University of Oxford

Smith School of Enterprise and the Environment

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Minden évben Oxford üdvözli a tehetséges diákokat, a világ minden tájáról. Diákjaink vonzzák az esélyt, hogy tanulmányozzák egy nemzetközileg elismert egyetemen, kiemelkedő tudományos eredményekkel és innovációval.

  • Az Oxford tanítása és kutatása következetesen a legmagasabb rangú országos és nemzetközi szinten, és az orvosi, tudományos és technológiai eredmények élvonalában áll.
  • Az egyetem kiváló lehetőségekkel és erőforrásokkal rendelkezik a világhírű könyvtárak, laboratóriumok és múzeumok tanulásában.
  • A diákok 140 különböző országból és területről érkeznek Oxfordba .
  • Az Oxford kollégiumi rendszere elősegíti a közösség érzését a tanárok és a hallgatók, valamint a diákok között.
  • A diákoknak lehetőségük van a vezető kutatók mellett tanulni a saját területükön.
  • Oxfordnak erős kapcsolatai vannak a kutatóintézetekkel, a vállalkozásokkal és az iparral, mind az Egyesült Királyságban, mind a tengerentúlon.

Az angol nyelvű világ legrégebbi egyeteme, az Oxford egyedülálló és történelmi intézmény. Nincs egyértelmű alapítási dátum, de az oktatás Oxfordban valamilyen formában 1096-ban létezett, és gyorsan fejlődött 1167-ből, amikor II. Henrik betiltotta az angol tanítványokat a párizsi egyetemen.

A Smith Enterprise és Környezetvédelmi Iskola (SSEE)

A Smith Enterprise és Környezetvédelmi Iskola (SSEE) 2007-ben alakult az Egyetem független kutatóközpontjaként. 2013-ban bekapcsolódtunk a Geográfiai és Környezetvédelmi Iskolába (SoGE), elmélyítettük tanítási programjainkat a szélesebb osztály és a többi kutatási egység, a Közlekedési Tanulmányi Egység és a Környezetvédelmi Intézet együttműködésével. A Földrajz és a Környezetvédelmi Tanszék és kutatóintézetei nemzetközileg elismertek a környezetvédelmi kutatás és ösztöndíj kiválóságáért. A történelmi eredetűek az egykori Földrajzi Iskolában, az első olyan földrajziskolában, amelyet az Egyesült Királyságban hoztak létre több mint 100 évvel ezelőtt Halford Mackinder. A SoGE etikája elősegíti a merész, innovatív és kihívást jelentő kutatásokat, miközben továbbra is elkötelezett a legmagasabb szintű ösztöndíj mellett.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Summer courses »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

A vállalati és a környezeti nyári iskola

Campus Nappali 13 napok July 2019 Egyesült Királyság Oxford

Az Enterprise és a Környezetvédelmi Nyári Iskolát az Oxfordi Egyetem tervezi, szállítja és kezeli. Ez egy olyan program, amelyet az egyetemi hallgatóknak, valamint a friss diplomásoknak és fiatal szakembereknek szenvednek, akik az üzleti környezetben, az NGO-kban vagy a kormányzati szektorban vezető környezetvédelmi változásokkal szenvednek. [+]

Az Enterprise és a Környezetvédelmi Nyári Iskolát az Oxfordi Egyetem tervezi, szállítja és kezeli.

A Nyári Iskola ötvözi világszínvonalú karunkat, legkorszerűbb kutatást és szakembereket; olyan környezetet kutatnak magukkal, mint a környezetgazdaságtan és a politika, a vállalati menedzsment, a pénzügyi piacok és a befektetések a kritikus környezeti kihívások kezeléséhez a 21. században.

Míg sok nyári iskola működik Oxfordban, és bérbe veszi az egyetemi létesítményeket, csak egy nagyon kis számú egyetemi tanszék tartja saját nyári programjaikat. Az Enterprise és a Környezetvédelmi Nyári Iskola egyike ezeknek a drága párnak, és igazodik a Smith Iskola belső kutatásához, és ugyanolyan előírásokat tanítanak, mint az Oxfordi Egyetem oktatói. Összesen több mint 50 órányi oktatást biztosítunk Önnek a két héten keresztül, és ezt extra tantervi tevékenységekkel, hálózati lehetőségekkel és kirándulásokkal meg lehet osztani.... [-]