Hivatalos Leírás

MPW 1973-ben alakult, amelynek feladata, hogy működjön együtt a diákok számára, hogy a tudományos törekvések valóra. Alapítása óta MPW élvezték a híres kiváló nyújtott testre szabott ötödik és hatodik formában oktatás. Mi már három főiskola stratégiai helyen London, Birmingham és Cambridge közelségének neves egyetemek. Mind a kollégiumok saját egyedi szolgáltatások és erőforrások, barátságos és támogató tanulási környezetet a diákok, mégis foglalkoztat a közös oktatási módszertan hogy segítse a diákokat elérésében tudományos siker és bejut a világ legrangosabb egyetemek.

Mikor jön a jó oktatás, egy méret nem feltétlenül fér minden. A világ egyik vezető hatodik formában főiskola az Egyesült Királyságban, kínálunk széles körű A szint és érettségi tanfolyamok a diákok a rugalmasságot, hogy tárgyakat, hogy a legtöbb érdekli őket. Minden szintű és érettségi tanfolyamok kiscsoportos abszolút garancia kevesebb, mint 10 a diákok minden osztályban; biztosítva a diákok részesülnek a személyes figyelem és személyre szabott támogatás mellett a magas színvonalú oktatás és a hangsúly egyértelműen a tanulási eredmények. 2014-ben sikeresen bevezettük az University of London International Foundation Program nálunk MPW London egyetemen. Izgatottan várjuk, hogy be, hogy miután ez a siker, a IFP Most is meg kell tanítani a MPW Cambridge. MPW egyike annak a három intézmény az Egyesült Királyságban engedélyezett tanítani az alapítvány program tudományos irányt a University of London. Ezen kívül is kínálunk a NCUK International Foundation Year nálunk Birmingham campus, hogy a diákok a szükséges készségeket, hogy sikerül az egyetemen.

-On MPW nagy gondot, hogy diákjaink teljesítsék tanulmányi és személyes potenciál. Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló lelkipásztori támogatást, ahol minden tanuló van rendelve egy tanulmányi igazgató, akinek feladata, hogy felügyelje a tanulók az általános jólét és irányítja a hallgatók számára, hogy megalapozott döntéseket oktatási progresszióját.

Az évek alatt, MPW segített számos egykori diákok kiváló eredményeket, és sikeresen fejlődhet elit egyetemek többek között a Cambridge és az Oxford Egyetemen. Keressen természetesen a mi természetesen kereső, vagy látogasson el főiskolai lapok, hogy többet megtudjon ma.

MPW London

MPW Birmingham

MPW Cambridge

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

MPW

NCUK már dolgozik a nemzetközi hallgatók 1987 óta, és eddig segített 23.500 diák haladást a kurzusokat. NCUK alapította 11 brit egyetem, hogy segítse a nemzetközi diákok ... [+]

NCUK már dolgozik a nemzetközi hallgatók 1987 óta, és eddig segített 23.500 diák haladást a kurzusokat. NCUK alapította 11 brit egyetem, hogy segítse a nemzetközi diákok elérni a sor egy brit szak. Ezek a termékek útja program, amely lehetővé teszi, hogy megszerezzék a készségek és képesítések a sikerhez szükséges az egyetemen.

Minden NCUK programok jönnek létre együtt alapító egyetemek, és mindegyiket úgy tervezték, hogy a diákok a szükséges készségeket, hogy a brit tanulmányok le egy repülő start.

Miután a diákok át az NCUK program számára biztosított lépésének egyik 11 NCUK egyetemek. Senki más nem tud nyújtani ez a garancia.... [-]

Egyesült Királyság Birmingham
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
MPW

A Londoni Egyetem Nemzetközi Alapítvány programjának elismert intézményeként az MPW London és a Cambridge ideális módja annak, hogy felkészítse a nemzetközi hallgatókat a ... [+]

A Londoni Egyetem Nemzetközi Alapítvány programjának elismert intézményeként az MPW London és a Cambridge ideális módja annak, hogy felkészítse a nemzetközi hallgatókat az alapképzés rigorához szükséges készségekkel és ismeretekkel.

Ez az egyéves program strukturált hangsúlyt fektet a fejlõdést az akadémiai készségek és ösztönzi az aktív tanulást az érintett és a kortárs kérdésekkel.

A tantermi oktatást a University of London által kifejlesztett átfogó tanulmányi anyagok és erőforrások támogatják, beleértve a virtuális tanulási környezethez való hozzáférést is.

Ez a kurzus négy modulból áll: egy kötelező és három opcionális.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Előkészítő Év

MPW

Kínálunk széles választéka A szint fölötti személy három különböző tanulmányi időt: egy év, 18 hónap és két év. Az egyéves és kétéves tanfolyam szeptemberben kezdődik, és ... [+]

MPW óta várja a nemzetközi hallgatók több mint 15 éve. A mintegy 150 férőhelyes új nemzetközi hallgatók évente rendelkezésre álló egész csoport, MPW egy élénk nemzetközi közösség, hogy az ellátások kölcsönhatását a túlnyomóan brit hallgatói szervezet. Ez egy ideális tanulási környezetet a nemzetközi diákok, hogy létrehozza a nyelvi és kulturális készségek szükségesek, hogy sikeresek legyenek a rendkívül erős a verseny a felsőoktatásban.

Abban MPW kínálunk a legátfogóbb Egy szint lehetőségeket talál semmilyen felsőoktatási intézmény az Egyesült Királyságban. Témák kínálják három különböző Természetesen időtartamokat vonatkozó korlátozások nélkül témában kombináció vagy pályahossz.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London Birmingham
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MPW London

MPW Birmingham

MPW Cambridge