Hivatalos Leírás

A COLLEGE-RÓL

A South Cheshire College a Crewe és a Nantwich 16-os posztszocialista otthona, és országos szinten az egyik vezető felsőoktatási és hatodik főiskola. 2017. március 31-től pénteken a South Cheshire College összeolvadt a West Cheshire Főiskolával, hogy létrehozzon egy új Cheshire-i FE Főiskolát, amely három különböző egyetemen - a Crewe, a Chester és az Ellesmere Port közelében - nyújt tananyagokat.

Crewe-alapú campusunk egy lakónegyedben található, körülbelül 1,5 km-re Crewe városközpontjától. Tíz perc sétára van a Crewe vasútállomástól, és szoros kapcsolatokkal rendelkezik az M6-os 16-17. Kereszteződéshez.

A diákok a Crewe-alapú campusban tanulnak egész Cheshire-ből, nevezetesen Crewe, Nantwich, Alsager, Middlewich, Winsford, Sandbach és Congleton. Ők a Staffordshire-től és a Shropshire-ből is sokkal távolabbi területektől utaznak. Valóban nemzetközi programunkon keresztül a diákok a világ minden tájáról utaznak, hogy tanulmányozzák a South Cheshire College-ot.

A Főiskola elsősorban a 16-19 évesek oktatását nyújtja, de gyakornoki és egyéb munkaalapú tanulási programokat is kínál. Felsőoktatási kurzusokat és felnőttoktatási programokat is kínálunk, amelyek közül sokan hosszú szünet után visszatérnek az oktatásba.

A South Cheshire College büszke a kiválóságra és a 2016/17-es év egy másik kiemelkedő akadémiai évet jelentett, melynek során a hallgatóknak az A-szintű tanfolyamokon és a Szakmai programokon a legmagasabb fokozatú diákok számát növelték.

A hallgatók az A-szintekhez 99,7% -os átviteli sebességet értek el, 82,1% -kal a legmagasabb osztályzatok (A * -C) és 52,7% -uk elérte az A * -B osztályokat.

A hallgatók 99,6% -a bonyolította ki a kibővített diplomát, 57,4% -uk pedig a Distinction * vagy Distinction magas fokozatainak elérését.

Dél-Cheshire Főiskola dicséretet kapott a 2016-os "Jó" Ofsted minősítési ellenőrzés után, amely ismét megerősítette pozícióját a régió vezető oktatási szolgáltatójaként.

Az ellenőrök megjegyezték a "jó tanítás, tanulás és értékelés" témát, és hangsúlyozták, hogy a tanulók nagy többsége jó kiindulási pontot mutat a kiindulási pontokhoz képest, és a tanulók többsége megfelel vagy meghaladja a célértékeket.

Az ellenőrök a 16-19 tanulmányi program végrehajtását "nagyon hatékonynak" tekintették, és jól teljesítették a tanulók igényeit.

A Dél-Cheshire Főiskola olyan erős nemzetközi kapcsolatokat épít ki az oktatási intézményekkel, amelyek világszerte olyan országokban, mint Kína és Thaiföld. Ennek eredményeképpen a diákok az A-szintek, szakképzési programok és más rövidebb tanfolyamok tanulmányozására utaznak az egyetemre

A diákok otthont adnak a helyi családoknak a "Homestay" program keretében.

A South Cheshire College erős kapcsolatot tart az Oxfordi Egyetemmel és a Pembroke North központja az egyetem Pembroke College-jának.

Ugyancsak az Északnyugati Tudományos Központ az Oxfordi Egyetem Corpus Christi Főiskolájával és a Pembroke Főiskolával együttműködve.

A főiskolai hallgatók szorosan együttműködnek az Oxfordi Egyetemen a kitüntetések és a megemelkedett asszociációk program révén, amely lehetőséget kínál a személyes és a tudományos eredmények elérésére, és megadja a diákoknak azt a versenyelőnyt, amire szükségük van, amikor az ország legrangosabb egyetemeire pályázik.

A Főiskola elnyerte az elismert STEM (Science, Technology, Engineering and Maths) biztos státuszát, kiemelve a szolgáltatás minőségét. Számos egyéb díjat is kapott, köztük a Beacon státuszt, amely felismeri azokat a kiváló intézményeket, amelyek magas színvonalú oktatást és tanulást biztosítanak, valamint a befektetőket az emberek arany státuszában.

Végül a Főiskola 2010 szeptemberében megnyitott 74 millió fontot kitevő egyetem világszínvonalú létesítményeit kínálja, köztük egy hatalmas sportcsarnokot, színházat, korszerű műhelyeket, háromszintes könyvtárat és kávézóüzleteket.

A kollégium valóban csodálatos környezet, hogy jöjjön és tanuljon be. Miért választanál máshol?

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

A-levels

South Cheshire College

Dél-Cheshire College-ban a teljes munkaidőben dolgozó 16-19 éves hallgatók egyharmadát beiratkoztuk a sikeres és változatos A Level programba. Jelenleg több mint 30 A Le ... [+]

Bevezetés

Dél-Cheshire College-ban a teljes munkaidőben dolgozó 16-19 éves hallgatók egyharmadát beiratkoztuk a sikeres és változatos A Level programba. Jelenleg több mint 30 A Level tantárgyat kínálunk a tanterv területén.

2016-ban büszkén ünnepeltük tizedik évünket, hogy 99% -os vagy annál magasabb átlagot kaptunk egy A szint témában. A Kollégium következetesen kiemelkedő eredményeket ér el, a 2016-ban 99,1% -os áthaladási arányt mutatnak - 98,1% -os nemzeti átviteli sebesség fölött. Az A-szintű programot 2016-ban befejezett diákok 76,5% -a elérte az A *, A, B vagy C osztályú diákokat, 48,6% az A * -B felső osztályaiban.

A Dél-Cheshire College 75 millió fontot kitevő campusja az A Level hallgatók számára kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt a tanulás fejlesztése érdekében. A Főiskola háromszintes könyvtára több mint 16 000 könyvet, 5000 e-könyvt, több ezer online folyóiratot és cikket, 120 hálózatba kapcsolt számítógépet és helyet biztosít a csoportos és magán tanulók számára.... [-]

Egyesült Királyság Crewe Chester
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Diploma

South Cheshire College

A BTEC 3-as fokozatú kibővített oklevelek 3 A-szinttel egyenértékűek és egyetemi belépési pontokat hordoznak, így a hallgatók képesek lesznek a felsőoktatási képzésekre a ... [+]

3. szint kiterjesztett diplomamunka Dél-Cheshire-ben és a West College-ban

A kibővített diplomamunka az egyetemekkel, a munkaadókkal és a szakmai szervezetekkel együttműködve alakult ki , lehetővé téve a diákok számára, hogy készségeket fejlesszenek ki jövőbeli tanulmányaikra és foglalkoztatásukra.

A Főiskola elkötelezett az akadémiai kiválóság mellett, és sikereink mindig az országos átlag felett vannak. Ismét a 3. szintű BTEC eredményeink kiválóak voltak, és bejelentettük a 99,6% -os átviteli sebességet. A Crewe, az Ellesmere Port és a Chester szakterületén működő egyetemeken, valamint egy dedikált nemzetközi irodánál a diákok minden támogatást megkapnak, amire szükségük van, hogy gyorsan leülhessenek és kényelmesen érezhessék magukat.... [-]

Egyesült Királyság Crewe Chester
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul

Nyári Tanfolyamok

South Cheshire College

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Chester ... [+]

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Chester

[-]
Egyesült Királyság Chester
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
South Cheshire College

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Crewe ... [+]

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Crewe

[-]
Egyesült Királyság Crewe
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
South Cheshire College

Időpontok Olvasás Szállás ... [+]

Időpontok

Olvasás

Szállás

... [-]

Egyesült Királyság Crewe Chester
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

South Cheshire College

Ez egy izgalmas lehetőség a 15-19 éves gyerekek számára, hogy kipróbálják az egyetemistát az Egyesült Királyság egyik leginnovatívabb kollégiumán. A nemzetközi nevelés ga ... [+]

Tanuljon külföldi tanulmányokat a South Cheshire College-ban és a West Cheshire College-ban.

Ez egy izgalmas lehetőség a 15-19 éves gyerekek számára, hogy kipróbálják az egyetemistát az Egyesült Királyság egyik leginnovatívabb kollégiumán. A nemzetközi nevelés gazdagító és jutalmazó élményt nyújt Önnek, amely egész életében marad. Új készségeket fogsz tanulni, új kultúrákat tapasztalsz, és az elméd megnyílik a széles világba, amelyben élünk. A South Cheshire College és a West Cheshire Főiskolán két újonnan összevont, legmagasabb szintű felsőoktatási kollégiumot kínálnak, melyeket testre szabott tanulmányi programokat kínálnak tengerentúli diákoknak, testre szabva, hogy megfeleljenek az egyéneknek; a rövid, kéthetes, egész éves programoktól.... [-]

Egyesült Királyság Crewe Chester
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul

South Cheshire College Campus