The International Summer School for Teens

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Minden nap szórakoztató

Szenvedélyesen dolgozunk a különböző kultúrákkal foglalkozó fiatalokkal, célunk az, hogy a képzeletüket szikrázzuk, és inspiráljuk őket a jövőre.

Az ISSFT a nemzetközi iskola és a Baccalaureate rendszer lelkesedése miatt született. Szenvedélyesen foglalkozunk a különböző kultúrákkal foglalkozó fiatalokkal való együttműködéssel, a képzelet szikrázásával és a jövőbeni inspirációval.

Büszkék vagyunk arra, hogy első osztályú oktatást, világszínvonalú létesítményeket és változatos tevékenységi programot valósítunk meg egy igazán inspiráló környezetben.

Egyedülálló tantervünkön keresztül ösztönözzük a szellemi kíváncsiságot, és támogatjuk diákjainkat a függetlenség és az önbecsülés egészséges érzésének fejlesztésében.

Helyünk

Az ISSFT Stirlingben, Skócia történelmi belvárosában található, 40 perces sétára Edinburgh nemzetközi repülőterétől.

Az Edinburgh repülőtér rendszeres járatokat üzemeltet a legtöbb nemzetközi légitársaság számára, és közvetlen útvonalat kínál az utasok számára, akik el akarják kerülni Londonot. A campus a skóciai Stirlingi Egyetem lenyűgöző, erdős birtokán található. Rendszeresen a világ egyik legszebb és legjobban felszerelt egyetemének is nevezik, amelyet Skócia Egyetemnek is neveznek a Sporting Excellenceért.

Szállás

Diákjaink a világ egyik legmodernebb és legkényelmesebb szállásán élnek.

Minden diákunknak van egy hálószoba, amely magában foglalja saját WC-jét, zuhanyzóját és helyét a tanulásra. Mivel a tanfolyam három hétig tart, a diákok értékelik a saját helyüket és a tiszta fürdőszobát. Azonban, csak a szobájukban vannak, hogy aludjanak, mivel a Nyári Iskola ütemterve mindennapok elfoglalják őket.

Minden szoba fürdőszobás, és hetente takarítják. Ágynemű és törölköző is biztosított.

Míg a campus a diákjaink élvezik:

 • Ingyenes Wi-Fi hozzáférés
 • Kiváló pásztori gondozás, a nap 24 órájában
 • Három frissen elkészített étel naponta
 • Minden héten takarított szobák (friss ágyneművel és törölközővel)
 • A mosodai szolgáltatás magában foglalja az ülés közepét
 • 24 órás egyetemi biztonság (beleértve a tartózkodási helyeket is)
 • Barátságos és nyugodt közösségi élet
 • Gyönyörű erdős környezet Skócia történelmi központjában

Csapatunk

Az ISSFT-nél időbe telik a munkatársak szenvedélyes munkatársainak felvétele.

Munkatársaink általában jól utazottak és széles, globális kilátásokkal rendelkeznek. Alaposan élvezzük a tinédzserekkel való munkát és a különböző kultúráink megismerését. Tapasztalataink abban rejlik, hogy képesek vagyunk hallgatni és tanítani.

Minden oktató személyzet magasan képzett és elkötelezett szakemberek, akiknek közös célja, hogy a diákjainknak való életképességüket a nyári iskola befejezése után hosszú időn belül alkalmazzák.

A szakmai képesítések közé tartoznak a következők:

 • CELTA / TEFL minősített angol tanárok
 • PGA képzett golfozók
 • LTA képzett teniszedzők
 • Mesterek / PhD diplomások
 • Iparági szakemberek, akiknek a tanítás iránti szenvedélye
 • Tapasztalataink abban rejlik, hogy képesek vagyunk hallgatni és tanítani.

Tipikus nap

Minden nap más, tele van tanulással, szórakozással és kalanddal, és soha nem unalmas.

Reggel a diákok tanulmányozzák a választott tudományos témát. Az akadémiai tárgyak közé tartozik az angol nyelv, a globális vállalkozói készség, a tanulmányi készségek, a környezeti tudomány és a jogi bevezetés.

Délután a diákok részt vesznek a választott választásában, amely általában egy sport- vagy kreatív tevékenység, amelyet a nyári hónapokban kívánnak fejleszteni. A választható tárgyak közé tartozik a golf, a tenisz, a színház, a fotózás, a kreatív kódolás és a sport vezetés

A hétvégén a diákok kirándulásokra kerülnek a skót tájékozódási pontokra. Amikor visszajön az egyetemen, sport- és művészeti műhelyeket is tart, beleértve a lovaglást, a vízi sportokat, a filmkészítést, a táncot és a harcművészeteket.

Hét nap

08:00

Hétvége

08:30

Helyszínek

Stirling

Address
Juniper Court, University of Stirling, Stirling FK9 4LA
Stirling, Skócia, Egyesült Királyság