The Sheffield College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A The Sheffield College fantasztikus kapcsolat van a világ minden tájáról származó nemzetközi hallgatókkal. Angol nyelvtanfolyamokat különféle képességekre kínáljuk (kezdőtől kezdőig haladóig), és a 4 hetes intenzív üléssorozatoktól egész évig tartó tanulmányi programokig terjednek. Függetlenül attól, hogy javítani kívánja-e a beszélgető angol nyelvét, vagy tanulmányozni szeretne egy IELTS képesítést, hogy tovább folytathassa tanulmányait, van egy igényeinknek megfelelő tanfolyam. Oktatóink teljes mértékben képzettek, és további mérföldet tesznek, hogy sikeresek legyenek a kurzusán.
Sheffield arról híres, hogy barátságos város, rengeteg kulturális és sporttevékenységgel, és ez igaz a The Sheffield College is! Mindig van valami, amiben részt lehet venni, az ötoldalú focimeccsektől kezdve az osztályos kirándulásokig a kulturális forró pontokig, például Chatsworth, York és Manchester.
Rólunk

A hallgatók úgy dönthetnek, hogy az egyik fogadó családunknál maradnak, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy teljesen belemerüljön a brit életmódba és tisztázza angol nyelvtudását! Alternatív megoldásként bérelhet szállást a közeli lakócsarnokban az egyedi hallgatói élmény érdekében.
Akár 12 hétig, akár 12 hónapig itt tartózkodunk, biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogja a The Sheffield College .

Nézze meg üdvözlő videóunkat, hogy többet megtudjon arról, mit kínálunk itt, a The Sheffield College !

Helyszínek

Sheffield

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, Anglia, Egyesült Királyság

Sheffield

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, Anglia, Egyesült Királyság