The Sheffield College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A The Sheffield College fantasztikus kapcsolat van a világ minden tájáról származó nemzetközi hallgatókkal. Angol nyelvtanfolyamainkat különféle képességekre kínáljuk (kezdőtől haladóig), és a 4 hetes intenzív üléssorozatoktól egész évig tartó tanulmányi programokig terjednek. Akár fejleszteni szeretné beszélgető angol nyelvét, akár IELTS képesítést szeretne, így további tanulmányokat folytathat, van egy igényeinknek megfelelő tanfolyam. Oktatóink teljes mértékben képzettek, és további mérföldet tesznek, hogy sikeresek legyenek a kurzusán.

Sheffield híres, hogy barátságos város, rengeteg kulturális és sporttevékenységgel rendelkezik, és ez igaz a The Sheffield College is! Mindig van valami, amiben részt lehet venni, az 5-oldalas focimeccsektől az osztályos kirándulásokig a kulturális forró pontokig, például Chatsworth, York és Manchester.

116518_3796_4_0154small.jpg

Rólunk

A hallgatók úgy dönthetnek, hogy az egyik fogadó családunknál maradnak, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy teljesen belemerüljön a brit életmódba és tisztázza angol nyelvtudását! Alternatív megoldásként bérelhet szállást a közeli lakócsarnokban az egyedi hallgatói élmény érdekében.

Akár 12 hétig, akár 12 hónapig itt tartózkodunk, biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogja a The Sheffield College .

Nézze meg üdvözlő videóunkat, hogy többet megtudjon arról, mit kínálunk itt, a The Sheffield College !

116521_Field_College01_LowRes-51.jpg

Helyszínek

Sheffield

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, Anglia, Egyesült Királyság

Sheffield

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, Anglia, Egyesült Királyság