Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az Oxford International College of Beauty , a Beauty School UK-ban . Az 1990-ben alapított Oxford International College of Beauty az Egyesült Királyság egyik legelismertebb szépségépző intézménye.

A világ legmagasabb képzettségét kínálja a diákoknak, a világ egyik vezető termálfürdõjének és az egzotikus helyszíneken szerzett szakmai pályafutásnak, az Oxford International College of Beauty szerves részét képezi a szépségipar magas professzionális terapeutákkal való ellátásában.

Az OICB irigylésre méltó hírnevet élvez a magas szakmai színvonal, a kivételes vizsgálati eredmények és a foglalkoztatási kilátások terén. A szépség és a gyógynövény-ipar kínzó lehetőségeket kínál a professzionális terapeuták számára, és az Oxford International College of Beauty az a hely, ahol elindulhat a felfedezés útja.

A szépségterápiás képzés iránti igény, amelyet a szépségipar népszerű és izgalmas karrierlehetőségei ösztönöznek, hozzájárul az Oxford International College of Beauty sikeréhez.

Az Egyesült Királyság egyes országaiban a legmagasabb képesítést kínáló diákok, az Egyesült Királyság egyes országaiban a foglalkoztatás átjárója és a világ egyik vezető gyógyfürdője és karrierje az egzotikus helyszíneken, az Oxford International College of Beauty szerves része a szépségiparnak professzionális terapeutákkal való ellátásában.

Az Oxford International College of Beauty irigylésre méltó hírnevet szerzett kiváló szakmai színvonalon, kivételes vizsgálati eredményeken és foglalkoztatási kilátásokon kívül exkluzív szépségterápiás képzésben részesíti a Witney-t, a Cotswolds egyik legszebb piacvárosát.

Witney egy nyüzsgő piac, kiváló létesítményekkel a vásárláshoz, a szabadidős tevékenységekhez, a mozihoz, a pubokhoz és az éttermekhez. Könnyen megközelíthetőek az Oxford, a Blenheim-palota, a gyönyörű Cotswold falvak és London másfél és fél órája.

Az Oxford International College of Beauty nemrégiben megkapta az ASIC-k "Premier College" státuszát, és az Egyesült Királyság Határügynökségének bejegyzett szponzora.

A szépségipar és a gyógyfürdő iparági élményeket nyújt a professzionális terapeuták számára, és az Oxford Interational College of Beauty a hely, ahol elindulhat a felfedezés útja.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Oxford International College of Beauty

A végső szépségápoló tanfolyam, amely a CIDESCO-hoz, a CIBTAC-hoz vezet ... [+]

A végső szépségápoló tanfolyam, amely a CIDESCO-hoz, a CIBTAC-hoz vezet A kurzus heti 5 napot (35 óra) tanít és tartalmaz esztétikai kezeléseket

Teljes munkaidős tanfolyamunk:

Ez a teljes munkaidős 10 hónapos CIDESCO / CIBTAC gyorspályás intenzív szépségápolási képzés vezet mind az áhított és nemzetközileg elismert CIDESCO képesítéshez, amelyet 33 országban ismertek el; a CIBTAC Diploma, Szépségterápiás és Kozmetológiai Szövetség, 19 országban elismert brit minősítés; és a saját főiskolánk OICB Diploma, elismert, hogy dolgozik az Egyesült Királyságban.

A CIDESCO / CIBTAC végzettségűek mindössze 10 hónap alatt teljesen alkalmazhatók, és világszerte kiemelkedő igényeket támasztanak a felső szalonok és a fürdővárosok. Valójában minden évben 100% -os foglalkoztatási ráta van, kivéve, ha a diákok további tanulmányokat folytatnak, mint a Smink vagy Spa Management.... [-]

Egyesült Királyság Witney
Augusztus 2020
Angol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Oxford International College of Beauty

Ezek a rövid kurzusok, amelyek a CIBTAC képesítésekhez vezetnek, erősen ajánlottak azoknak a diákoknak, akik a legmagasabb szintű szépségterápiában szeretnének elérni, cs ... [+]

Ezek a rövid kurzusok, amelyek a CIBTAC képesítésekhez vezetnek, erősen ajánlottak azoknak a diákoknak, akik a legmagasabb szintű szépségterápiában szeretnének elérni, csatlakozva a világon dolgozó elitterapeutákhoz . Minden kurzust hetente 5 napon (35 óra) tanít 4-6 hónap alatt. További projektek, kutatások és felülvizsgálatok szükségesek.

Teljes munkaidős tanfolyamok:

Ezek a teljes munkaidős 4-6 hónapos CIBTAC intenzív szépségtanfolyamok mind az áhított, mind a nemzetközileg elismert, 19 országban elismert szépségápolási és kozmetológiai (CIBTAC) képesítéssel rendelkező brit konfederacióhoz vezetnek, valamint a nagyra értékelt OICB főiskolai bizonyítványt.... [-]

Egyesült Királyság Witney
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 - 6 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Oxford International College of Beauty

Ez az 1 éves szépségterápia részmunkaidős tanfolyam ideális azok számára, akik részmunkaidős tanulmányokat szeretnének folytatni, és még mindig országos elismert képesíté ... [+]

Ez az 1 éves szépségterápia részmunkaidős tanfolyam ideális azok számára, akik részmunkaidős tanulmányokat szeretnének folytatni, és még mindig országos elismert képesítést szereznek. A kurzus ITEC NVQ 2. szintű képesítéshez és OICB minősítéshez vezet, és magába foglalja az esztétikai kezeléseket, és 1 tanévenként 1 napot tanítanak.

Részidős NVQ 2 tanfolyam:

Ideális tanfolyam azok számára, akik más kötelezettségvállalásokkal rendelkeznek, akik részmunkaidős tanulási lehetőséget preferálnak. A tanterv különösen alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik a családdal vagy a munka mellett szeretnének tanulni. Otthoni kiegészítő tanulmányra van szükség az esettanulmányok, a projektek, a kutatás és a felülvizsgálat során.... [-]

Egyesült Királyság Witney
Augusztus 2020
Angol
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul