Hivatalos Leírás

egyszerűen Akadémia a vezető szolgáltató a képzés szolgáltatásokat a pénzügyi szektor számára, elkötelezett, hogy segítse a jelöltek növeljék a karrierlehetőségeket elismert képesítést, amelyek értékelik a munkaadók. Tervezünk képzési megoldások magánszemélyek és vállalati ügyfelek számára szerte a világon, és több mint 10.000 képzett szakemberek az iparban.

Célunk az, hogy segítse a tanulók elérjék karrier célok azáltal, hogy magas színvonalú képzések, kialakítása és olyan módon, hogy megfeleljen az egyes tanulók igényeihez. Teaming a szakértő tutori tapasztalt képzésirányítók mi nagyon pontos és könnyen érthető tananyag jelenti Egyszerűen Academy képesek a hallgatók a szükséges ismeretek és szakértelem szükséges a sikerhez, míg tanul egy tanfolyam, amely egyszerre vonzó és élvezetes.

Minden egyszerűen Academy tanfolyamokat jóváhagyott és akkreditált létrehozott ajánlatkérő szerveket, hogy biztosítsák a legmagasabb szintű minőséget. Egyszerűen Akadémia hatalmas iparág ismerete, melyet egy csapat szakértő oktatók és kiváló szintű ügyfélszolgálati bennünket az egyik legjobb képzést a pénzügyi szolgáltatások ágazatában.

Miért tanuljon velünk?

Íme néhány ok, amiért érdemes tanulni Egyszerűen Academy:

  • Több mint 10 éve alapítottunk, és több mint 10 000 tanácsadót sikeresen képzettek az iparágban.
  • Mi a jóváhagyott képzési szolgáltató a londoni Institute of Banking and Finance.
  • Mi vagyunk a legnagyobb képző jelzálog képesítések az Egyesült Királyságban.
  • Mi is ez a legnagyobb vállalati képzési szolgáltató az Egyesült Királyságban a cégek, mint a Royal Bank of Scotland és a Santander.
  • Mi megbízható partnerei az Országos Skills Academy pénzügyi szolgáltatások, valamint a pénzügyi és jogi ismeretek partnerség.
  • A menetben aránya 85-90%, és minden kurzusunk mögött a Pass biztosítási rendszer.
  • Természetesen mi oktatók szakértők a saját területén, és van egy gazdag szakmai tudás és tapasztalat, hogy segítsen.

További információk a pályák, beleértve a rendelkezésre álló és a fizetési lehetőségekről, kérjük, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot a barátságos hallgatói támogató csapattal. Mi lesz több mint boldog, hogy a szakértői vélemények és válaszoljon bármilyen kérdése merülne fel.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

Simply Academy

A CeMAP® egy QCF 3. szintű képesítést adott a brit és megfelel szabványok által meghatározott Financial Conduct Authority (FCA) számára azok, amelyek a „engedély gyakorol ... [+]

Mi CeMAP®?

(Az ár az ÁFA-t) Ha a cél az, hogy indul egy izgalmas és potenciálisan jövedelmező karrier, mint a jelzálog tanácsadó, majd a Certificate in jelzáloghitel-tanácsadás és gyakorlat (CeMAP®) képesítést az Ön jegye a sikerhez. A CeMAP® egy QCF 3. szintű képesítést adott a brit és megfelel szabványok által meghatározott Financial Conduct Authority (FCA) számára azok, amelyek a „engedély gyakorolni”. A több mint 80% -a jelzálog tanácsadók megszerezték a tanúsítványt, akkor az valóban úgy, mint a benchmark a képesítésnek a pénzügyi ágazat.

A tartalma és szerkezete a CeMAP® tanfolyam úgy tervezték, hogy megfeleljen a szabályozási követelményeknek és igényeknek a karrier a pénzügyi szolgáltatások. A munkáltatók az egész ágazat segítették a fejlesztés CeMAP®, ami azt jelenti, hogy a tartalom igazodik a valós követelményeket, hogy a munkaadók keresnek.... [-]

Egyesült Királyság Bishop's Stortford Bristol Birmingham Edinburgh Glasgow Leeds London Manchester Newcastle upon Tyne Norwich Nottingham Plymouth Southampton  + 10 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
10 napok
Campus
Bővebben magyarul
Simply Academy

Ha a minősített jelzáloghitel tanácsadó keres, hogy bővítse skillset és több választási lehetősége, hogy az ügyfelek, akkor a bizonyítványt Szabályozott Equity Release (C ... [+]

Mi CeRER®?

(Az ár az ÁFA-t) Ha a minősített jelzáloghitel tanácsadó keres, hogy bővítse skillset és több választási lehetősége, hogy az ügyfelek, akkor a bizonyítványt Szabályozott Equity Release (CeRER®), hogy egy nagy mellett a CV. A CeRER® egy QCF 3. szintű képesítést adott az Egyesült Királyságban és megfelel a szabványok által meghatározott Financial Conduct Authority (FCA).

Az equity release piaca gyorsan növekszik, és hogy képesek lakástulajdonosok ezt kiegészítő szolgáltatás bizonyul népszerű. Ez az egy napos vizsgálat során áll a mindössze két egység egyetlen modul alapján, és célja, hogy fejlessze a megértést a equity release piacon, beleértve a jogi és szabályozási szempontjai ezen a speciális területen. ... [-]

Egyesült Királyság Birmingham London Manchester
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul