University of Southampton International Summer School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Töltsön nyáron egy világszínvonalú egyetem részévé!

Amikor csatlakozik a Nemzetközi Nyári Iskola 2019-hez, foglalja le a helyét, hogy a világszínvonalú kutatás, vállalkozás és tanulás nemzetközileg elismert központjává váljon. Négy hét, 2019. július 15. és augusztus 9. között találkozhat a hallgatókkal és a személyzetgel, akik a Southamptoni Egyetemet világszerte a 100 legjobb egyetemnek teszik.

A diákokkal és a személyzet tagjaival a világ minden részéről az osztályteremben, miközben a legmodernebb egyetemi felszereltségünket kihasználjuk, vagy amíg kényelmesen tartózkodik a kényelmes lakóhelyén, barátokat fogsz szerzett és tapasztalatokat szerez, hogy egyedülálló legyen .

Fedezheti fel az Egyesült Királyságot és kultúráját és örökségét - mind az osztályteremben, mind az úton zajló izgalmas tanulmányokon keresztül a sok kirándulásra és kirándulásra.

Az Egyesült Királyság egyik legmagasabb egyetemének százéves hagyományából gyökerező kulturális élményt örömmel elviszi.

"Élveztem a pihentető légkört, az életmódot és a briteket", Jasmine - Előző nyári iskolai tanuló128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Helyi információk

Southampton a legnagyobb város Hampshire déli partján, Hampshire szertartásos megyében.

Londontól 75 mérföldre találhatóak; Portsmouth városától 19 mérföldre és Winchestertől 12 mérföldre. Mi csak néhány percre van az új erdő nemzeti parktól, amely 219 négyzetkilométernyi gyönyörű park és erdő. Délnyugat-Hampshire nagy része gyönyörű vidéki terület, amely Délkelet-Wiltshire-be és Dorset keleti irányába terjed ki. Mi is nagyon közel vagyunk a Stonehengehez, amely a világ egyik csodája és Európa legismertebb őskori emlékműve.

Southampton lakossága körülbelül 220.000, és az Egyesült Királyság egyike a leginkább zöld és kellemes nagyvárosi területek. Southamptonnak saját repülőtér és gyors vasúti összeköttetése van Londonba és az Egyesült Királyság többi részébe. Mivel a déli parton találjuk a Carnival UK otthont, és a világ legnagyobb tengerjáró hajói vannak, rendszeresen látogatnak minket.

Southampton is a Southampton Football Club otthona, amely a Premier League és a The Hampshire County Cricket Club otthona, a The Ageas Bowl versenye.

A West Quay bevásárlóközpont Southampton városának szívében található, ez egy 800 000 négyzetméternyi üzlethelyiség, amely 150 üzletet foglal magában, köztük John Lewis, Marks és Spencer, Apple és Hollister.

Helyszínek

Southampton

Address
University of Southampton
University Road
Southampton
SO17 1BJ
United Kingdom

Southampton, Anglia, Egyesült Királyság

Programok