UNICAF - ACCA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Unicaf Egyetem egy Afrikai független, elismert egyetem, amely egyesíti a legjobb elemeit nemzetközi oktatás, kiváló minőségű, nemzetközileg elismert képesítést.

Az egyetem ág campusok és vagy tanulási központok 9 különböző afrikai országokban, valamint regisztrált és jóváhagyta a Nemzeti Felsőoktatási Tanács (NCHE) Malawiban és a Felsőoktatási Hatóság Zambia (HEA).

Unicaf Egyetem folytat oktatási kiválóság, a diákok teljesítménye és elégedettsége a folyamatosan javuló akadémiai környezetben. Az egyetem célja, hogy a vezető egyetemi szub-szaharai Afrikában, elismerik a kiemelkedő hozzájárulását a tanítás, tanulás és a kutatás.

A Unicaf Egyetem egyetemen a diákok a lehetőséget, hogy keresni magas színvonalú, nemzetközileg elismert képesítést egy nagyon alacsony áron. Unicaf Egyetem Célja, hogy a diákok a lehetőséget, hogy növeljék a tudás és a személyes készségek, szakmailag fejlődni és épít az életét azok álmodnak.

Unicaf Egyetem A szálloda teljesen online programok, valamint a kínált programok révén blended learning annak egyik egyetemen és tanulási központokat. Ezen kívül fióktelepénél egyetemen a diákok a képesség, hogy a face-to-face ülés és élvezhetik a számos szolgáltatást, mint a hozzáférés a digitális könyvtárak, előadások, szemináriumok és számos társadalmi tevékenység.

A University kihasználja UNICAF„S partnerség nemzetközileg akkreditált egyetemek, mint például a University of South Wales, a University of Nicosia és Marymount California Egyetem, hogy versenyképes, nemzetközileg akkreditált online fok megfizethető áron. A diákok is részesülhetnek az on-campus tanfolyam által kínált Unicaf Egyetem is.

UNICAF az egyik legbőkezűbb ösztöndíj programok állnak rendelkezésre. A program támogatja a diákok, amelyeknek székhelye Afrikában és lehetőséget biztosít tanulmányok felé különféle távoktatási képzési programok által megítélt európai, a brit és az amerikai egyetemeken. jelenleg UNICAF ösztöndíjakat biztosít az online programok által kínált a University of South Wales az Egyesült Királyságban, a University of Nicosia az EU-ban és a Marymount Kalifornia Egyetem az USA-ban.

Az elmúlt két évtizedben a társintézmények már kínál ösztöndíjakat nemzetközi diákok számára. Sikeres diákok tudták, hogy jelentősen hozzájárul a hazai megyék a legmagasabb szinten.

A UNICAF Ösztöndíj Program azért alakult, hogy hez tehetséges hátrányos helyzetű diákok a lehetőséget, hogy előmozdítja az oktatás tanulmányozása felé nemzetközileg akkreditált képesítést jóval alacsonyabb költséggel.

Küldetésünk

Annak érdekében, hogy a diákok válnak képzett egyének, elérjék a tudományos és szakmai célok, és feltételezik, felelős szerepet a változó világban a globális egymásrautaltság; a kutatás és a tudás megteremtése; hogy a szolgáltatás a társadalom kiterjesztésével és ismeretek alkalmazását, valamint az innovatív partnerségek gazdasági és civil társadalmi intézményekkel.

Helyszínek

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigéria

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Athén

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athén, Közép Athén, Görögország

Bukarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bukarest, Bukarest, Románia

London

Address
Kemp House,
152 City Road

EC1V 2NX London, Anglia, Egyesült Királyság

Kairó

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairó, Kairói kormányzóság, Egyiptom

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Nagy-Accra régió, Ghána

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,
Malawi

Lilongwe, Központi régió, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis kerület, Mauritius

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Szomália

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka tartomány, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid kormányzat, Jordánia

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: