Queen's University Belfast

Faculty of Medicine, Health & Life Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Queen's University Belfast a világ legnagyobb 200 egyetemén található(QS World University Rankings 2019)

Mint királynő diákja, csatlakozik egy valóban nemzetközi egyetemhez. Tény, hogy mi neveztük el a világ 24. legnagyobb nemzetközi egyeteme, és több mint 82 országból származó diákok vettek részt, amelyek egy multikulturális és élénk campus létrehozását segítették.

Tagunk a rangos Russell Csoportnak, amely a kutatási és oktatási kiválóságot egy diákközpontú etikával ötvözi.


Queen's University

150.000 DOKUMENTUMOK, AMELY A FÉNYKÉPESSÉG NÉLKÜL

Ösztönző öregdiákunk kiváló kutatókat, Nobel-díjasokat - például Seamus Heaneyt és David Trimble -, valamint befolyásos vezetőket foglal magában, akik hatással vannak Észak-Írországra és világszerte.

A királynő diplomások több mint 94% -a foglalkoztatásban vagy tanulmányi tanulmányok befejezése után hat hónappal folytat tanulmányozásra; a diplomások dominálnak vezető vezetői pozíciók 80 Észak-Írország első 100 vállalat és a különbség több mint 120 országban.

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb egyetemi egyeteme és a 9. legöregebb, az egyetemi élet legjobb tapasztalatával ötvözve a legmodernebb szolgáltatásokat.

GLOBÁLIS EGYETEM

Több mint 23 000 diák él és tanul a Queen's. Ezek közül több mint 1.900 több mint 82 országból származik; köztük Malajzia, Kína, India, a Közel-Kelet és az Egyesült Államok. Több mint 600 nemzetközi személyzetet foglalkoztatunk több mint 70 nemzetiségből.

EGY EXTRAORDINÁLIS EGYETEMI TAPASZTALAT

Kínálunk egy olyan támogatási szolgáltatási hálózatot, amelynek célja, hogy a legtöbbet hozza ki a királynő korából, miközben gondoskodik az egészségéről, az érzelmi jólétről, az oktatásról, a tanulmányi igényekről, a pénzügyi biztonságról és a karrierlehetőségekről.

VILÁGSZINTŰ SZOLGÁLTATÁSOK

A világszínvonalú diákok vezető létesítményeket igényelnek. Az elmúlt 10 évben 350 millió fontot fektettünk be, új kiegészítésekkel egész idő alatt.

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb egyetemi egyeteme és a 9. legöregebb, az egyetemi élet legjobb tapasztalatával ötvözve a legmodernebb szolgáltatásokat.

Queens102

BELFAST - A VILÁG 1. SZÁMA A 2018-as években

(LONELY PLANET, 2017)

Tőke saját kultúrájával. Élvezze a mindennapi életet a világ egyik legbarátságosabb népe között. Merüljön el a kortárs klubok, a konyha, a kultúra és a művészet legjobbjaiban.

A Queen's a Belfast kultúrájának, valamint művészeti és társadalmi jeleneteinek középpontjában áll. Büszkék vagyunk arra, hogy egy nyüzsgő, kozmopolita város része, élénk társadalmi életet és gazdag kulturális örökséget.

GARANTÁLT SZÁLLÁS

Az otthonról az egyetemi életre való áttérést tükröző életstílus. Biztonságos, modern szállásunk támogatást, segítséget és útmutatást is kínál a diákok életének Belfastban történő rendezéséhez, valamint a mindennapi élethez és a diákok életének élvezetéhez.

Diákszállási és Diákszövetségünk segít abban, hogy ismerkedjen meg és barátkozzon meg más diákokkal, és érezze magát az egyetem életében. Több mint 200 klub és társadalom nagyszerű módja annak, hogy ismerkedjenek meg barátaikkal, új tehetségeket fedezzenek fel, és szünetet tartsanak a tanulásból.

Queens103a

A GYÓGYFÜZET, EGÉSZSÉGÜGY

Q A Queen's Orvosi Kar, Egészségügyi és Élettudományi Kar kiváló minőségű, élvonalbeli oktatást nyújt világszínvonalú személyzeten keresztül a társadalom igényeire összpontosítva. Olyan oktatási tapasztalatot nyújtunk, amely a kutatás által vezetett és a diákjainkat szellemileg, társadalmilag és kulturálisan gazdagítja.

Reméljük, hogy a diákok a világ minden tájáról csatlakoznak hozzánk, hogy megtanuljanak és új ötleteket és megközelítéseket is hozzanak, amelyek elősegítik az élet és az élet előmozdítására irányuló törekvéseinket. A Belfast kultúrájának, művészetének és társadalmi jelenetek. Büszkék vagyunk arra, hogy egy nyüzsgő, kozmopolita város része, élénk társadalmi életet és gazdag kulturális örökséget.

A GLOBÁLIS KIHÍVÁSOK FELDOLGOZÁSA

Oktatásaink és kutatásaink révén arra törekszünk, hogy a világ legnagyobb kihívásaival foglalkozzunk, tudományos munkatársaink világszerte vezető kutatást folytatnak iskoláink és globális kutatóintézeteinken az Egészségtudományi és a Globális Élelmiszerbiztonság területén. Ez új kezeléseket eredményezett a betegek számára, és nagyobb mértékű védelmet biztosított az élelmiszerünk számára.

FACULTY ISKOLAI

A biológiai tudományok iskolája

Az Orvostudományi, Fogorvosi és Biomedikai Tudományi Iskola

Az ápolási és szülészeti iskola

A Gyógyszertár

FACULTY RANKINGS

Tantárgyak a világ első 200 helyén (QS World Rankings a 2017 témában)

 • Gyógyszertár és farmakológia (51-100)
 • Ápolási (51-100)
 • Orvostudomány (151-200)
 • Mezőgazdaság és erdészet (151-200)

Tantárgyak az Egyesült Királyságban az első 20 helyen (Times és Sunday Times Good University Guide 2017)

 • A második az Egyesült Királyságban a Farmakológia és Gyógyszerészet számára
 • A második az Egyesült Királyságban Fogászat
 • 4. az Egyesült Királyságban az Élelmiszertudomány számára
 • 6. az Egyesült Királyságban a mezőgazdaság és erdészet területén
 • 10. az Egyesült Királyságban az anatómia és az élettan
 • 20. az Egyesült Királyságban az Orvostudomány számára

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Online Posztgraduális Oklevelek » Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Health PhD-k » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés MSc » Megjelenítés PhD »

Videók

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Kapcsolat

Queen's University Belfast

Cím Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Northern Ireland, Egyesült Királyság
Honlap http://www.qub.ac.uk/
Telefon +44 785 1880522