Hivatalos Leírás

Loxdale English Centre tökéletes helyszín a tanulmányaihoz. Ha kiváló minőségű, megfizethető angol nyelvórákat keres, akkor ne keressen tovább.

1968-ban alapították, a Loxdale English Centre magas színvonalú angol nyelvtanfolyamokat vezetett több ezer diák számára. A nyelvtanárok többsége többéves tapasztalattal rendelkezik az angol nyelvtanulásban, mint idegen nyelven. További minőségbiztosításként a British Council akkreditálta az angol nyelvtanítást, és tagja az angol UK-nak.

A nemzetközi felnőtt hallgatókat egész évben szeretettel várjuk a Loxdale-be, és különleges programokat tartunk január és február, valamint a nyáron a fiatalok számára. A felnőttek és fiatal tanulók számára lezárt kurzusokat a nyári időszakban bármikor elfogadhatják.

Programjaink

Loxdale English Centre tökéletes helyszín a tanulmányaihoz. Ha kiváló minőségű, megfizethető angol nyelvórákat keres, akkor ne keressen tovább.

A Loxdale nem olyan, mint a legtöbb nyelvi iskola. Ha veletek tanulsz, akkor a lehető legszélesebb körű tanfolyamok közül választhatsz, amelyek mindegyike az aktív hallgatói részvételen alapul, és célja, hogy megerősítse a tanulási tapasztalatát és az angol nyelv és kultúra elismerését.

Élénk és interaktív programjaink olyan diákok számára készültek, akik szeretnék javítani az angol nyelven való kommunikáció képességét a világszerte hasonló gondolkodású emberek társaságában, miközben élvezik Brightonban, az Egyesült Királyság egyik legélénkebb és kulturálisabb különböző városokban.

Professzionális, önálló angol nyelvórákra, amelyeket meleg és barátságos légkörben folytatnak, akkor nagyon népszerűek
Általános angol nyelvtanfolyam tökéletes választ az Ön igényeinek.

Tanulj angolul más tantárgyakkal, hogy a legtöbbet hozd ki Angliában. Az angol Plusz kurzus lehetőséget kínál arra, hogy a General English-t különböző tantárgyakkal kombináljuk, és a legtöbb ízlésnek megfelel.

A tanfolyamok közé tartozik a művészet, a kertészet, a divat, a dráma, a történelem, a képernyőnyomtatás, a fotózás, a környezeti tanulmányok, a média, a brit kultúra és a kreatív angol.

A legmagasabb tudományos színvonal fenntartása mellett a Loxdale kurzusok versenyképes áron és kiváló ár-érték arányt képviselnek.

Nem csak a magas akadémiai standardok teszik szét. Amikor Ön megérkezik, egy személyes oktatót fognak kapni, aki ott lesz, hogy támogassa és irányítsa Önt a tanulmányai során. Elkötelezettek vagyunk az együttműködésen és az aktív részvételen alapuló ösztönző tanulási környezet biztosításában, amely minden korosztály és társadalmi háttérrel rendelkező diákok számára lehetővé teszi a teljes potenciál elérését.

Aktívan támogatjuk a kritikai tanulmányokat, miközben ápoljuk a toleranciát és a tiszteletet minden embernek, kultúrának és ötletnek. A hallgatók sok lehetőséget kapnak arra, hogy befolyásolják a kurzus különböző elemeit - a társadalmi tevékenységektől a tananyagig.

A Loxdale tényleg "több mint angolul" kínál Önnek. Miért ne jöjjön el hozzánk és felejthetetlen élményhez?

Felszerelés

Iskolánk egy gyönyörű, hagyományos angol viktoriánus házban található, és nagy kertek és fák veszik körül. Kiváló helyszíni létesítményekkel, köztük 16 tanteremvel, könyvtárral, önálló tanulószobával, menetrendszerű tanárok által vezetett ülésekkel, ingyenes wi-fi-vel, számítógépes teremmel, étteremmel, meleg ételekkel, snackekkel és italokkal, sportcsarnokkal, asztallal teniszszoba, nagy kertek és 3 zongora a hallgatók számára. A nappaliban és a legtöbb estén is nyitott diákok szociális helyisége van, ahol a diákok pihenhetnek, szocializálhatnak, sportolhatnak, filmeket nézhetnek, játszhatnak a Wii vagy a Play Station 3-ban, tanulhatnak és főzhetnek.

