Hivatalos Leírás

Világszínvonalú egyetemi előkészítő képesítések, amelyeket az egyetemek nemzetközi hallgatók számára terveztek az egyetem sikeréhez.

A legjobb út az egyetemre.

NCUK egyedülálló a felsőoktatásban. Egy vezető brit egyetemek csoportja alapított minket. Elkötelezettek vagyunk arra, hogy segítsük a nemzetközi hallgatókat olyan képesítések megszerzésében, amelyek garantálják az egyetemekhez való hozzáférést az Egyesült Királyságban és világszerte Azt is biztosítjuk a hallgatóknak, hogy az egyetemeken a lehető legjobb kezdethez szükséges készségeket és tapasztalatokat kapják, és sikeresek legyenek a választott szakterületükön.

NCUK diákjai közvetlen kapcsolatot tartanak fenn az egyetemi képviselőkkel és teljes körű elhelyezéssel, beleértve a klíringtámogatást, ha szükséges. Mindig a legjobb érdekünkben járunk el, hogy segítsünk megvalósítani álmait és ambícióit az egyetemen - és a jövőbeni karrieredben.

Garantált hozzáférés több ezer képzési tanfolyamra.

Képzettségünket az NCUK egyetemek és a legtöbb mások az Egyesült Királyságban ismerik el, köztük sok a Russell csoportban, valamint az egyetemek nemzetközi szinten. És sokkal több, mint a többi képesítés, előkészítik Önt, hogy elérje a földet.

Akár egy egyetemi vagy posztgraduális helyet keres, képzettségünk és garantált hozzáférésünk a legjobb. Egyetemi egyetemekkel együttműködve terveztük őket, és ötvözzük a magas tudományos színvonalat, a nyelvet, a tanulást, a szociális és kulturális készségeket.

Tanulhat saját országában vagy az Egyesült Királyságban és Európában működő egyik vizsgáló központunkban, minõségbiztos partnerek tanárai, akiknek a normák olyan magasak, mint a miénk. És képzettségünket a fantasztikus szolgáltatási és támogatási szintek, valamint a kiemelkedő 30 éves teljesítmény jellemzi.

1987 óta az NCUK több mint 30 ezer nemzetközi hallgatót helyez el az egyetemi szakok széles skálájába, és a mi számunkra rendkívül büszkék vagyunk!

NCUK azért van itt, hogy megbizonyosodjon róla, hogy NCUK és kapsz. Segítünk megtalálni a tökéletes helyet egy brit egyetemen.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Előkészítő Év

NCUK

Matematika a Business Matematika Engineering Matematika Tudomány További Matematika biológia kémia ... [+]

Matematika a Business Matematika Engineering Matematika Tudomány További Matematika biológia kémia [-]
Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2019
Angol
Nappali
6 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
NCUK

Mennyi ideig tart ez a folyamat? Angol tudományos célokra Vagy: ... [+]

Mennyi ideig tart ez a folyamat? Angol tudományos célokra

Vagy:

[-]
Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2019
Angol
Nappali
6 - 9 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

NCUK

Egy kivételes minőségi program, amelyet az egyetemekkel és az egyetemekkel terveztek A Master's Preparation minősítés a legjobb előkészítő siker a választott posztgra ... [+]

Kiváló minõségû program, amelyet az egyetemekkel és egyetemekkel terveztek

A Mester előkészítő minősítése a legjobb előkészítő siker a választott posztgraduális diploma és a jövőbeli karrierje - ez biztosítja Önnek Get In és Get On.

A Mester előkészítése:Bárki, aki a posztgraduális képzési program előtt szeretné frissíteni angol nyelvétAzok, akik meg akarják győződni arról, hogy rendelkeznek a sikeres angol posztgraduális tanulmányi ismeretekkelBárki szeretnének javítani a karrier Pathway vagy kilátások révén a képességek fejlesztése és posztgraduális tanulmányokMunkáltatók / szponzorok, akik szeretnék felkészíteni munkaerejüket posztgraduális tanulmányokon keresztül, és egy-stop megoldást akarnak az akadémiai és nyelvi előkészítéssel és a pályázati folyamatokkalA Mester előkészítő minősítésének előnyeiGarantált előrehaladás a vezető egyetemek több ezer mesterképzéséhez. Aggódni fog azon, hogy kapsz-e egy helyEgyedülálló egyablakos alkalmazás. Csökkenti a különféle egyetemeken való alkalmazások stresszét, és megpróbálja megtalálni a megfelelő kapcsolattartótA kutatási készségek és az angol nyelvű ismeretek és képességek, amelyeknek sikerülniük kell egy PG minősítésen. Biztosítja, hogy ne csak bejusson, de készen áll a tanulmányaival való folytatásra - néhány diákunk azt mondja, hogy jobban felkészültek, mint az Egyesült Királyságban tanulókMi a Mester előkészítése?... [-]
Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Angol
Nappali
10 - 30 hetek
Campus
Bővebben magyarul

NCUK Overview

Address
NCUK Room E43 Sackville St Building The University of Manchester Sackville St
M1 3BU Manchester, England, Egyesült Királyság
Honlap
Telefonszám
+44 (0)161 306 8897