National Film and Television School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Történelem

A Nemzeti Film Iskola 1971-ben nyílt meg, amely az ipar és a kormány jelentős erőfeszítéseinek csúcspontja volt, hogy olyan intézményt hozzon létre, amely a brit filmipar tehetségét oktatta és felkészítette.

1970-ben Colin Young, a Skócia, majd a Kaliforniai Egyetem Színházművészeti Főosztályának elnöke, társalapítója az NFTS-nek, és az Iskola első igazgatója lett. A Rank-tól kapott kölcsönből az NFS megvásárolta a régi Beaconsfield Film Studios-ot Buckinghamshire-ben - amely olyan különböző szervezetekhez tartozott, mint a brit Lion Film Corporation, a The Crown Film Unit és az North Thames Gas Board. szabványoknak. A fiatalok négy állandó osztályt állítottak fel - gyártás, fényképezés, szerkesztés és hangzás - és 1971-ben 25 diák első felvétele haladt át a stúdió-kapukon. Nick Broomfield (Aileen: Portré egy soros gyilkos), és a vizuális effektek specialistája, Dennis Lowe (Cold Mountain), Mike Radford (a Velencei Kereskedő, Il Postino), Bill Forsyth (helyi hős) és Ben Lewin (Ally McBeal) , Az angol páciens) a számuk közé tartoztak.

Termelési létesítmények

Az NFTS az egyetlen olyan brit filmiskola, amelynek saját ipari szabványos filmstúdiója, a 4k Televízió és a próba stúdiók vannak. Az elmúlt 20 millió fontos beruházással az iskola kínálatában csúcsminőségű dedikált munkaterületeket kínálunk minden kurzus számára, így a hallgatói tapasztalatunk páratlan minden más brit kreatív intézménynél.

Az NFTS hallgatók 24/7-es hozzáférést kapnak, évente 364 napig bármely brit filmiskola legnagyobb termelési létesítményeihez. Nemcsak ezek közé tartozik a stúdiók, hanem a hang- és szinkronszínházaink, a kamerák több mint 50 fele, a legmodernebb szerkesztési szoftver dedikált lakosztályokban, Dolby Digital Surround mozikban stb. Ezek az egyedülálló lehetőségek lehetővé teszik diákjaink számára a BAFTA, a Royal Television Society, a CILECT díjnyertes és az Oscar-díjas produkciók létrehozását.

Tanterv

Nincs olyan filmiskola a világon, amely sok egyedi gyakorlati gyakorlati filmgyártási tanfolyamot kínál. 18 Mester, 14 Diploma, 4 Tanúsítvány és rövid kurzusok széles választéka.

Az NFTS tanfolyamok a média kézművességének és készségeinek elsajátításán és alkalmazásán alapulnak. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy alaposan megértsék, hogy a szakosodott szerepük hogyan illeszkedik a projektfejlesztés, a gyártás és a programkészítés folyamatába. Minden gyakorlati tanulás gondosan integrált szemináriumokkal és egyéb tevékenységekkel, amelyek történelmi, kulturális és üzleti környezetben helyezik el a filmeket, a televíziót és a játékokat.

Alumni hálózat

Csak azért, mert végzett, nem jelenti azt, hogy vége!

Az NFTS nagyon aktív Alumni Hálózattal rendelkezik, és sok diplomások tartják a kapcsolatot és együtt dolgoznak, miután elhagyták az iskolát. Emellett egyre több újonnan végző diplomás dolgozik a projektek diplomások sok évvel ezelőtt.

Az Alumni Network részeként rendszeres e-mailt kap, amely információkat tartalmaz a munkahelyekről, a Hidak az ipari projektekről és az iskolai hírekről. Évente megrendezésre kerülő éves NFTS Alumni Partyunkat, amely január közepén zajlik a londoni központban - győződjön meg róla, hogy szemmel tartja a meghívást!

Ne felejtse el naprakészen tartani a kapcsolatot a kapcsolattartási adatokkal, és tudassa velünk az esetleges hiteleket vagy fesztiválokat!

Ha felveszi a kapcsolatot NFTS Alumni csapatunkkal, kérjük, küldje el az alumni@nfts.co.uk e-mail címre

Hogy segítsen kapcsolatban maradni, egyesüljön régi osztálytársaival, vagy találkozzon más évekből érkező diplomásokkal, hogy miért ne csatlakozzon hozzánk online a Facebookon és a Linked In-en.

partnerek

Az NFTS-nek köszönhetően sok olyan szervezetnek, vállalatnak és személynek köszönhetően, akik támogatják munkánkat, akik közül sokan támogatják az iskolát a létezés többségében.

PLATINUM PARTNER SPONSOR

CHANNEL 4

A 4-es csatorna egy közérdekű, kereskedelemben támogatott közszolgálat-távbeszélő, amely egy innovatív, kísérletező és megkülönböztető jellegű.

KEY PARTNER FINANSZÍROZÓK

KULTURÁLIS, MÉDIAI ÉS SPORT SZERVEZET

A DCMS arra törekszik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kommunikáció, a kreativitás, a média, a kultúra, a turizmus, a sport és a szabadidős gazdaságok megvédik a hatalmat, és tényleges hatást gyakorolnak az emberek életére.

HEFCE

ELŐMOZDÍTÁS ÉS FEJLESZTÉSI TANÍTÁS ÉS KUTATÁS A FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEKBEN.

CREATIVE SKILLSET FILM SKILLS ALAP

A SKILLSET FILM KÉSZSÉGHATÁROZATÁT A NEMZETI LOTTERY TÁMOGATJA A BFI ÉS A FILM INDUSTRY ÁLTAL A KÉSZSÉGEK BEFEKTETÉSI ALAPJÁN

KEY PARTNER SPONSOROK

ÉG

SKY A LEGNAGYOBB PAY-TV BROADCASTER AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁG ÉS ÍRORSZÁG NEM 11 MILLIÓ FELHASZNÁLÓKAT.

BRITT TÁVKÖZLÉSI VÁLLALAT

A BRITISH BROADCASTING CORPORATION (BBC) A LEGNAGYOBB KÖZLEKEDÉS A VILÁGBAN, LEGTÖBB 23.000 ALKALMAZOTTAKNAK.

ITV

ITV A LEGNAGYOBB KERESKEDELMI TELEVÍZIÓ HÁLÓZAT az Egyesült Királyságban

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION LTD. (FDA) A KERESKEDELMI SZERVEZET A THEATRICAL FILM DISTRIBUTOROK SZÁMÁRA AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGOKBAN - AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGI KOMMUNIKÁKHOZ.

UK CINEMA TÁRSULÁS

AZ UK CINEMA TÁRSULÁS AZ UK CINEMA MŰKÖDŐK ÉRDEKÉBŐL KÉPVISELT KERESKEDELMI TÁRSULÁS.

A KEY PARTNER AKKREDITÁCIÓK

ROYAL COLLEGE OF ART

TANFOLYAMUNK TANULMÁNYÁBAN A MŰVÉSZETI ROYAL COLLEGE

CREATIVE SKILLSET FILM AKADÉMIA

KÍVÜLI A KREATÍV SKILLSET FILM AKADÉMIÁJA, amelyet az Egyesült Királyság filmproliális iparának minősített a képzési és képzési központ kiválósága.

CENTRE INTERNATIONAL DE LIAISON DES ECOLES DE CINEMA ET DE TÉLÉVISION - CILECT

TISZTELEN TUDOMÁNY A VILÁG FILM- ÉS TELEVÍZIÁK SZÖVETSÉGE. A CÉLKITŰZÉSEK A TAGOKKAL KAPCSOLATOS IDEÁK CSERÉJÉRE VONATKOZIK

GROUPEMENT EUROPEEN DES ECOLES DE CINEMA ET DE TELEVÍZIÓ - GEECT

MI A FILM- ÉS TELEVÍZISKOLÁK EURÓPAI CSOPORTOSSÁGÁNAK TAGJA

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI ÜGYNÖKSÉG

AZ NFTS ELFOGADTA A "TANULMÁNYOZOTT" BÍRÓSÁGOT A MINTAVÉTELI TANULÁSI LEHETŐSÉGEK MINŐSÉGÉÉRT A MINŐSÉGÜGYI OKTATÁSI IGAZGATÓSÁGBÓL (QAA). SEE REPORT .

Hidak az iparhoz

Az NFTS együttműködik számos iparági partnerrel, hogy lehetőséget biztosítson az NFTS hallgatóknak és a diplomásoknak.

Az NFTS Bridge to Industry Scheme célja, hogy segítse az NFTS hallgatókat és a diplomások az iparágba - lehetőséget nyújtva rövid bemutatók, filmek és promóciók készítésére az Industry Partner szponzorainkkal, miközben az NFTS továbbra is támogatja azokat.

Helyszínek

Beaconsfield

National Film and Television School

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: