Hivatalos Leírás

A nap egyedülálló szerkezete

 • Egy gondosan megtervezett ütemterv, melynek nincs "csapdába esett ideje"
 • Közeli kapcsolatok a főbb helyi munkaadókkal
 • A diákok létrehozásának támogatása

A mi vezető E6 programunk

Az E6 program a Portsmouth College hatoldalú kezdeményezésből áll, melynek célja a munkahelyek, gyakornoki helyek és felsőoktatási helyek biztosításának lehetőségeinek javítása azáltal, hogy részt vesz egy vagy több alábbi tevékenységben:

Enterprise (az UNLOC-szal közösen)

Fedezze fel az ötleteket a saját vállalkozás megteremtéséhez és támogasson segítséget abban, hogy ez megvalósuljon. Megérkezés a partnerünk szervezet Unloc, a diákok fognak kapni a három szakaszból álló Pathway (Kindling, Spark és Ignite) egész évben. Ez a szakaszos program célja, hogy fejleszti az alárendelt tudást (Kindling), alkalmazza a tudást a főiskolai vállalkozások (Spark), majd megszilárdítja a tudást létrehozásával egyéni vállalkozás (Ignite). Tudjon meg többet az Enterprise-ről.

A foglalkoztathatóság

(A PEP-beszélgetések - Készítse el a PAKETÁT, fokozza EMPLOYABILITY, kövesse a Pathways ) Vegyen részt a szakemberek által nyújtott olyan megbeszéléseken és támogatásokon keresztül, amelyek olyan témákban szerepelnek, mint például a Felsőoktatás alkalmazása, önéletrajz létrehozása, gyakornoki felhívás, időzítés, szervezett és még sok más. Tudjon meg többet a foglalkoztathatóságról.

Tapasztalat

Segítsen nekünk egy heti munkatapasztalat megtalálásában a munkakörnyezetben, amely a karrier törekvéseihez kapcsolódik. A diákokat már számos olyan környezetben helyezik el, mint a média, az önkéntes szektor, a sportipar, az emberi erőforrások, az NHS, az állatorvosi rendelők, a jogi gyakorlatok és az általános iskolák. Tudjon meg többet a tapasztalatokról.

Kiterjesztés

Növelje a kollégiumban szerzett tapasztalatait egy kiterjesztési kurzussal. Új barátok létrehozása, új készségek elsajátítása és önbizalmának megteremtése, valamint az Ön önéletrajzának részvétele a következőkkel: College Magazine, Kombinált Cadet Force, First Aid, Edinburgh herceg, Apple Ambassador, Rock Challenge vagy Rock Choir! További információ a bővítményről.

Gyakorlat

Játssz egy csapathoz a kiterjedt Sport Akadémián, amely olyan sportokat, mint a futball, rögbi, kosárlabda, netball és tollaslabda. Alternatív megoldásként a csapatépítő készségek gyakorlására és munkájára való törekvéshez próbálkozzon a vicces, a futsal, az asztalitenisz, a röplabda, a tornaterem, az utcai tánc és a boxerző segítségével. Tudjon meg többet a Gyakorlatról.

Fedezd fel

Portsmouth College az NCS és az True Adventure együttműködésében dolgozik, hogy olyan kurzusokat és önkéntes lehetőségeket kínáljon, amelyek növelik a diákok megértését és tudatosságát a társadalmi változások megvalósításában. Ez a rész betekintést és esélyt kínál a tudás megszerzésére a mentális egészség, a környezetvédelem, a kulturális tudatosság és az egyenlőség területén

Kíváncsi

Érdekes

A 2014/15-ben először bemutatott kezdeményezés rendkívül értékesnek bizonyult, és átalakítja a diákok tanulásának módját a kollégiumon. Az Apple iPad technológián alapuló projekt a diákok tapasztalatait és interakcióját fokozza az osztályteremben. A személyzet széles körű képzésben részesült e nagy teljesítményű technológia használatában, és fantáziadús szállítási technikákat fejlesztett ki a hallgatók különféle módokon történő bevonására.

Az iPadeket a Portsmouth College személyzete és hallgatói széles körben használják, és számos előnnyel járnak a mindennapi tanuláshoz:

 • A tanulók megtanulása
 • Független kutatás egyszerűvé vált
 • A munka befejezése és benyújtása gyorsabb és könnyebb
 • Az ötletek megosztása és az órákon való együttműködés egyszerű
 • A szervezés megtartása sosem volt egyszerűbb
 • A kreativitás és az innováció több alkalmazással ideális módja a digitális készségek fejlesztésének

A diákok hozzáférhetnek:

 • Több ezer oktatási alkalmazás, amely ötvözi a szöveget, a videót és a hangot minden témában, és minden oktatási és tanulási stílust lefed
 • Letölthető iBookok, sok közülük szabad - egy teljes könyvtárat a keze ügyében
 • Google osztályterem az osztály munkájának és erőforrásainak online eléréséhez
 • Integrált és interaktív rendszerek minden osztályteremben
 • Egy-egy tanár-diák kommunikáció, értékelés és visszajelzés
 • iPad képernyő "tükrözés" a táblára
 • Megbízható, átfogó és egyidejű Wi-Fi kapcsolatok az egyetem minden területén

IPad lehet tudományos labor, kutatóállomás, történelmi archívum, zenés stúdió, videó szerkesztő csomag, művészeti vászon, nyelvi labor, interaktív matematikai műhely és még sok más ...

A különböző főiskolai rendszerekbe történő új befektetések lehetővé teszik a megbízható, átfogó és egyidejű Wi-Fi kapcsolatokat a campus minden területén.

Az elkövetkező években kreatív tanulási programunk fejlesztése a napi kollégiumi életben továbbra is erőtől erőssé válik egy olyan jövőben, amikor a digitális műveltség létfontosságú. A rendszer most további rugalmasságot kínál, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját iPad-et hoznak, ha kívánják.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

A-levels

Portsmouth College

Számos Pathways kínálunk Önnek, hogy kövessék, hogy segítsenek elérni céljait, és olyan sikeres legyenek, amennyire az egyetemeken lehet. ... [+]

Tanuló Pathways

Számos Pathways kínálunk Önnek, hogy kövessék, hogy segítsenek elérni céljait, és olyan sikeres legyenek, amennyire az egyetemeken lehet.

A hallgatói munkaerő-felvételi csapatunk részletesebben meg fogja beszélni Önnel a személyes meghallgatáson, és ismét beiratkozáskor. Javasolják az egyes Pathway témák kombinációit, amelyek segítenek Önnek abban, hogy sikeresek lehessenek, és lehetővé váljon a hosszabb távú célok elérése érdekében.

Öt fő Pathways kínálunk:

1. Russel Group Pathway

Progressziós cél az egyetem után:

A felső 30 egyetemen végzett oklevelet

Nevezési követelmények:

Legalább öt GCSE 9-5 osztály, beleértve az angol nyelvet és matematikákat is.Bizonyos fokozatok szükségesek a GCSE-nél bizonyos A Level választásokhoz.... [-]
Egyesült Királyság Portsmouth
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Diploma

Portsmouth College

Ez a program olyan játékosok számára készült, akik a Pro-clubra, az Egyesült Államok ösztöndíjára vagy az Egyesült Királyságban működő egyetemi diplomára tervezettek. Az ... [+]

Mit jelent ez a téma?

Ez a program olyan játékosok számára készült, akik a Pro-clubra, az Egyesült Államok ösztöndíjára vagy az Egyesült Királyságban működő egyetemi diplomára tervezettek. Az egész program két évig tart, és ötvözi az órákat a tréningekkel és a felszereléssel, hogy a munkája, amelyet tanulmányoz, a fejlesztés részévé válik játékosként.

Milyen konkrét tudást és készségeket fogok kifejleszteni?

Megtanulhatsz számos témát a sportban, mint például a pszichológia, az anatómia

Melyek a belépési követelmények?

Meg kell felelnie az akadémia minimum ötéves belépési követelményeinek a GCSE-ben. A programban lévő területek korlátozottak, így az Ön alkalmazásának részeként értékelheti a Footballing képességét.... [-]

Egyesült Királyság Portsmouth
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Portsmouth College

Ezek a "szakmai" képesítések inkább praktikusak, és a folyamatos "tanfolyam stílust" alkalmazzák, de a BTEC-értékelés most tartalmaz néhány vizsgálatot. ... [+]

Level 3 BTEC tanfolyamokEzek a "szakmai" képesítések inkább praktikusak, és a folyamatos "tanfolyam stílust" alkalmazzák, de a BTEC-értékelés most tartalmaz néhány vizsgálatot.Javasoljuk a BTEC vagy kombinált útvonalat a kevésbé erős GCSE profillal rendelkező diákoknak, pl. C fokozatoknak és egy vagy két B-nek.Lehetséges (de nem kötelezö) kombinálni a BTEC képesítéseket az AS / A szintekkel.

Általános belépési követelmények

Öt GCSE az A * -C osztályban, amelyek közül az egyik általában angol nyelv. Ha a 2. szintű BTEC vagy OCR Nemzeti Képesítést be kívánja illeszteni a bejegyzés követelményének részeként, el kell érnie egy Merit fokozatot vagy annál magasabbat.2. szintű BTEC tanfolyamokEzek a "szakképzési" képesítések gyakorlatilag praktikusabbak, és a folyamatos "gyakorlati stílust" alkalmazzák.Általánosan kombinálják a 2. szintű BTEC képesítést egy vagy több GCSE tanfolyamon.... [-]
Egyesült Királyság Portsmouth
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul