Hivatalos Leírás

Recepció Akadémia 2008-ban alakult azzal a fő céllal, hogy Hotels kivételesen képzett személyzet minden osztályon. Mivel kínáljuk tantermi tanfolyamok a nagyközönség számára 2010-ben, már képzett számtalan szenvedélyes diákok, szeretnének karriert Hospitality. A nagy siker arány a diplomások egyre foglalkoztatás az iparban, az általunk játszott döntő szerepet életminőségének javítására elkötelezett egyének és tette pontszámok az álmok valóra válnak.

Most elismerte, több mint 500 Szállodák, hogy szorosan működjenek együtt velünk, és ismerje a minőségi szakképzés és a standard mi diplomások. Mi egy platformot összekötő Hospitality diplomások munkáltatók végzős profil adatbázis. Mi is van egy online munka-tábla, amely lehetővé teszi a regisztrált Szállodák küldeni minden Hospitality megüresedett ingyenes.

Büszkék vagyunk azt mondani, hogy mi jelenleg diplomások dolgoznak a választék Hotels. From The Ritz, Hilton, Marriott, Park Plaza, IHG, hogy a Premier Inn, mi teszi a különbséget. Miután sikeresen csökkentette az időt és a képzés költségeit a ház előtt pozíciók, célunk, hogy minden más vendéglátóipari szervezeti egységek és a preferált szolgáltató a képzett személyzet számára szállodái.

Történetünk A vizsgálat során alapítója karrierje ház előtt menedzser különböző multinacionális Hotel láncok, mint a Hilton és a Radisson, nyilvánvalóvá vált, hogy a legtöbb alkalmazás számára recepciós pozíciók miatt elutasított egy tapasztalat hiánya. Míg sok pályázó úgy tűnt, hogy a szenvedély és a vágy, hogy dolgozni Szállodák, nem tudtak adni egy esélyt, hogy bizonyítani ezt az interjút, mert hiányzik a tudás és készségek. Még azok is, amelyek már Hospitality Management Degrees tűnt, hogy csak egy átfogó megértése Szállodák de gyakorlati készségek dolgozik Hotel recepciós.

Elégedetlen a magas tandíjak, amelyek folyamatosan növelik, és szeretnének adni azoknak szenvedélyes egyéneket arra, hogy egy új karriert elkezdeni, létrehoztuk a szállodai recepciós tanfolyam. Ez természetesen együtt más Vendéglátás programok zajlanak a képzési központ található, a London szívében.

Annak érdekében, hogy a diplomások munkát találni Szállodák az Egyesült Királyságban és külföldön, dolgoztunk együtt Szállodák hogy hozzon létre egy tanfolyam alapján a követelményeknek, amikor munkaerőt Hotel recepciós. Ajánlunk egy ingyenes bevezetése szolgáltatás minden szállodában, ahol a diplomások "profilokat lehet látni a Hotels törekszünk, hogy Hotel recepciós. Folyamatos szoros együttműködésben London Szállodák garantálja a képzés célja, hogy a legmagasabb szintű, továbbá oktatóink képzett szakemberek, akik maguk is dolgoztak sikeres szállodák évek óta.

A recepción Akadémia hiszünk abban, hogy a szenvedély, kemény munka és egy szilárd alapismeretekkel ad mindenkinek ideális lehetőség, hogy sikeres legyen az életben.

Mi a diplomások mondanak rólunk: "Ha azt szeretné, hogy a szakmai álmait valóra, foglaljon természetesen vétel Akadémia. Nagyon köszönjük a kiváló támogatást és útmutatást a tanítóm! "Ania Maciuk" A Hotel recepciós és Opera V5 természetesen a recepción Academy meg fogja haladni az összes elvárásainak nem számít, a korábbi oktatási és szakmai háttér! Miatt a szakmai háttér az oktatás területén, és figyelembe véve, hogy mi az oktatási piac kínál most, azt kell mondanom, minden kétség nélkül nincs jobb hely, ahol megtanulják, mit kell megtanulni a vendéglátó ágazat. Recepció Academy az első helyen láttam eddig, ahol az ott dolgozó embereknek szenvedélyesen, hogy mit csinálnak, ha azok 100% őszinte és igazán törődnek a diákok. "Lourdes Medina" Nagy tanfolyam, ahol én már találkoztam nem csak jövő kivételes recepciósok, hanem kivételes emberek (és oktatók!) Köszönöm, hogy megtanított minket ", hogyan kell repülni"! "Ana Oñate" Én nagyon ajánlom Recepció akadémia bárkinek, aki szeretne javítani, és nő a vendéglátó üzlet. Nagyon elégedettek az eredménnyel, a tanfolyam után! "René Garcia Fernandez

Mi Szállodák mondanak rólunk: "Mivel felfedezni a hatalmas munka a befogadási Akadémia örülünk, hogy azt mondják, hogy a diplomások állított magas mércét minden újonnan felvett itt a Park Plaza Westminster Bridge. Jelenleg több mint fele a recepció csapata alkotja Akadémia Diplomások, és mostanában elősegítette az első végzős egy műszak vezető pozícióját. Folyamatosan ragadtatva a lelkesedés és technikai képessége, a diplomások minden hónapban, és várom, hogy fejlesztjük kapcsolatai tovább az akadémián. "Park Plaza Westminster Bridge" Nagy köszönet a befogadási Akadémia a csodálatos munkát csinálnak által képzésére diákokat, hogy a legmagasabb technikai és viselkedési normákat, hogy szembenézzen a vendégek! Hilton Hotels olyan sok sikertörténet tudtuk osztani! A londoni Hilton Park Lane (a legnagyobb 5 csillagos szálloda London) megtalálható Eva, Matt és Catalin mindezt Recepció Academy! Köszönöm a csapatnak ".

Hilton Resourcing

Program oktatási nyelve:
Angol
Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: