Hivatalos Leírás

Mivel az Egyesült Királyság legrégebbi független szakácskönyv iskola, Tante Marie Kulináris Akadémia kifejlesztett egy nemzetközileg elismert híres kiváló.

Pályakezdő a Cordon Bleu Diploma minősítése és profi szakács tanfolyamok élvezze a sikeres karrier az élelmiszer az egész világon. Ezek öregdiák volna Tante Marie a térképen, mint a vezető szakácsművészet iskola és a kombináció a mi Cordon Bleu Diploma és a CTH 4. szint Diploma szakmai Culinary Arts jelenti Tante Marie diplomások a világ a lábuk, ahogy haladnak a sikeres karriert az élelmiszer .

Csakúgy, mint a szakmai főzőtanfolyamokat, Tante Marie Kulináris Akadémia széles skáláját kínálja inspiráló életmód tanfolyamok, amelyek közé tartozik a hétvégi, esti és a gyermekek főzőleckéket - minden tanítják a mi Academy tanárok a korszerű konyha.

A díjnyertes Restaurant Tante Marie ad diplomások a Cordon Bleu Diploma a platform, hogy bemutassa az újonnan elért szakmai főzési készségeket, miközben vállalkozás fizetett szakmai gyakorlatot, dolgozik a vendéglátás menedzsment képesítést. A nyilvánosság tagjai megtapasztalhatja a legjobb a Tante Marie élelmiszer, nyugodt és igényes környezetben.

Gazdag örökséggel

Képzés a világ legjobb szakácsok

Tante Marie School Cookery 1954-ben alakult az elismert szakács író Iris Syrett Woking, Surrey. Az iskola névadója Ann-Marie Taride a szerző a 1925 francia gasztronómiai biblia, 'La Cuisine valóságos de Famille' - Tante Marie hogy ő álnév.

1967 Tante Marie Iskola szakács volt lendületet, és beköltözött Woodham Ház a helység Woking. Ez ott maradt, amíg január 2015 Tante Marie Kulináris Akadémia nyitotta meg kapuit a jelenlegi helyzetben a közepén Woking - tovább folytassa az első osztályú szakács képzés és főzőleckéket e szenvedélyes élelmiszer.

Több mint 60 év Tante Marie Culinary Academy ért el nemzetközileg is elismert híres kiváló kulináris képzésben. Mi elsősorban teljesen a tanítás gyakorlati főzési készségeket a támogató és szórakoztató szakácskönyv iskola, biztosítva a diákok fejleszteni a magas szintű tudás és fegyelem szükséges főzni szép ételt a legmagasabb színvonalon.

A létesítmények

Tante Marie Kulináris Akadémia és étterem csak egy 1 perces sétára a vasútállomástól Woking, mindössze 20 percre London központjától. Az Akadémia központi, város szívében fekszik, könnyen megközelíthető a londoni Heathrow és a Gatwick repülőtérre. Kiterjedt parkolási lehetőség a közelben, és számos szabadidős létesítmények, beleértve mozi, színház és egy sor éttermek és bevásárlóközpontok.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Tante Marie Culinary Academy

A zászlóshajó Cordon Bleu Diploma azoknak szól, akik komolyan élnek az élelmiszerekkel, és szeretnék megtenni az első lépéseket az élelmiszerek és italok karrierje felé. ... [+]

A zászlóshajó Cordon Bleu Diploma azoknak szól, akik komolyan élnek az élelmiszerekkel, és szeretnék megtenni az első lépéseket az élelmiszerek és italok karrierje felé.

A Tante Marie Cordon Bleu Diploma egy nemzetközileg elismert képesítés, amely 1954-es létrehozása óta meghatározza a globális kulináris tréning szabványait. A teljes 3 éves oktatási év szeptembertől júliusig tart, ez a kurzus azok számára készült, akiknek kevés vagy sem a konyhában szerzett korábbi tapasztalat, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy a komfort zónájukon belül haladjanak a szakmai kulináris szakképesítés felé.

Ezzel a programmal a diákok nemzetközileg akkreditált képesítést szerezhetnek a Tante Marie és a Turisztikai és Vendéglátóipari Szövetség (CTH) által.... [-]

Egyesült Királyság Woking
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Tante Marie Culinary Academy

Ez a tanfolyam célja azoknak, akiknek korábbi tapasztalataik vannak. Ez lehet szakmai tapasztalat vagy egyszerűen főzés otthon. Akárhogy is, a kurzus gyorsabban halad elő ... [+]

A Tante Marie Intenzív Cordon Bleu Diploma alkalmas tapasztalt szakácsoknak, akik szeretnék javítani az alapkészségüket és szakképzettséget szerezni a szakácsművészetben.

