Hivatalos Leírás

Nottingham English School (NES) egy különleges szolgáltató az angol nyelvoktatás székhelyű Nottingham City Centre. Az iskola olyan tudományos osztály részét képező New College Nottingham, amely a történelmi Adams épület a Lace Market területen a város.

NES kínál British Council akkreditált angol nyelvoktatás, és tagja az English UK a diákok garantálja a minőségi oktatás kapnak. Segít számos nemzetközi diákok tanulni angolul, hogy nagyobb bizalommal és javítsák olvasás, írás, beszéd és hallás készség.

Nottingham egyik kedvenc célpontja a brit és a nemzetközi diákok, mert sok lehetőséget kínál, és egy nagy színvonalú oktatást. Minden évben több száz diák választja Nottingham Angol Iskola és a mai napig, a diákok érkeztek, több mint 80 különböző országban

Rugalmas angol nyelvi kurzusok, hogy tetszik

Nottingham English School kínál általános angol, IELTS, KET és a PET-előkészítés és egy angol nyelvű nyári egyetem. A legtöbb tanfolyam kezdődik minden hétfőn és befejezni minden péntek feltétele a minimum 2-4 hét tanulmány. Van egy csapat CELTA képzett tanárok, akiknek a kollektív készségek és szaktudás biztosítása érdekében, mi szállítjuk a tanítás összhangban British Council szabványoknak.

A létesítmények

A létesítmények közelmúltban felújított és részben, a New College Nottingham (NCN), az egyik legnagyobb kormány által finanszírozott főiskolákon az Egyesült Királyságban, és a Belügyminisztérium rendkívül megbízható szponzor, akkor biztos lehet benne, hogy meleg fogadtatásban, jó ár-érték és a felső minőségi oktatás.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Nottingham English School

Ha azt szeretnénk, hogy javítsa meg angolul, szerezz barátokat a világ minden tájáról, és megtanulják az egyik brit legelevenebb városok, akkor csatlakozzon a English Lan ... [+]

A Nyári Egyetem programja a Nottingham English School lehetővé teszi, hogy tanulmányozza, érezd jól magad a barátokkal a világ minden tájáról, és nevezetességeinek megtekintése Nottingham és más Angliában. Az osztályok hasonló a General English program és a felkészítő tanfolyamok.

Jellemzői a Nyári Egyetem:

• hétfőtől péntekig - 9,00-10,30 óra és 11.00 és 12.30 között • Minimum tartózkodás - 2 hét • Maximum 16 a diákok minden osztályban • A diákok számos országból • Minimális életkor - 18 év (a tanfolyam kezdési időpont) • Osztályok diákok hasonló képesség • Tesztelés első nap, hogy helye van a legjobb osztály • Hozzáférés a fő főiskolai Learning Centre szervezünk egy teljes szociális programot English Summer School diákok Nottingham. Ez segít, hogy új barátokat, az angol nyelv gyakorlására és látogasson el látnivalók. Az árak a 155 £ hetente ... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Augusztus 2019
Nappali
2 - 9 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Nottingham English School

A program segít felkészülni az IELTS vizsgára összpontosítva a négy készség az olvasás, írás, beszéd és hallás, valamint a fejlődő alapvető szókincs és a nyelvtan. ... [+]

Az alsó korhatár 18, maximális osztálylétszám 16, British Council akkreditált, tanulmányi 2 hét és a teljes távon, vagy több szempontból rugalmas kezdési időpontok, hogy tetszik.

A 6 órás vizsgára felkészítő tanfolyam célja, hogy segítsen felkészülni a típusú kérdés lehet, hogy a IELTS vizsga, vagy az alacsonyabb szintű tanulók a KET és a PET vizsgák. Mi segít fejleszteni a bizalom és a szakértelem, így készen áll a vizsgára. Mi is fut egy 15 órás intenzív IELTS előkészítő tanfolyam nagyon népszerű nyári egyetem minden júliusban és augusztusban.

Az osztályok fut jétől az 1330 - 1530 hétfő - kedd - csütörtök.

Tavaszi félévben - január 12. az to április 2, 2015... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Nappali
2 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Nottingham English School

Az általános angol program segít javítani a nyelvtan, szókincs, olvasás, írás, beszéd és hallás. A tanárok szakmailag képzett és motivált. ... [+]

Ezt Általános angol nyelvtanfolyam segít javítani a nyelvtan, szókincs, olvasás, írás, beszéd és hallás készség. Ez egy kiváló módja a az angol a munka, tanulás vagy szórakozás.

Az angol nyelvtanárok megtanít titeket, barátságos, motiváló osztályok. Munkánk során a korszerű oktatási módszerek és eszközök, jelenlegi angol nyelvkönyvek és egyéb autentikus anyagok, hogy segítsen javítani a nyelvi készségek.

A tanfolyam szabott egyéni nyelvi szint. Mi próbára teszi az első napon, hogy helye van a legjobb osztály, hogy segítsen javítani. Van egy minimum korhatár 18 év, és minimum 2 hét tartózkodás, legalább 4 hétig javasolt.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Augusztus 2019
Nappali
2 - 52 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul

NCN International video

Welcome to Nottingham video