Oplex Careers

Bevezetés

Hivatalos Leírás

oplex

Kik vagyunk?

Itt Oplex Karrier kínálunk széles körű minőségi képzések, amelyek segítségével az emberek szerte a világon, hogy átveheti az új készségek, képesítések vagy egyszerűen tudásukat.

Online tanulás

Oplex Karrier képzéseket teljesen online, a kifinomult tanuló oktatási portál. A diákok tanulási portál egy online tanulási rendszer, amely lehetővé teszi a diákok, hogy tanulmányozzák azok online kurzusok. Ez az innovatív technológia azt jelenti, hogy nem kell részt venni semmilyen osztályok vagy kivenni a munka annak érdekében, hogy tanulmányozza. A magas színvonalú online képzését Oplex Karrier lehet tenni a kényelem a saját otthon, a munkahelyen, a könyvtárban vagy a világ bármely pontján egy internet kapcsolat.

Egy Oplex Karrier során hallgatóink online tanfolyam a saját üteme, a saját idő teljes rugalmasságot, hogy válassza a tanulási óra és nyomon követni a haladást az interneten. Akkor érheti el a program, a nap 24 órájában, a hét 7 napján, az év 365 napján.

Global Student közösségi

Egy jó sor online képzést, mi szolgálja mindenki a nagyszabású szervezetek jobb az utat, hogy az egyes tanulók. Az online képzését Oplex karrier tanult diákok szerte a világon. Mivel a brit székhelyű szolgáltató van sok diák fel és le az ország csatlakozott a tanfolyamok, de mi is van számos nemzetközi hallgatók. Mi szállítjuk az online tanfolyamok diákoknak az Egyesült Királyságban, Európa, USA, Ausztrália, Új-Zéland, India, Kína és több mint 50 megyében világszerte.

Tablet és okostelefonok

Abban Oplex Karrier, tudjuk, hogy egyre több ember a böngészés a web útközben a mobil tabletta és berendezések, ezért a tanfolyamok állították elő, hogy teljes mértékben kompatibilis a PC-k, laptopok, tabletta, olvasók és okostelefonok.

Jellemző az azonos magas színvonalú tanulási tartalom és a rendelkezésre álló források az asztali számítógépeken, kurzusunk elérhető lesz a Windows, IOS és Andriod eszközök. Így akár tanul egy Oplex Karrier természetesen otthon vagy útközben, akkor továbbra is képes hozzáférni a természetesen bármikor, bárhol.

CPD tanúsítás

CPD

Befejezése után a kurzus tanulók kapnak a CPD Certification tanúsítványt. Az igazolás Achievement bizonyítékot szolgáltat, hogy már tanult a pályán és tartalmazni fogja a besorolási és minősítési szint. Használhatja a tanúsítványt tőlünk részeként a portfolió a bizonyítékokat, és használja azt, hogy részt vegyen munkahely vagy tanulmányi interjúk.

Mi CPD?

CPD jelentése folyamatos szakmai fejlődés. CPD egy elkötelezettség az élethosszig tartó tanulás, a készség, hogy felbecsülhetetlen minden ember a társadalomban. A munkáltatók mind a köz- és a magánszféra, valamint a felsőoktatási intézmény szerte az Egyesült Királyságban és nemzetközi felismerni folyamatos szakmai fejlődés (CPD).

CPD egy nagyszerű módja a magánszemélyek számára, hogy új készségeket, javítsák elhelyezkedési kilátásokat szert nagyobb munkahelyi elégedettséget és segít, hogy biztosítsák a promóció.

A kurzusok révén Oplex Karrier felelnie az általánosan elfogadott CPD védjegy és szabványok rögzítésére, ami, követés, a tervezés és felülvizsgálata.

Előnyei CPD

Függetlenül attól, hogy hol van a karrierjét, vállalkozik Oplex Karrier CPD tanfolyam segítségével;

  • Fokozza a munkalehetőségek
  • Javítani karrier elégedettség
  • Pálya előzetes tudás
  • Mutassa meg az up-to-date a követelményeknek munkád
  • Hozzájárulnak a CV
  • Ólom a továbbtanulás
  • Mutassa meg elkötelezettségét és értékét a szervezeten belül
  • Felkészülni promóciós

Ha befejezte a tanfolyam a tanúsítvány tartalmazza az elismert CPD védjegy Oplex Careers.

Helyszínek

UK Online

Address
26 York Street
W1U6PZ UK Online, Egyesült Királyság

Programok

Az intézmény további kínálata: