Oxford Bright Scholars

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hogyan kezdődött minden ...

Nagy ötletek gyakran születnek, miközben tanul környezetben, az innováció előmozdítása és a meghajtó az akarat, hogy a dolgok másképp. Nincs jobb hely, hogy ez megtörténjen, mint a világ egyik kiemelkedő felsőoktatási intézmény, a University of Oxford. Oxford Bright tudósok fejlesztettek ki sok beszélgetés után késő este sétál haza a régi könyvtárak Oxford, alapítói miután a folyamat olvasás fokozatot. Egyesült egy szenvedély az oktatás, felismertük, hogy voltak hiányosságok a tudás és arra törekedett, hogy megtalálják a módját, hogy töltse ki őket a legtöbb tudományosan és kulturálisan gazdagító módon.

Először is felismerte annak szükségességét, hogy megértsék a hatása Kína gazdasági és politikai színtéren a világ többi része. Továbbá, miután dolgozott nemzetközi nagyvállalatok magunkat, elismert mennyire versenyképes is, hogy csatlakozzon a tudományos és szakmai arénában, és hogy a kérelmezők kell, hogy álljon ki a társaik valahogy.

Szem Mindezeket figyelembe véve, elindultunk, hogy dolgozzon ki egy izgalmas, interaktív program, amit be tudná fogadni a gazdasági központja Kína, Shanghai. Így a nyári iskola programok születtek. A mi Summer School programok Kínában a célunk, hogy egy olyan platform létrehozása, amely ösztönzi tehetséges diákokat, hogy kreatív, vezetői készségek és jobban kitűnjön a társaik. Hoztunk egy küldetést, hogy lehetőséget teremtenek a intellektuálisan kíváncsi diákok nemcsak betekintést nyerhetnek a választott témáról, hanem tanulni a készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy az Excel.

Most várjuk, hogy üzembe a cselekvési terv hatályba annak biztosítására, hogy van egy sikeres induló évében. Csatlakozz hozzánk ezen az úton.

A tanítási filozófia

Oxford Bright Scholars Büszkék vagyunk a biztosító egyetemi kurzusok és anyagokat a legmagasabb színvonalon. Minden tanárunk Oxford képzett és alkalmazni tudásukat és tapasztalattal, hogy teljesítsük a tanítás a par Oxford szabványoknak.
Míg mi helyezzük magas díjakat a tudományos kiválóság, megértjük, hogy a tudás korlátozott felhasználása nélkül gyakorlati megvalósítása. A tanítási módszertan célja tehát annak biztosítása valós felhasználás építjük be a releváns globális kérdések és esettanulmányok valamennyi Summer School programok.
Ezzel, úgy véljük, hogy a tapasztalataink átadásával tanul a University of Oxford, utazás minden sarkából a világ diákjaink biztosít számukra platform, hogy csatlakozzanak útjukat egyre globális polgárokat.

Hogyan lehet Maximalizálja időt velünk

Aktívan részt vesz, és ossza meg tapasztalatait az ország és a kultúra.
Gyakorold a Mandarin beszél a helyiek.
Ne féljen kérdéseket feltenni. Ez egy ritka lehetőséget, hogy bővítse világnézet.
Az Exchange kapcsolati adatokat a nemzetközi diákok, hogy csatlakoznak majd akkor a programot. Barátkozni az élet!
Challenge magát a gondolkodás arról, hogyan mit fog tanulni alkalmazni a valós világban.
Használd a kezdeményezést a műhelyek, hogy előmozdítsa a jövőbeni célok.
Rengeteg képet, és megoszthatja azokat barátaival és családjával, amikor hazaérsz.
Vegyenek részt a beszélgetés a lakossági csapat, akik alkotják a jelenlegi hallgatók és friss diplomások, a University of Oxford.

Fontos megjegyezni, hogy az Oxford Bright Tudósok nem része, vagy más módon kapcsolt a University of Oxford.
Oxford Bright Tudósok-ben alakult, és jelenleg fut egy hálózat öregdiák, a University of Oxford.
Oktatói bármely Oxford Bright Scholars programok vagy pillanatnyilag tutori és / vagy tanuló vagy öregdiákok a University of Oxford.
Vendég előadók meghívására Oxford Bright Scholars tart előadást és / vagy tutori pozíciót a University of Oxford és / vagy iparági szakértők.
Interaktív tanterem segítők vannak öregdiákok a University of Oxford, és a vizsgálat hosszú távú elkötelezettség a vállalkozás és az innováció az általuk választott területen.
A lelkipásztori munkatársak A programok jelenlegi diákok a University of Oxford, bár lehet összeállt a helyi kétnyelvű személyzet biztosítja a maximális törődést és figyelmet biztosított.

Helyszínek

London

Address
Kemp House 152 -160 City Road,
EC1V 2NX London, Anglia, Egyesült Királyság