Elhelyezkedés

Loxdale található Portslade, amely egy lakóövezet külvárosában Brighton

Svéd népiskola

Loxdale English Centre szintén svéd népzenei iskola. A Népzenei Iskolák elsősorban Skandináviában felnőttoktatási jótékonysági szervezetek. Ez azt jelenti, hogy Svédország felnőtt hallgatói jogosultak arra, hogy kurzusdíjaikat állami támogatásból finanszírozták, és így a tanfolyam ingyenes.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Loxdale English Centre

Az angol "Plusz" kurzus a népszerű általános angol nyelvtanfolyamot ötvözi olyan kulturális és oktatási témákkal, mint a művészet, a kertészet, a divat, a dráma ... [+]

Az angol "Plusz" kurzus a népszerű általános angol nyelvtanfolyamot ötvözi olyan kulturális és oktatási témákkal, mint a művészet, a kertészet, a divat, a dráma, a képernyőnyomtatás, a fotográfia, a környezeti tanulmányok, a média, a brit kultúra és a kreatív angol.

Hétfő délutánonként heti beszélgetésed van, majd szerdán és csütörtök délutánonként tanulmányozza az Ön által választott angol Plusz témát.

Az ön bevonásával, ez az egyedülálló program mélyebb, kulturális szinten még szélesebb értelemben részesíti az angol nyelvet. Kiválaszthatja, hogy minél több tantárgyat tanuljon, és baráti támogatást és bátorítást kap a képzett tanároktól minden lépésnél.... [-]

Egyesült Királyság Brighton
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 30 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Loxdale English Centre

Ha szeretné maximalizálni a Loxdale-ban töltött időt, akkor az Intenzív angol nyelvtanfolyamunk tökéletes lenne az Ön számára. ... [+]

Ha szeretné maximalizálni a Loxdale-ban töltött időt, akkor az Intenzív angol nyelvtanfolyamunk tökéletes lenne az Ön számára.

A diákok intenzív programot folytatnak általános angol tanfolyamunkról reggelente. Hétfő délutánonként heti beszélgetésed van, majd szerdán és csütörtök délutánonként több angol nyelvórát fogsz kapni. Ez összesen 25 lecke (45 per perc óra).

A délelőtti órákon legfeljebb 14 tanuló és délután 16 tanuló minden tanfolyamon.

[-]
Egyesült Királyság Brighton
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 30 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Loxdale English Centre

A rendkívül népszerű nemzetközi nyári fiatal tanuló tanfolyam kiválóan alkalmas a 8 és 12 év közötti fiatalok számára. ... [+]

A rendkívül népszerű nemzetközi nyári fiatal tanuló tanfolyam kiválóan alkalmas a 8 és 12 év közötti fiatalok számára.

Úgy tervezték, hogy interaktív és élvezetes legyen - annak érdekében, hogy biztos legyen az angol nyelvtanulásban. Kiváló elhelyezkedéssel a diákok a világ minden tájáról érkeznek, hogy csatlakozzanak a tanfolyamainkhoz.

Kínálunk kiváló minőségű angol nyelvtanfolyamokat minden angol nyelvtanuláshoz - a kezdő angoltól a fejlett angol nyelvig. Az osztályméretek biztosítják, hogy Ön egyéni figyelmet és szakértői tandíjat kap, amikor angol nyelvtanfolyamot folytat velünk.

A leckék során az angol nyelv javítására összpontosít a beszéd, az olvasás, az írás, a hallgatás és természetesen a nyelvtan kulcsfontosságú területein. A csodálatos tanárok megbizonyosodnak róla, hogy keményen dolgozik az osztályban, sokat tanulsz az idődben a Loxdale-ben és szórakozz!... [-]

Egyesült Királyság Brighton
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Loxdale English Centre

A rendkívül népszerű nemzetközi nyári tanulói tanfolyam tökéletes a 13 és 17 év közötti tizenévesek számára. Úgy tervezték, hogy interaktív és élvezetes legyen - annak ér ... [+]

A rendkívül népszerű nemzetközi nyári tanulói tanfolyam tökéletes a 13 és 17 év közötti tizenévesek számára. Úgy tervezték, hogy interaktív és élvezetes legyen - annak érdekében, hogy biztos legyen az angol nyelvtanulásban. Kiváló elhelyezkedéssel percre a strandtól, a diákok a világ minden tájáról érkeznek, hogy csatlakozzanak a tanfolyamainkhoz.

Angol órák

Kínálunk kiváló minőségű angol nyelvtanfolyamokat minden angol nyelvtanuláshoz - a kezdő angoltól a fejlett angol nyelvig. Az osztályméretek biztosítják, hogy Ön egyéni figyelmet és szakértői tandíjat kap, amikor angol nyelvtanfolyamot folytat velünk.

A leckék során az angol nyelv javítására összpontosítanak a beszéd, az olvasás, az írás, a hallgatás és természetesen a nyelvtan kulcsfontosságú területein. A csodálatos tanárok megbizonyosodnak róla, hogy keményen dolgozik az osztályban, sokat tanulsz az idődben a Loxdale-ben és szórakozz!... [-]

Egyesült Királyság Brighton
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Loxdale English Centre

A népszerű nemzetközi téli fiatal tanulóink ​​tökéletesek a 13 és 17 év közöttieknek. 12 évesek tudnak csatlakozni a tanfolyamhoz, ha szüleik lehetővé teszik számukra, ho ... [+]

A népszerű nemzetközi téli fiatal tanulóink tökéletesek a 13 és 17 év közöttieknek. A 12 évesek csatlakozhatnak a tanfolyamhoz, ha szüleik lehetővé teszik számukra, hogy egyedül járjanak az iskolába. Úgy tervezték, hogy interaktív és élvezetes legyen - annak érdekében, hogy biztos legyen az angol nyelvtanulásban.

Biztonságos, jól strukturált és élénk környezetet biztosítunk, ahol rengeteg nevetés és szórakozás áll rendelkezésre, és garantálja, hogy a tinédzserek valóban csodálatosan élvezik majd magukat!

Angol órák

Kínálunk kiváló minőségű angol nyelvet tanfolyamok minden szinten az angol tanulás - a kezdőtől a fejlett. Az osztályméretek biztosítják, hogy Ön egyéni figyelmet és szakértői tandíjat kap, amikor angol nyelvtanfolyamot folytat velünk.... [-]

Egyesült Királyság Brighton
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 - 6 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Loxdale English Centre

Tanuljon angolul a világszerte hasonló gondolkodású emberek társaságában ebben a rendkívül népszerű tanfolyamon! Ez a élénk és fantáziadús program segít Önnek abban, hogy ... [+]

Tanuljon angolul a világszerte hasonló gondolkodású emberek társaságában ebben a rendkívül népszerű tanfolyamon! Ez a élénk és fantáziadús program segít Önnek abban, hogy magabiztosan és folyékonyan kommunikáljon a mindennapi angolul.

A leckék során a beszélgetés, a hallgatás, az olvasás és az írás készségére koncentrálunk, és maximális időt biztosítunk arra, hogy új szókincset, nyelvtant, társalgási nyelvet és idiómákat tanuljunk és gyakoroljunk.

Angol keresztül

A Loxdale egyedi tanítási programja lehetőséget nyújt arra, hogy személyre szabja a tanulási tapasztalatát. A kurzus részeként hetente két órára megtanulsz angolul egy másik tantárgyon keresztül. Ez az úgynevezett "angol átmenet", és olyan témák közül választhat, mint a vizsgaelőkészítés, a történelem, a film, a művészet felértékelődése, az üzleti angol, a kreatív írás, a zene elismerése és a gyermekkönyv készítése.... [-]

Egyesült Királyság Brighton
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 30 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Loxdale