Waltham International College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Látomás

Az emberek életének javítása és fejlesztése az egész közösségben és a különböző kultúrákban a megfizethető és elérhető szakmai oktatás és képzés biztosítása révén egy befogadó környezetben.

Küldetés

Ahhoz, hogy kiváló minőségű oktatást kapjon, kiváló sikerességgel hasonlítsa össze a nemzeti referenciaértéket és más hasonló intézményeket, és törekedjen:

  • Kevert tanulás biztosítása a továbbképzéshez és a felsőoktatáshoz
  • Bővítse a felsőoktatás kínálatának körét
  • Folyamatosan javítani kell a minőségbiztosítási folyamatokat és meg kell őrizni az akadémiai szabványokat az ellenőrzési és felülvizsgálati szervek kereteinek megfelelően és a szervezet elvárásait
  • Aktívan tárja fel és fejlessze az elektronikus és interaktív tanítási, tanulási és értékelési stratégiákat és erőforrásokat, amelyek elősegítik a digitális műveltséget, és javítják vagy erősítik a hallgatói élményt.
  • A Skill Funding Agency (SFA) elsődleges szolgáltatójává váljon, hogy felajánlja a fejlett tanulói kölcsön nyújtást.

Miért WIC

2010-ben alakult, a Waltham International College alternatív szolgáltatóként további és felsőoktatási programok alapján Barking, East London. 2015 áprilisában a WIC megváltoztatta helyiségét, és Birminghamből Barkingba, Essexbe költözött. A WIC jelenleg 7th Floor, a Crown House, a Linton Road, a Barking Essex IG11 8HG

A kollégium széles skáláját kínálja a belépési szinttől a 7. szintig a Business Management, az Egészségügyi és Szociális gondozás, a Gyermekgondozás és a Szépség területén. A kollégium teljesen finanszírozott programokat (a Felnőttképzési Költségvetés) és gyakornoki programokat kínál. Integráljuk a tanulók tehetségét személyes szemléletekkel és törekvéseikkel, hogy támogassák őket abban, hogy saját sikereik szerzővé váljanak.

A Főiskola elkötelezett abban, hogy kiváló minőségű oktatási szolgáltatásokat nyújtson az összes tanuló számára a háttértől függetlenül, innovatív oktatási és tanulási módszerek segítségével, amelyek felkészítik azokat a modern világgazdaságon belüli képességekkel.

Helyünk

Waltham International College Barking szívében található. Barking egy külvárosi város Angliában, és része a London Borough of London Barking és Dagenham. 14,8 km-re (14,2 km) a Charing Crosstól keletre, és egyike a londoni tervben szereplő 35 fő központnak. Történelmileg halász és agrár település volt Essex megyében, és ősi plébániát alakított ki. Gazdasági történelmét a piac kertészeti és ipari fejlődésének a Temze folyó melletti déli irányába való elmozdulása jellemzi. A 20. századi londoni külvárosi növekedés részeként a Barking jelentősen bővült és nőtt a népességben, elsősorban a londoni megyei önkormányzat Becontree-i birtokának alakulása miatt az 1920-as években, és 1931-ben városi önkormányzat lett. Nagy-London 1965-ben.

Waltham International College a 7. emeleten található Crown Houseben található, és földalatti, túlfutó, C2C vasúthálózattal és számos buszjárattal elérhető. A kollégium egy 1 perces sétára található a Barking metró, a földalatti és a buszpályaudvartól. A Barking állomás a kerületben, a Hammersmith és a C2C vonalon van gyakori és gyors szolgáltatás London központjától és a Barkingtól keletre fekvő területektől.

A kollégium jól kapcsolódik a környező londoni városhoz a számos buszjárattal, amely átmegy Ilfordon. A buszmegállók közel vannak a kollégiumhoz. Különösen hasznosak a 287,366, az EL1, a 169 és a 238-as szolgáltatások.

Helyszínek

Ugató

Address
Ugató, Anglia, Egyesült Királyság