Hivatalos Leírás

Egy egyetemi kollégium vagyunk, amely létezik a banki és pénzügyek előmozdításában, kiemelkedő oktatással és gondolkodással, az egyének, az üzleti élet és a társadalom igényeihez igazítva.

Az élethosszig tartó tanulásra összpontosítunk: az egyéneknek a tudás, a készségek és a képesítések megteremtése a karrierjük és életük során elért célok elérése érdekében.two people handshaking above table with laptoprawpixel / Unsplash

Nagyon egyszerű okból létezünk - a banki és pénzügyek előmozdítása kiemelkedő oktatással és gondolkodással, az üzleti, egyének és a társadalom igényeihez igazítva.

Az iparági vezetők, gondolkodók és közösségünk tagjai által biztosított tapasztalatok, betekintés és gondolatmenedzsment egyensúlyát biztosítjuk a mai pénzügyi világban.

És mivel 1879 óta az ágazat szívében vagyunk, kapcsolatot teremtünk és partnerségeket alakítunk ki az emberek és az üzleti élet között, amelyek hozzáférhetőbbé és érthetőbbé teszik a bankokat és a pénzügyeket, és a jobb pénzügyi képességek révén fokozzák a társadalmi befogadást.

Mi vagyunk a londoni banki intézet

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

The London Institute of Banking & Finance

Ön ambiciózus egyetemi hallgató, aki érdeklődik egy banki vagy pénzügyi karrierért? Nyári iskolánk a helyes útra állíthat. A világ egyik vezető pénzügyi, oktatási és kult ... [+]

Ön ambiciózus egyetemi hallgató, aki érdeklődik egy banki vagy pénzügyi karrierért?

Nyári iskolánk a helyes útra állíthat.

A világ egyik vezető pénzügyi, oktatási és kulturális központjában tartott programjaink növelik az ágazat ismereteit, és értékes expozíciót biztosítanak az iparágnak, miközben élvezik a nyár élénk élményét Londonban.

Válasszon a különböző hitelkockázati modulok közül, amelyek hozzájárulhatnak a jelenlegi akadémiai programhoz, vagy válasszon tanácsadói helyet egy jelentős pénzügyi intézménynél, hogy támogassa karriercéljait.

Miért tanulna velünk?

Nyári iskolánk egyedülálló tanulási élményt kínál, amely ötvözi tudományos szakértelmünket és a pénzügyi szektor főbb vállalataival való szoros kapcsolatot.... [-]

Egyesült Királyság London
July 2019
Nappali
3 - 28 napok
Campus
Bővebben magyarul