Manchester Central School of English

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Legfontosabb tényeket

Az MCSE-t 2005-ben nyitották meg a Manchester City Centerben, és azóta lelkesen fogadtuk a diákokat a világ minden tájáról a meleg és barátságos iskolánkba. A British Council akkreditálta minket - ez egy biztos minőségi angol iskola. Az angol nyelvű aktív tagok is.

Az MCSE a minőségi angol nyelvtanfolyamok egyik vezető szállítója, mely sok szórakoztató és szociális programot kínál, hogy a lehető legtöbbet érje el Manchesterből. Az MCSE szintén PASSWORD TEST CENTER - a tesztelők megkapják az értékes bizonyítványt angol nyelvtanulásaik bizonyítására.

Elhelyezkedés

Mi található Manchester szívében, csak a kiváló Piccadilly kertek előtt. A legfontosabb középiskola Manchesterben.

Küldetésünk

Célunk, hogy alakítsuk és inspiráljuk a diákjaink álmait, a lehető legjobb nyelvtanulást ösztönző és támogató környezetben, valamint az oktatási, személyes és kulturális fejlődéshez.

Tanfolyamok

Angol nyelvtanfolyamok széles skáláját kínáljuk - az Általános angoltól a vizsgaelőkészítésig a szakmai angol nyelvtanfolyamig.

 • Általános angol
 • IELTS
 • Üzleti angol
 • Cambridge vizsgaelőkészítés
 • 1-1
 • Társasági
 • Rögzített tanfolyamok

Felszerelés

 • Kényelmes és modern tanterem interaktív táblákkal és internet-hozzáféréssel
 • Könyvtár
 • Számítógépes terem
 • Három pihentető kávéházi társalgó a szünet idején.
 • Egy szoba az imádság és a szemlélés.

Akadémiai erőforrások

 • Gimnáziumi könyvek egy bizonyos témakör felderítésére
 • Szótárak minden szinten
 • Olvasók, hogy javítsák az olvasási készségeket

Szociális tevékenységek

A szociális tevékenységek hetente és minden hétvégén futnak. Is kínálunk egy napos és hétvégi kirándulások olyan helyekre, mint a Liverpool, Leeds, Peak District, Chester és Edinburgh (hétvégi kirándulás egy éjszakát egy hostel is). Minden héten különféle tevékenységeket kipróbálunk, havonta pedig vacsorát szervezünk a diákokkal és egy tanárral, hogy társalgassanak és gyakoroljanak angolul. A tevékenységek ingyenesek és az iskolai csomagban szerepelnek, de egyesek többletköltségeket is okozhatnak.

Szállás

Az MCSE-nél örömmel kínálunk magas színvonalú vendéglátó családot és lakhatási lehetőséget minden tanulónak. A pihenéshez és a tanuláshoz szükséges minőségi terem része annak az elkötelezettségnek, hogy minden egyes diáknak emlékezetes időt biztosítson velünk. A táplálkozási igényeket és a különleges kéréseket könnyen el lehet látni, beleértve a Halal és a vegetáriánus ételeket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Tanfolyam: Junior Nyári Iskola

Campus Nappali 11 napok July 2019 Egyesült Királyság Manchester

2018 Junior Nyári Iskola, Peel Park, Salford University Campus [+]

Áttekintés2018 Junior Nyári Iskola, Peel Park, Salford University CampusKor 11-17Július 8. és július 18. között

Tanfolyam15 óra általános angol nyelvórák hetenteKépzett tanárokMaximum 15 tanuló osztályonkéntPálya befejezése tanúsítványTeljes társadalmi program:1 teljes napos kirándulás1 félnapi kirándulás4 délutáni tevékenységTeljes ellátás:Az egyetemenModern szobák és épületekFürdőszobás szobákMinden étel tartalmazza: reggeli, forró ebéd és vacsoraTovábbi előnyökProgram teljes mértékben szállított az egyetemenManchester buszjegyUM szolgáltatás és reptéri transzfer is megrendelhető

JólétDiákjaink a mi első számú prioritásunk, és ezért célunk, hogy támogatást és segítséget nyújtsunk otthon érezzük magunkat.SzakemberekA hallgatókat az első napjukon mondják ki a személyzet tagjai és szerepük. A juniorok kijelölték a Biztonsági és Jóléti tisztviselőket, akikkel beszélhetnek, ha segítségre vagy tanácsra van szükségük.Van egy színkódolt lanyard rendszer, amely megkülönbözteti a diákokat, a csoportvezetőket, a tanárokat, a védelmi és a jóléti tisztviselőketMinden alkalmazott DBS ellenőrzöttMinden személyzetnek meg kell felelnie a védelmi és egészségvédelmi és biztonsági képzésnekTanáraink elsősegély-képzést kapnakRegisztrációs politikaA nyilvántartásokat a nap folyamán időközönként készítik elA diákoknak be kell jelentkezniük / kilépniük, ha elhagyják a webhelyet, és meg kell jegyezniük, kivel távoznakTanulni készen a jövőre!... [-]

Tanfolyamok

Tanfolyam: IELTS

Campus Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Manchester

A nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) a világ bevált angol tesztje. Több mint 1.4 millió pályázó veszi el a tesztet minden évben, hogy elindítsa az utazásaikat a nemzetközi oktatásba és foglalkoztatásba. [+]

Mi az?

A nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) a világ bevált angol tesztje. Több mint 1.4 millió pályázó veszi el a tesztet minden évben, hogy elindítsa az utazásaikat a nemzetközi oktatásba és foglalkoztatásba.

Alapítvány szintje: A kurzus elvégzését végző hallgatóknak középszintűnek kell lenniük (CEF B1 - 33-39-es pontszám az elhelyezés tesztjén).

Magasabb szint: A kurzus elvégzését végző hallgatóknak középfokú felsőfokú (CEF B2 - 40-45 pontos pontszám az elhelyezés tesztjén) kell lennie.

Kinek lesz?

Az IELTS kurzus az MCSE előkészíti a diákokat, akik szeretnének egyetemi tanulmányokat a következő kurzusok:... [-]


Tanfolyam: üzleti angol

Campus Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Manchester

Az üzleti angol nyelvtanfolyam az MCSE célja, hogy a hallgatók a gyakorlati készségek és a kommunikáció szükséges ahhoz, hogy sikerül egy angolul beszélő, nemzetközi üzleti környezetben. [+]

Áttekintés

Az üzleti angol nyelvtanfolyam az MCSE célja, hogy a hallgatók a gyakorlati készségek és a kommunikáció szükséges ahhoz, hogy sikerül egy angolul beszélő, nemzetközi üzleti környezetben.

A tanfolyam célja

Az üzleti angol nyelvtanfolyam az MCSE-nél felkészíti a diákokat a különböző üzleti területeken való nemzetközi munkavégzésre:

tanítani a tanulókat, hogyan használják az angol nyelvet az üzleti környezetekbenkülönböző üzleti témákkal foglalkozik, mint például találkozók szervezése, munkaköri leírások, személyzeti motiváció, munkaerő-felvétel, levélírás, e-business, üzleti etikaa kulcsfontosságú nyelvi készségek és a kultúrák közötti kommunikációs készségek fejlesztése az üzleti orientált feladatok révéna kreatív gondolkodás és elemzés ösztönzése a valós munkahelyi helyzetek kezelésével... [-]

Videók

MCSE is the place to be!

MCSE Confusing Words

Football

Kapcsolat

Cím 2nd Floor, Royal Buildings
M2 3AN Manchester, England, Egyesült Királyság
Honlap https://manchestercse.co.uk/
Telefon + 44 (0) 161 236 75 75