Hivatalos Leírás

Történetünk

Szakmai Akadémia által alapított Evgeny Shadchnev és Rob Johnson, amikor találkoztak a Forward labs. Evgeny volt egy klasszikusan képzett szoftverfejlesztő és ahogy megpróbálta kiépíteni csapata felfedezte nincs képzett fejlesztők a piacon. Ugyanakkor, Rob már magától megtanult programozni egy könyvet Objective C és beletelt 9 hónap és 30 óra egy héten, hogy rajta. A beszélgetés két tette őket felismerni, hogy miközben a számítógép-tudomány programok jók voltak fúrás hallgatók elméletben voltak képzést az emberek, hogy legyen a számítástechnika tanárok helyett programozók, és valami kellett elvégezni.

Mintegy 4 hónap elteltével a beszélgetés azok kezdték el az első csoportban - 2013 februárjában - létrehozása Makers Akadémia - alternatívát egyetem és egy szakmai út egy munkát, mint a web developer, hogy az emberek váltani pályára, és megtanulják, hogy kód 3 hiper-intenzív hónap. Szakmai Akadémia most már megy több mint 2 éve, és már végzett több mint 400 diák.

Mivel Foglalkozunk

Úgy gondoljuk, hogy a tanulás a kód sokkal több, mint a tananyag nyújtunk, és a tananyag hoztunk létre. Jelenleg keverékét használni műhelyek, gyakorlatok, projektek, tantermi kitörési ülések és végi hetes kihívások, hogy diákjaink megértsék programozás. A magával ragadó környezetet, szakértő edzők keze egész nap és párosítása más diákok minden kulcsa az oktatási folyamatban.

A diákok a lehetőséget, hogy alkalmazni kell a London helyét (Makers Akadémia), vagy a 100% -os online ajánlattétel (Makers Academy Remote).

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Makers Academy

12 hét alatt, megy, hogy egy kezdő, hogy a junior web fejlesztő intenzív, kódolási bootcamp Londonban ... [+]

LIFE AT SZÁMÁRA

Mivel a hallgató Szakmai Akadémia egy nagyon érzelmes utazás. Eszik, alszik és lélegzik kód lesz egy hatalmas része az életed, de gondozza a jó közérzet is kritikus, hogy egyre inkább nagy fejlesztő. A helyszínen van Dana, a Chief Joy Officer - hitelesített jógaoktató, aki fut, napi jóga és a meditáció osztályok és van, hogy vigyázzon a jólétét.

Az is fontos, hogy lazítson és kötés társas kohorszát. Mi vagyunk körülvéve néhány London quirkiest kávézók, yummiest utcai étel és legforgalmasabb kocsmák. Azt is fogadó rendszeres események, mint például Petcha Kutcha könnyed beszélgetéseket, játékestek, karaoke estek, valamint a szervező csoportos tevékenységek, mint a hegymászás, gokart és színházba járni.... [-]

Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
16 hetek
Campus
Bővebben magyarul

A Makers Academy Graduate One Year On

A Makers Academy Graduate One Year On

Makers Academy Gives You the Skills to Start Your Own Company!