West London English School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

WLES

West London School angol egy privát nyelviskola egy híres kiváló színvonalú oktatási és kínál olyan környezetet, hogy a barátok és élvezze a vibráló város London.

Az iskola található Ealing Broadway mellett, a történelmi Ealing Studios, amely már felelős számos klasszikus filmek 1930 óta, részt vesz a legújabb kiadások, mint a „Notting Hill”, „Shaun of the Dead” és „I Give It Egy év'.

Az iskola közel van számos üzlet, kávézó és számos park. Ez csak egy rövid sétára a metróállomástól, ahonnan el lehet jutni a látnivalók London központjában mindössze 30 perc alatt. Ez egy nyugodt és barátságos hely a diákok, de még mindig elég közel, hogy az izgalom London kínál.

Angol nyelv tanfolyam akkreditált a British Council és a jelenleg felkínált általános angol Cambridge angol nyelvvizsga előkészítő, Academic IELTS nyelvvizsga előkészítő, társalgás, angol szakembereknek, üzleti angol és angol nyári tanfolyamok, valamint a Private English Lessons és Junior Program.

Hallgatói visszajelzések megerősíti, hogy a tanulók kap valódi elégedettséget élvezete és a tanulmányaikat WLES és átveheti tanulmányi, kulturális és társadalmi szempontból a tapasztalat. Elkötelezett tanári csapat mindent megtesznek azért, hogy segítsen megvalósítani a törekvéseit.

WLES biztosítja a meleg és barátságos környezetben a vizsgálatok. A lelkes és elkötelezett munkatársak aktívan támogatja a diákok idejük alatt az iskola, segítséget nyújt a gyakorlati igényeit, beleértve a nappali, a finanszírozás, egészségügyi, szociális és személyi kérdések.

WLES

Miért minket válasszon?

Az osztályok legfeljebb 12 diák, képesek vagyunk nyújtani a személyes szolgáltatást és kiváló ár-érték, ahol a tanárok a diákok figyelmét szükségük, hogy elérjék céljaikat.

Itt az iskolában van néhány igen támogató és hozzáértő angol tanár az Egyesült Királyságban, akik mind teljesen képzett és több éves tanítási tapasztalattal. Tanáraink büszkék a saját tanfolyamokat és mindig alkalmazkodni osztályok igényei és preferenciái a diákok, hogy biztosítsák tudnak tanulni és javítani gyorsan.

Mi határozza meg Nyugat-London School angol mellett más angol iskolákban Londonban munkatársaink; Minden munkatársunk barátságos, segítőkész és megközelíthető. Ezek segítségével sok szempontból a tanulmányok, nyisson bankszámlát, találni valahol élni, választott a helyes utat, a vízumkérelem vagy bármely más kérdések a hallgatók szembesülnek tanulmányaik során Londonban.

West London School English mi biztosítja, hogy minden diákunk van egy nagy élmény során időt Londonban, és lehetővé teszi a diákok tanulni, élvezni és elérjék a legjobb. Kínálunk diákjaink kizárólagosság és a magas színvonalú tanítás amely kiváló szolgáltatásokkal és ár-érték arányt, és ezért azt javasoljuk, hogy válassza West London School angol.

WLES

Tanuló élet

Sok diák útjukat London, hogy tanulmányozza a nyelviskola nagy változást jelent az életmód. Rendkívül fontos tehát, hogy a nyelviskola kínál szakértői segítséget és útmutatást minden szempontból diákélet.

Még mielőtt a külföldi diákok érkeznek az Egyesült Királyságban a csapat keményen dolgozik a nevükben, hogy minden jól megy való megérkezésekor az Egyesült Királyságban.

A csapat jól tudják, hogy a hallgatók tanulmányi siker a nyelviskola gyakran attól függ, hogy a kényelem a saját környezetében, és képesek olyan problémák leküzdésére lehet.

London ereje és sikere származik a sokszínűség és egyedülálló keveréke a kultúrák. A város folyamatosan változik - megtartva egyfajta hagyomány, ugyanakkor átfogó új.

Diákélet Londonban nem csak a meg-vizsgálat - ez a barát csinál, és az időt tölt feltárása az egyik legérdekesebb város a világon.

Helyszínek

London

Address
Shaftesbury House,
49 – 51 Uxbridge Road, Ealing

W5 5SA London, Anglia, Egyesült Királyság