Hivatalos Leírás

Legfontosabb tényeket

Az MCSE-t 2005-ben nyitották meg a Manchester City Centerben, és azóta lelkesen fogadtuk a diákokat a világ minden tájáról a meleg és barátságos iskolánkba. A British Council akkreditálta minket - ez egy biztos minőségi angol iskola. Az angol nyelvű aktív tagok is.

Az MCSE a minőségi angol nyelvtanfolyamok egyik vezető szállítója, mely sok szórakoztató és szociális programot kínál, hogy a lehető legtöbbet érje el Manchesterből. Az MCSE szintén PASSWORD TEST CENTER - a tesztelők megkapják az értékes bizonyítványt angol nyelvtanulásaik bizonyítására.

Elhelyezkedés

Mi található Manchester szívében, csak a kiváló Piccadilly kertek előtt. A legfontosabb középiskola Manchesterben.

Küldetésünk

Célunk, hogy alakítsuk és inspiráljuk a diákjaink álmait, a lehető legjobb nyelvtanulást ösztönző és támogató környezetben, valamint az oktatási, személyes és kulturális fejlődéshez.

Tanfolyamok

Angol nyelvtanfolyamok széles skáláját kínáljuk - az Általános angoltól a vizsgaelőkészítésig a szakmai angol nyelvtanfolyamig.

 • Általános angol
 • IELTS
 • Üzleti angol
 • Cambridge vizsgaelőkészítés
 • 1-1
 • Társasági
 • Rögzített tanfolyamok

Felszerelés

 • Kényelmes és modern tanterem interaktív táblákkal és internet-hozzáféréssel
 • Könyvtár
 • Számítógépes terem
 • Három pihentető kávéházi társalgó a szünet idején.
 • Egy szoba az imádság és a szemlélés.

Akadémiai erőforrások

 • Gimnáziumi könyvek egy bizonyos témakör felderítésére
 • Szótárak minden szinten
 • Olvasók, hogy javítsák az olvasási készségeket

Szociális tevékenységek

A szociális tevékenységek hetente és minden hétvégén futnak. Is kínálunk egy napos és hétvégi kirándulások olyan helyekre, mint a Liverpool, Leeds, Peak District, Chester és Edinburgh (hétvégi kirándulás egy éjszakát egy hostel is). Minden héten különféle tevékenységeket kipróbálunk, havonta pedig vacsorát szervezünk a diákokkal és egy tanárral, hogy társalgassanak és gyakoroljanak angolul. A tevékenységek ingyenesek és az iskolai csomagban szerepelnek, de egyesek többletköltségeket is okozhatnak.

Szállás

Az MCSE-nél örömmel kínálunk magas színvonalú vendéglátó családot és lakhatási lehetőséget minden tanulónak. A pihenéshez és a tanuláshoz szükséges minőségi terem része annak az elkötelezettségnek, hogy minden egyes diáknak emlékezetes időt biztosítson velünk. A táplálkozási igényeket és a különleges kéréseket könnyen el lehet látni, beleértve a Halal és a vegetáriánus ételeket.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Manchester Central School of English

2018 Junior Nyári Iskola, Peel Park, Salford University Campus ... [+]

Áttekintés2018 Junior Nyári Iskola, Peel Park, Salford University CampusKor 11-17Július 8. és július 18. között

Tanfolyam15 óra általános angol nyelvórák hetenteKépzett tanárokMaximum 15 tanuló osztályonkéntPálya befejezése tanúsítványTeljes társadalmi program:1 teljes napos kirándulás1 félnapi kirándulás4 délutáni tevékenységTeljes ellátás:Az egyetemenModern szobák és épületekFürdőszobás szobákMinden étel tartalmazza: reggeli, forró ebéd és vacsoraTovábbi előnyökProgram teljes mértékben szállított az egyetemenManchester buszjegyUM szolgáltatás és reptéri transzfer is megrendelhető

JólétDiákjaink a mi első számú prioritásunk, és ezért célunk, hogy támogatást és segítséget nyújtsunk otthon érezzük magunkat.SzakemberekA hallgatókat az első napjukon mondják ki a személyzet tagjai és szerepük. A juniorok kijelölték a Biztonsági és Jóléti tisztviselőket, akikkel beszélhetnek, ha segítségre vagy tanácsra van szükségük.Van egy színkódolt lanyard rendszer, amely megkülönbözteti a diákokat, a csoportvezetőket, a tanárokat, a védelmi és a jóléti tisztviselőketMinden alkalmazott DBS ellenőrzöttMinden személyzetnek meg kell felelnie a védelmi és egészségvédelmi és biztonsági képzésnekTanáraink elsősegély-képzést kapnakRegisztrációs politikaA nyilvántartásokat a nap folyamán időközönként készítik elA diákoknak be kell jelentkezniük / kilépniük, ha elhagyják a webhelyet, és meg kell jegyezniük, kivel távoznakTanulni készen a jövőre!... [-]
Egyesült Királyság Manchester
Július 2019
Nappali
11 napok
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Manchester Central School of English

A nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) a világ bevált angol tesztje. Több mint 1.4 millió pályázó veszi el a tesztet minden évben, hogy elindítsa az utazásaika ... [+]

Mi az?

A nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) a világ bevált angol tesztje. Több mint 1.4 millió pályázó veszi el a tesztet minden évben, hogy elindítsa az utazásaikat a nemzetközi oktatásba és foglalkoztatásba.

Alapítvány szintje: A kurzus elvégzését végző hallgatóknak középszintűnek kell lenniük (CEF B1 - 33-39-es pontszám az elhelyezés tesztjén).

Magasabb szint: A kurzus elvégzését végző hallgatóknak középfokú felsőfokú (CEF B2 - 40-45 pontos pontszám az elhelyezés tesztjén) kell lennie.

Kinek lesz?

Az IELTS kurzus az MCSE előkészíti a diákokat, akik szeretnének egyetemi tanulmányokat a következő kurzusok:... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Nyílt Beiratkozás
Campus
Bővebben magyarul
Manchester Central School of English

Az üzleti angol nyelvtanfolyam az MCSE célja, hogy a hallgatók a gyakorlati készségek és a kommunikáció szükséges ahhoz, hogy sikerül egy angolul beszélő, nemzetközi üzle ... [+]

Áttekintés

Az üzleti angol nyelvtanfolyam az MCSE célja, hogy a hallgatók a gyakorlati készségek és a kommunikáció szükséges ahhoz, hogy sikerül egy angolul beszélő, nemzetközi üzleti környezetben.

A tanfolyam célja

Az üzleti angol nyelvtanfolyam az MCSE-nél felkészíti a diákokat a különböző üzleti területeken való nemzetközi munkavégzésre:

tanítani a tanulókat, hogyan használják az angol nyelvet az üzleti környezetekbenkülönböző üzleti témákkal foglalkozik, mint például találkozók szervezése, munkaköri leírások, személyzeti motiváció, munkaerő-felvétel, levélírás, e-business, üzleti etikaa kulcsfontosságú nyelvi készségek és a kultúrák közötti kommunikációs készségek fejlesztése az üzleti orientált feladatok révéna kreatív gondolkodás és elemzés ösztönzése a valós munkahelyi helyzetek kezelésével... [-]
Egyesült Királyság Manchester
Nyílt Beiratkozás
Campus
Bővebben magyarul

MCSE is the place to be!

MCSE Confusing Words

Football

Address
2nd Floor, Royal Buildings
M2 3AN Manchester, England, Egyesült Királyság
Honlap
Telefonszám
+ 44 (0) 161 236 75 75