Hivatalos Leírás

Stratford Főiskola rendelkezik bemutató szolgáltatások minőségi brit oktatási programok, workshopok helyi és nemzetközi szinten.

Stratford Főiskola székhelye Telford, Shropshire, Egyesült Királyság központok London és Abuja (Nigéria). Is kínálunk tanfolyamokat távoktatás.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minőségű oktatási és fejlesztési környezetet. A diákok részesülnek intenzív oktatás és elkötelezett munkatársak. Mi ötvözik a hagyományos értékek és a modern megközelítés és technikákat, hogy biztosítsa, hogy minden tanfolyam szállítják, és tanított a leghatékonyabb és legeredményesebb módon a siker.

A programok előkészítésének és partnerségben neves brit intézmények és általában tőkeáttételes egy online platform, amely táplálja bemutató akadémiák, az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt.

Diákjaink Az Egyesült Királyságon kívüli tudja szerezni egy világszerte elismert brit képesítések nélkül utazik az Egyesült Királyságban. Ezen kívül minden kurzusunk garantálni progresszió további vizsgálat intézményekben az Egyesült Királyságban. Ez adja a nemzetközi alapú diákok a rugalmasságot kezdik programok saját országukban és alkatrészek, az Egyesült Királyságban, illetve fordítva, ha az úgy kívánják.

Minden nemzetközi akadémiák működnek, mint a szakmai nyújtó iskolákban tandíj a diákok megy a belső oda programok vagy önállóan rendezett vizsgálatok kurzusok / képesítések által biztosított más egyetemek vagy főiskolák. A diákok kapnak szembe tandíj és támogatást a jól képzett személyzet a helyi akadémia programok irányítása és értékelni a főiskola az Egyesült Királyságban távoktatás.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Stratford College Of Business Management

A szint vagy 3. szintű végzettség vagy 5 GCSE a plusz legalább 2 éves releváns szakmai tapasztalat. Bizonyíték az angol nyelvi képességek szinten egyenértékű IELTS 5.0 Eg ... [+]

Diploma in Business Management - 4. szint (ATHE 4. szint Diploma in Management)

Belépési követelmények:

A szint vagy 3. szintű végzettség vagy 5 GCSE a plusz legalább 2 éves releváns szakmai tapasztalat. Bizonyíték az angol nyelvi képességek szinten egyenértékű IELTS 5.0 Egyéb képesítés lehet tekinteni egy eseti alapon.

Minimális életkor:

19 év

Időtartam:

Egységes sorakoztatta 6 hónap, Dual-díj (ATHE) - 9 hónap

Bevitel dátuma:

Januárban, áprilisban, júliusban és októberben A program tartalmazza a kettős díjat, amely magában foglalja ATHE 4. szint Extended Diploma in Management és elismeri a különböző brit intézmények belépés Advanced Diploma / HND vagy azonos szintű 5 programot.... [-]

Egyesült Királyság Telford
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 9 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

Stratford College Of Business Management

A program tartalmazza a kettős díjat, amely magában foglalja a ATHE 5 szint Extended Diploma Management és elismeri a különböző brit egyetemek egyenértékűnek a saját BA ( ... [+]

Advanced Diploma in Business Management - 5. szint (ATHE 5. szint Diploma in Management)

Belépési követelmények:

A minimum diploma vagy 4. szint képesítéssel vagy szintet és legalább 3 éves releváns szakmai tapasztalat. Bizonyíték az angol nyelvi képességek szinten egyenértékű IELTS 5.0 Egyéb képesítés lehet tekinteni egy eseti alapon.

Minimális életkor:

19 év

Időtartam:

Egységes sorakoztatta 6 hónap, Dual-díj (ATHE) - 9 hónap

Bevitel dátuma:

Januárban, áprilisban, júliusban és októberben A program tartalmazza a kettős díjat, amely magában foglalja a ATHE 5 szint Extended Diploma Management és elismeri a különböző brit egyetemek egyenértékűnek a saját BA (Hons) Business tartalom, ezért ezt a szakképesítést birtokló lehet szerezni fejlett bejegyzést a BA (Hons) Business fokozatot.... [-]

Egyesült Királyság Telford
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 9 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Posztgraduális Diploma

Stratford College Of Business Management

Ez a minősítés ihlette, és ez alapján Masters in Business Administration, amely a világhírű felsőfokú végzettség, amely magába foglalja az összes alapvető kompetenciák sz ... [+]

Posztgraduális Diploma Stratégiai menedzsment - 7. szint (ATHE 7. szint Diploma Stratégiai menedzsment))

Belépési követelmények:

Bármilyen HND vagy fokozat. (A pályázók fogadható alapján releváns szakmai tapasztalat ezt figyelembe kell venni a saját belátása szerint a főiskola egy eseti alapon) Bizonyíték az angol nyelv képesség azonos szintű IELT 6,5. Egyéb képesítés lehet tekinteni egy eseti alapon.

Minimális életkor:

19 év

Időtartam:

Single díj - 6 hónap, Dual-díj (ATHE) - 9 hónap

Bevitel dátuma:

Januárban, áprilisban, júliusban és októberben Ez a minősítés ihlette, és ez alapján Masters in Business Administration amely a világhírű felsőfokú végzettség, amely magába foglalja az összes alapvető kompetenciák szükségesek a vezető felettese.... [-]

Egyesült Királyság Telford
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 9 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Location address
1 Bridge Street, Oakengates,
Telford, England, TF1 2AH GB