Hivatalos Leírás

WLES

West London School angol egy privát nyelviskola egy híres kiváló színvonalú oktatási és kínál olyan környezetet, hogy a barátok és élvezze a vibráló város London.

Az iskola található Ealing Broadway mellett, a történelmi Ealing Studios, amely már felelős számos klasszikus filmek 1930 óta, részt vesz a legújabb kiadások, mint a „Notting Hill”, „Shaun of the Dead” és „I Give It Egy év'.

Az iskola közel van számos üzlet, kávézó és számos park. Ez csak egy rövid sétára a metróállomástól, ahonnan el lehet jutni a látnivalók London központjában mindössze 30 perc alatt. Ez egy nyugodt és barátságos hely a diákok, de még mindig elég közel, hogy az izgalom London kínál.

Angol nyelv tanfolyam akkreditált a British Council és a jelenleg felkínált általános angol Cambridge angol nyelvvizsga előkészítő, Academic IELTS nyelvvizsga előkészítő, társalgás, angol szakembereknek, üzleti angol és angol nyári tanfolyamok, valamint a Private English Lessons és Junior Program.

Hallgatói visszajelzések megerősíti, hogy a tanulók kap valódi elégedettséget élvezete és a tanulmányaikat WLES és átveheti tanulmányi, kulturális és társadalmi szempontból a tapasztalat. Elkötelezett tanári csapat mindent megtesznek azért, hogy segítsen megvalósítani a törekvéseit.

WLES biztosítja a meleg és barátságos környezetben a vizsgálatok. A lelkes és elkötelezett munkatársak aktívan támogatja a diákok idejük alatt az iskola, segítséget nyújt a gyakorlati igényeit, beleértve a nappali, a finanszírozás, egészségügyi, szociális és személyi kérdések.

WLES

Miért minket válasszon?

Az osztályok legfeljebb 12 diák, képesek vagyunk nyújtani a személyes szolgáltatást és kiváló ár-érték, ahol a tanárok a diákok figyelmét szükségük, hogy elérjék céljaikat.

Itt az iskolában van néhány igen támogató és hozzáértő angol tanár az Egyesült Királyságban, akik mind teljesen képzett és több éves tanítási tapasztalattal. Tanáraink büszkék a saját tanfolyamokat és mindig alkalmazkodni osztályok igényei és preferenciái a diákok, hogy biztosítsák tudnak tanulni és javítani gyorsan.

Mi határozza meg Nyugat-London School angol mellett más angol iskolákban Londonban munkatársaink; Minden munkatársunk barátságos, segítőkész és megközelíthető. Ezek segítségével sok szempontból a tanulmányok, nyisson bankszámlát, találni valahol élni, választott a helyes utat, a vízumkérelem vagy bármely más kérdések a hallgatók szembesülnek tanulmányaik során Londonban.

West London School English mi biztosítja, hogy minden diákunk van egy nagy élmény során időt Londonban, és lehetővé teszi a diákok tanulni, élvezni és elérjék a legjobb. Kínálunk diákjaink kizárólagosság és a magas színvonalú tanítás amely kiváló szolgáltatásokkal és ár-érték arányt, és ezért azt javasoljuk, hogy válassza West London School angol.

WLES

Tanuló élet

Sok diák útjukat London, hogy tanulmányozza a nyelviskola nagy változást jelent az életmód. Rendkívül fontos tehát, hogy a nyelviskola kínál szakértői segítséget és útmutatást minden szempontból diákélet.

Még mielőtt a külföldi diákok érkeznek az Egyesült Királyságban a csapat keményen dolgozik a nevükben, hogy minden jól megy való megérkezésekor az Egyesült Királyságban.

A csapat jól tudják, hogy a hallgatók tanulmányi siker a nyelviskola gyakran attól függ, hogy a kényelem a saját környezetében, és képesek olyan problémák leküzdésére lehet.

London ereje és sikere származik a sokszínűség és egyedülálló keveréke a kultúrák. A város folyamatosan változik - megtartva egyfajta hagyomány, ugyanakkor átfogó új.

Diákélet Londonban nem csak a meg-vizsgálat - ez a barát csinál, és az időt tölt feltárása az egyik legérdekesebb város a világon.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

West London English School

Az angol nyári tanfolyamok nagyszerű módja, hogy javítsa a angol nyelvtudást, míg feltárása minden, amit London kínál ezen a nyáron. Van két csomag áll a diákok, akik sze ... [+]

A Angol nyári kurzusok nagy utat, hogy javítsa az angol nyelvtudást, míg feltárása minden, amit London kínál ezen a nyáron. Van két csomag áll a diákok, akik szeretnék felfedezni és megtapasztalni London, a tőke az Egyesült Királyság és az egyik legnagyobb város a világon.

