Hivatalos Leírás

Található Taunton Megyei Jogú Város Somerset szívében, a South West, Somerset College széles skáláját kínálja a további magasabb szintű oktatási tanfolyamok, valamint a készségek fejlesztése egy meleg, barátságos és vendégszerető környezetben. Sikerünk önmagáért beszél fantasztikus eredményeket és nagyszerű karrier diákjaink.

Megbízó Üdvözöljük

Több mint 150 évvel Somerset College biztosította a legmagasabb szintű oktatás és képzés az ágazati szabványnak felszereléseket és eszközöket. Minden tanfolyamok célja, hogy megfeleljen a munkáltató igényeinek és hogy a készségek és ismeretek terjesztését, a munka és a foglalkoztatás.

Az ellenőrök a közelmúltban helyezett minket, mint a "jó" college "és a" kiemelkedő "számos területen. Sikerünk aránya nagyon magas, mind további és Felsőoktatási; mi campus élénk; van országos díjat számos területen, és a szakemberek az egészségügyi és szociális ellátás, design és a kreatív iparágak. Között a sok erőssége az egyre szakértelem megújuló és zöld technológiák. Része ez a mi nagy tapasztalattal rendelkeznek, és szakmai programokat, a fenntartható építés. Ez a terület a növekvő erejét a testület és képviseli a válaszunk az új technológiák, amelyek hidat számos üzleti szektorban.

Mi egy progresszív főiskolát, amely a legjobbat hozza ki minden diákjaink. Bármilyen is a választható tantárgyak, mindenki megkapja a teljes támogatást, hogy megtudja, kik is ők valójában, és törekvéseik megvalósításához és törekvéseit.

A tanfolyamok terjed több szinten, és van egy erős felsőoktatási portfóliót a kurzusokat számos területen. A diákok minden tájáról érkeznek az Egyesült Királyságban tanulni a szakon. Diákjaink velünk marad a további felsőoktatáshoz, és ismét szakmai készségeik fejlesztésére, amikor belépnek a foglalkoztatás.

Elérhetőségeink és a munkaadókkal együtt kiterjedt, és célunk, hogy a képző a választás fiatalok, felnőttek és munkáltatók Somerset. Azt akarjuk, hogy a diákok, hogy a legmagasabb szabványoknak a választott iparág, hogy így kezdik meg karrierjüket bizalommal, tudva, hogy oktatásban részesültek a legfejlettebb üzleti módszerek és technológiák.

Szintén a campus Genesis, a fenntartható építés központjában, a Hot House üzleti inkubáció egységek és a Taunton Konferencia Központ. Műemlék épületei, valamint a mi széles választékával kurzusok a Business Training területe a Kollégium, hogy a támogatást és konferenciatermek üzleti igények, hogy megelőzze. Párosulva a különböző üzleti képzések lehetőségek, a testület, tudjuk ajánlani a vállalkozások minden segítséget meg kell elérni a kellő forrásokkal és a magasan képzett munkaerő.

Rachel Davies

Principal-vezérigazgatója

Történetünk

Már az élen, hiszen 1856

Somerset College kezdte életét 1856-ben, mint a School of Art and Science, mielőtt Corporation Street, Taunton, mint a School of Art, a századfordulón. Nem volt azonban, amíg a korai 1970-es évek, hogy a School of Art egyesült a Technology Iskola és áthelyezték a Wellington Road oldalon.

Az épületek és létesítmények látod ma az eredménye egy több millió fontos beruházás, amely lehetővé tette Somerset College maradni az élvonalban További Felsőoktatási és a megyében.

Továbbra is fektessenek be a létesítmények, hogy lehetővé tegye számunkra, hogy state-of-the-art erőforrásokat minden diák és egy helyen a tanulás, amely inspirálja, akik tanulni, dolgozni, és látogasson el hozzánk. Például, szeptemberben 2013-ban nyitotta meg új iparág Skills Központ, amely magában foglalja építőipari szakmában. Ezen kívül, most halad át a licitálás és konzultációs folyamat felújításához az Art & Design épülete.

Ma már egy virágzó közösség egy híres kiváló. 2012-ben Somerset College volt a legjobb Továbbképzési Kollégium Somerset siker, komoly tanfolyamok minden korosztály számára.

Mi készítjük fel a tanulókat számos karrier-szerte számos ipari szektorban, a diplomások dolgoznak az oktatásban, a technológia, az egészségügy, mérnöki, tervezési és egyéb szektorok. Diákjaink dolgozott számos nagy horderejű cégek, köztük Vivienne Westwood, Per Una, Fat Face és Abercrombie and Fitch.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

Somerset College

TANULMÁNY Automotive Engineering at Somerset College és akkor férhetnek hozzá a vadi új, erre a célra épített létesítményeket. Szakterületünk a motor feltérképezése, kors ... [+]

Tanfolyam leírása

TANULMÁNY Automotive Engineering at Somerset College és akkor férhetnek hozzá a vadi új, erre a célra épített létesítményeket. Szakterületünk a motor feltérképezése, korszerű diagnosztika, gépjármű teljesítményének növeléséhez, a fejlett gépjármű-technológia és a hibrid járművek - és munkatársaink közül a legjobb az országban, amikor a tudásukat és a szakértelem.

Köszönhetően szoros munkakapcsolat az autóipar, a tanfolyamok a tökéletes felkészülés életet a való világban, és diákjaink nagyon foglalkoztatható. Célunk az egész a felszerelésében Önnek gyakorlati készségek, és akkor van esélye, hogy egy széles körű eszközök, technikák, eszközök és szoftverek. ... [-]

Egyesült Királyság Taunton
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Somerset College

A kurzus célja az, hogy segítsen fejleszteni a kreatív képességek szükségesek, hogy sikeres pályaválasztás. Ezt szem előtt tartva, a kurzus feltárja, hogy az ötletek közö ... [+]

A School of Art and Design Somerset College küzdünk intelligens fejlesztési vizuális kommunikáció. A diákok megtanulják a láthatatlan nyelvét formáját, összetételét, egyensúly, szerkezet, a ritmus és a hierarchia párosul a rendkívül látványos kommunikáció nyelve.

A kurzus célja az, hogy segítsen fejleszteni a kreatív képességek szükségesek, hogy sikeres pályaválasztás. Ezt szem előtt tartva, a kurzus feltárja, hogy az ötletek közölni kell a nyelv, képek és üzenetek.

Ez felvértezi az Ön számára a megértés és készségek működését ténylegesen a gyorsan változó és stimuláló design területén.

Tanulmányozása révén ezen a pályán, akkor kialakítására és megvalósítására:... [-]

Egyesült Királyság Taunton
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Somerset College

Ha elkötelezett abban, hogy a különbség, hogy az életét a gyermekek és a fiatalok, a tanfolyamok Bölcsőde tanulmányok a tökéletes alapot a karrierjét. ... [+]

Tanfolyam leírása

Ha elkötelezett abban, hogy a különbség, hogy az életét a gyermekek és a fiatalok, a tanfolyamok Early Childhood Tanulmányok a tökéletes alapot a karrierjét.

Úgy tervezték őket, azok számára, akik szeretnék folytatni a pályafutását Early Years ellátás, illetve akik már dolgoznak ebben a szektorban. Tehát, ha tudod, hogy a fiatalokkal való foglalkozás a szenvedély, ez a tanfolyam az Ön számára.

A tanfolyam modulokat tartalmaz a következő területeken az első évben:

A matematikai, természettudományi és a Gyermek - Nyelv, műveltség és a Gyermek - Játék és tanulás - tanulás és fejlődés - szakmai gyakorlat és a munkahelyen - Applied Social Science ... [-]
Egyesült Királyság Taunton
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Somerset College

Szeretné, hogy egy profi sminkes, dolgozik olyan helyeken, mint az Angol Nemzeti Opera és a West End színházai, vagy a BBC és az ITV és a főbb filmes produkciók rendezőkk ... [+]

Tanfolyam leírása

Szeretné, hogy egy profi sminkes, dolgozik olyan helyeken, mint az Angol Nemzeti Opera és a West End színházai, vagy a BBC és az ITV és a főbb filmes produkciók rendezőkkel, mint Steven Spielberg, Tim Burton és Danny Boyle?

Pontosan ez az, amit mi diplomások mentek elérni, és ezzel persze a biztonsági öv, van minden esélye, hogy kövessék a példát.

Ez az egyedülálló program megadja:

Egy alapos megértése a média make-up iparban. Betekintés a szerepe a sminkesek kapcsolatban színpadon, TV és film, divat szerkesztői és promóciós hajtások. A készségek és kreatív érzékkel használja a make-up, hogy kifejezzék érzelmeiket, átalakítását arcok és ábrázolják karakter. A technikai és művészi képességek teljes make-up átalakításokat. A kutatás szükséges készségek minőségének biztosítása és pontosságát karakter ábrázolása. Készségek a művészet haj munka, a karakter fejlődése, testfestés, postiche (parókát célja), protézisek. Egy átfogó portfolió munka mutatni a leendő munkáltatók. A lehetőség, hogy vállalják a munka-alapú tanulás és élő projektek a média világában. A tanítás és értékelés ... [-]
Egyesült Királyság Taunton
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Somerset College

Megalapozni a karrierjét, amelyet választott a mi Business Management kurzus. Ezek felvértezzük Önt egy sor rugalmas és átváltható szaktudás, biztosítva, hogy Ön egy való ... [+]

Tanfolyam leírása

Megalapozni a karrierjét, amelyet választott a mi üzleti menedzsment tanfolyamok. Ezek felvértezzük Önt egy sor rugalmas és átváltható szaktudás, biztosítva, hogy Ön egy valódi eszköz a munkahelyen.

Nincs olyan szervezet működik hatékonyan, kivéve, ha a munkavállalók jelentős kereskedelmi szakértelmet. A tanfolyamok felvértezzük Önt pontosan mi szükséges az kulcsfontosságú szerepet játszhat a munkahelyünk sikert. Szóval, hogy szeretnénk dolgozni, mint egy pénzember, könyvelő, marketinges, rendszergazda, HR menedzser, vagy bármilyen más szerepet, ez a kurzus a tökéletes alkalom, hogy fokozza a készségek.

Valamint a tanulás, üzleti és menedzsment révén előadások és szemináriumok, akkor fog működni a helyi munkaadók szert gyakorlati tapasztalat a valós üzleti világ. Ez épít a tapasztalat, segít létrehozni az új ismeretek, és kapsz egy kész Kapcsolatok könyvet Mire végzett. ... [-]

Egyesült Királyság Taunton
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Somerset College

A cég fejlesztésére fordított gyakorlati készségek tervezése és gyártása, a tanfolyam biztosítja az Ön számára ideális lehetőség, hogy hands-on a választott szakterületen ... [+]

Tanfolyam leírása

A cég fejlesztésére fordított gyakorlati készségek tervezése és gyártása, a tanfolyam biztosítja az Ön számára ideális lehetőség, hogy hands-on a választott szakterületen. Ön fogja használni sokféle eszközök, technikák, eszközök és szoftverek mellett laboratóriumi felszerelés. Mi több, akkor dolgozzon a szakmai alkalmasság esetén, amelyek növelik a foglalkoztathatóságot Érettségi után.

Ez alatt a kurzus, akkor lehetősége van arra, hogy vizsgálja meg egy sor területen ebben a sokszínű ágazat mérnöki. Az első évben lesz: - Nyereség a világos megértése az alapjait a mérnöki és a szükséges készségek alkalmazni ezt a tudást hatékonyan.... [-]

Egyesült Királyság Taunton
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Somerset College

Játssz a részét a jövőben a globális kommunikáció tanulmányozása révén egy alapítvány diploma vagy HNC a Elektronikus rendszerek. Ez a tanfolyam felvértezi az Ön számára ... [+]

Tanfolyam leírása

Játssz a részét a jövőben a globális kommunikáció tanulmányozása révén egy alapítvány diploma vagy HNC a Elektronikus rendszerek. Ez a tanfolyam felvértezi az Ön számára minden szükséges készségeket hogy megbizonyosodjon róla, a legmodernebb technológiát mindkét elektronikai és kommunikációs.

Úgy terveztük Alapítványunk mértékben felkészülni a karrier, mind a tervezés és működés elemei az iparág. Ez azt jelenti, fogsz dolgozni konkrét projekteken mellett a elméleti tanulást, hogy megbizonyosodjon róla, fejleszteni a megfelelő adottságokkal bármilyen munkát választja.

A kurzus modulok a következők:

Matematika - Elektromos Principles 1 - analóg elektronika - Műszer- és Méréstechnika - Digital Electronics - Engineering Design - mikroprocesszoros rendszerek - Minőségbiztosítás - Műszer technika és - Business-és Pénzügyőrség - szakmai gyakorlat és a munkahelyen - Internet Technológiák és Biztonság - Project - Network Technologies ... [-]
Egyesült Királyság Taunton
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Somerset College

Készségek fejlesztése számítástechnika és máris foglalkoztatható az egész világon. Ez iparág továbbra is növekszik, és a mi diplomát adó képzések felállítja majd a készsé ... [+]

Tanfolyam leírása

Készségek fejlesztése számítástechnika és máris foglalkoztatható az egész világon. Ez iparág továbbra is növekszik, és a mi diplomát adó képzések felállítja majd a készségek munkáltatók megkövetelik a munkaerejüket. Ennek eredményeként, Somerset College számítástechnikai diplomások élvezze a kiváló kilátások és kifizetődő karrierjük.

Az egyik megkülönböztető jegyei a program számára a munka alapú tananyaggal. Ez magában foglalja a elhelyezés egy munkáltató az első évben, és a részvétel a professzionális informatikai projekt második éve alatt. Is szerepel a rendelkezés egy elkötelezettségét a szakmai készségek, annak érdekében, hogy fokozza a foglalkoztathatóság Érettségi után. ... [-]

Egyesült Királyság Taunton
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Somerset College

Siker a területén Games Technology a folyamat kettős technikai adottságok, a kereskedelmi és kreatív know-how. Pontosan ez az, amit mi fokú programok célja, hogy felvérte ... [+]

Tanfolyam leírása

Siker a területén Games Technology a folyamat kettős technikai adottságok, a kereskedelmi és kreatív know-how. Pontosan ez az, amit mi fokú programok célja, hogy felvértezzük Önt, ami azt jelenti, hogy akkor álljon minden esélye leszállás álmai munkáját, ha lekerül Somerset College.

Ez a program magában foglalja az innovatív használata a munka-alapú tanulás, hogy segítsen szerezni a gyakorlati tapasztalat a professzionális környezetekben tanulmányai során. Első évben vállalják a szakmai gyakorlatot a munkáltató a játékok technológiai ipar, míg a második évben is egy élő játék gyártási projekt. A múltban a diákok már dolgozott a fejlődő játékok partnerekkel, mint az NHS, Mole-völgy Farmers, Brit Vöröskereszt és a Somerset Wildlife. ... [-]

Egyesült Királyság Taunton
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul