Walsall College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért érdemes a Walsall College?

A Walsall College, akkor kap egy csodálatos és páratlan lehetőséget, hogy megtapasztalják élő és tanulás az Egyesült Királyságban az egyik legnagyobb West Midlands kormány által finanszírozott kollégiumok. A campus a legkorszerűbb, felajánlás: 4 szakember tanulás pakli mellett a Learning Resource Centre; a tornaterem; fodrászat és szépségszalon, étteremmel és 3 diák kávézók; és ingyenes wi-fi az egész campus. Tapasztalt, képzett tanárok mind anyanyelvű első fokú és elkötelezett a kiválósági minden diák. Ezen kívül van egy külön International Team, akik azért vannak, hogy kínál támogatást és segítséget semmit van szükség, beleértve az utazás megszervezése, a vízumok (mi UK Border Agency rendkívül megbízható szponzorok), regisztráció az orvos, a rendőrség regisztráció és bankszámlanyitás ! Mi egy díjnyertes főiskola!

AoC Beacon Award győztese hatékonyság révén hatékony felhasználása Technológiai További Education and Skills, így nem meglepő, hogy van ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel a campus Matrix Excellence Awards & Black Country Minőségi Díjat Careers oktatás, információk, tanácsok és útmutatás (Gold Standard) LSIS vezető a tanuló Voice Awards 2 dicséretben. Meghallgatjuk, amit a tanulók akar és igényeik kielégítésére.

Mintegy Walsall

Walsall egy élénk és kulturálisan sokszínű város közelében található, Anglia második legnagyobb városa, Birmingham Utazási egyszerű és Walsall mindössze 15 perces vonatútra a Birmingham, amely a Nagy-Britannia második legnagyobb városa A Birmingham lesz felfedezni a Bull Ring Shopping Centre, amely az egyik legnagyobb bevásárló központja az Egyesült Királyságban, és a rengeteg üzlet, butikok és éttermek Központi elhelyezkedése biztosítja, hogy mozog a Midlands egyszerű, történelmi városok, mint például a Stratford-upon-Avon és Warwick kevesebb mint egy óra alatt elérhető Mi is csak körülbelül 1 órányira London és 1 óra távolságra Manchester vonattal Te soha nem lesz rövid a dolgom, mivel szinte végtelen lehetőségek a sport, a szórakozás és utazás

Milyen diák mondott rólunk

"A támogatás kaptam a nemzetközi csapat kiváló, nagyon barátságos, és sokat segített." "A tanárok nagyon türelmes, és segítik a diákokat sokat." "Én nagyon örülök, hogy tanult a főiskolán, hogy segített nekem, hogy megszokja az angol életmód egyetem megkezdése előtt." "Walsall Főiskola biztosítja a változatos, kreatív és hasznos angol tanfolyam a diákok."

Lakossági IELTS program

Ha szeretné, hogy jöjjön az Egyesült Királyságban és tanulni egy rövid angol nyelvű program, akkor mi van a tanfolyam az Ön és az iskola vagy főiskola. Jelenleg fut egy sor angol nyelv programok 8 hét IELTS programokat előre ülések angol előkészítő egyetemi tanulmány az év folyamán. Kínálunk szabott lakossági csomagok diákcsoportok iskolák és főiskolák a világban. Az angol nyelvi programok testreszabható 4-8 hét függ a szükség. Azt is gondoskodik IELTS vizsga befejezését követően a kurzus.

Segítünk Önnek:

segítő leveleket szükséges csoportos vízum, megszervezése csoport repülőtéri transzfer szolgáltatások, találni host családok étkezést tartalmazza intézi a szociális útvonal szervezése busz halad vagy bármilyen más szükséges támogatást

A csoport 36 fővel Thaiföld a közelmúltban látogatott Walsall College 8 hétig tanul egy angol nyelvi programot. Találtunk szállás az egyes diákok és a tanárok a DBS ellenőrzött helyi családok, aki megtalálta a tapasztalat élő fogadó családok értékes részét kulturális megértés a brit kultúra. Minden diák is részt vesz egy IELTS (International English Language Testing System) angol vizsga végén a kurzus, mivel úgy döntöttek, Cambridge, mint a vizsgaközpont, a végén a vizsga ünnepelte egy kirándulás.

Dr Choksaurin Jitchoknimit, IELTS felkészítő tanfolyam projektmenedzsere Samufprakarn Nagyboldogasszony Iskola Thaiföld nyilatkozott; "A tanfolyam nagyon jó, és felkészíti a tanulókat a IELT vizsgálatokat lesz szükségük ahhoz, hogy menjen fel egyetemre. Egy csoport diák jött ide tavaly láttuk jó eredményeket, ezért úgy döntöttünk, hogy egy másik csoport mellett ebben az évben. A campus nagyon meggyőző itt, jó tanuló diákok számára használható. Csakúgy, mint a tanulás, a diákok éltek szép fogadó családok és kaptak egy igazi élmény a brit kultúra. "

Helyszínek

Walsall

Address
Walsall College
Wisemore Campus, Littleton Street West

Walsall, Anglia, Egyesült Királyság