South Eastern Regional College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Nemzetközi Osztályának SERC

Délkelet Regionális Kollégium egyesíti a tudományos kiválóság, fantasztikus lehetőség, ragyogó szórakozás egy csodálatos része a világnak. Észak-Írország kínál mesés helyen, lenyűgöző táj és a legbarátságosabb üdvözli és a legbiztonságosabb hely az Egyesült Királyságban.

SERC egy top továbbtanulási és felsőoktatási kormányzat főiskolán. A hallgatók több mint 68 különböző országban választották SERC, mint az első választás a minőségi oktatás ebben az évben, és értékes és szerves része a hallgatói közösség. A Kollégium British Council akkreditált, és tart egy UKVI Tier 4 licenc. SERC széles választékát kínálja az angol nyelv fejlesztési programok általános angol, felsőfokú angol, Tanárképző programok, valamint a nemzetközileg elismert egyetem előtti képesítések és egyetemi alapítvány fok által akkreditált vezető egyetemek és a kiállító szervezetek, beleértve a Business, turizmus, IT, Engineering and Science . Mi aktívan keresi a további lehetőségeket, hogy dolgozzanak együtt a tengerentúli szervezetekkel.

„A tanulás SERC kaptam sok pozitív emlék, sok móka és óriási megelégedésére. Én készen áll a pályafutásomat a megfelelő szintű képzettséget és nemzetközi tapasztalatok”
Isabella Parbeza

Mi maradt hű a gyökerek, és továbbra is az éltető eleme a helyi közösség és a gazdaság, és ezáltal vált top 30 U K Főiskola. Építettünk a mi jó hírnevét, mint egy megbízható és megbecsült része a helyi közösség által nyilvánított egy ipari fókuszált tananyag.

Miközben mi már jobban ismert nyújtó képzések lettünk híres innovatív partnere azon vállalatok számára a termelékenység javítása és új piacok vagy termékek. Olyan szolgáltatások, mint például a termék készítés és üzleti fejlesztési tanácsadás segítségével a vállalatok, nagy és kicsi, hogy elérjék ambícióit. Dolgozunk a BT, a Bombardier Aerospace, Nitronica, Canyon Európában Red Raven és a Coca-Cola, hogy csak néhányat említsünk.

Délkelet Regionális Kollégium (SERC) biztosít egy sor tanfolyamok, hogy vegyenek részt a helyi közösség. Amellett, hogy a teljes munkaidős és részmunkaidős tanfolyamok kínálnak SERC együttműködünk a helyi közösség, az önkéntes és a közjogi szervezetek szállít kóstoló tanfolyamok közösségi központ, iskola termek és klubok. Kóstoló tanfolyamok lehet szállítani a helyi egyetemen.

Visszatérve a tanulmány segíthet az egyének:

  • Tanulj egy új szakmát, és új szabadidős érdekeit

<li> Újra együtt tanulás</li> <li> Növekszik a bizalom</li> <li> Lehetőség, hogy új embereket</li> <li> Készítsünk a haladást, hogy a formális képzések</li> <li> Gain képesítés kimaradt az első körben</li> <li> Elérjék a készségek és képesítések fokozása karrierlehetőségeket</li>

Helyszínek

Lisburn

Address
Castle Street​​
Lisburn
Co. Antrim

BT27 4SU Lisburn, Észak-Írország, Egyesült Királyság

Bangor

Address
Castle Park Road
Bangor
Co. Down

BT20 4TD Bangor, Észak-Írország, Egyesült Királyság

Downpatrick

Address
Market Street
Downpatrick
Co. Down

BT30 6LZ Downpatrick, Észak-Írország, Egyesült Királyság

Newtownards

Address
Victoria Avenue
Newtownards
Co. Down

BT23 7EH Newtownards, Észak-Írország, Egyesült Királyság

Ballynahinch

Address
Church Street
Ballynahinch
Co. Down

BT24 8LP Ballynahinch, Észak-Írország, Egyesült Királyság

Newcastle upon Tyne

Address
Castlewellan Road
Newcastle
Co. Down

BT33 0UR Newcastle upon Tyne, Anglia, Egyesült Királyság

Holywood

Address
Old Holywood Road
Holywood
Co. Down

BT18 9QH Holywood, Észak-Írország, Egyesült Királyság