Nottingham English School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nottingham English School (NES) egy különleges szolgáltató az angol nyelvoktatás székhelyű Nottingham City Centre. Az iskola olyan tudományos osztály részét képező New College Nottingham, amely a történelmi Adams épület a Lace Market területen a város.

NES kínál British Council akkreditált angol nyelvoktatás, és tagja az English UK a diákok garantálja a minőségi oktatás kapnak. Segít számos nemzetközi diákok tanulni angolul, hogy nagyobb bizalommal és javítsák olvasás, írás, beszéd és hallás készség.

Nottingham egyik kedvenc célpontja a brit és a nemzetközi diákok, mert sok lehetőséget kínál, és egy nagy színvonalú oktatást. Minden évben több száz diák választja Nottingham Angol Iskola és a mai napig, a diákok érkeztek, több mint 80 különböző országban

Rugalmas angol nyelvi kurzusok, hogy tetszik

Nottingham English School kínál általános angol, IELTS, KET és a PET-előkészítés és egy angol nyelvű nyári egyetem. A legtöbb tanfolyam kezdődik minden hétfőn és befejezni minden péntek feltétele a minimum 2-4 hét tanulmány. Van egy csapat CELTA képzett tanárok, akiknek a kollektív készségek és szaktudás biztosítása érdekében, mi szállítjuk a tanítás összhangban British Council szabványoknak.

A létesítmények

A létesítmények közelmúltban felújított és részben, a New College Nottingham (NCN), az egyik legnagyobb kormány által finanszírozott főiskolákon az Egyesült Királyságban, és a Belügyminisztérium rendkívül megbízható szponzor, akkor biztos lehet benne, hogy meleg fogadtatásban, jó ár-érték és a felső minőségi oktatás.

Helyszínek

Nottingham

Nottingham English School

Address
New College Nottingham
The Adams Building,
Stoney Street

NG1 1NG Nottingham, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 (0) 115 8380596