Nottingham English School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nottingham English School (NES) egy különleges szolgáltató az angol nyelvoktatás székhelyű Nottingham City Centre. Az iskola olyan tudományos osztály részét képező New College Nottingham, amely a történelmi Adams épület a Lace Market területen a város.

NES kínál British Council akkreditált angol nyelvoktatás, és tagja az English UK a diákok garantálja a minőségi oktatás kapnak. Segít számos nemzetközi diákok tanulni angolul, hogy nagyobb bizalommal és javítsák olvasás, írás, beszéd és hallás készség.

Nottingham egyik kedvenc célpontja a brit és a nemzetközi diákok, mert sok lehetőséget kínál, és egy nagy színvonalú oktatást. Minden évben több száz diák választja Nottingham Angol Iskola és a mai napig, a diákok érkeztek, több mint 80 különböző országban

Rugalmas angol nyelvi kurzusok, hogy tetszik

Nottingham English School kínál általános angol, IELTS, KET és a PET-előkészítés és egy angol nyelvű nyári egyetem. A legtöbb tanfolyam kezdődik minden hétfőn és befejezni minden péntek feltétele a minimum 2-4 hét tanulmány. Van egy csapat CELTA képzett tanárok, akiknek a kollektív készségek és szaktudás biztosítása érdekében, mi szállítjuk a tanítás összhangban British Council szabványoknak.

A létesítmények

A létesítmények közelmúltban felújított és részben, a New College Nottingham (NCN), az egyik legnagyobb kormány által finanszírozott főiskolákon az Egyesült Királyságban, és a Belügyminisztérium rendkívül megbízható szponzor, akkor biztos lehet benne, hogy meleg fogadtatásban, jó ár-érték és a felső minőségi oktatás.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Angol nyári iskola

Campus Nappali 2 - 9  August 2019 Egyesült Királyság Nottingham

Ha azt szeretnénk, hogy javítsa meg angolul, szerezz barátokat a világ minden tájáról, és megtanulják az egyik brit legelevenebb városok, akkor csatlakozzon a English Language Summer School. [+]

A Nyári Egyetem programja a Nottingham English School lehetővé teszi, hogy tanulmányozza, érezd jól magad a barátokkal a világ minden tájáról, és nevezetességeinek megtekintése Nottingham és más Angliában. Az osztályok hasonló a General English program és a felkészítő tanfolyamok.

Jellemzői a Nyári Egyetem:

• hétfőtől péntekig - 9,00-10,30 óra és 11.00 és 12.30 között • Minimum tartózkodás - 2 hét • Maximum 16 a diákok minden osztályban • A diákok számos országból • Minimális életkor - 18 év (a tanfolyam kezdési időpont) • Osztályok diákok hasonló képesség • Tesztelés első nap, hogy helye van a legjobb osztály • Hozzáférés a fő főiskolai Learning Centre szervezünk egy teljes szociális programot English Summer School diákok Nottingham. Ez segít, hogy új barátokat, az angol nyelv gyakorlására és látogasson el látnivalók. Az árak a 155 £ hetente ... [-]


Tanfolyamok

IELTS felkészítő tanfolyam

Campus Nappali 2 - 52 hetek January 2019 Egyesült Királyság Nottingham

A program segít felkészülni az IELTS vizsgára összpontosítva a négy készség az olvasás, írás, beszéd és hallás, valamint a fejlődő alapvető szókincs és a nyelvtan. [+]

Az alsó korhatár 18, maximális osztálylétszám 16, British Council akkreditált, tanulmányi 2 hét és a teljes távon, vagy több szempontból rugalmas kezdési időpontok, hogy tetszik.

A 6 órás vizsgára felkészítő tanfolyam célja, hogy segítsen felkészülni a típusú kérdés lehet, hogy a IELTS vizsga, vagy az alacsonyabb szintű tanulók a KET és a PET vizsgák. Mi segít fejleszteni a bizalom és a szakértelem, így készen áll a vizsgára. Mi is fut egy 15 órás intenzív IELTS előkészítő tanfolyam nagyon népszerű nyári egyetem minden júliusban és augusztusban.

Az osztályok fut jétől az 1330 - 1530 hétfő - kedd - csütörtök.

Tavaszi félévben - január 12. az to április 2, 2015... [-]


Általános angol nyelvtanfolyam

Campus Nappali 2 - 52  August 2019 Egyesült Királyság Nottingham

Az általános angol program segít javítani a nyelvtan, szókincs, olvasás, írás, beszéd és hallás. A tanárok szakmailag képzett és motivált. [+]

Ezt Általános angol nyelvtanfolyam segít javítani a nyelvtan, szókincs, olvasás, írás, beszéd és hallás készség. Ez egy kiváló módja a az angol a munka, tanulás vagy szórakozás.

Az angol nyelvtanárok megtanít titeket, barátságos, motiváló osztályok. Munkánk során a korszerű oktatási módszerek és eszközök, jelenlegi angol nyelvkönyvek és egyéb autentikus anyagok, hogy segítsen javítani a nyelvi készségek.

A tanfolyam szabott egyéni nyelvi szint. Mi próbára teszi az első napon, hogy helye van a legjobb osztály, hogy segítsen javítani. Van egy minimum korhatár 18 év, és minimum 2 hét tartózkodás, legalább 4 hétig javasolt.... [-]


Videók

NCN International video

Welcome to Nottingham video