The College of Animal Welfare

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Állatjóléti Kollégium világszínvonalú oktatást és képzést kínál az állatjóléti alapértékek alapján. 1989-ben alapították, az Akadémia több mint 25 éve ünnepli világelső az állatorvosi és állategészségügyi oktatás terén.

Felismerjük, hogy az állatjólét valóban globális kérdés. Szeretettel várunk olyan nemzetközi hallgatókat, akik teljes idejű vagy online, távoktatási kurzusainkba kívánnak csatlakozni.

Ha úgy dönt, hogy velünk tanul, akkor az Egyesült Királyság egyik vezető és legmegbízhatóbb képzési szolgáltatójától szerez tudást és tapasztalatot. Ez nyugalmat biztosít Önnek, hogy elismert képesítést szerez egy elismert kollégiummal.

Küldetésünk szerint:

"Innovatív tanulási lehetőségek biztosítása az állatjólét előmozdításához"

Ezzel a módszerrel saját digitális tananyagunkat fejlesztettük ki, amely lehetővé tette az online tanfolyamokon keresztüli távoktatást, valamint az osztálytermi alapú tanulás támogatását.

Mit csináljunk?

Számos, teljesen akkreditált képesítést biztosítunk az állattenyésztés számára, beleértve az állatorvosi ápolás, állatorvosi ellátás és állatok ápolását.

Az általunk kínált tanfolyamok alkalmasak az állatorvosok, az állatok mentőközpontjainak, a kenneleknek és a tenyésztőknek dolgozó vagy önkénteseknek. Néhány tanfolyam online tanulással érhető el, és tanulmányozható az Ön hazájában, mások tanulmányozhatók az Egyesült Királyságban. Az Egyesült Királyságban működő Főiskola több mint 30 országban dolgozik, és üdvözli a diákokat a világ minden tájáról.

Helyszínek

Huntingdon

Address
The College of Animal Welfare – Administration Centre, Headland House, Chord Business Park, London Road, Godmanchester
PE29 2BQ Huntingdon, Anglia, Egyesült Királyság

Programok

Az intézmény további kínálata: