The Sheffield College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

The Sheffield College fantasztikus kapcsolataink vannak a világ minden tájáról érkező nemzetközi hallgatókkal. Angol tanfolyamaink különféle képességeket kínálnak (kezdőtől haladóig), és a 4 hetes intenzív foglalkozásoktól az egész éves tanulmányi programokig terjednek. Akár tovább akarja fejleszteni a társalgási angol nyelvét, akár az IELTS képesítés megszerzéséhez szükséges tanulmányokat, hogy továbbtanulhasson, rendelkezünk egy tanfolyammal, amely megfelel az Ön igényeinek. Oktatóink teljes mértékben képzettek, és megteszik az extra mérföldet, hogy lássák, sikerrel jár-e a tanfolyamodon. 143970_IMG_0731.JPG

Sheffield híres, hogy barátságos város, rengeteg kulturális és sporttevékenységgel rendelkezik, és ez igaz a The Sheffield College is! Mindig van valami, amiben részt lehet venni, az 5-oldalas focimeccsektől az osztályos kirándulásokig a kulturális forró pontokig, például Chatsworth, York és Manchester.

116518_3796_4_0154small.jpg

Rólunk

A hallgatók úgy dönthetnek, hogy az egyik fogadó családunknál maradnak, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy teljesen belemerüljön a brit életmódba és tisztázza angol nyelvtudását! Alternatív megoldásként bérelhet szállást a közeli lakócsarnokban az egyedi hallgatói élmény érdekében.

Akár 12 hétig, akár 12 hónapig itt tartózkodunk, biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogja a The Sheffield College .

Nézze meg Welcome videónkat, hogy többet megtudjon arról, mit kínálhatunk itt

!

116521_Field_College01_LowRes-51.jpg

Helyszínek

Sheffield

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, Anglia, Egyesült Királyság

Sheffield

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket