Somerset College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Található Taunton Megyei Jogú Város Somerset szívében, a South West, Somerset College széles skáláját kínálja a további magasabb szintű oktatási tanfolyamok, valamint a készségek fejlesztése egy meleg, barátságos és vendégszerető környezetben. Sikerünk önmagáért beszél fantasztikus eredményeket és nagyszerű karrier diákjaink.

Megbízó Üdvözöljük

Több mint 150 évvel Somerset College biztosította a legmagasabb szintű oktatás és képzés az ágazati szabványnak felszereléseket és eszközöket. Minden tanfolyamok célja, hogy megfeleljen a munkáltató igényeinek és hogy a készségek és ismeretek terjesztését, a munka és a foglalkoztatás.

Az ellenőrök a közelmúltban helyezett minket, mint a "jó" college "és a" kiemelkedő "számos területen. Sikerünk aránya nagyon magas, mind további és Felsőoktatási; mi campus élénk; van országos díjat számos területen, és a szakemberek az egészségügyi és szociális ellátás, design és a kreatív iparágak. Között a sok erőssége az egyre szakértelem megújuló és zöld technológiák. Része ez a mi nagy tapasztalattal rendelkeznek, és szakmai programokat, a fenntartható építés. Ez a terület a növekvő erejét a testület és képviseli a válaszunk az új technológiák, amelyek hidat számos üzleti szektorban.

Mi egy progresszív főiskolát, amely a legjobbat hozza ki minden diákjaink. Bármilyen is a választható tantárgyak, mindenki megkapja a teljes támogatást, hogy megtudja, kik is ők valójában, és törekvéseik megvalósításához és törekvéseit.

A tanfolyamok terjed több szinten, és van egy erős felsőoktatási portfóliót a kurzusokat számos területen. A diákok minden tájáról érkeznek az Egyesült Királyságban tanulni a szakon. Diákjaink velünk marad a további felsőoktatáshoz, és ismét szakmai készségeik fejlesztésére, amikor belépnek a foglalkoztatás.

Elérhetőségeink és a munkaadókkal együtt kiterjedt, és célunk, hogy a képző a választás fiatalok, felnőttek és munkáltatók Somerset. Azt akarjuk, hogy a diákok, hogy a legmagasabb szabványoknak a választott iparág, hogy így kezdik meg karrierjüket bizalommal, tudva, hogy oktatásban részesültek a legfejlettebb üzleti módszerek és technológiák.

Szintén a campus Genesis, a fenntartható építés központjában, a Hot House üzleti inkubáció egységek és a Taunton Konferencia Központ. Műemlék épületei, valamint a mi széles választékával kurzusok a Business Training területe a Kollégium, hogy a támogatást és konferenciatermek üzleti igények, hogy megelőzze. Párosulva a különböző üzleti képzések lehetőségek, a testület, tudjuk ajánlani a vállalkozások minden segítséget meg kell elérni a kellő forrásokkal és a magasan képzett munkaerő.

Rachel Davies

Principal-vezérigazgatója

Történetünk

Már az élen, hiszen 1856

Somerset College kezdte életét 1856-ben, mint a School of Art and Science, mielőtt Corporation Street, Taunton, mint a School of Art, a századfordulón. Nem volt azonban, amíg a korai 1970-es évek, hogy a School of Art egyesült a Technology Iskola és áthelyezték a Wellington Road oldalon.

Az épületek és létesítmények látod ma az eredménye egy több millió fontos beruházás, amely lehetővé tette Somerset College maradni az élvonalban További Felsőoktatási és a megyében.

Továbbra is fektessenek be a létesítmények, hogy lehetővé tegye számunkra, hogy state-of-the-art erőforrásokat minden diák és egy helyen a tanulás, amely inspirálja, akik tanulni, dolgozni, és látogasson el hozzánk. Például, szeptemberben 2013-ban nyitotta meg új iparág Skills Központ, amely magában foglalja építőipari szakmában. Ezen kívül, most halad át a licitálás és konzultációs folyamat felújításához az Art & Design épülete.

Ma már egy virágzó közösség egy híres kiváló. 2012-ben Somerset College volt a legjobb Továbbképzési Kollégium Somerset siker, komoly tanfolyamok minden korosztály számára.

Mi készítjük fel a tanulókat számos karrier-szerte számos ipari szektorban, a diplomások dolgoznak az oktatásban, a technológia, az egészségügy, mérnöki, tervezési és egyéb szektorok. Diákjaink dolgozott számos nagy horderejű cégek, köztük Vivienne Westwood, Per Una, Fat Face és Abercrombie and Fitch.

Helyszínek

Taunton

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket