Melton College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A diákok közel 55 éve jártak Melton College tanulni Angol -ben York. A Főiskola A város egy lakóövezetében található, a zsúfolt bevásárlónegyedtől távolabb Csak IELTS központ Yorkban. Mi is a Cambridge ESOL vizsgaközpont. Számos kurzusunk van minden korosztály és diák számára. Homestay szállást biztosítunk és támogatjuk az önellátó vendégeket. Diákszolgálati munkatársaink elkötelezettek abban, hogy segíteni tudjunk abban, hogy minél többet hozhasson ki az idejéből.

Főiskola

A Főiskola kiváló minőségű angol nyelvtanfolyamokat biztosít minden korosztály számára és minden szinten.

Általános angol nyelvtanfolyamok, felnőtt- és ifjúsági nyaralás tanfolyamok és kurzusok az 50-es évekig, gyakran speciális kiegészítő programokkal.

A Melton College-ban rendelkezünk olyan képzettséggel és tapasztalattal, amely segít Önnek abban, hogy Angliában a lehető legtöbbet hozza ki. Az osztályteremre épülő órákon kívül különféle társadalmi eseményeket, kirándulásokat, tevékenységeket szervezünk, és látogatásokat teszünk York érdekes helyszíneire. A Melton College egy gondosan átalakított viktoriánus épületben található, és kiterjedt privát, parkosított területen fekszik. Mindössze egy rövid sétára van York szívétől.

Az évek során kifejlesztettük épületünket és alapterületeinket, hogy megfeleljenek diákjaink változó igényeinek. Gyönyörű kertünkben a diákok békében tanulhatnak, teniszezhetnek, kosárlabdázhatnak és pingpongozhatnak, vagy csak pihenhetnek! Nagy teraszunkat használjuk a grillezők és egyéb közösségi tevékenységek számára.

A Főiskola kiválóan felszerelt tantermekkel, előadó színházzal, könyvtárral, számítógépes teremmel, közös helyiségekkel, télikertekkel, önálló hozzáférési központtal, kávézóval és ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel rendelkezik.

Mindez egy épületben van, tágas, biztonságos és biztonságos!

Helyszínek

York

Address
137 Holgate Road
YO24 4DH York, Anglia, Egyesült Királyság