University of Leicester Global Study Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az első hallgatói csoportot 2019. szeptemberben üdvözölve a Global Study Center (GSC) testreszabott Pathways kínál egyetemi végzettségű programok széles skálájához, valamint egy igazi tapasztalattal rendelkezik a Leicesteri Egyetemen.

A Pathway tantervet, amelyet az egyetemmel és a szigorú minőségi előírásokkal összhangban fejlesztettek ki, azon nemzetközi hallgatók számára fejlesztették ki, akik éppen a közvetlen belépési kritériumok (angol vagy akadémiai) alá esnek.

A Leicesteri Egyetem campusától rövid sétatávolságra fekvő központ ösztönzi a fejlődést, táplálja a bizalmat és támogatja az egyes hallgatók beilleszkedését az Egyesült Királyságban a hallgatói életbe.

Függetlenül attól, hogy hallgató, szülő vagy oktatási tanácsadó, a Center csapata elkötelezett amellett, hogy megadja az Ön számára a megalapozott döntés meghozatalához szükséges információkat.

Önnek előnyei lesznek

  • Egy CAS levél a vizsgálat teljes időtartamára
  • Helyszíni tudományos és hallgatói támogatási szolgáltatások
  • Hozzáférés az egyetemi létesítményekhez, beleértve a könyvtárat, a tanulmányi tereket, a számítógépes lakosztályokat és a Diákszövetséget
  • Átmeneti támogatás az alapképzésből a választott fokozatba
  • Szálláshely-tanácsadás és támogatás
  • Szeptember és januári bevitel
  • További angol nyelvű képzés az egyetem angol nyelvtanító egységén keresztül, ha szükséges128969_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg Brooke Cagle / Unsplash

Leicester városa

Mintegy 450 000 lakosú Leicester az Egyesült Királyság tizedik legnagyobb városa. Kulturálisan sokrétű város, sok nemzet képviselteti magát. Valójában a Leicester egyik útja hivatalosan az Egyesült Királyság legváltozatosabb utcája, 22 állampolgárságú üzlete és kávézója között!

Leicester története 2000 évvel nyúlik vissza, és magában foglalja a híres angol uralkodót, III. Richard királyt, akinek sírját 400 évre elvesztették, amíg a Leicesteri Egyetem régészei 2012-ben nem találták meg. Richard király sírját a Leicesteri székesegyházban látogathatják meg.

Nagy-Britannia központja csupán néhány mérföldre fekszik Leicester városától, így a város könnyen elérhető hely lehet - és nagyszerű kiindulópont Nagy-Britannia vagy Európa felfedezéséhez.

A közelben két nemzetközi repülőtér található, a East Midlands repülőtér és a Birmingham repülőtér, valamint közvetlen vasúti / autóbusz-összeköttetés mindhárom londoni repülőtérrel: Heathrow, Gatwick és Stansted. Leicesterből Londonba tartó vonatok kapcsolódnak az Eurostarhoz, amely a tenger alatt halad Franciaországba, tehát csak egy vonatváltással ebédidőben Párizsban lehet.

Helyszínek

Leicester

Address
Leicester Global Study Centre,
St George's Tower

LE1 1SW Leicester, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket