SuperSkilz

Bevezetés

Hivatalos Leírás

SuperSkilz: Kik vagyunk?

SuperSkilz a szolgáltató az online készségek fejlesztése. A tanúsítás területek nagysága: CompTIA, Microsoft, Cisco, Citrix, EC-Tanács, EMC2, VMware, Adobe, az SAP és a PMI. Tanúsítási tanfolyamok vezethet munkahelyek IT Security, IT törvényszéki nyomozás, biztonsági elemzés, adatbázis, adatbázis adminisztráció, Network Engineering, Graphic Design, behatolás tesztelés, adatközpont menedzsment, projekt menedzsment, Műszaki Administration, rendszerfelügyeletrõl, Microsoft Office szakirányok, IT Management , és így tovább.

Küldetésünk igen egyszerű ... megváltoztatni a hétköznapi emberek életét, segítve őket, hogy megszerezzék a rendkívüli képességek, amelyek képessé teszik őket.

Mi egy kicsit különbözik a többi képzési szolgáltatók. Nem látjuk készségek a hagyományos módon, hanem szuperhatalom, amely megváltoztathatja az életét, hogy nem csak az emberek, hogy van nekik, de a körülöttük.

A mi szemünkben a mamának, aki döntött, hogy fokozza a képességeit, hogy jobb munkát, és neki gyermekeket egy jobb minőségű élet egy szuperhős. Ő is egy szuperhős, hogy a gyerekei, a család és a barátok.

A SuperSkilz biztosítunk hétköznapi emberek számára az eszközöket, hogy legyen szuper.

Szóval mit vársz? Kap néhány SuperSkilz ... megváltoztathatja az életed ... lesz egy szuperhős!

Helyszínek

UK Online

Address
SuperSkilz
133 Houndsditch

EC3A 7BX UK Online, Egyesült Királyság

Programok

Az intézmény további kínálata: