Mobility Oil & Gas Limited

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szolgáltatók Olaj- és Gázipari

Áttekintés

A londoni székhelyű Mobilitás Olaj- és Gázipari teljes körű szolgáltatást nyújt a globális olaj- és gázipar területén a Kőolaj Mérnöki Tanácsadó és Képzési.

Mi által akkreditált a Brit Akkreditációs Tanács független továbbképző és felsőfokú oktatás mint Rövidpályás Szolgáltató.

Csapatunk a tanácsadók több éves tapasztalattal az olaj- és gázipar felállítja majd, hogy hatékonyabban a üzleti céljai elérésében. A Olaj- és Gázipari tanácsadás műszaki szakemberek értik az olajipar és megoldásokat kínál a kutatási és termelési tevékenységet. Tanácsadóink nyújt személyre szabott tanácsadás és szállít képzések, amelyek megfelelnek a kihívásoknak a Olaj- és Gázipari ipar a 21. században.

Ahogy Olaj- és Gázipari képzők, mi olajipar rövid kurzusok célozzák fejlődő munkavállalók tudásának, készségeinek és kompetenciáinak. Dolgozunk szervezetekkel, hogy megértsék a képzési követelmények kidolgozása és végrehajtása, a képzési tervet, hogy áthidalja a szakadékot.

Egyedülálló szakmai szolgáltatás A tanácsadói csapat és a személyzet megérteni, hogy teljesíteni kell a világszínvonalú értéket versenyképes áron. Keményen dolgozunk, hogy mi felülmúlja a várakozásokat, és értéket teremt a szervezet minden alkalommal.

Innovatív megoldások Javasoljuk, innovatív megoldások, ahol úgy gondoljuk, hogy igazodjanak a szervezeti stratégia, de mindig előnyben a követelményeknek. A szakértői tanácsadói csapat a tapasztalat, hogy segítsen meghatározni a problémás területeket és dolgozni, hogy biztosítsa a megfelelő megoldásokat.

Komplex szolgáltatás

Mi tanácsadói szolgáltatást nyújtó Olaj- és Gázipari megoldások fejlesztése, hogy támogassa kőolaj és földgáz kutatás és termelés műveletek. A Olaj- és Gázipari szakmai rövid kurzusok célja a személyzet kiképzése biztosítja a folyamatos teljesítményt és fejlődést amennyiben megfelelnek a minden nap kihívások az olajipar. Mivel az olaj és a gáz beszerzési egyik fő tevékenységi, mi forrás a berendezések használják az olaj és gázipar számára egyaránt nemzeti és kereskedelmi olajtársaságok.

Helyszínek

London

Address
London Office
Suite 17705
Lower Ground Floor
145-157 St John Street
EC1V 4PW

London, Anglia, Egyesült Királyság

Leeds

Address
Leeds Office
Enterprise House
Education Road
LS7 2AH

Leeds, Anglia, Egyesült Királyság