Hivatalos Leírás

Legfontosabb tényeket

Az MC Academy 2005-ben nyitották meg a Manchester City Centerben, és azóta lelkesen fogadták a hallgatókat a világ minden tájáról a meleg és barátságos iskolánkba. A British Council akkreditálta minket - ez az ön bizonyítéka egy szabványos minőségű angol iskola számára. Az EnglishUK aktív tagjai vagyunk.

Az MC Academy vezető szórakoztató és szociális programokat kínáló, minőségi angol nyelvtanfolyamokat kínál, így a legtöbbet lehet elérni Manchesterből. Az MC Acamedy szintén JELSZAV-TESZT-KÖZPONT - a tesztvizsgálók értékes tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy igazolják angol nyelvük szintjét.

Elhelyezkedés

Mi található Manchester szívében, csak a kiváló Piccadilly kertek előtt. A legfontosabb középiskola Manchesterben.

Küldetésünk

Célunk, hogy alakítsuk és inspiráljuk a diákjaink álmait, a lehető legjobb nyelvtanulást ösztönző és támogató környezetben, valamint az oktatási, személyes és kulturális fejlődéshez.

Tanfolyamok

Angol nyelvtanfolyamok széles skáláját kínáljuk - az Általános angoltól a vizsgaelőkészítésig a szakmai angol nyelvtanfolyamig.

 • Általános angol
 • IELTS
 • Üzleti angol
 • Cambridge vizsgaelőkészítés
 • 1-1
 • Társasági
 • Rögzített tanfolyamok

Felszerelés

 • Kényelmes és modern tanterem interaktív táblákkal és internet-hozzáféréssel
 • Könyvtár
 • Számítógépes terem
 • Három pihentető kávéházi társalgó a szünet idején.
 • Egy szoba az imádság és a szemlélés.

Akadémiai erőforrások

 • Gimnáziumi könyvek egy bizonyos témakör felderítésére
 • Szótárak minden szinten
 • Olvasók, hogy javítsák az olvasási készségeket

Szociális tevékenységek

A szociális tevékenységek hetente és minden hétvégén futnak. Is kínálunk egy napos és hétvégi kirándulások olyan helyekre, mint a Liverpool, Leeds, Peak District, Chester és Edinburgh (hétvégi kirándulás egy éjszakát egy hostel is). Minden héten különféle tevékenységeket kipróbálunk, havonta pedig vacsorát szervezünk a diákokkal és egy tanárral, hogy társalgassanak és gyakoroljanak angolul. A tevékenységek ingyenesek és az iskolai csomagban szerepelnek, de egyesek többletköltségeket is okozhatnak.

Szállás

Az MC Academy örömmel kínálunk magas színvonalú vendéglátó családot és lakószállást minden hallgatónk számára. A pihenéshez és a tanuláshoz minőségi terek biztosítása része annak elkötelezettségünknek, hogy minden hallgató emlékezetes időt töltsön el velünk. Az étrendi követelményeknek és a különleges igényeknek könnyen kielégíthetők, beleértve a halal és a vegetáriánus ételeket.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

MC Academy

Tanulja meg ma az MC Academy a Presessional Tanfolyamot! ... [+]

Áttekintés:

MC Academy örömmel vett részt olyan egyetemek közreműködésével, amelyek megállapodtak abban, hogy elfogadják az igazolásainkat angol szintű bizonyítékként. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki jelentkezőként jelentkezett egy partneri egyetemen, nem kell előzetesen megbeszélést folytatnia vagy nyelvvizsgát tartania a belépéshez szükséges nyelvi követelmények teljesítése érdekében.

Mit is jelent ez:

Amikor csatlakozik az MC Academy , tudassa velünk, ha érdekli jelentkezés az iskola valamelyik partneri egyetemen, vagy ha már jelentkezett, és van-e ajánlata. Ezután segíthetünk abban, hogy feltérképezze angol nyelvű fejlődését, hogy elérje a kurzusra való elfogadáshoz szükséges szintet. Miután elérte a szükséges szintet, igazolást adunk neked egy jelentéssel, amely bemutatja az Ön nyelvtudási szintjét, és ezt a fent említett egyetemek elfogadják.... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2020
Angol
Nappali
7 napok
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

MC Academy

A nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) a világ bevált angol tesztje. Több mint 1.4 millió pályázó veszi el a tesztet minden évben, hogy elindítsa az utazásaika ... [+]

Mi az?

A nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) a világ bevált angol tesztje. Több mint 1.4 millió pályázó veszi el a tesztet minden évben, hogy elindítsa az utazásaikat a nemzetközi oktatásba és foglalkoztatásba.

Alapítvány szintje: A kurzus elvégzését végző hallgatóknak középszintűnek kell lenniük (CEF B1 - 33-39-es pontszám az elhelyezés tesztjén).

Magasabb szint: A kurzus elvégzését végző hallgatóknak középfokú felsőfokú (CEF B2 - 40-45 pontos pontszám az elhelyezés tesztjén) kell lennie.

Kinek lesz?

Az IELTS kurzus az MCSE előkészíti a diákokat, akik szeretnének egyetemi tanulmányokat a következő kurzusok:... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Nyílt Beiratkozás
Angol
Campus
Bővebben magyarul
MC Academy

Az üzleti angol nyelvtanfolyam az MCSE célja, hogy a hallgatók a gyakorlati készségek és a kommunikáció szükséges ahhoz, hogy sikerül egy angolul beszélő, nemzetközi üzle ... [+]

Áttekintés

Az üzleti angol nyelvtanfolyam az MCSE célja, hogy a hallgatók a gyakorlati készségek és a kommunikáció szükséges ahhoz, hogy sikerül egy angolul beszélő, nemzetközi üzleti környezetben.

A tanfolyam célja

Az üzleti angol nyelvtanfolyam az MCSE-nél felkészíti a diákokat a különböző üzleti területeken való nemzetközi munkavégzésre:

tanítani a tanulókat, hogyan használják az angol nyelvet az üzleti környezetekbenkülönböző üzleti témákkal foglalkozik, mint például találkozók szervezése, munkaköri leírások, személyzeti motiváció, munkaerő-felvétel, levélírás, e-business, üzleti etikaa kulcsfontosságú nyelvi készségek és a kultúrák közötti kommunikációs készségek fejlesztése az üzleti orientált feladatok révéna kreatív gondolkodás és elemzés ösztönzése a valós munkahelyi helyzetek kezelésével... [-]
Egyesült Királyság Manchester
Nyílt Beiratkozás
Angol
Campus
Bővebben magyarul

MC Academy is the place to be!

MC Academy Confusing Words

Football

Address
2nd Floor, Royal Buildings
M2 3AN Manchester, Anglia, Egyesült Királyság
Honlap
Telefonszám
+ 44 (0) 161 236 75 75