Angol nyelvi nyári egyetem (opció) Általános angol Full-time - 4 hét Szállás fogadó család bed & breakfast egyágyas / kétágyas szoba (egy utas) Szociális program legalább 4 aktuális 4. Nagy Británia túrák Airport pick up a Heathrow vagy a Gatwick *

Ár: £ 1545

Angol nyelvi nyári egyetem (B opció) Általános angol Full-time - 4 hét Közös szállást önálló szoba (2 fő) * Szociális program legalább 4 aktuális 4. Nagy Británia túrák Airport pick up Heathrow vagy a Gatwick * ... [-]
Egyesült Királyság London
Augusztus 2019
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

West London English School

A IELTS előkészítő tanfolyam bemutatja, hogy a különböző részein a teszt, és adja meg a technikákat meg kell elérni a teljes potenciálját. Ezek a technikák közé tartozik: ... [+]

Tudományos IELTS egy nemzetközileg elismert teszt, amely felhasználható belépési követelmény egyetemre az Egyesült Királyságban. Azt is gyakran szükség vízumkérelmek és az emberek bemegy adott tudományterületen, mint a gyógyszer. Ha veszel egy IELTS tesztet, az eredmény egy formájában a zenekar szerzett 1-9. Amikor felveszi a kapcsolatot az egyetem, azt fogja mondani, a banda meg kell elérni, hogy beiratkozik a tanfolyamok.

Itt van egy durva becslést arra, IELTS zenekar:

C2 / 9 / CPE (Proficiency) C1 / 7-8 / CAE (Advanced) B2 / 5,5-6,5 / FCE (First) B1 / 4 - 5 / PET Körülbelül során

A IELTS előkészítő tanfolyam bemutatja, hogy a különböző részein a teszt, és adja meg a technikákat meg kell elérni a teljes potenciálját. Ezek a technikák közé tartozik: jegyzetelő előadások; futást és olvas tudományos szövegek nagy sebességgel; írásban akadémiai beszámolók és esszék; beszél folyékonyan és bizalom; és bővül a tudományos szókincs. Egyaránt kínálunk teljes idejű intenzív IELTS tanfolyam és hosszabb részidős tanfolyamok.... [-]

Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
2 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul
West London English School

Az általános angol órák célja, hogy segítsen javítani a képességét, hogy használja és ért angolul. Ezek az osztályok magukban foglaló beszéd, szövegértés, olvasás és írás ... [+]

A Általános angol osztályok célja, hogy segítsen javítani a képességét, hogy használja és ért angolul. Ezek az osztályok magukban foglaló beszéd, szövegértés, olvasás és írás; és ők is segít fejleszteni a nyelvtant és a szókincset.

Minden tanfolyam alapja egy másik tankönyv, amely megváltoztatja minden távon, és magában foglalja a lépcsős olvasó, megfelelő a szint. Ezek teszik ki a legkülönbözőbb témák többek között: a szabadság, étel és ital, sport, kultúra, munka, közlekedés, és a szórakozás. Mi biztosítja az egyes anyagok ingyenesen, hosszától függően a kurzus.

Kínálunk akár hét szint Általános angol:

Előzetes / A1 Pre-Intermediate / A2 / KET Köztes / B1 / PET Felső-Intermediate / B1 - B2 / FCE Cambridge angol First (FCE) / B2 / FCE Cambridge angol Advanced (CAE) / C1 / CAE Cambridge English Proficiency (CPE) / C2 / CPE ... [-]
Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
1 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul
West London English School

Üzleti angol osztályok célja, hogy segítsen szerezni a készségek és bizalom van szüksége, hogy hatékonyabban kommunikáljanak a munkahelyen. ... [+]

A Üzleti angol osztályok célja, hogy segítsen szerezni a készségek és bizalom van szüksége, hogy hatékonyabban kommunikáljanak a munkahelyen.

Minden tanfolyam alapja egy tankönyv megfelelő a szint. A tanárok is bázis tanulságok igényei köré a csoportból, és hasznosítani anyagok autentikus forrásból, például folyóiratok, újságok, videók és podcastok. Mi biztosítja az egyes anyagok ingyenesen, hosszától függően a kurzus.

Tanfolyamaink használjon kommunikatív módszert, ami azt jelenti, van egy nagy hangsúlyt fektet a beszéd és képességeit. Ezek célja, hogy segítsen kifejezni magát több folyékonyan és magabiztosan kommunikáció során az ügyfelekkel és a kollégákkal különböző szinteken és a különböző munkahelyi helyzetekben.... [-]

Egyesült Királyság London
Augusztus 2019
Nappali
4 - 12 hetek
Campus
Bővebben magyarul