Oxford Royale Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza ORA?

Hét ok, hogy válasszon Oxford Royale Academy ezen a nyáron.

r1

Ellepje a Oxford egyetemi környezetben

Oxford Royale Academy diákok aludni, enni és tanulni a főiskolán, a University of Oxford - akárcsak az egyetem egyetemisták. Ez ad a diákok a ritka lehetőséget, hogy megtapasztalják a varázslatos élet egy College, a University of Oxford. 1

Él egy 17. századi kastélyban

A diákok a lehetőséget, hogy kizárólagos élni és dolgozni a lenyűgöző, történelmi Yarnton Manor, amely nyúlik a 1611. 3.

A címzett a legnagyobb elismerést a brit vállalkozások

2012-ben és 2016-ban elnyertük a Királynő Vállalkozás Díj "a legnagyobb megtiszteltetés, hogy lehet adományozta a brit társaság" - egy végrendelet, hogy kompromisszummentes kiválóság. 3.

Fejleszteni előnyt a többiek

ORA a diákok tanítják a tanárok a legnagyobb kaliberű, akik közül sokan képzett, vagy jelenleg dolgozik a University of Oxford. Tanáraink egy nagy érdeklődést segítve a hallgatók új megközelítésen, és megvalósítani az egyetemi lehetséges. 2.

Csatlakozz a diákok a világ minden tájáról

Tavaly a diákok érkeztek több mint 95 különböző országban, és ebben az évben azt várjuk, hogy jól megy a fenti 100. A nyári iskola egy rendkívüli lehetőség, hogy a barátok az egész világon. 6.

Egy izgalmas kulturális és szabadidős programok, hogy kiegészítse a vizsgálatok

A nyári kurzusok egészítik ki a gondosan összeállított menetrend tevékenységek célja, hogy a hallgatók a szórakozás, és a legtöbb időt Oxfordban. Ezek a tevékenységek közé tartozik az Oxford klasszikusok, mint puntol és krokett. 7.

Látogasson oldalak, mint a Warwick Castle, Blenheim Palace és Stonehenge

Minden program tartalmazza edző kirándulások néhány gyönyörű helyek, beleértve a Stonehenge, a Warwick Castle és Blenheim Palace, amely egyike a legszebb épület a világon.

Helyszínek

Oxford

Oxford Royale Academy

Address
St Catherine's College
Manor Road
Oxford OX1 3UJ

Oxford, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 845 130 6021

Yarnton

Oxford Royale Academy

Address
Yarnton Manor
Church Lane
Yarnton OX5 1PY

Yarnton, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 845 130 6021

Programok

Nyári Tanfolyamok
Tanfolyamok