A Cordon Bleu Diploma egy nemzetközileg elismert képesítés, amely 1954-es létrehozása óta meghatározza a globális kulináris tréning szabványait. Ez az intenzív kétfogásos tanfolyam ugyanazt a tantervet foglalja magában, és ugyanazt a képesítést nyújtja, mint a hároméves tanfolyamunk, de fut gyorsabb ütemben az érettebb diákoknak, akiknek korábbi tapasztalataik vannak, és képesek az intenzív tanulás nyomására reagálni.

Ezzel a programmal a diákok nemzetközileg akkreditált képesítést szerezhetnek a Tante Marie és a Turisztikai és Vendéglátóipari Szövetség (CTH) által.... [-]

Egyesült Királyság Woking
April 2019
Nappali
6 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

Tante Marie Culinary Academy

Az 1 kifejezés Cordon Bleu bizonyítvány tanfolyam alkalmas azoknak, akik szeretnének kialakítani a karrierjét az élelmiszer-és vendéglátás. ... [+]

Az 1 kifejezés Cordon Bleu bizonyítvány tanfolyam alkalmas azoknak, akik szeretnének kialakítani a karrierjét az élelmiszer-és vendéglátás.

Ezt a kurzust 1954 óta végezzük, ami a globális elismeréshez vezetett, mint az egyik legfőbb alapszintű gasztronómiai képzési program.

A Cordon Bleu Certificate kurzus magában foglalja a CTH 2. szintű diplomát a kulináris készségek, a 2. szintű díjat az élelmiszerbiztonsági és egy 1 napos Wine Course a Master of Wine, John Downes.

Amit megtanulsz

A kurzus bemutatja a professzionális konyhai környezetben való munkát, amely magába foglalja a gyakorlati készségfejlesztést, például a kés készségeket, mielőtt a szakmai szakácsművészet alapjaira lépne.... [-]

Egyesült Királyság Woking
September 2019
Nappali
2 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Tante Marie Culinary Academy

Ez a tanfolyam tökéletesen megfelel a tapasztalt szakácsoknak, akik már dolgoznak a hajó fedélzetén, és frissíteniük kell tanúsítványukat, vagy olyan szakácsoknak, akikne ... [+]

A Tante Marie Kulináriumi Akadémia örömmel jelenti be, hogy most nyújtjuk a Marine Cookery értékelését - a Ship's Cook-értékelést -, amely fontos lépés a kötelezõ Ship's Cook szakképzettségi bizonyítvány elérésében.

Ez a tanfolyam tökéletesen megfelel a tapasztalt szakácsoknak, akik már dolgoznak a hajó fedélzetén, és frissíteniük kell tanúsítványukat, vagy olyan szakácsoknak, akiknek szilárd ipari tapasztalata van, és karrierjüket kezdik a tengeren.

A Tante Marie Kulináriumi Akadémia központi Woking városában található, mindössze 20 perces vonatútra Londonból, a Waterloo-tól. Modern technikai felszereltségünk az online "virtuális tanulási környezetünkkel" (VLE) együtt azt jelenti, hogy az Akadémia ideális helyszín az akkreditáció megszerzéséhez, amire a lehető leggyorsabban és egyszerűen szükség van az MLC-nek 2006.... [-]

Egyesült Királyság Woking
May 2019
Nappali
4 napok
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Tante Marie Culinary Academy

A Tante Marie 4 hetes Essential Skills tanfolyam a világ egyik vezető ilyen típusú szakácsa. ... [+]

A Tante Marie 4 hetes Essential Skills tanfolyam a világ egyik vezető ilyen típusú szakácsa.

A tanfolyam során a diákok megtudják számos alapvető, kulináris készségek több területen a szakács. A diákok elhagyják a jó ételeket, minden alkalomra és minden környezetben.

A 2. szintű díj az Élelmiszer-biztonság Catering-ban is szerepel ebben a kurzusban, valamint a CTH 2. szintű díjat a kulináris készségek minősítés.

Amit megtanulsz

A kurzus egy szakmai konyhai környezetben való bevezetéssel kezdődik, amely magában foglalja a gyakorlati készségfejlesztést, például a kés készségeket, mielőtt az alapkészítés alapjaira lépne.... [-]

Egyesült Királyság Woking
September 2019
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul

About Tante Marie Culinary Academy