Retail Banking Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Retail Banking Academy az egyetlen nemzetközi képzési akadémia, amely kizárólag a szakemberek szempontjából a legjobban bevált gyakorlatoknak szentelheti a lakossági banki tevékenységet.

A Michael Lafferty elnöke, Lafferty elnöke, Dick Harryvan, a korábbi elnök-vezérigazgató ING Direct és Dr. Abdul Rahman alapította az Akadémia küldetését, hogy népszerűsítse a lakossági banki tevékenységet, mint nemzetközileg elismert szakmát.

Célunk, hogy feljogosítsuk a bankárokat az emberek szolgálatára.

Mi teszi egyedivé az RBA ?

Mi teszi egyedivé az RBA ? a Vimeo Retail Banking Academy .

A Retail Banking Academy ( RBA ) az a meggyőződésen alapult, hogy a lakossági banki tevékenység szakma, és küldetésünk a lakossági banki tevékenység mint nemzetközileg elismert szakma népszerűsítése.

Az RBA az egyetlen nemzetközi, oktatási és szakmai szervezet, amely kizárólag a lakossági banki tevékenységet szol- gálja. A Certified Retail Banker (CRB) programunk egyedüliként teszi lehetővé a kiskereskedelmi bankárok számára, hogy olyan strukturált tanúsítási programba kezdjenek, amely az ipar minden területét lefedi.

Az RBA olyan képesítéseket kínál, amelyek:

  • Kapcsolja össze a kiskereskedelmi bank minden silóját minden szinten.
  • Fedezze le a lakossági banki szolgáltatások valamennyi aspektusát, beleértve a kártyákat és a fizetéseket, a kkv-hitelezést és az iszlám banki tevékenységet
  • A tapasztalatok minden szintjére igazodnak, a belépő szintű alapoktól kezdve a középvezetésig és a stratégiai vezetésig.
  • Testre szabott, olyan programokkal, amelyek megfelelnek az egyes bankok egyedi igényeinek és céljainak.

Helyszínek

London

Address
Retail Banking Academy
International House, 1-6 Yarmouth Place, Mayfair

W1J 7BU London, Anglia, Egyesült Királyság

Programok

Az intézmény további kínálata: