Hivatalos Leírás

A diákok közel 55 éve jártak Melton College tanulni Angol -ben York. A Főiskola A város egy lakóövezetében található, a zsúfolt bevásárlónegyedtől távolabb Csak IELTS központ Yorkban. Mi is a Cambridge ESOL vizsgaközpont. Számos kurzusunk van minden korosztály és diák számára. Homestay szállást biztosítunk és támogatjuk az önellátó vendégeket. Diákszolgálati munkatársaink elkötelezettek abban, hogy segíteni tudjunk abban, hogy minél többet hozhasson ki az idejéből.

Főiskola

A Főiskola kiváló minőségű angol nyelvtanfolyamokat biztosít minden korosztály számára és minden szinten.

Általános angol nyelvtanfolyamok, felnőtt- és ifjúsági nyaralás tanfolyamok és kurzusok az 50-es évekig, gyakran speciális kiegészítő programokkal.

A Melton College-ban rendelkezünk olyan képzettséggel és tapasztalattal, amely segít Önnek abban, hogy Angliában a lehető legtöbbet hozza ki. Az osztályteremre épülő órákon kívül különféle társadalmi eseményeket, kirándulásokat, tevékenységeket szervezünk, és látogatásokat teszünk York érdekes helyszíneire. A Melton College egy gondosan átalakított viktoriánus épületben található, és kiterjedt privát, parkosított területen fekszik. Mindössze egy rövid sétára van York szívétől.

Az évek során kifejlesztettük épületünket és alapterületeinket, hogy megfeleljenek diákjaink változó igényeinek. Gyönyörű kertünkben a diákok békében tanulhatnak, teniszezhetnek, kosárlabdázhatnak és pingpongozhatnak, vagy csak pihenhetnek! Nagy teraszunkat használjuk a grillezők és egyéb közösségi tevékenységek számára.

A Főiskola kiválóan felszerelt tantermekkel, előadó színházzal, könyvtárral, számítógépes teremmel, közös helyiségekkel, télikertekkel, önálló hozzáférési központtal, kávézóval és ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel rendelkezik.

Mindez egy épületben van, tágas, biztonságos és biztonságos!

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Melton College

Tanulmányainkat saját diákjainknak és más iskoláknak és főiskoláknak is megvizsgáltuk. A Melton Főiskolai hallgatóknak előnye az, hogy vizsgaikat ismerős környezetben ves ... [+]

Tanulmányainkat saját diákjainknak és más iskoláknak és főiskoláknak is megvizsgáltuk. A Melton Főiskolai hallgatóknak előnye az, hogy vizsgaikat ismerős környezetben veszik. Ők is garantálják az első választási vizsga időpontját.

IELTS előkészítő

Ez a közép- és felső középiskolásokra irányul, akiknek 6-7,5-es sávra van szükségük. A tanfolyam minden héten öt délutánonként működik, és általános angol nyelvtanfolyamunkkal kombinálható.

IELTS fejlesztők

Ez a kurzus olyan pre-közbenső és középiskolai hallgatók számára, akiknek a vizsgán 4-5,5-es sávra van szüksége. A kurzus hetente öt délutánonként fut, és hozzá lehet adni bármely általános angol nyelvű programunkhoz. Az IELTS fejlesztők nem futnak nyáron.... [-]

Egyesült Királyság York
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Melton College

Általános angol nyelvtanfolyamaink felnőtteknek szólnak, akik nyelvi készségeiket oktatási vagy szakmai célokra szeretnék javítani. Programunk tartalmazza a nyelvtan, a b ... [+]

Általános angol nyelvtanfolyamaink felnőtteknek szólnak, akik nyelvi készségeiket oktatási vagy szakmai célokra szeretnék javítani. Programunk tartalmazza a nyelvtan, a beszéd, az olvasás, a hallgatás és az írás egyensúlyát.

A diákok heti 15 órányi tandíjat kapnak (általános angol A) vagy heti 22,5 órányi tandíjat (általános angol B). (Az általános angol A nem fut a nyári pálya időszakában.)

Oktatás

A Melton Főiskola egész évben üdvözli a diákokat, kivéve két héttel a karácsonyt. Általános angol nyelvtanfolyamaink felnőtteknek szólnak, akik nyelvi készségeiket oktatási vagy szakmai célokra szeretnék javítani. Programunk tartalmazza a nyelvtan, a beszéd, az olvasás, a hallgatás és az írás egyensúlyát. Minden tanulónak személyes oktatója van az előrehaladás megfigyelésére, és bátorítást és tanácsadást ajánl. Ezek a tananyagok szerepelnek a díjakban, de nem számoljuk őket tandíjnak! Az oktató segít abban, hogy megtervezze tanulmányaidat, és személyre szabja a tanulásodat az Ön igényeihez igazítva, ez különösen a Melton E-learning fiókjára összpontosul. Sok diákunk folytatja az IELTS vizsgát (a Melton College az egyetlen IELTS központ Yorkban), hogy folytassa tanulmányait egy brit egyetemen.... [-]

Egyesült Királyság York
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Melton College

Az Arany tanfolyam nyitva áll mindazok számára, akik 50 év felett állnak, akik időt szeretnek a hasonló gondolkodású felnőttek társaságában. A tanfolyam az angol nyelvórá ... [+]

Az Arany tanfolyam nyitva áll mindazok számára, akik 50 év felett állnak, akik időt szeretnek a hasonló gondolkodású felnőttek társaságában. A tanfolyam az angol nyelvórák, a társadalmi tevékenységek, a látogatások és a kirándulások keverékét kínálja.

A tanfolyam egy 15 órás általános angol nyelvtanfolyam 09: 30-13: 00 között, hétfőtől péntekig, majd egy délután és este program. 2 óra 90 perc minden nap. Minimális életkor 50. Maximális osztályméret 14.

Európa egyik legjelentősebb városa, York, gazdag kulturális életével ideális helyszín az idősebb diákok számára.

A forgalommentes központban számos bár és étterem található; Valamint az észak-angliai üzletek egyik legjobb választékát.... [-]

Egyesült Királyság York
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Melton College

A kurzus egyensúlyt teremt a nyelvtan, a beszéd, az olvasás, az írás és a hallgatás között. Minden szombaton egész napos kirándulásra nyílik lehetőség. A kurzus során dél ... [+]

A fiatalabb diákok szeretik Yorkot; Biztonságos és szórakoztató hely az angol nyelvtanuláshoz.

A kurzus egyensúlyt teremt a nyelvtan, a beszéd, az olvasás, az írás és a hallgatás között. Minden szombaton egész napos kirándulásra nyílik lehetőség.

A kurzus során délután / esti eseményeket rendezünk, beleértve a mozikba látogatókat, a ten-pin bowlingot, a kvízeket és a búcsúztatót, amelyek mindegyike szerepel a tandíjban.

A Junior kurzusaink hallgatói automatikusan felkerülnek a "Homestay Extra" -re; Ez magában foglalja a teljes ellátást, a helyi buszjáratot és a repülőtéri transzfereket. Külön figyelmet fordítunk a családtagok kiválasztására, és mindig különleges igényekkel próbálunk segíteni.... [-]

Egyesült Királyság York
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul