Makers Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Történetünk

Szakmai Akadémia által alapított Evgeny Shadchnev és Rob Johnson, amikor találkoztak a Forward labs. Evgeny volt egy klasszikusan képzett szoftverfejlesztő és ahogy megpróbálta kiépíteni csapata felfedezte nincs képzett fejlesztők a piacon. Ugyanakkor, Rob már magától megtanult programozni egy könyvet Objective C és beletelt 9 hónap és 30 óra egy héten, hogy rajta. A beszélgetés két tette őket felismerni, hogy miközben a számítógép-tudomány programok jók voltak fúrás hallgatók elméletben voltak képzést az emberek, hogy legyen a számítástechnika tanárok helyett programozók, és valami kellett elvégezni.

Mintegy 4 hónap elteltével a beszélgetés azok kezdték el az első csoportban - 2013 februárjában - létrehozása Makers Akadémia - alternatívát egyetem és egy szakmai út egy munkát, mint a web developer, hogy az emberek váltani pályára, és megtanulják, hogy kód 3 hiper-intenzív hónap. Szakmai Akadémia most már megy több mint 2 éve, és már végzett több mint 400 diák.

Mivel Foglalkozunk

Úgy gondoljuk, hogy a tanulás a kód sokkal több, mint a tananyag nyújtunk, és a tananyag hoztunk létre. Jelenleg keverékét használni műhelyek, gyakorlatok, projektek, tantermi kitörési ülések és végi hetes kihívások, hogy diákjaink megértsék programozás. A magával ragadó környezetet, szakértő edzők keze egész nap és párosítása más diákok minden kulcsa az oktatási folyamatban.

A diákok a lehetőséget, hogy alkalmazni kell a London helyét (Makers Akadémia), vagy a 100% -os online ajánlattétel (Makers Academy Remote).

Helyszínek

London

Address
50-52 Commercial St
E1 6LT London, Anglia, Egyesült Királyság