeléseinek bizalommal való artikulációját.Akadémiai progresszió: A PgCert Mentorálás szakos hallgatók továbbhaladhatnak a teljes MA-ra az oktatásban.Rugalmas oktatás: A kurzus előadásokon, megbeszéléseken, workshopokon, video prezentációkon és kevert tanulási módszereken keresztül történik.Tapasztalt tanárok: minden egyetemi tanár ex-tanár, és több éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás területén.Tegye az elméletet a gyakorlatba: A bizonyítékokon alapuló megbeszélések és az elmélet gyakorlati megvalósításának lehetőségei lehetővé teszik, hogy javítsa szakmai gyakorlatát a munkaalapú mentori rendszerek irányításában, értékelésében és felügyeletében.Globális perspektíva: Legyen részese a társadalmi igazságosságnak és a globális felelősségnek szentelt tudományos közösségnek - a meghívottak, események, önkéntességi lehetőségek és eszmecserék inspiráló ütemezésével.Esti osztályok: Alkalmas az olyan embereknek, akik már dolgoznak, és szeretnék növelni önéletrajzukat és szakértelmüket, ezt a kurzust esti órákon keresztül kínálják.Ez a kurzus kiterjedSzakmai bizonyítékok: elősegítik a kutatás, a bizonyítékok és a gyakorlat kritikus megértését a mentorálás kezdő tanárainak / szakembereinek széles területénSzakmai fejlõdés: a kritikus reflexiós gyakorlat kifejlesztésének lehetõségei; a mentorálásban és a coachingban használt különböző modellek, eszközök és technikák feltárása (valamint az... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

A Speciális Igénylési Koordinációs Országos Díj a személyzet sajátos fejlesztési szükségleteivel foglalkozik, akiket a közelmúltban a SENCo szerepére (vagy akik ezt a sze ... [+]

A Speciális Igénylési Koordinációs Országos Díj a személyzet sajátos fejlesztési szükségleteivel foglalkozik, akiket a közelmúltban a SENCo szerepére (vagy akik ezt a szerepet törekszenek) általában tapasztalt tanároknak nevezik ki. A résztvevők különböző beállításokból származnak, beleértve az általános, a speciális és a középiskolákat.

8 fő ok a SENCO tanulmányozására ittSzakmai linkek: A modulon szereplő üléseket tanárok és vezető vezetők vesznek részt a kiemelkedő minősítésű partnerség SEND iskolákban.Személyesen és szakmailag növekszik: Fejlessze és demonstrálja a személyes és szakmai tulajdonságokat és vezetést, amire szükség van egy személyközpontú és befogadó gyakorlaton alapuló etoszkóp és kultúra kialakításához.Munkaalapú elhelyezések: Már dolgozik egy iskolában - és alkalmazza a tanfolyamot a szereped megtanulására. Lehetséges azonban, hogy további látogatásokat küldhet az iskolák SEND részére, hogy bővítse tanítási tapasztalatait.Akadémiai progresszió: A PgCert SENCO végzettjei továbbhaladhatnak az Oktatás (Special Education Needs and Disability) MA-ra.Rugalmas oktatás: A kurzus előadásokon, megbeszéléseken, workshopokon, video prezentációkon és kevert tanulási módszereken keresztül történik.Tapasztalt tanárok: minden egyetemi tanár ex-tanár, és több éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás területén.Globális perspektíva: Legyen részese a társadalmi igazságosságnak és a globális felelősségnek szentelt tudományos közösségnek - a meghívottak, események, önkéntességi lehetőségek és eszmecserék inspiráló ütemezésével.Esti osztályok: Alkalmas az olyan embereknek, akik már dolgoznak, és szeretnék növelni önéletrajzukat és szakértelmüket, ezt a kurzust esti órákon keresztül kínálják.Ez a kurzus kiterjed... [-]
Egyesült Királyság London
September 2019
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a posztgraduális tanúsítvány program vezetői és vezetői készségeket fejleszt a hajléktalansági szektorban lévő szervezetek jelenlegi vezetői és jövőbeli vezetői számár ... [+]

Ez a program kulcsfontosságú vezetői és vezetői készségeket fejleszt a hajléktalansági szektorban működő szervezetek jelenlegi vezetői és jövőbeli vezetői számára.

A tanfolyamot a University School of Business School fejlesztette ki a London Housing Foundation (LHF) együttműködésével, akik támogatják a kurzust. Az LHF fontolóra veheti a pályázók támogatását a közszféra és a harmadik / önkéntes szektor megfelelő területein.

A kurzus elsősorban a hajléktalanok és a szomszédos szektorok megfelelő tapasztalt és képzett személyzete számára készült. A kurzus lehetővé teszi, hogy tanulmányi látogatást tegyen egy hasonló ország szektorához a London Housing Foundation támogatásával.... [-]

Egyesült Királyság London
January 2020
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Tartalmazza a kulcsfontosságú 1. és 2. fázisú tantervet. 24 héttel eltöltheti az elhelyezéseket mind a belső, mind a külső városi állami iskolákban. A minősített tanári s ... [+]

Az egyenlőség ösztönzése

Programunk alapos megértést nyújt az inkluzív gyakorlatról, az egyenlőségről és a sokszínűségről, hogy felkészítse Önt a tanításra törekvő karrierre. Meg fogja tapasztalni a különböző iskolák elhelyezését, és lehetősége van arra, hogy egy alternatív oktatási környezetben dolgozzon.

Ez a kurzus a minősített tanárállapothoz (QTS) vezet. A tanfolyam az iskolai oktatáson, előadásokon, szemináriumokon, workshopokon és oktatóanyagokon alapozza meg az elsődleges tanulók tanítását, és kiterjed az 1. és 2. kulcsfokozat tanterveire. 60 mester szintű kreditet szerezzen, és a posztgraduális bizonyítványt kapja az oktatásban.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Az Oktatási Minisztérium támogatása érdekében ez a magas színvonalú és intenzív program, amelynek célja a korai évek vagy az elsődleges gyakornokok felkészítése a londoni ... [+]

Az iskolavezetés a tanárképzés foglalkoztatás-alapú modellje, ahol szakképzett tanári státuszban részesül, valamint a posztgraduális képesítést oktató (PGCE). Az Iskola Közvetség magában foglalja az LSBU-val partnerségben dolgozó iskolákat a képzés biztosításához. Az iskolában lesz, de az egész LSBU támogatja.

Az School Direct az iskolák számára lehetőséget nyújt a speciális képzések tervezésére és a felvétel és kiválasztás nagyobb ellenőrzésére.

Iskola közvetlen az LSBU-nál

Az iskola közvetlen programja az LSBU-ban egy magas színvonalú, intenzív program, melynek célja, hogy előkészítse a gyakornokokat a londoni iskolákban való munkára.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

London South Bank University

Ez a rövid tanfolyam lehetővé teszi számodra, hogy megértsük a labdarúgás biztonságos, etikus és hatékony irányítását és edzését minden korosztály számára. ... [+]

Ez a minősítés célja, hogy bemutassa Önnek a futball edzés gyakorlati és elméleti szempontjait. A Labdarúgó Szövetség által kidolgozott ismeretek és készségek alapszintje lehetővé teszi számodra, hogy megértsük a labdarúgás biztonságos, etikus és hatékony vezetését és edzését minden korosztály számára.

A minősítés hét kötelező egységből áll, amelyek hét kreditet biztosítanak. Ez az iparági szabvány 1. szintű szakképzettsége, amelyet a Labdarúgás nemzeti irányító testülete az Angliában, a The Football Association. Az FA a labdarúgó-edzők szakmai testülete, amely szolgáltatásokat és támogatást nyújt azoknak, akik ezt és más labdarúgó-képesítéseket tartják.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

A képesítést úgy tervezték, hogy felkészítse az edzőket a fizetett vagy önkéntes munkára. ... [+]

A labdarúgás edzésének gyakorlati és elméleti szempontjait bemutatjuk, beleértve azt is, hogyan lehet hatékonyan tervezni, vezetni és értékelni a labdarúgó-edzéseket minden korosztály számára. A minősítés nyolc kötelező egységből áll, amely 20 kredit.

A tanfolyam az ipari szabványos 2. szintű képesítésnek számít a labdarúgás nemzeti labdarúgó-irányító testületének a labdarúgásban, Angliaban, a Labdarúgó Szövetségben. Az FA a labdarúgó edzők szakmai testülete, amely szolgáltatásokat és támogatást nyújt azoknak, akik ezt és más labdarúgó-képzettségeket tartják.

Számos munkáltató - beleértve a labdarúgó egyesületeket, klubokat, iskolákat és kollégiumokat - támogatjuk, mint egyedüli képesítést azok számára, akik karrierjüket a futball edzésében szeretnék előrelépni. A képesítést az edzésvezető ügynökség is támogatja, az Egyesült Királyság edzője a UKCC kritériumainak megfelelően.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Nyissátok meg a sportot mindenki számára, és legyen egy befogadóbb edző. ... [+]

A sportot mindenki előtt nyithatja meg.

Javítani kell a fogyatékkal élők sportolásának képességét, mivel befogadóbb edzővé válik. Vegyen részt a workshopon, és szerezzen olyan ismereteket és készségeket, amelyek javítják a jelenlegi edzői készségeket, így a gyakorlata befogadóbb lehet.

A tanfolyam tartalmaz gyakorlati munkameneteket, amelyek segítenek a tanulás gyakorlatba helyezésében.

Ön fedezi:

A fogyatékosság osztályozásának alapvető elemei a sportban.A résztvevők Pathways a fogyatékkal élők számára áll rendelkezésre.A saját és más résztvevő korábbi tapasztalatainak áttekintése további ismeretek megszerzésére.... [-]
Egyesült Királyság London
November 2019
Nappali
3 óra
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ezeket az egy- és kétnapos kurzusokat arra tervezték, hogy felkészítsék Önt a vészhelyzetek kezelésére. A YMCA által akkreditált. ... [+]

Ezt a kurzust erősen ajánlotta a HSE minden olyan elsősegélynyújtónak, aki érvényes munkahelyi elsősegélynyújtást vagy vészhelyzeti elsősegély-tanfolyam akkreditációt tart.

Ezek az YMCA akkreditált elsősegély-tanfolyamok úgy lettek kialakítva, hogy azok a készségeket, ismereteket és kompetenciát biztosítsák a sürgősségi elsősegélynyújtáshoz a munkahelyen. Ez magában foglalja az áldozatok értékelését, diagnosztizálását és kezelését az orvosi személyzet vészhelyzet esetén történő megérkezése előtt.

A tanfolyamokat tapasztalt oktatók biztosítják, akik gyakorlatiasak és gyakorlatiasak a megközelítésükben. A képzés a mi Sportoktatónkban zajlik, amely nemrégiben 1 millió font sterling befektetésen ment keresztül.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
1 - 2 napok
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ezeket az egy- és kétnapos kurzusokat arra tervezték, hogy felkészítsék Önt a vészhelyzetek kezelésére. A YMCA által akkreditált. ... [+]

Ezek az YMCA akkreditált elsősegély-tanfolyamok úgy lettek kialakítva, hogy azok a készségeket, ismereteket és kompetenciát biztosítsák a sürgősségi elsősegélynyújtáshoz a munkahelyen. Ez magában foglalja az áldozatok értékelését, diagnosztizálását és kezelését az orvosi személyzet vészhelyzet esetén történő megérkezése előtt.

A tanfolyamokat tapasztalt oktatók biztosítják, akik gyakorlatiasak és gyakorlatiasak a megközelítésükben. A képzés a mi Sportoktatónkban zajlik, amely nemrégiben 1 millió font sterling befektetésen ment keresztül.

A YMCA egyike az Egyesült Királyság egyik vezető odaítélő testületének a fitnesz, egészség és jólét területén, így ezek a kurzusok ideálisak, ha fitnesz- vagy egészségügyi ágazatban dolgozik.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
1 - 2 napok
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

A folyamatos szakmai fejlesztési (CPD) oktatási modulok az általános iskolákban, a korai évek beállításaiban vagy a speciális iskolákban jelenleg dolgozó képzett tanárokk ... [+]

A folytatódó szakmai fejlesztési (CPD) oktatási modulok az általános iskolákban, a korai évek beállításaiban vagy a speciális iskolákban jelenleg dolgozó képzett tanárokkal foglalkoznak.

A CPD modulok lehetővé teszik, hogy fejlesszenek fejlett tudást, megértést és készségeket a modul tárgykörében. Felkészülsz a jövőbeli karrierfejlesztésre, például az iskolai témavezetési szerepekről; amely lehetővé teszi, hogy mások munkáját és a kiválasztott tantárgy stratégiai tervezését az egész iskolában vagy adott korszakban irányítsa.

A felsőfokú végzettség elérése érdekében ajánlott az a lehetőség, hogy modulonként 30 Masters Level kreditot szerezzen az értékelésen keresztül.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

A folyamatos szakmai fejlesztés (CPD) szerkesztése és a post-gyártási modulok célja a filmkészítők és az iparági szakemberek, akik szeretnék javítani a már megszokott kés ... [+]

A továbbfejlesztett szakmai fejlesztési (CPD) szerkesztési és post-gyártási modulok olyan filmkészítők és iparági szakemberek számára készültek, akik a már használatos készségeket fejlesztik és új készségeket tanulnak szakmai gyakorlatuk fejlesztésére.

A CPD modulok lehetővé teszik, hogy fejlesszenek fejlett tudást, megértést és készségeket a modul tárgykörében. Felkészülsz a jövőbeli karrierfejlesztésre és az előkészítő filmkészítési technikákra. A tanítást az ipar szakemberei nyújtják, és hangsúlyozza a professzionális együttműködő munkafolyamatokat és az összes szerkesztő munkatárs szerepét a digitális filmgyártásban. A témakörök a következők: digitális mozi felvételek készítése (pl. Arri's Log C formátum), színosztályozás, audió utómunkálatok és szállítási platformok.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
12 hetek
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Egy részmunkaidős 30 órás kezdő kurzus kínai kínai nyelven. A HSK egy nemzetközi szabványosított vizsga, amely teszteli a kínai nyelvtudás mértékét. ... [+]

A HSK 1 (Mandarin Kínai) egy 30 órás részmunkaidős rövid tanfolyam, amely ideális a kezdőknek, akik megtanulják megtanulni a mandarin nyelveket.

A HSK egy nemzetközi szabványosított vizsga, amely teszteli és kielégíti a kínai nyelvtudást.

Hat mérési szint van, és a hat HSK vizsgát átvezető tesztelők képesek lesznek haladni az egyszerű kínai kifejezések elsajátításában, hogy mind szóban, mind papírra kifejtsék magukat.

A HSK 1. szintjén: 150 szót tanulsz, és képesek lesznek megérteni és használni a nagyon egyszerű kínai kifejezéseket, hogy egyszerű beszélgetéseket tegyenek az önbevezetésről, a hálájáról és a bocsánatkérésről, a számokról, az időről és időpontról, az időjárásról stb. megtanulod olvasni és írni pinyint.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Részidős oktatás
30 óra
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a harmadik a kínai nyelvű mandarin három rövid kurzusából. A HSK egy nemzetközi szabványosított vizsga, amely teszteli a kínai nyelvtudás mértékét. ... [+]

A HSK 2 (Mandarin Kínai) egy 40 órás részmunkaidős tanfolyam, amely ideális a kezdőknek, akik megtanulják megtanulni a mandarin nyelveket. A HSK 2 a hat HSK kurzus közül a második. HSK bizonyítványok 1-6.

A HSK 2. szint lehetővé teszi, hogy további 150 szót tanuljon a HSK 1. szintjén megtanult szavakkal kapcsolatban: képes lesz olyan egyszerű feladatokkal foglalkozni, amelyek közvetlen információcserét igényelnek a családok bemutatására, lakóhelyükre, hobbijaikra, specialitásaikra, hálával, bocsánatkéréssel , üdvözli, konkrét időt, vásárlást, szállítást, érzelmeket, javaslatokat, összehasonlításokat stb.

A HSK egy nemzetközi szabványosított vizsga, amely teszteli és kielégíti a kínai nyelvtudást. Hat mérési szint van, és a hat HSK vizsgát átvezető tesztelők képesek lesznek haladni az egyszerű kínai kifejezések elsajátításában, hogy mind szóban, mind papírra kifejtsék magukat. A HSK 2 tanúsítvány megszerzése nemzetközileg elismert kínai nyelvtudás.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Részidős oktatás
40 óra
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

A HSK 3 részmunkaidős rövid kurzus a kínai nyelv mandarin nyelvén. Ideális kezdők számára, akik megtanulják a mandarinot. ... [+]

A HSK 3 (mandarin kínai) egy 70 órás részmunkaidős tanfolyam, amely ideális a kezdőknek, akik megtanulják megtanulni a mandarin nyelveket. Ez a hat HSK kurzus harmada. HSK bizonyítványok 1-6.

A HSK 3. szint lehetővé teszi, hogy további 300 szót tanulj a HSK 1. és 2. szintjén tanultakhoz: Alapvető szinten kommunikálhat a kínai nyelveken, és beszélsz napi, tudományos és szakmai életedről, mint például orvosok, sportolók , a szórakozás, a megjelenés és a személyiség leírása, stb.

A HSK egy nemzetközi szabványosított vizsga, amely teszteli és kielégíti a kínai nyelvtudást. Hat mérési szint van, és a hat HSK vizsgát átvezető tesztelők képesek lesznek haladni az egyszerű kínai kifejezések elsajátításában, hogy mind szóban, mind papírra kifejtsék magukat. A HSK 3 tanúsítvány megszerzésével nemzetközileg elismert szakképzettség érhető el kínai nyelven.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Részidős oktatás
70 óra
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a kétnapos tanfolyam célja, hogy felkészítse a vészhelyzetek kezelésére a munkahelyen. A Highfields által akkreditált. ... [+]

Ezek a Highfields akkreditált elsősegély-tanfolyamok úgy lettek kialakítva, hogy az Ön számára a munkahelyi elsősegélynyújtáshoz szükséges készségeket, ismereteket és kompetenciát biztosítsák. Ez magában foglalja az áldozatok értékelését, diagnosztizálását és kezelését az orvosi személyzet vészhelyzet esetén történő megérkezése előtt.

A tanfolyamokat tapasztalt oktatók biztosítják, akik gyakorlatiasak és gyakorlatiasak a megközelítésükben. A képzés a mi Sportoktatónkban zajlik, amely nemrégiben 1 millió font sterling befektetésen ment keresztül.

A Highfields az Egyesült Királyság egyik vezető odaítélő testülete a megfelelő képesítések terén, így ezek a kurzusok ideálisak, ha fitness- vagy egészségügyben dolgozik.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
2 napok
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Fejlessze angol nyelvtudását és tanulmányi készségeit a diploma és a társadalmi és kulturális tevékenységek számára, hogy megismerkedjen Londonban. ... [+]

Pre-Sessional angol nyelvtanfolyamainkat kifejezetten arra tervezték, hogy növeljék a hatékony kommunikációba vetett bizalmukat, és felkészüljenek az egyetemi tanulmányokra és a munkahelyre.

Rövid idő alatt ez a kurzus növeli nyelvét és tanulmányi készségét, hogy sikeresen javítsa az angol nyelvtudását.

Kínálunk előre szesszív angol nyelvtanfolyamok 5 és 8 hét, és akkor tanítani tapasztalt és képzett személyzet, akik szeretnek dolgozni a nemzetközi diákok.

Diák profilja

Ez a kurzus az Ön számára, ha:

azt tervezi, hogy tanulmányait fokozatosan folytatja az Egyesült KirályságbanAz angol a második nyelvÖn a következő tanévre kínál egy LSBU szakotDíjak és dátumokDátum Hogyan kell alkalmazni... [-]
Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
5 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a kurzus olyan pályázókat készít, akik már rendelkeznek az építészet RIBA 2. részének megfelelő képesítéssel, megfelelő szakmai tapasztalattal a 3. rész szakvizsga elő ... [+]

Szakértelem és integritás fejlesztése

Az RIBA Szakmai Gyakorlat 3. részének tanfolyama az építészeti hallgató szakmai képzésének utolsó része, és legalább hétéves tudományos és szakmai tapasztalat csúcspontja.

A tanfolyam a szakmai tapasztalatokra és a diákok által az adott időszakban szerzett ismeretekre épül, és célja, hogy segítse őket a szakértelem és integritás igazolásához szükséges megfelelő készségek, tudatosság és képességek megszerzésében.

A tanfolyamot az Architects Registration Board és a British Institute of British Architects akkreditálja, és a sikeres hallgatók építészként jelentkezhetnek be az ARB-be és a RIBA bérelt tagságába.... [-]

Egyesült Királyság London
October 2019
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Növelje tudatosságát a visszaélések jeleiről és dolgozzon ki eszközöket a problémák kezelésére, ha felmerülnek. ... [+]

Minden gyermek megérdemli, hogy élvezze a sportot. Ez a műhely fel fogja hívni a figyelmet a visszaélések elhárító jeleire, és megadja azokat a szerszámokat és bizalmat, amelyekkel minden kérdéssel foglalkoznia kell érzékenyen, megfelelően és hatékonyan, ha bármikor felmerülhet az edzéspályáján. Frissítve a szabadságjogok védelméről szóló 2012-es törvény hatásának kezelésére.

Ez a műhely egy "minimumkövetelmények az aktív edzők számára" követelmény számos sportvezető testület számára. Az aktív edzők minimális szabványait tekintik az alapkövetelményeknek, amelyeket minden edzőnek meg kell felelnie ahhoz, hogy biztonságosan és eredményesen végezhesse szerepét.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
3 óra
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Segítsen a gyerekeknek a sportban való teljes potenciál elérésében ezzel a rövid pályával. ... [+]

Nem csak a győzelemről van szó! Segíts a gyerekeknek teljes potenciáljuk elérésében.

5 és 12 év közötti gyermekeket edzeni? Ez egy izgalmas esély arra, hogy átgondolja az edzésed hangsúlyát és növelje a fiatal résztvevők tapasztalatait a folyamatban. Bemutatják a "C" rendszer coaching gyermekek, amely javítja a puha és személyes képességek segítenek Önnek, hogy hatékonyabb legyen a coach.

Ezt a kurzust a London South Bank University Sport Akadémiáján tartják, és kivételes oktatókat tanítanak, évek óta iparági tapasztalattal.

Ön fedezi:

A „C” rendszer a gyermekek edzésére: kapcsolat; bizalom; karakter; kreativitás; együttérzés; és kompetencia,Hogyan lehet ezeket a Cs-t beépíteni edzői üléseire,Hogyan lehetne javítani a kisgyermekek fejlődését, izgalmas, kihívást jelentő és jól strukturált környezetet kínálva számukra, ahol felfedezhetik mindazt, ami a sportban jó,Hogyan fejleszthetjük ki a coachingodat, hogy a pozitív ifjúsági fejlődést beépítsd az üléseidbe.AkkreditációBelépési követelmények... [-]
Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
3 óra
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Segíts a gyerekeknek, akiket edzenek, fejleszteni az ABC-ket (agility, egyensúly és koordináció). ... [+]

Segíts a gyerekeknek, hogy fejlesszék ABC-jüket (agilitás, egyensúly és koordináció).

Ez a kurzus a fiatalabb gyerekekkel (különösen 6-9 éves / kulcsfontosságú 1. szakasz és alsó kulcsfázis 2) dolgozó edzők számára készült, akár klub-, akár PE- és iskolai sportkörnyezetben. Látogasson el a workshopra, és ismerkedjen meg a sportok többségét alátámasztó alapvető készségekkel. A mozgalom alapjai - agilitás, egyensúly és koordináció -, valamint a játék, a szórakozás és az élvezet fontossága a sportban.

Ezt a kurzust a London South Bank University Sport Akadémiáján tartják, és kivételes oktatókat tanítanak, évek óta iparági tapasztalattal.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
3 óra
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Megtanulják, hogyan tervezzenek és szállíthassanak beltéri kerékpáros gyakorlatokat. ... [+]

Ez a minősítés azoknak az egyéneknek szól, akik biztonságos és hatékony csoportos beltéri kerékpáros üléseket terveznek és szállítanak.

A tanulók fedezik a következőket:

A csoportos beltéri kerékpározás előnyeiEgészség és biztonság a csoportos beltéri kerékpározáshozA biztonságos és hatékony csoportos beltéri kerékpárosok tervezése és tanításaA csoport beltéri kerékpáros ülésén alkalmazott elvek és változókHogyan figyelemmel kísérhetem és motiválhatom a résztvevőket a csoportos beltéri kerékpáros ülések során?Hogyan használhat zenét a csoportos beltéri kerékpárosok során?Hogyan kell gondolkodni a csoportos beltéri kerékpározásról?... [-]
Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
2 napok
Campus
Bővebben magyarul
London South Bank University

Ez a díj lehetővé teszi, hogy továbbadja a személyi edzőt anélkül, hogy megismételné az előzetes tanulást. ... [+]

Ez a díj azért jött létre, hogy lehetővé tegye a tanulók számára, hogy a 3. szintű bizonyítványt a fejlett edzőkészítő oktatásban (NQF) "upskill" -ként kezeljék, és személyi edzői státuszt érjenek el anélkül, hogy duplikálniuk kellene a tanulást. A díj olyan egységeket tartalmaz, amelyeket a felülvizsgált CYQ QCF Tanúsítványban (500/8259/0) illesztettek be, és így lehetővé teszik az előzetes elérés (RPA) azonnali elismerését.

Ön fedezi:

Anatómia és élettan, amely a szív- és keringési rendszert, az endokrin rendszert és az edzéshez és az egészséghez való viszonyát fedeziHogyan tervezzenek olyan fizikai aktivitási programokat, amelyek alkalmasak egy sor környezetreHogyan kell elvégezni az ügyfelek megfelelő fizikai mérését?Hogyan alkalmazzák a táplálkozás alapelveit az ügyfélcélok támogatására egy testmozgás és testmozgás program részeként... [-]
Egyesült Királyság London
August 2019
Campus
Bővebben magyarul

London South Bank University Open Day