Tante Marie Culinary Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mivel az Egyesült Királyság legrégebbi független szakácskönyv iskola, Tante Marie Kulináris Akadémia kifejlesztett egy nemzetközileg elismert híres kiváló.

Pályakezdő a Cordon Bleu Diploma minősítése és profi szakács tanfolyamok élvezze a sikeres karrier az élelmiszer az egész világon. Ezek öregdiák volna Tante Marie a térképen, mint a vezető szakácsművészet iskola és a kombináció a mi Cordon Bleu Diploma és a CTH 4. szint Diploma szakmai Culinary Arts jelenti Tante Marie diplomások a világ a lábuk, ahogy haladnak a sikeres karriert az élelmiszer .

Csakúgy, mint a szakmai főzőtanfolyamokat, Tante Marie Kulináris Akadémia széles skáláját kínálja inspiráló életmód tanfolyamok, amelyek közé tartozik a hétvégi, esti és a gyermekek főzőleckéket - minden tanítják a mi Academy tanárok a korszerű konyha.

A díjnyertes Restaurant Tante Marie ad diplomások a Cordon Bleu Diploma a platform, hogy bemutassa az újonnan elért szakmai főzési készségeket, miközben vállalkozás fizetett szakmai gyakorlatot, dolgozik a vendéglátás menedzsment képesítést. A nyilvánosság tagjai megtapasztalhatja a legjobb a Tante Marie élelmiszer, nyugodt és igényes környezetben.

Gazdag örökséggel

Képzés a világ legjobb szakácsok

Tante Marie School Cookery 1954-ben alakult az elismert szakács író Iris Syrett Woking, Surrey. Az iskola névadója Ann-Marie Taride a szerző a 1925 francia gasztronómiai biblia, 'La Cuisine valóságos de Famille' - Tante Marie hogy ő álnév.

1967 Tante Marie Iskola szakács volt lendületet, és beköltözött Woodham Ház a helység Woking. Ez ott maradt, amíg január 2015 Tante Marie Kulináris Akadémia nyitotta meg kapuit a jelenlegi helyzetben a közepén Woking - tovább folytassa az első osztályú szakács képzés és főzőleckéket e szenvedélyes élelmiszer.

Több mint 60 év Tante Marie Culinary Academy ért el nemzetközileg is elismert híres kiváló kulináris képzésben. Mi elsősorban teljesen a tanítás gyakorlati főzési készségeket a támogató és szórakoztató szakácskönyv iskola, biztosítva a diákok fejleszteni a magas szintű tudás és fegyelem szükséges főzni szép ételt a legmagasabb színvonalon.

A létesítmények

Tante Marie Kulináris Akadémia és étterem csak egy 1 perces sétára a vasútállomástól Woking, mindössze 20 percre London központjától. Az Akadémia központi, város szívében fekszik, könnyen megközelíthető a londoni Heathrow és a Gatwick repülőtérre. Kiterjedt parkolási lehetőség a közelben, és számos szabadidős létesítmények, beleértve mozi, színház és egy sor éttermek és bevásárlóközpontok.

Helyszínek

Woking

Address
Tante Marie Limited 57-61 Commercial Way,
GU21 6HN Woking, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1483 726957