Leanne Test School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Airways Aviation a nemzetközi pilótaképző akadémiák, a szimulátor / értékelő központok és az alapítványi iskolák hálózatával a nemzetközi vezető repülési képzési szervezetként működik.

Európa, Közel-Kelet, Ázsia és Ausztrália különböző helyszínein működő Airways Aviation közvetlen hozzáférést biztosít a nemzetközi légitársaságoknak a legmagasabb képzettségű és legjobban képzett kereskedelmi pilótákhoz. A 30 plusz éves világszínvonalú repülési képzési tapasztalatainknak köszönhetően a szervezet tökéletesen elhelyezhető a hazai és nemzetközi diákok támogatására, valamint a kereskedelmi pilóták keresletének gyors növekedésére világszerte.

Az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) vagy a polgári légiközlekedés-biztonsági hatóság (CASA) által felajánlott pilóta pilóták által ajánlott képzési Pathways és partnerségek használata a légiközlekedési iparággal annak érdekében, hogy magasan motivált végzős pilótáink menjenek a légi jármű pályára.

Az Airways Aviation elkötelezett a magas színvonalú oktatási és tanulási eredmények biztosításában, valamint felejthetetlen tapasztalattal a szárazföldön és a levegőben. Teljesen felszerelt, célokra épített tantermek és diákterületeket biztosítunk, és világszínvonalú repülőgépparkot tartunk fenn annak érdekében, hogy diákjaink és személyzetünk biztonságosan és bizalommal repüljen.

Helyszínek

Oxford

Address
London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire
OX5 1RA Oxford, Anglia, Egyesült Királyság

Huesca

Address
Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo
22111 Huesca, Aragon, Spanyolország

Bilinga

Address
Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit
4225 Bilinga, Queensland, Ausztrália

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: