Somerset College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Található Taunton Megyei Jogú Város Somerset szívében, a South West, Somerset College széles skáláját kínálja a további magasabb szintű oktatási tanfolyamok, valamint a készségek fejlesztése egy meleg, barátságos és vendégszerető környezetben. Sikerünk önmagáért beszél fantasztikus eredményeket és nagyszerű karrier diákjaink.

Megbízó Üdvözöljük

Több mint 150 évvel Somerset College biztosította a legmagasabb szintű oktatás és képzés az ágazati szabványnak felszereléseket és eszközöket. Minden tanfolyamok célja, hogy megfeleljen a munkáltató igényeinek és hogy a készségek és ismeretek terjesztését, a munka és a foglalkoztatás.

Az ellenőrök a közelmúltban helyezett minket, mint a "jó" college "és a" kiemelkedő "számos területen. Sikerünk aránya nagyon magas, mind további és Felsőoktatási; mi campus élénk; van országos díjat számos területen, és a szakemberek az egészségügyi és szociális ellátás, design és a kreatív iparágak. Között a sok erőssége az egyre szakértelem megújuló és zöld technológiák. Része ez a mi nagy tapasztalattal rendelkeznek, és szakmai programokat, a fenntartható építés. Ez a terület a növekvő erejét a testület és képviseli a válaszunk az új technológiák, amelyek hidat számos üzleti szektorban.

Mi egy progresszív főiskolát, amely a legjobbat hozza ki minden diákjaink. Bármilyen is a választható tantárgyak, mindenki megkapja a teljes támogatást, hogy megtudja, kik is ők valójában, és törekvéseik megvalósításához és törekvéseit.

A tanfolyamok terjed több szinten, és van egy erős felsőoktatási portfóliót a kurzusokat számos területen. A diákok minden tájáról érkeznek az Egyesült Királyságban tanulni a szakon. Diákjaink velünk marad a további felsőoktatáshoz, és ismét szakmai készségeik fejlesztésére, amikor belépnek a foglalkoztatás.

Elérhetőségeink és a munkaadókkal együtt kiterjedt, és célunk, hogy a képző a választás fiatalok, felnőttek és munkáltatók Somerset. Azt akarjuk, hogy a diákok, hogy a legmagasabb szabványoknak a választott iparág, hogy így kezdik meg karrierjüket bizalommal, tudva, hogy oktatásban részesültek a legfejlettebb üzleti módszerek és technológiák.

Szintén a campus Genesis, a fenntartható építés központjában, a Hot House üzleti inkubáció egységek és a Taunton Konferencia Központ. Műemlék épületei, valamint a mi széles választékával kurzusok a Business Training területe a Kollégium, hogy a támogatást és konferenciatermek üzleti igények, hogy megelőzze. Párosulva a különböző üzleti képzések lehetőségek, a testület, tudjuk ajánlani a vállalkozások minden segítséget meg kell elérni a kellő forrásokkal és a magasan képzett munkaerő.

Rachel Davies

Principal-vezérigazgatója

Történetünk

Már az élen, hiszen 1856

Somerset College kezdte életét 1856-ben, mint a School of Art and Science, mielőtt Corporation Street, Taunton, mint a School of Art, a századfordulón. Nem volt azonban, amíg a korai 1970-es évek, hogy a School of Art egyesült a Technology Iskola és áthelyezték a Wellington Road oldalon.

Az épületek és létesítmények látod ma az eredménye egy több millió fontos beruházás, amely lehetővé tette Somerset College maradni az élvonalban További Felsőoktatási és a megyében.

Továbbra is fektessenek be a létesítmények, hogy lehetővé tegye számunkra, hogy state-of-the-art erőforrásokat minden diák és egy helyen a tanulás, amely inspirálja, akik tanulni, dolgozni, és látogasson el hozzánk. Például, szeptemberben 2013-ban nyitotta meg új iparág Skills Központ, amely magában foglalja építőipari szakmában. Ezen kívül, most halad át a licitálás és konzultációs folyamat felújításához az Art & Design épülete.

Ma már egy virágzó közösség egy híres kiváló. 2012-ben Somerset College volt a legjobb Továbbképzési Kollégium Somerset siker, komoly tanfolyamok minden korosztály számára.

Mi készítjük fel a tanulókat számos karrier-szerte számos ipari szektorban, a diplomások dolgoznak az oktatásban, a technológia, az egészségügy, mérnöki, tervezési és egyéb szektorok. Diákjaink dolgozott számos nagy horderejű cégek, köztük Vivienne Westwood, Per Una, Fat Face és Abercrombie and Fitch.

Helyszínek

Taunton

Somerset College