Hivatalos Leírás

Töltsön nyáron egy világszínvonalú egyetem részévé!

Amikor csatlakozik a Nemzetközi Nyári Iskola 2019-hez, foglalja le a helyét, hogy a világszínvonalú kutatás, vállalkozás és tanulás nemzetközileg elismert központjává váljon. Négy hét, 2019. július 15. és augusztus 9. között találkozhat a hallgatókkal és a személyzetgel, akik a Southamptoni Egyetemet világszerte a 100 legjobb egyetemnek teszik.

A diákokkal és a személyzet tagjaival a világ minden részéről az osztályteremben, miközben a legmodernebb egyetemi felszereltségünket kihasználjuk, vagy amíg kényelmesen tartózkodik a kényelmes lakóhelyén, barátokat fogsz szerzett és tapasztalatokat szerez, hogy egyedülálló legyen .

Fedezheti fel az Egyesült Királyságot és kultúráját és örökségét - mind az osztályteremben, mind az úton zajló izgalmas tanulmányokon keresztül a sok kirándulásra és kirándulásra.

Az Egyesült Királyság egyik legmagasabb egyetemének százéves hagyományából gyökerező kulturális élményt örömmel elviszi.

"Élveztem a pihentető légkört, az életmódot és a briteket", Jasmine - Előző nyári iskolai tanuló106200_rsz_adobestock_1286147981.jpg

Helyi információk

Southampton a legnagyobb város Hampshire déli partján, Hampshire szertartásos megyében.

Londontól 75 mérföldre találhatóak; Portsmouth városától 19 mérföldre és Winchestertől 12 mérföldre. Mi csak néhány percre van az új erdő nemzeti parktól, amely 219 négyzetkilométernyi gyönyörű park és erdő. Délnyugat-Hampshire nagy része gyönyörű vidéki terület, amely Délkelet-Wiltshire-be és Dorset keleti irányába terjed ki. Mi is nagyon közel vagyunk a Stonehengehez, amely a világ egyik csodája és Európa legismertebb őskori emlékműve.

Southampton lakossága körülbelül 220.000, és az Egyesült Királyság egyike a leginkább zöld és kellemes nagyvárosi területek. Southamptonnak saját repülőtér és gyors vasúti összeköttetése van Londonba és az Egyesült Királyság többi részébe. Mivel a déli parton találjuk a Carnival UK otthont, és a világ legnagyobb tengerjáró hajói vannak, rendszeresen látogatnak minket.

Southampton is a Southampton Football Club otthona, amely a Premier League és a The Hampshire County Cricket Club otthona, a The Ageas Bowl versenye.

A West Quay bevásárlóközpont Southampton városának szívében található, ez egy 800 000 négyzetméternyi üzlethelyiség, amely 150 üzletet foglal magában, köztük John Lewis, Marks és Spencer, Apple és Hollister.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

University of Southampton International Summer School

Amikor csatlakozik a Nemzetközi Nyári Iskolához, 2019-ig, akár hat izgalmas témát is tanulmányozhat a négy hét alatt, amellyel velünk van. Mindegyik témát a Southamptoni ... [+]

Csatlakozz hozzánk egy nyáron a brit kultúrához, és fedezze fel világszerte vezető kutatásainkat.

Amikor csatlakozik a Nemzetközi Nyári Iskolához, 2019-ig, akár hat izgalmas témát is tanulmányozhat a négy hét alatt, amellyel velünk van. Mindegyik témát a Southamptoni Egyetem egyetemi tanárainak egy nemzetközileg elismert tagja látja el, aki számos lelkes posztgraduális kutatónkkal együttműködik. Három érdekes és interaktív tantermi ülésen bemutatják Önt a választott témájuknak, elmagyarázva, hogy miért fontos számukra, és betekintést nyújthat a világszínvonalú kutatási környezetbe.

Megtalálja, hogy minden téma egy barátságos és vonzó élmény: általában 15-20 fõs diákonként csoportokban tanul, így jó munkakapcsolatokat lehet kialakítani, és lehetõsége van az osztályban való részvételre és megbeszélésre.... [-]

Egyesült Királyság Southampton
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul