Hivatalos Leírás

Itt Természetesen úgy véljük, hogy ez a legjobb, hogy megtanulják a szakértők és az, hogy mindenkinek van egy szakterület. Mi a küldetése, hogy bárki tanulni bármit, amit akarnak, bármikor, bárhol.

Szakértő tanárok

Figyelj és tanulni válogatott szakemberek, akik szenvedélyesen megosztani tudásukat.

Ismerje bármilyen eszközön

A szakértő által vezetett konzultáció lehet megnézni tabletta, mobil vagy asztali. Így folyamatosan tanulni, miközben te vagy útközben!

Igény szerint

Megtanulják a saját ritmusában, amikor kedve van, és élvezze idejű hozzáférést biztosít a kurzus.

A globális közösség

Foglalkozz legjobb szakértőket és a diákok a világ minden tájáról, bárhol is van.

Mikor én természetesen kezdeni? Minden tanfolyam On Demand. Ez azt jelenti, hogy el tudja érni a videók és tananyagok a saját kényelmét, ahol és amikor csak akarod! Nincsenek hivatalos kezdési időpontok a tanfolyam, de miért nem hagyja, hogy a diáktársak tudja, hogy Ön kezdő, és milyen céljai vannak a megjegyzések rovatban a kurzus.

Meddig férnek hozzá a kurzus? Ön korlátlan hozzáférést a kurzus, miközben ez az persze platform. Nincsenek határidők és nem fogunk kérni, hogy fizetni hozzáférni egy év múlva!

Ki tanítja a tanfolyam? Persze csapata handpicks szakértők a különböző iparágakban. Nézzük meg az adatait, a minősége a videókat, és amit a tanfolyam segít az embereknek elérni. Ha ez nem felel meg a mi rendkívül magas színvonalú, akkor nem fogja megtalálni a peronon.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Of Course Learning

A világ smink hatalmas és zavaros, de ez nem tart éves képzés és a feneketlen pénztárca nézni lenyűgöző. Ez a tanfolyam felhatalmazza, hogy átvegye az irányítást a hatalm ... [+]

A világ smink hatalmas és zavaros, de ez nem tart éves képzés és a feneketlen pénztárca nézni lenyűgöző. Ez a tanfolyam felhatalmazza, hogy átvegye az irányítást a hatalmas tömb lehetőség van arra, és nézd meg a legjobban nap, mint nap!

Megtanulják, hogyan kell felépíteni egy smink rutin Louise, amely illeszkedik az Ön elfoglalt életmód és nem szakítja meg a bank! Louise éveket töltött Ezeken a YouTube és az interneten a legjobb ajánlások és felhasználta tudását fejleszteni ezt kiváló természetesen.

Kap az irányítást a smink fiók még ma!

Highlights Hozzon létre egy hibátlan bázis Vedd le smink gyorsan napról este éjszaka Megtudhatja, mely alku termékek verte tervező is! Megérteni a különbséget a különböző típusú kefe és alkalmazási technikák Válassza ki a tökéletes termék minden korosztály és bőrtípus Nézd fiatalos, egészséges és hibátlan minden nap! Ki ez a tanfolyam? ... [-]
Egyesült Királyság UK Online Amerikai Egyesült Államok USA Online
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul