Of Course Learning

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Itt Természetesen úgy véljük, hogy ez a legjobb, hogy megtanulják a szakértők és az, hogy mindenkinek van egy szakterület. Mi a küldetése, hogy bárki tanulni bármit, amit akarnak, bármikor, bárhol.

Szakértő tanárok

Figyelj és tanulni válogatott szakemberek, akik szenvedélyesen megosztani tudásukat.

Ismerje bármilyen eszközön

A szakértő által vezetett konzultáció lehet megnézni tabletta, mobil vagy asztali. Így folyamatosan tanulni, miközben te vagy útközben!

Igény szerint

Megtanulják a saját ritmusában, amikor kedve van, és élvezze idejű hozzáférést biztosít a kurzus.

A globális közösség

Foglalkozz legjobb szakértőket és a diákok a világ minden tájáról, bárhol is van.

Mikor én természetesen kezdeni? Minden tanfolyam On Demand. Ez azt jelenti, hogy el tudja érni a videók és tananyagok a saját kényelmét, ahol és amikor csak akarod! Nincsenek hivatalos kezdési időpontok a tanfolyam, de miért nem hagyja, hogy a diáktársak tudja, hogy Ön kezdő, és milyen céljai vannak a megjegyzések rovatban a kurzus.

Meddig férnek hozzá a kurzus? Ön korlátlan hozzáférést a kurzus, miközben ez az persze platform. Nincsenek határidők és nem fogunk kérni, hogy fizetni hozzáférni egy év múlva!

Ki tanítja a tanfolyam? Persze csapata handpicks szakértők a különböző iparágakban. Nézzük meg az adatait, a minősége a videókat, és amit a tanfolyam segít az embereknek elérni. Ha ez nem felel meg a mi rendkívül magas színvonalú, akkor nem fogja megtalálni a peronon.

Helyszínek

UK Online

Address
UK Online, Egyesült Királyság