Loughborough College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Loughborough College!

Alapítva 1909-ben, büszkék vagyunk a mi régóta híres, hogy kiváló szintű magas színvonalú oktatás és képzés egész Leicestershire.

Inspiráló siker és gazdagító ...

Egy fantasztikus különböző tanfolyamok, első osztályú létesítményeket és egy új megközelítés a modern oktatás és képzés, miért megy máshol?

A 11.000 diák jelenleg beiratkozott Loughborough College, a legtöbben egyetértenek abban, hogy tanul nálunk sokkal többet jelent, mint csupán egyre képesítést.

Kínálunk egy másfajta tanulási környezet, ahol akkor kell kezelni, mint egy felnőtt, és a nyugodt és barátságos campus azt jelenti, hogy akkor illik egyenesen a College életforma.

Van sok különböző tanfolyamok, A-tól szintek a szakmai programok, valamint olyanokat, fok, és akkor lehetősége van arra, hogy megszerezzék a gyakorlati, az iparral kapcsolatos ismeretek közben tanulni.

Ahhoz, hogy a Híd a jövőbe ...

Linkekkel a vezető egyetemek és elismert szakemberek, tanfolyamaink dolgoztak a hangsúlyt a foglalkoztathatóság és a célja, hogy az Ön számára a megfelelő elméleti és gyakorlati készségek szükségesek a sikerhez a munkahelyen. Sok program szakmailag alapú és felajánlja a lehetőséget, hogy alkalmazza, amit tanultál az osztályban, hogy munka szerepét az iparágon belül.

A Kollégium barátságos és támogató és mi teszi, hogy dolgozzon, és megszerezzék a szükséges függetlenséget és a felelősség várható magasabb szintű tanulmány. Tanácsadás és támogatás áll rendelkezésre minden diák előtt beiratkozási és továbbra is hosszú a diploma megszerzése után.

Egy élet változó tapasztalat ...

Szeretnénk az élményt velünk, hogy értékes és izgalmas belül és kívül egyaránt az osztályteremben, és ezért mindig keressük az új módszereket a dolgokat friss és érdekes.

Vannak sok lehetőséget, hogy vegyenek részt, és így automatikus tagja Loughborough Diákszövetség (LSU), akkor választhat, hogy részt vegyen a rengeteg önkéntes és társadalmi rendszerek. LSU-nak több mint 100 társaságok és már szavazott 1. számú hallgató tapasztalata több éve a sorban.

Az egyetemen, hogy van egy teljesen felszerelt edzőterem, tánc, funkcionális haj és szépségszalonok, két kávézó és két étterem, egy könyvtár, a Radmoor bölcsőde, és még sok más. És mivel mi megosztjuk campus az egyetem, akkor teljes hozzáférést biztosít az összes biztosított lehetőségek mindkét intézmény.

Campus beruházás

Már befektetett több mint £ 30 millió a College campus az elmúlt két évben, hogy a legmodernebb tanítási és tanulási Loughborough College. A Hub egy modern komplexum, nyitott 2014-ben, kiváló étkezési lehetőségekkel, valamint számos hallgatói támogatási szolgáltatások egy fedél alatt, a szív a College campus. Ez is otthont a célra épített Művészeti Akadémia által megnyitott Őfelsége The Earl of Wessex, célja, hogy magas szintű szolgáltatást nyújt, amelyek azoknak, akik dolgozni a kreatív iparágak.

50 évvel azután, hogy felépült, a befektetett több mint £ 14 millió redeveloping egyik Loughborough College legismertebb struktúrákat. A state-of-the-art épület ad otthont Loughborough Sixth Form College és a mi Service Industries rendelkezés, szeptembertől 2016. akkor a ház a Graduate Központ: nyitott tanulási teret szentelt egyetemi tanulmány.

Helyszínek

Loughborough

Address
Radmoor Rd
LE11 3BT Loughborough, Anglia, Egyesült Királyság