Loxdale English Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Loxdale English Centre tökéletes helyszín a tanulmányaihoz. Ha kiváló minőségű, megfizethető angol nyelvórákat keres, akkor ne keressen tovább.

1968-ban alapították, a Loxdale English Centre magas színvonalú angol nyelvtanfolyamokat vezetett több ezer diák számára. A nyelvtanárok többsége többéves tapasztalattal rendelkezik az angol nyelvtanulásban, mint idegen nyelven. További minőségbiztosításként a British Council akkreditálta az angol nyelvtanítást, és tagja az angol UK-nak.

A nemzetközi felnőtt hallgatókat egész évben szeretettel várjuk a Loxdale-be, és különleges programokat tartunk január és február, valamint a nyáron a fiatalok számára. A felnőttek és fiatal tanulók számára lezárt kurzusokat a nyári időszakban bármikor elfogadhatják.

Programjaink

Loxdale English Centre tökéletes helyszín a tanulmányaihoz. Ha kiváló minőségű, megfizethető angol nyelvórákat keres, akkor ne keressen tovább.

A Loxdale nem olyan, mint a legtöbb nyelvi iskola. Ha veletek tanulsz, akkor a lehető legszélesebb körű tanfolyamok közül választhatsz, amelyek mindegyike az aktív hallgatói részvételen alapul, és célja, hogy megerősítse a tanulási tapasztalatát és az angol nyelv és kultúra elismerését.

Élénk és interaktív programjaink olyan diákok számára készültek, akik szeretnék javítani az angol nyelven való kommunikáció képességét a világszerte hasonló gondolkodású emberek társaságában, miközben élvezik Brightonban, az Egyesült Királyság egyik legélénkebb és kulturálisabb különböző városokban.

Professzionális, önálló angol nyelvórákra, amelyeket meleg és barátságos légkörben folytatnak, akkor nagyon népszerűek
Általános angol nyelvtanfolyam tökéletes választ az Ön igényeinek.

Tanulj angolul más tantárgyakkal, hogy a legtöbbet hozd ki Angliában. Az angol Plusz kurzus lehetőséget kínál arra, hogy a General English-t különböző tantárgyakkal kombináljuk, és a legtöbb ízlésnek megfelel.

A tanfolyamok közé tartozik a művészet, a kertészet, a divat, a dráma, a történelem, a képernyőnyomtatás, a fotózás, a környezeti tanulmányok, a média, a brit kultúra és a kreatív angol.

A legmagasabb tudományos színvonal fenntartása mellett a Loxdale kurzusok versenyképes áron és kiváló ár-érték arányt képviselnek.

Nem csak a magas akadémiai standardok teszik szét. Amikor Ön megérkezik, egy személyes oktatót fognak kapni, aki ott lesz, hogy támogassa és irányítsa Önt a tanulmányai során. Elkötelezettek vagyunk az együttműködésen és az aktív részvételen alapuló ösztönző tanulási környezet biztosításában, amely minden korosztály és társadalmi háttérrel rendelkező diákok számára lehetővé teszi a teljes potenciál elérését.

Aktívan támogatjuk a kritikai tanulmányokat, miközben ápoljuk a toleranciát és a tiszteletet minden embernek, kultúrának és ötletnek. A hallgatók sok lehetőséget kapnak arra, hogy befolyásolják a kurzus különböző elemeit - a társadalmi tevékenységektől a tananyagig.

A Loxdale tényleg "több mint angolul" kínál Önnek. Miért ne jöjjön el hozzánk és felejthetetlen élményhez?

Felszerelés

Iskolánk egy gyönyörű, hagyományos angol viktoriánus házban található, és nagy kertek és fák veszik körül. Kiváló helyszíni létesítményekkel, köztük 16 tanteremvel, könyvtárral, önálló tanulószobával, menetrendszerű tanárok által vezetett ülésekkel, ingyenes wi-fi-vel, számítógépes teremmel, étteremmel, meleg ételekkel, snackekkel és italokkal, sportcsarnokkal, asztallal teniszszoba, nagy kertek és 3 zongora a hallgatók számára. A nappaliban és a legtöbb estén is nyitott diákok szociális helyisége van, ahol a diákok pihenhetnek, szocializálhatnak, sportolhatnak, filmeket nézhetnek, játszhatnak a Wii vagy a Play Station 3-ban, tanulhatnak és főzhetnek.

Elhelyezkedés

Loxdale található Portslade, amely egy lakóövezet külvárosában Brighton

Svéd népiskola

Loxdale English Centre szintén svéd népzenei iskola. A Népzenei Iskolák elsősorban Skandináviában felnőttoktatási jótékonysági szervezetek. Ez azt jelenti, hogy Svédország felnőtt hallgatói jogosultak arra, hogy kurzusdíjaikat állami támogatásból finanszírozták, és így a tanfolyam ingyenes.

Helyszínek

Brighton

Address
Locks Hill, Portslade
BN41 2LA Brighton, Anglia, Egyesült Királyság