SOAS Summer School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nyár a SOAS-on

A SOAS a nyári hónapokban tanított tanfolyamok széles választékát kínálja, melyek hosszúsága, szerkezete és ára változik. Ahhoz, hogy megkóstolhassuk a SOAS élményét, megnézzük a videót! Ha a nyári iskolában szeretné szélesíteni a látóterüket, és új tanulási tapasztalatot szerezhet, akkor nézze meg, mi található az alábbiakban.

A nyári kurzus a SOAS-ban lehetővé teszi a diákok számára, hogy megismerjék a témák széles skáláját, ötvözve az élvonalbeli tudományos kutatásokat, az innovatív tanítást és a gyakorlatorientált tanulást.

Függetlenül attól, hogy Ön egy jelenlegi hallgató, egy friss diplomás, egy fiatal szakember, vagy ha szeretné frissíteni a tudását, egy nyári iskolai tanfolyamot szélesíteni fogja a látóköredet.

Mit tanulhatok?

SOAS Summer 1

Nyári egyetem kurzusokat kínálnak három ülés alatt, és a beiratkozás csak egy foglalkozásra nyitott, a foglalkozások kombinációjából:

2. szekció: július 2 - július 20, 2018

Tanfolyamok tanítják 2/3 szinten egy tipikus SOAS egyetemi diploma programot, és alkalmasak a hallgatók, valamint a diplomások és posztgraduálisok nélkül alapos ismerete egy adott téma.

A SOAS Summer School való részvétel lehetővé teszi, hogy:

 • Csatlakozzon különböző és nemzetközi diákközösségünkhöz
 • Beszélje meg véleményét - a SOAS innovatív oktatási módszerei, amelyek a kutatás kiválóságán alapulnak, lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy felveszik az élenjáró megbeszéléseket és a kritikus elemzést az osztályteremben;
 • Ismerje meg tapasztalt és szakosodott egyetemi munkatársainkat - a SOAS-nak Európa legnagyobb szakértője a Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában;
 • Legyen kritikus és különbséget tegyen - a SOAS kihívásokkal küzd a gondozó iskolákban, nem nyugati centrikus megközelítést alkalmazva, és ösztönzi a diákokat, hogy dolgozzanak ki kritikus kilátást és segítsék elő a változást;
 • Tegye be az utat a SOAS-ba: a nyári egyetem hallgatói a SOAS-n folytathatják tanulmányaik folytatását, és több mint 115 posztgraduális program közül választhatnak.

Nyári iskolai főbb tények

Jelentkezési határidő: 2018. május 25

Belépési követelmények

Egy egyetemi hallgató vagy végzős a nyári iskola és 18 éves korában. A szakmai tapasztalat elismerhető az egyetemi végzettséggel egyenértékűnek.

 • A résztvevőknek 18 éves vagy annál idősebbnek kell lenniük a részvétel időpontjában.
 • Az angol nyelvtudás:
  • A TOEFL papír alapú teszt legalább 58-at igényel, minimum 53-at minden készségben és a TOEFL Internet Based Test esetében minimum 93-at igényel, legalább 20-an minden készségben.
  • IELTS, összesen 6,5 vagy annál magasabb, legalább 6 minden alszektorban.
  • Pearson Test of angol pontszám 59-64
  • Cambridge English: Advanced (CAE) B fokozat
 • Ha egy angolul beszélő intézményben tanult vagy tanfolyamokat tanított az egyetemen angolul (angol nyelvtanfolyamok kivételével), akkor igazolást kell adnia anélkül, hogy igazolást kellene adnia. Ennek bizonyítékát fel kell venni egy egyetemről szóló levélre vagy levélre.
 • Az alternatív képesítéssel rendelkező pályázóknak tanácsot kell kérniük.
 • Azok a pályázók, akiknek angol nyelvű szintje nem felel meg a követelményeknek, érdeklődhetnek az angol nyelvi támogatással rendelkező tantárgyi kurzusok iránt.

A nyári iskolai jelentkezők beiratkozása, akik nem felelnek meg a belépési követelményeknek, a SOAS döntése alapján kérjük, forduljon hozzánk részletesen az Ön alkalmazásával kapcsolatban.

Miután megkapta a 40 forintos pályázati díjat, és benyújtotta az online jelentkezési lapot, tájékoztatást kap arról, hogy van-e helye a nyári iskolában 5 munkanapon belül. Kérjük, ne fizesse be a tandíjat, mielőtt megkapta ajánlati levélét.

Értékelés és Credits

A hallgatók általában képesek krediteket szerezni otthoni intézményükről, jellemzően a tanfolyamaink:

 • 3 kredit az amerikai rendszerben
 • 7,5 ECTS az európai rendszerben.

Ha az Ön intézményétől hiteleket kíván kérni, kérjük, ellenőrizze a követelményeket velük, mielőtt beiratkozna. Örömmel segítünk Önnek bármilyen módon, de tudatában kell lenni azzal kapcsolatban, hogy az odaítélésről szóló döntés az Ön otthoni intézménye.

Az értékelés opcionális, és minden kurzus esetében változó lesz. A résztvevők rendelkezésére bocsátják a részvételi igazolást, és kérésre átirataik is rendelkezésre állnak.

Kapcsolatórák száma

Ülések 2

 • 46 óra érintkezési idő.
 • Hétfő csütörtök
 • 10.00 - 15.00 óra: előadások és oktatóanyagok
 • További 2 óra egy meghatározott pénteken, beleértve a tartalomhoz kapcsolódó fakultatív tevékenységeket, például múzeum- vagy céglátogatásokat.
 • Pénteken a tanfolyamok az egyik nyári egyetemi hallgatójuknak nyitják meg tevékenységüket, így minden diák különféle tevékenységeket vehet igénybe.

díjak

SOAS fees

Egyszeri, nem visszatérítendő 40 Ft-os díj.

Tandíj:

 • Ülések 2

A 10% -os korai madárkedvezmény 2018. március 30-ig áll rendelkezésre

Szállás

A szállás a nyári egyetem hallgatói számára elérhető a SOAS Residence of the Dinwiddy Házban. A szobák foglalásának részletes leírása a Dinwiddy House szállás oldalon található.

Szociális program

Barátságos és élénk campusunk London szívében található, a történelmi Bloomsbury központjában. A főváros gazdag kulturális és társadalmi életét szó szerint a küszöbön állunk! A SOAS Summer School ideje alatt meghívást kap a SOAS és a nyári iskola által kínált változatos társadalmi programokra, beleértve a kurzusokkal kapcsolatos tevékenységeket, üdvözlő és búcsúfogadást, a Temze folyó hajókirándulását és a SOAS által kínált különféle rendezvényeket A nyár.

Ezen kívül kedvezményes kirándulásokra is lehetőséged van partnereink Nemzetközi Barátainkon, vagy felfedezheted, hogy mit kínál a város. Egy részletes program elérhető lesz közelebb a Nyári Iskola kezdetéhez.

SOAS student 2

Nagyon izgalmasnak tartottam az óráimat, és úgy találtam, hogy a tanárok nagyon képzettek, hiszen mindegyikük korábbi szakmai tapasztalata volt az általuk tanított területeken. A campus gyönyörű, és minden osztályban ésszerűen méretezett diákok a világ minden tájáról. London egyik nagyon szép részén is található, ahol rengeteg dolgot kínálnak, mihelyt az osztály véget ért. A SOAS gazdagító élmény volt számomra, és nem változtatnék meg semmit a világon.

Owen, pénzügy

SOAS Summer School" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40416_rsz_soas_school.png" alt="SOAS Summer School" />

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Summer courses »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Afrika megértése

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Egyesült Királyság London

Ez a kurzus biztosítja a résztvevőknek az afrikai történelem, politika és kultúra átfogó megértését. A történelem és a politika, a nyelvek és a zene közötti sokféle foglalkozással a tanfolyam alapos ismereteket nyújt az afrikai főbb tanulmányi területekről. A kurzus előadások és interaktív műhelyek kombinációját, valamint múzeumi látogatásokat és társadalmi eseményeket foglal magában. [+]

Program leírása

Ez a kurzus biztosítja a résztvevőknek az afrikai történelem, politika és kultúra átfogó megértését. A történelem és a politika, a nyelvek és a zene közötti sokféle foglalkozással a tanfolyam alapos ismereteket nyújt az afrikai főbb tanulmányi területekről. A kurzus előadások és interaktív műhelyek kombinációját, valamint múzeumi látogatásokat és társadalmi eseményeket foglal magában.

Ez egy nagyszerű lehetőség, mivel Afrikának mint kontinensnek az utóbbi években megszerzett elővigyázatossága és az afrikai felemelkedő, sok munkalehetőségű és befektetési lehetőséggel rendelkező kontinens jövőképe. A Művészetek között a nemzetközi művészeti körökben is hihetetlenül megnőtt az afrikai művészek jelenléte, amely rendkívül izgalmas és frissítő volt a művészetek és a kultúrák megértéséhez.... [-]


Fejlesztés és konfliktus

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Egyesült Királyság London

Ez a kurzus vizsgálja a konfliktusok és a fejlődés közötti kapcsolatokat, az egyenlőtlenséget és az erőszakot, valamint azokat a struktúrákat és érdekeket, amelyek hozzájárulnak az erőszak folytatásához az egyes országokban és országok között. A konfliktuselemzés politikai gazdaságpolitikai megközelítéséről tájékoztatják, és rámutat arra, hogy a konfliktusos pártok és nemzetközi támogatóik gazdasági és politikai érdekei összeesküvhetnek a "háborús rendszerek" kialakításában, és hogy az erőszakos konfliktusok miképpen képesek nagy vagyont létrehozni ami sok másnak pusztítást okoz. [+]

Program leírása

Ez a kurzus vizsgálja a konfliktusok és a fejlődés közötti kapcsolatokat, az egyenlőtlenséget és az erőszakot, valamint azokat a struktúrákat és érdekeket, amelyek hozzájárulnak az erőszak folytatásához az egyes országokban és országok között. A konfliktuselemzés politikai gazdaságpolitikai megközelítéséről tájékoztatják, és rámutat arra, hogy a konfliktusos pártok és nemzetközi támogatóik gazdasági és politikai érdekei összeesküvhetnek a "háborús rendszerek" kialakításában, és hogy az erőszakos konfliktusok miképpen hozhatnak létre nagy vagyont ami sok másnak pusztítást okoz.

A kurzus három részre tagolódik: Először a konfliktus, a fejlődés és az erőszak alapvető fogalmát tárjuk fel, és számos alapvető megközelítést vezetünk be a konfliktusok elemzésére: a racionális választás, a politikai gazdaságtan és az antropológiai megközelítések terén, amelyek előtérbe helyezik a jelentéseket és a társadalmi az erőszak beágyazódása. Másodszor, az erőszakos konfliktusok okaira és következményeire vonatkozó magyarázatok széles körét vizsgáljuk, amelyek a természeti erőforrásokra és a környezeti szűkösségre, valamint az etnikai vagy vallási identitásokra, valamint az áttelepítésre és a humanitárius a válságokat és az erőszakos konfliktusok hatását a háborúmentes, "büntető" erőszakra. Végezetül pedig a külső beavatkozók szerepét fontolóra véve a konfliktusok enyhítésében és súlyosbításában, a külső irányítású konfliktus utáni újjáépítés, a globális fegyverkereskedelem és a nemzetközi politikai és gazdasági intézmények szerepének szélesebb körű kialakítása a konfliktusok kialakításában, valamint a a terror elleni háború megfogalmazza a konfliktusokat és megközelítéseket azok elemzésével, amelyeket tanulmányoztunk.... [-]


Nem, konfliktus és a Közel-Kelet

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Egyesült Királyság London

Ez a kurzus betekintést nyújt a Közel-Kelet nemi és konfliktusainak tanulmányozásával kapcsolatos kulcskérdésekbe. [+]

Program leírása

Ez a kurzus betekintést nyer a kulcskérdésekbe a nemi, állami és erőszakos cselekmények tanulmányozásában a Közel-Keleten. A kurzus középpontjában a feminizmus és a férfiassági tanulmányok, a szexualitás és a nemek iránt érdeklődő diákok helyezkednek el, ugyanakkor nemzetiségi megközelítést kínál az államépítés és a közel-keleti erőszak tanulmányozásához. Előadásokon, olvasmányokon, megbeszéléseken és tevékenységeken keresztül a kurzus kulcsfontosságú kérdéseket vet fel a részvétel nemek szerinti dinamikájával, a nők és a férfiak jogi válaszaival, a békével és biztonsággal, valamint a nemi szempontból bizonytalanok természetével kapcsolatban, de kiterjed más releváns kérdésekre is, mint pl. reprezentáció, tudásgyártás és művészi produkciók. A Közel-Keleten a nemek, az állam és az erőszak vizsgálata során felmerülő fontos kérdések kiemelésére a kurzus célja, hogy kihívást jelent a sztereotípiákkal szemben a nemen és a férfiak és nőiességek szerkezetében a régióban, miközben elősegíti a kritikus reflexiót multimédiás, részletes esettanulmányok és kereszttudományi anyagok.... [-]


Nemzetközi jog: kortárs kérdések

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Egyesült Királyság London

Ez a kurzus biztosítja a hallgatók alapvető ismerete a nemzetközi jog, amelynek középpontjában a megalapozó struktúrák, amelyek szükségesek ahhoz, hogy vegyenek részt a nemzetközi jogi kérdés. [+]

Program leírása

Ez a kurzus biztosítja a hallgatók alapvető ismerete a nemzetközi jog, amelynek középpontjában a megalapozó struktúrák, amelyek szükségesek ahhoz, hogy vegyenek részt a nemzetközi jogi kérdés. A hallgatókat a nemzetközi jogban három al-tudományághoz vezetik be: a fegyveres konfliktusok nemzetközi humanitárius jogát, a nemzetközi büntetőjogot és a nemzetközi gazdasági jogot. A nemzetközi jog három területének tanulmányozásával a hallgatók számos olyan kortárs kérdésben kerülnek bemutatásra, amelyek az alapszabályok és struktúrák alkalmazását teszik szükségessé a nemzetközi jog korlátainak és potenciáljának mint változás eszközének tudatosítása érdekében.... [-]


Nemzetközi kapcsolatok a 21. században

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Egyesült Királyság London

A tanfolyam kritikusan meg fogja érteni a legfontosabb fejleményeket és kérdéseket a kortárs világpolitikában a hallgatók számára, akiknek nincs korábbi háttere a nemzetközi kapcsolatokban. [+]

Program leírása

A tanfolyam kritikusan meg fogja érteni a legfontosabb fejleményeket és kérdéseket a kortárs világpolitikában a hallgatók számára, akiknek nincs korábbi háttere a nemzetközi kapcsolatokban. A hidegháború befejezése óta eltelt időszakra összpontosítva, a gyors intézményi innováció és fejlődés, valamint számos globális probléma, probléma és politikai dilemmák által meghatározott időszak, a kurzus ezeket az észak-déli kapcsolatok összefüggésében helyezi el. A nemzetközi rendszert dinamikus egészként kezelve megvizsgálja, hogy a nemzetközi politikában központi szerepet betöltő kérdések, többek között a "sikertelen államok", a nukleáris fegyverek elterjedése, a fegyveres konfliktusok és a terrorizmus, a demokratizálódás, a pandémia és az arab tavasz szorosan kapcsolódnak a -20. Században liberális világrend létrehozására. Ennek során elemzi a "nemzetközi közösség" vezető tagjai, mint például az Egyesült Államok, az Európai Unió, a "növekvő" nem nyugati államok, Kína, India és Brazília, a nem állami szereplők mint például nem kormányzati szervezetek, transznacionális vállalatok és fegyveres csoportok, valamint nemzetközi pénzügyi és egyéb intézmények.... [-]


Pénzügyi és kockázatkezelési

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Egyesült Királyság London

A kurzus tanítja azokat a fő módszereket, amelyeket a vállalatok használnak a kockázatok és alkalmazások globális gazdaságban való kezelésére. [+]

Program leírása

A kurzus tanítja azokat a fő módszereket, amelyeket a vállalatok használnak a kockázatok és alkalmazások globális gazdaságban való kezelésére. Bevezeti a pénzügyi piacokat és a kockázatkezelés alapelveit, és elmagyarázza, hogyan kell értékelni a fő kockázatkezelési eszközök alkalmazását. A kurzus megvizsgálja a pénzügyi derivatívák alkalmazását a pénzügyi piacok fedezésére és spekulációjára. Ugyancsak foglalkozik a kockázatkezelés potenciális buktatóival és megvitatja, hogy a kockázatkezelési eszközök nem megfelelő felhasználása hogyan súlyosbíthatta a közelmúltbeli pénzügyi válságot.

Credits

A hallgatók rendszerint képesek hiteleket szerezni az otthoni intézményükből, és jellemzően a tanfolyamaink 3 kreditet kapnak az amerikai rendszerben és 7,5 ECTS az európai rendszerben. Ha az Ön intézményétől hiteleket kíván kérni, kérjük, ellenőrizze a követelményeket velük, mielőtt beiratkozna. Örömmel nyújtunk segítséget bármilyen módon, de tudatában kell lenni azzal kapcsolatban, hogy a kreditek odaítéléséről szóló döntés az Ön otthoni intézményét illeti. A felvétel opcionális, és minden kurzustól függően változik. A résztvevők rendelkezésére bocsátják a részvételi igazolást, és kérésre átirataik is rendelkezésre állnak.... [-]


Kapcsolat

SOAS University of London

Cím SOAS University of London 10 Thornhaugh Street, Russell Square, London WC1H 0XG
London, England, Egyesült Királyság
Honlap https://www.soas.ac.uk/summerschool/
Telefon +44 (0)20 7637 2388