Hivatalos Leírás

A Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Főiskola a legmagasabb az Edinburgh-i Egyetem három főiskolájában. 12 iskola, 23.650 diák és 3.600 alkalmazott.

A méretének egyik előnye a tantárgyak és a kutatási szakterületek széles választéka. Több mint 300 egyetemi és 200 tanított posztgraduális program.

60419_Picture1.png

A Művészeti Főiskolán, a Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Főiskolán büszkék vagyunk a kutatásunk szélességére és a REF2014-ben szerzett magas fokozatokra.

Erőnkre támaszkodtunk, hogy vonzzák a nemzetközi kutatókat, és jelenleg számos jelentős kutatóközpont működik iskolánkban.

A Nemzetközi Alapítvány program egy teljes idejű, egyéves program. Úgy tervezték, hogy felkészítse Önt az Edinburgh-i Egyetem művészeti, bölcsészettudományi és társadalomtudományi diplomateremére.

Tudjon meg többet a Nemzetközi Alapítványi Programunk tanulásáról hallgatóinkról.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

University of Edinburgh

A Nemzetközi Alapítvány program egy teljes idejű, egyéves program. Úgy tervezték, hogy felkészítse Önt az Edinburgh-i Egyetem művészeti, bölcsészettudományi és társadalom ... [+]

A Nemzetközi Alapítvány program egy teljes idejű, egyéves program. Úgy tervezték, hogy felkészítse Önt az Edinburgh-i Egyetem művészeti, bölcsészettudományi és társadalomtudományi diplomateremére.

A Nemzetközi Alapítványi Programon belül minden kurzust úgy terveztek meg, hogy biztosítsa a lehető legjobb kezdetét az egyetemi tanulási tapasztalatain. A tanfolyamok előrehaladásaként tudományos, egyéni tanulmányi és értékelési követelményeik fokozatosan közelebb kerülnek azokhoz, akiket az első évfolyamon végzett tanulmánya során tapasztal.

"Az IFP felkészíti az egyetemi és társadalomtudományi egyetemi hallgatókat, miközben olyan kényelmes közösséget hoz létre, amely elősegíti a különböző tanulást. Továbbra is szoros kapcsolatban állok a barátaimmal, akiket az én időm során készítettem ebben a kurzusban. A kurzus határozottan felkészült a szigorú akadémikusokra és az önálló életre keltett felelősségre. Olyan alapot biztosított, amelyről magabiztosan meg tudtam kezdeni az első évet, a továbbfejlesztett kommunikációs készségeket, amelyeket az egyetemi pályafutásom során használtam, és lehetővé tette számomra, hogy megértsem, hogyan lehet az egyetemi tanulókörnyezetben az egyetemi lehetőségeknek leginkább felerősíteni. Az Edinburgh utcákon való sétálás elég egyszerű ahhoz, hogy egy mosolyt készítsen, és így kiváló tanulói élményt nyújt. " Feladó: Japán Az IFP-től szerzett diplomát: 2013 Jelenlegi tanulmányok: MA Nemzetközi kapcsolatok... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

International Foundation Programme Video

University of Edinburgh, International Foundation Programme (programme content)